|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
8.2.2014 8:57:29   
čikica
Dober dan. Evo mene po dolgem času. Ni nam delal amis, preko mobitela pa tudi nisem ravno mogla. Ok. V ponedeljek sem imela NS pri dr. Strahovi. Glede na to, da sem ravno takrat začela 12 teden je naša pikica velika že 6,3 cm. Sami rezultati NS so bili v redu. Rezultati DHT so bili tudi v redu, tako da mi ne bo treba iti na amniocentezo. Drugače pa se je počutje zelo izboljšalo. Samo utrujena sem še vedno. Aja imam pa hude napade lakote. Tako, da bi lahko jedla vsake pol ure.

Vsem souser posted image čestitke za rezultate pri preiskavah in pregledih. Vsem, ki pa ste nas zapustile pa en velik objem in pogumno v boj, ko boste na to pripravljene.

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   [Brisano sporočilo]
8.2.2014 13:23:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
9.2.2014 14:39:09   
Anya_
Pozdravljene punce..

prvo, hvala Irena000 in lily za lepe in spodbudne besede pa tistim ki sem vas moh[/bgoče pozabila omeniti user posted image . Moram povedati da sem se nekoliko umirila,strah je sicer še zmeraj prisoten ampak ne v taki meri kot prej, ko me je to obremenjevalo. Je pa res da nisem na začetku imela nobenih večjih težav, razen utrujenosti in tega da nisem imela apetita..zdej pa se trebušček že nekoliko pozna oz. vedno bolj se bo in je vse skupi toliko bolj realno.

No, jutri imava nuhalno pri dr. Strahovi-potihem upam da bo lahko določila spol in seveda da je vse OK z našo pikicouser posted image . Začela sem nekoliko razmišljat tudi o porodu-ker je to prvi otrok nimam pojma kaj me čaka, nikoli pa me ni bilo strah poroda da bi bila prav panična al neki..razmišljam o epiduralni in sicer v Postojni ker smo iz Primorske..vaša mnenja in izkušnje glede tega?

lep pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 903
10.2.2014 8:55:24   
Noemi_
Anya_, tudi jaz sem imela na začetku fuul dvome o nosečnosti,to je bil zame kar velik šok, tudi nisva načrtovala.. S fantom sva skupaj šele od maja lansko leto in men se zdi, da se je vse tko hitro naredilo. No, kaj pa sexava brez kondoma, saj sva si konec koncev sama kriva :D Jaz sem imela plan še malo potovat, ampak ok, bomo kasneje vsi 3je skupaj :D Je pa fant fuul navdušen, da bo očka in zaradi tega vrjamem, da nama bo uspelo.. Zdaj si urejava stanovanje pri njemu, da bomo imeli skupno gnezdece.. Mi je pa ful zanimivo, ker sem prej imela fanta skoraj 6 let in sem mu težila, da bi imela otročka, pa njemu ni blo do tega, niti da bi šla skupaj živet.. Zdajšni pa čist kontra - po 2 mesecih je prenovil spalnico, da lahko udobno spiva, čist drugače, karje men ful fajn. Ko sva povedala njegovim staršem, da pričakujeva, sta ostala brez besed in s solzami v očeh. Pri meni doma so bili pa tud fuul veseli..
Je pa ful luštno, kjer je sestra 11 dni nazaj rodila punčko.. Midva jo kr gledava in se smejiva, čez nekaj časa bova tud midva imela tako majhno pikico/pikija.. Sicer pa sploh nimam občutka, da sem noseča, da se dogajajo spremembe - trebuščka še ni od nikjer (pa sem danes stopila v 17 teden in ravno prebrala, da je otroček velik že 18 cm!!), pridelala nisem še nobenega kilograma... Se tolažim, da bi pol poporodu nav treba ful delat za moje telo user posted image

Sicer pa je moj naslednji pregled čez dober mesec, imam morfologijo takrat.. To bo čudovito zapoznelo darilo za rojstni dan, ki ga imam konec februarja:))

Punce user posted image , uživajte ;)

< Sporočilo je popravil Noemi_ -- 10.2.2014 8:57:05 >

(odgovor članu Anya_)
Neposredna povezava do sporočila: 904
10.2.2014 18:05:55   
smartika
Hej hej...tudi mi smo danes imeli NS in vse ok; v ponedeljek še dobim rezultate krvi in upam, da bodo tudi ti ok....

(odgovor članu Noemi_)
Neposredna povezava do sporočila: 905
10.2.2014 19:29:28   
Sončica14
Živjo punce!

Kako ste kaj? Danes sem imela pregled pri ginekologinji, vse je ok. Sem pa videla, da mi je v mater.knjižico zapisala, da je dolžina mater. vratu 3 cm. Je še kateri ginekolog to izmeril? Malo sem brskala po internetu in se mi zdi, da je to dokaj kratek... no, sama ginekologinja mi ni nič komentirala, da bi bilo kaj narobe ...
Pa še nekaj..ali vam na pregledu še vedno delajo vaginalni ultrazvok ali preko trebuha?

