|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
3.2.2014 17:26:24   
Sončica14
Hej!

Super vesela zate!! Tudi jaz sem čist na trnih, kako bo jutri... Si mogoče izvedela spol? :) Kje pa si kupila kavbojke? Men je mami od navdušenja tut že kupila ene tanke žametne hlače v Mothercare (so bile na znižanju :)) in jih je res fajn nosit ker te nič ne tišči. Bi si pa rada kupila še ene kavbojke, sam ne bi rada dala celga premoženja :)

Lepo se imejte pa držte pesti še zame jutri =)

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 876
3.2.2014 17:52:59   
sitka mala
Ja lahko bi že izvedela, sam ga nočeva, se pustiva presenetit (nočeva zalog hello kitty in podobnih pink zadev, če bo punčka, ker nimava prostora user posted image ).

Hlače sem pa v CA kupila, sem našla take, ki niso extra slim varianta, ker mi sploh čez meča ne grejo user posted image , dala sem pa 40€.

Pa seveda držim pesti zate!! Boš videla, je prav pozitivna izkušnja tale NS, vidiš vse! user posted image

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.2.2014 18:55:29   
Sončica14
Sej je res en poseben čar, če spol ostane skrivnost... bom vidla jutri, ampak pomoje me bo radovednost premagala :) Sploh nisem vedla, da imajo v CA tudi nosečniške stvari; bom šla v kratkem na en obhod :) Mogoče veš, ali je ultrazvok za NS drugačna naprava kot tista ki jo ima ginekologinja, ko ti dela UZ. Sprašujem namreč zato, ker je meni cca 14 dni nazaj delala UZ čez trebuh in je rekla, da se ful slabo vidi.. in je bil res videt en zmazek :) zdaj pa ne vem, ali je bil le UZ tolk slab ali otroček še premajhen... itak vem, da že kompliciram :) naj bo čimprej jutri :)

Hvala za vse info :)

Neposredna povezava do sporočila: 878
3.2.2014 18:58:33   
luska
Ojla punce!

Čestitke za super nuhalne, jaz jo imam drug četrtek in že nestrpno odštevam, da zopet vidim našega dojenčijauser posted image . In končno bova lahko vsem povedala, da pričakujemo novega družinskega člana. Moja žlahta je namreč tako sitna in mi nonstop teži: pa kdaj boste že kaj naštimal...itd. Prav grozno že. Si sploh ne predstavljam, koliko bi mi bilo to napotno, če bi se slučajno ful matrala na dojenčku in nama ne bi uspelo. Groza...res se mi zdi, da me že čisto vsak sprašuje kdaj bomo že kaj nardil. A ima še kakšna take probleme?

Glede spola sem bila pa prepričana, da ne bom vprašala, ker že v prvo nisem hotela, pa je moj vztrajal, zdaj me pa že firbec matrauser posted image Tko, da bomo po mojem že kar na nuhalni vprašali. Predvsem bova pa zato hotela vedet, ker lahko vse pripraviš v piko ( prepereš, prelikaš,...)

Kile mi na srečo še stojijouser posted image Včeraj sem z grozo stopila na vago in sem bila vesela kot radio, ko sem videla, da se nisem še nič zredila. V prvo sem namreč nabila 20 kg in sem se matrala kot strela, da sem jih dol spravila, tako da upam, da zdaj ne bo ista zgodba. user posted image

Lepo bodite

Neposredna povezava do sporočila: 879
3.2.2014 19:12:12   
aischa2
Pozdravljene moje sonosečke jaz sem bla anonimna user posted image .Nuhalna je za mano vse je ok user posted image lepo maha in plava zvedeli smo tudi spol a bo za enkrat še presenečenje mi pa smo zelo veseli in se že veselimo.
Sončica14 meni je moj ginekolog delal z istim ultrazvokom nuhalno zato,ker ima koncesijo tudi za nuhalno.Se je pa vse ful lepo vidlo.

Neposredna povezava do sporočila: 880
3.2.2014 21:03:41   
Anya_
Pozdravljene nosečke!

..iskala sem forum in naletela sem na tisto kar sem iskala user posted image ..PDP imam 15.8.2014 in želela sem se pridružiti skupini nosečk avgustovk, s katerimi bi si izmenjavala izkušnje mogoče dobila kakšen odgovor in nasvet saj pričakujem prvega otročkauser posted image .

10.2.14 imamo Nuhalno in sicer sva se s fantom odločila da greva v Domžale k dr. Strah, ker mi je kar nekaj mamic to svetovalo,čeprav imamo Nuhalno tudi v Novi Gorici..kakšne so vaše izkušnje če jih katera ima?

Drugače pa nas je nosečnost malo presenetila,sama imam nekaj težav se sprijazniti in mi gre 10000 misli po glavi (ali si to sploh želim,zmorem,..itd), čeprav sem si zmeraj želela otročka. Fant je SUPER navdušem in vesel, name je pa malo drugače delovalo vse skupi..kakšen nasvet?

Lep pozdrav vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 881
3.2.2014 21:32:36   
keksy
Anya zakaj pa imaš pomisleke?Jaz ti lahko povem kako je pri meni. Stara sem 23, on 21, noben nima redne službe,samo preko študenca, bila je nenačrtovana nosečnost, pa se je še vseeno vsi veselimo.Zmore tako ali tako vsak če le želi. Nama bodo pač starši pomagali da si do konca opremiva hišo,ostalo bo pa že šlo.user posted image

(odgovor članu Anya_)
Neposredna povezava do sporočila: 882
3.2.2014 22:51:15   
lila25
user posted image za dobro opravljene nuhalne user posted image
anya boš vidla, da bo vse ok user posted image važno, da imaš podporo partnerja in da je vesel, kaj češ lepšega. zakaj te pa tako skrbi da ne bi zmogla? tud midva še oba delava prek študenta, jst mam še republiško štipendijo pa nama kar gre. dobro kaj tud starši pomagajo, ampak v glavnem kar precej sama. moj bo do poletja še diplomiral, pol pa aktivno v iskanje službe. jst sm pozitivna in vem, da nama bo uspelo in komej čakava avgust user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 883
4.2.2014 10:12:17   
TAS MS
Ojla punce!
Za nami je nuhalna in je vse ok,prav živahna je tale naša žaba,ki pravijo (vendar ne 100%) da bo punčka..user posted image .Kljub vsem grozotam zunaj in po cesti,user posted image ki so nas spremljale do Ljubljane je bil za nas včerajšnji dan res čaroben.

Dobili smo CD s posnetki,tako da je ponosni bratec hitel razlagat, kaj se vidi....pokali smo od smeha,ko je na koncu pokazal TO JE PA PIŠIKAuser posted image
Ko je povedala,da glede na mojo starost (34) so rezultati superuser posted image sem čutila tako olajšanje in to noč sem končno dobro spala....Zdej smo se pa odločili,da je konec kompliciranja in nepotrebnih skrbi, ampak uživait vsak trenutek z našimi žabami,ki so zunaj in "notri"

Še to,PDP imam pa 16.8.2014 in to na sinov 6 roj.dan to je pa hujš k loterija.....

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 884
4.2.2014 10:45:18   
Irena000
TAS MS to je pa res neverjetno :-) boste mogoce lahko imeli dva rojstna dneva v enem dnevuuser posted image

Tudi jaz sem vceraj le docakala pregled nuhalne in vse je superuser posted image Otrocek je ves cas zehal in nam mahal z rokico. Takoj, ko sem zagledala bitje srca in kako se premika, mi je odleglo, ker moram priznat, da me je res skrbelo....ker se ze nekaj casa sploh nisem pocutila noseco. No, potem sem pa zacela ugotavljat glede spola, pa nisem nic sama ugotovila...potem je pa proti koncu le paryner vprasal, ce se ze kaj vidi, kaj bi lahko dobili in je ginekologinja povedala, da se je na samem zacetku prav lepo videlo in ce naju zanima....seveda naju zanima! user posted image verjetno bomo dobili fantka, juuupiii user posted image
Ze od nekdaj sem si zelela imeti parcek, fant pa tudi, tako da sva res neverjetno vesela. :-)