Lepo se imejte!

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 906
11.2.2014 6:19:36   
Miška2006
Pozdravljene,
Prodam več kot 160 kosov oblačil (majčke, hlačke, pajaci, krilca, pižame, nogavice, šali, slinčki, obutev,....) za punčko od 0 do 4 leta. Kdor je zainteresiran in me prvi kontaktira ter pride na dom in VSE odpelje (brez prebiranja) ima zagotovljenih 3/4 stvari "iz prve roke" za ceno 100€. Sem iz okolice Nove Gorice.
Prijetno nosečnost še naprej....
lp

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.2.2014 8:26:10   
jaz5
V petek sem imela NS in je bilo vse v redu. Naj bi imeli user posted image . Nasldnji pregled pri g imam 13.3. Jutri grem po 13 dnevnem dopustu delat. Sploh nevem kako dom zdržala. Še vedno imam kašelj in potem posledično bruham. Je še kateri slabo ali sem samo še jaz z to nadlogo.
Sončica14 meni dela že od prvega pregleda UZ skozi trebuh.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 908
12.2.2014 9:14:15   
smartika
Jutro, meni pa je danes slabo :( ... upam, da to napoveduje punčko, ker mi pri prvem nič ni bilo slabo user posted image , sedaj pa kar občasne slabosti.... še dobro, da sem ta teden doma, da lahko poležujem, jem in gledam olimpijske igre user posted image
Aja, na nuhalni se še ni videlo spola, upam, da se bo 28.2.2014, ko imam pregled pri svoji G

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 909
12.2.2014 14:14:14   
keksy
jaz5 meni hvala bogu sploh ni bilo nikoli nič slabo, smartika baje da bomo imeli punčko tako da nevem če to ravno velja vednouser posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 910
12.2.2014 20:08:52   
smartika
Hmmm, moja mami je imela pri bratu slabosti, pri meni ne, upam da je pri meni obratno....bomo videli user posted image
Kje ste pa vse?

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 911
12.2.2014 20:43:08   
Megy99
Pozdravljene.

A je možno da se v 15 tednu že čuti "brcike". Imam že dva dni zvečer ko se uležem občutek da se nekaj dogaja kar se mi prej ni.user posted image user posted image user posted image Zdaj pa nevem a je use samo v moji glavi heheheuser posted image user posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.2.2014 21:13:03   
luska
Ojla!

Glede brcik: Sem brala na forumu pri Plušenjaku, da se baje lahko čuti že v 16 tednu, se pa spomnim, da so takrat, ko sem bila prvič noseča punce, ki so že bile mamice govorile, da so čutile že tudi v 14 tednu. A je to tvoja prva nosečnost Meggi?
Pri meni se še nič ne dogaja, pa šla sem gledat slikce iz prve nosečnosti in imam zdaj ful manjši trebuh, kot sem ga imela v prvi nosečnosti v tem tednu. Edino, kadar se zvečer najem kot pujsekuser posted image . Ravnokar je moj Meka prinesel in sva ga pohrustalauser posted image

Glede materinske šole: Midva z mojim sva v prvo pridno hodila in moramo rečt, da je bilo v lj. porodnišnici vse full zanimivo, edino zobozdravnik je bil malce dolgočasen ( mogoče zato, ker se mi to po rojstvu ne zdi takoj tok aktualno). sigurno bom tudi letos odšla na kar nekaj predavanj, ker se mi zdi, da kar malo pozabiš, kako delat s čisto malimi čukci in hitro kar malo po svoje naredišuser posted image

Jutri imamo pa nuhalno...KOOOOOMAAAAJ ČAAAKAAAMuser posted image user posted image user posted image

Lep večer vsem sonosečkam!

(odgovor članu Megy99)
Neposredna povezava do sporočila: 913
12.2.2014 21:14:58   
luska
Še to punce...naj mi ena prosim pove, kako naj odebelim črke, ali pa zamenjam barvo, mi kar ne rata, če pritisnem krepko ali pa označim za barvo. Hvala

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 914
13.2.2014 14:01:25   
keksy
smartika če si želiš punčko držim pesti da je pri tebi takouser posted image .luska črke odebeliš tako da tu ko pišeš označiš del besedila ki bi ga rada odebelila in klikneš na gumb krepkouser posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 915
13.2.2014 16:56:20   
čokolada25
Takole, danes sem imela nuhalno. Sem v 12t4d, mali ratse... cca.6cm, urtip srca 165... verjetnost pa zelo majhna.. sem kr solzice dobila ko sm ga gledala... Se je pa skrivu, nekej je mahu... ampak važno da je vse ok in da ima vse kar imamo mi. Srečno vsem ostalim user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 916
15.2.2014 10:03:07   
smartika
Kje ste vse? Zunaj na sončku? Tudi mi se odpravljamo na sprehod in NATO na kosilo.
Mi si sicer želimo punčko, ampak karkoli bo, samo da bo vse ok