Skratka, res same lepe novice, edino kjer je riziko, je pac prezgodnji porod, ker sem prvic rodila v 31. tednu. Tako da res upam, da se tokrat izide tako, kt bi se moralo....in ce bo tako, je moj PDP 14.8. 4 dni kasneje torej, kot je bilo doloceno glede na menstruacijo. Zdaj pa samo drzat pesti. :-)

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 885
4.2.2014 13:25:55   
Anya_
Punce hvala za odgovore in lepe besede user posted image ..No, jaz imam 28let se pravi leta so več kot primerna,s fantom sva se ravno preselila v svoje stanovanje v katerega sva tudi dosti vložila in uživava 100na urouser posted image .Fant ima redno zaposlitev, sama sem po skoraj 8letih neprekinjenega dela pristala na zavodu, kjer čepim že 4 mesceuser posted image . Ker sem energičen človek me to kar mori in mogoče imam preveč časa za nepotrebne misli in skrbi, ne vem..tako rada bi šla delat1
Imela sva plan malo šparat, pa potem na kakšno fajn potovanje o otroku iskreno nisva ravno razmišljala še. Moram poudariti da se s fantom res ODLIČNO razumeva in dopolnjujeva ter iskreno imava rada. Ravno zato mi je tudi težko ker imam take občutke, ker kot sem že povedala se on neskončno močno veseli otročka in je ves po luftuuser posted image Zavedam se kakšno srečo imam da imam takšnega partnerja in sem hvaležna vsaki dan posebi.
Moji strahovi se ne nanašajo toliko na finančno plat kot na to kar se mi skozi vrti po glavi: kako se nam bo zdej življenje odvijalo,bom zmogla,bom sploh mela rada to bitjece..do povsem egoističnih misli: kolko časa bom imela zase,za fanta..pa še vsi okoli mi govorijo "jaja kar pripravi se po avgustu po VSE drugače!""..pismo kšnkrat ratam prav jezna ker se mi zdi kot da se moram pripraviti na konec sveta al nekiuser posted image

Prosim ne me obsojat,iščem samo mnenja..fant pravi da so samo hormoni tisti ki mi nagajajouser posted image ..Kaj mislite,im kakšna vsaj malo podobne občutke?

Pozdravčeluser posted image

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 886
4.2.2014 14:55:12   
Irena000
Anya, jaz mislim, da so vsi taksni obcutki povsem normalni. Moras pustit sama sebi cas, da vse to sprocesiras v sebi. In ja, res je kar pravijo-zivljenje se z otrokom zelo spremeni. Ampak nikakor ne v smislu konca svetauser posted image ....jaz sem takrat komaj zacela zivet, se mi zdi. Pa verjemi mi, da sem zagotovo imela mnogo mnogo vecje skrbi od tebe, saj ob sebi nisem imela tako ljubecega in pozornega partnerja, kot ga imas ti. Tudi v drugi nosecnosti me marsikaj skrbi, nic ne stima, tako kot se mi zdi, da bi moralo....ampak poglej-ce dobro premislis, smo ljudje redkokdaj na kaj popolnoma pripravljeni, kaj ni res?
Prenehaj se obremenjevat-imas cisto vse, kar potrebujes-zdravo pamet (kar se vidi po tem, da veliko razmisljas) in pa pravega partnerja, ki komaj caka, da postanete druzina.
Zagotovo bos cudovita mamica. user posted image . Kar pa se tice tvojih skrbi glede casa, ki ga bos ob otrocku imela....ce sta partnerja slozna in se imata rada, potem sploh ne dvomim, da bo tvoj dragi z veseljem posrbel za to, da si bos lahko spocila od vsega skupaj, si nabrala novih moci in sla kdaj malo po svoje ;-) ...jaz te srece zal nisem imela-moj mi je se nedavno nazaj zabrusil, da mu res nimam kaj ocitat, da v prvih dveh letih po porodu nisem imela nic casa zase, saj je vendar dostikrat cuval hcerko, da sm jaz sla lahko na njivo delat, pa se en teden sem bila v bolnisnici... no vidis...bodi srecna, verjemi, in uzivaj v nosecnosti.

(odgovor članu Anya_)
Neposredna povezava do sporočila: 887
4.2.2014 15:45:50   
jaz5
Jaz sem pa bila zjutraj na pregledu. Pikica je velika 6,5 cm. Srček lepo bije ima dve rokici in dve nogici. Teža je ostala nespremenjena - nevem kako je to mogoče, ker sem cel mesec aktivno jedla.
Imam pa en problem. Danes je že tretji dan ko po vsaki hrani in pijači bruham. Je rekel G da to ni od nosečnosti, ampak je viroza. Upam da bo kmalu bolje drugače bom morala na infufijo.user posted image . Sem pa danes še dobila vročino.
Vse me je doletelo sedaj. Upam da bo kmalu bolje, saj mi res ni da bi sedaj ležala v bolnici.

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 888
4.2.2014 17:20:20   
zari
user posted image user posted image user posted image za nuhalne in pregled.

TAS MS to pa je pravo naklučje, bi bilo res zanimivo, če bi imela na isi dan roj. dan, to bi bla feštauser posted image user posted image .

Anja_ upam da se teh črnih misli čimprej znebiš in ne poslušaj druge, kateri te očitno hočejo prestrašit, ampak ko se rodi otrok se rodi MAMA, to bitjece imaš potem brezpogojno rad, ker je del tebe oziroma vaju.

Irena000 groza, čas zase na njiviuser posted image in pa čestitke za poba, bo kolker zgleda kar precej poparčkanih otrok.

jaz5 upam da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image .

lila25 kako je šel ispit, sem držala pestiuser posted image .

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 889
4.2.2014 17:59:30   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

28.7.
Noemi_, 26 let, 1.user posted image , user posted image

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

2.8.
Oblačka, 2. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mj_3745, 26 let, 1.user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
Kanej, user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image

15.8.
med in poper, user posted image
jaz5, 32 let, 5.user posted image , 3user posted image , Posavje, user posted image
Anya_, 28 let, 1.user posted image , user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image
TAS MS, 34 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image

18.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image

19.8.
sončica14, 1.user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, 31 let, 1.user posted image , user posted image
Ana Neva,user posted image

22.8.
anonimna, user posted image
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM, user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 32 let, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

28.8.
simonmojca, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image

29.8.
july5, user posted image

30.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

X.8.
lili25, user posted image
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
aischa2, 7.user posted image , 5user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 58

PRIČAKUJEMO

3user posted image

3user posted image

53user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image
MaryKateuser posted image
natashyyuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 890
4.2.2014 18:04:26   
zari

user posted image

PREGLEDI
6.2. Spela23
6.2. Anonimnauser posted image
11.2. zari
13.2. tatjana91
14.2. jagoda31
17.2. Tapelina
17.2. Megy99
18.2. luska
18.2. Megy99
21.2. Tanja K
25.2. čikica
26.2. Edisa27
3.3. Mala_princeska
4.3. smartika

NUHALNA SVETLINA
5.2. Ana Neva
5.2. jagoda31
6.2. Tamara345
6.2. zari
7.2. jaz5
8.2. Anonimnauser posted image
10.2. smartika
10.2. Edisa27
10.2. Anya_
13.2. čokolada25
13.2. luska
13.2. simonmojca
14.2. july12
17.2. lila25
20.2. CECA 1
21.2. Tanja K

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 891
4.2.2014 20:36:32   
lila25
zari hvala, izpit je šel dobro user posted image sicer še ne vem rezultatov, sam vem da nardila bom user posted image zdej jih je pa še 5 ostalo za letos pol pa magistrsko napisat. sam to pride pa drugo leto user posted image moj dragi je končno tud pri njih doma povedal v nedeljo in so bli presrečni user posted image jst bom pa v četrtek babici za rojstni dan povedala, da bo prababi user posted image pa bomo spet jokal od sreče user posted image
anya verjemi, da ko ti bodo dali malo štručko v roke, te nič več ne bo moglo ločiti od nje, saj se boš neskončno zaljubila vanjo. verjamem pa da imaš skrbi kako bo, ker je vse na novo. ampak bodi pozitivna in vse bo ok user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 892
5.2.2014 7:02:02   
Sončica14
Živjo punce!