(odgovor članu čokolada25)
Neposredna povezava do sporočila: 917
15.2.2014 12:12:27   
Irena000
user posted image vsem za dobre nuhalne user posted image Jaz sem pa spet v skrbeh...ocitno tudi ta nosecnost ne bo minila brez skrbi, pretresov in tezav user posted image zadnje tri dni namrec opazam, da mi nekajkrat dnevno po malem odtece plodovnica. Sprva sem mislila, da mi uhaja urin, ampak tekocina je popolnoma brez vonja in barve, tako da ni urin. Res, da ne gre za vecjo kolicino, ampak me kljub vsemu skrbi. Pregled imam 25.ega pri svoji ginekologinji in ne vem, ali naj pocakam do takrat, ali naj poklicem in povem, kaj se dogaja....ima katera od vas kaksne izkusnje glede tega?

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 918
15.2.2014 13:56:50   
luska
Irena a si prepričana, da gre za plodovnico? Jaz imam namreč že od začetka nosečnosti ves čas izcedek. Na začetku je bil popolnoma brezbarven in brez vonja, zdaj pa je malo bolj bel. Jaz zagotovo ne bi čakala do 25ga, ampak bi takoj v ponedeljek poklicala, toliko da bi bila mirna.

Tudi mi smo imeli v četrtek nuhalno. Vse je ok, zdravnica pa je rekla, da zaenkrat še nič ne raste med nogamiuser posted image Sem bila čisto presenečena, ker imam že ves čas občutek, da bo fantek in tudi v prvi nosečnosti me občutek ni varal. Sicer smo pa še zgodaj in je še čas, da kaj zraste med nogicamiuser posted image Bi bila pa ful vesela še ene punčke in tudi moj pravi, da mu je vseno, ker je najina miška že rekla, da bo hokej igralauser posted image

Ta vikend smo začeli širiti dobro novico. Včeraj sva bili s hčerko pri zdravniku in je že poročala, da ima mami dojenčka v trebuhuuser posted image

Zdajle gremo pa na zabavo, ker ima naš dedi 70 let.

Lepo se imejte

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 919
15.2.2014 14:22:19   
Irena000
Luska, ne morem verjet, da bi bil to izcedek (ceprav bi si zelela), ker mi stece vse do kolen, torej je res kot voda-niti malo ni gost. Sem pa komaj v 15.tednu nosecnosti user posted image ....

Lepo se imejte na rojstnem dnevu user posted image

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 920
15.2.2014 14:27:07   
zari
Irena000 se popolnoma strinjam, pojdi se pokazatuser posted image , mogoče ni nič takega ali pa... boš pa vsaj pomirjena.

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 921
15.2.2014 21:20:00   
keksy
tudi jaz mislim da je bolje da pokličeš, tudi če ni nič, vsaj vedela boš na čemu si. držim pesti da bo vse okuser posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 922
16.2.2014 9:52:13   
lila25
punce čestitke za uspešne nuhalne user posted image mi mamo pa jutri in komej čakam, da vidim našega bejbija user posted image midva za spol ne bova vprašala, nama je pa čisto vseeno kaj bo. mam pa občutek, da bo punčka in moj tud. se bomo pustil presenetit user posted image
irena ti pa le pokliči g za vsak slučaj in naj te pogleda. držim pesti, da bo vse ok.

lep dan vam želim in uživejte na sončku user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 923
17.2.2014 9:08:30   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

28.7.
Noemi_, 26 let, 1.user posted image , user posted image

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

2.8.
Oblačka, 2. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mj_3745, 26 let, 1.user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
Kanej, user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image

15.8.
med in poper, user posted image
jaz5, 32 let, 5.user posted image , 3user posted image , Posavje, user posted image
Anya_, 28 let, 1.user posted image , user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image
TAS MS, 34 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image

18.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image

19.8.
sončica14, 1.user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, 31 let, 1.user posted image , user posted image
Ana Neva,user posted image

22.8.
anak, user posted image
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM, user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 32 let, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

26.8.
lili25, user posted image

28.8.
simonmojca, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image

29.8.
july5, user posted image

30.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

X.8.
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
aischa2, 7.user posted image , 5user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 58

PRIČAKUJEMO

6user posted image

3user posted image

50user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image
MaryKateuser posted image
natashyyuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 924
17.2.2014 9:14:37   
zari

user posted image

PREGLEDI
17.2. Tapelina
18.2. luska
18.2. Megy99
18.2. zari
21.2. Tanja K
25.2. čikica
25.2. Irena000
26.2. Edisa27
28.2. smartika
3.3. Mala_princeska
4.3. smartika
13.3. jaz5

NUHALNA SVETLINA
17.2. lila25
20.2. CECA 1
21.2. Tanja K

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?