Včeraj sem bila na nuhalni in rezultati so super; je rekel Pušenjak, da ne rabim nobenih dodatnih preiskav. Otroček miga, brca :) sem čisto srečna. Naj bi pa dobila deklico user posted image

Veliko sreče vsem drugim na pregledih.

Imam pa problem..včeraj me je začelo zelo pečt grlo. Popila sem že ogromno čaja, medu itd., pa nič ne pomaga.. bojim se , da se mi razširi in dobim angino, ki jo imam kar pogosto. Ima katera kakšen nasvet, kaj lahko še probam, da boleče grlo čimprej mine?

Hvala in lp

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 893
5.2.2014 12:20:03   
anak
Tudi za mano je nuhalna. Vse je super user posted image baje naj bi imeli punčko....kar pokamo po šivih od veselja. Se je splačalo v Lj, kjub vsem čudnim razmeram na cesti. Bila sem pri Pušenjaku in me je zopet prepričal, da je car :-)
Aja, sem pa tista anonimna, ki ima rok 22.8.

Neposredna povezava do sporočila: 894
6.2.2014 21:05:58   
keksy
hey!kako smo kej?forum bolj umira vidimuser posted image . Danes sva bila v šoli za starše in me je dejansko prov presenetilo da so bile same dosti stare ženske (no vsaj za moje pojme 30, 30+ in šele prvi otrok), pa brez zamere če je tu kakšna taka. Drugače je blo pa kar zanimivo, samo novega pa skoraj nič nisem zvedela, ampak če bo čas bova sigurno še šlauser posted image

< Sporočilo je popravil keksy -- 6.2.2014 21:07:39 >

(odgovor članu anak)
Neposredna povezava do sporočila: 895
6.2.2014 21:32:57   
lila25
oj,

evo midva sva danes še babicam in dedkom povedala, da bodo lahko dodali predznak pra user posted image in spet veselje pri hiši user posted image bla sm še pri frizerju in mam novo frizurco in je prov fajn user posted image
drugače so pa meni glede šole za starše rekli, da ni obvezna, da naj grem samo na predporodne priprave če želim, da prej pa ni nobene potrebe.
user posted image za nuhalne vsem user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.2.2014 21:39:10   
keksy
ja saj ni obvezna, no razn za fanta baje če hoče bit zraven poroda je fino da ima to potrdilo iz šole za starše, vsaj tako je rekla gin. sestra.user posted image Tko da bo mogu večinoma časa sam hodit vrjetnouser posted image . Lepo da so bili veseli, mene pa to še čaka, zaenkrat vejo sam najini starši pa dedek in babica po njegovi straniuser posted image . Me je pa dejansko presenetil odziv njegovih staršev, saj vem da so bili presenečeni samo še vseeno bi se lahko lepše odzvali na novico.

< Sporočilo je popravil keksy -- 6.2.2014 21:42:20 >

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.2.2014 21:49:27   
lila25
keksy verjetno jih samo skrbi, ker sta še precej mlada in oba še študenta. boš vidla, da se bodo navadl in bo vse ok. sej pri nas je tud mami malo panike zagnala kako bova glede financ, ker tud še prek študenta delava. sam sej bomo že, probava dat na stran kolkr gre vsak mesec, moj pa upam da bo hitr službo dubu, ko diplomira spomladi. jst sm zračunala, da bom mela okrog 500e na mesec vsega skup s porodniško, štipendijo in otroškim dodatkom. vse bomo zmogli za naše bejbije, poznam že nekej primerov s podobno zgodbo. samo pozitivno moramo naprej user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 898
7.2.2014 11:01:05   
anak
Kako se pridružit fb skupini?

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 899
7.2.2014 18:35:51   
sitka mala
Heeej punce!! Evo mene, končno. Je bilo toliko vsega na kupu, da enostavno nisem našla časa za forum. Jutri se resno seliva na svoje, v eno majhno luknjico, podnajemniško, ampak bova na svojem!! user posted image

Trebušček pridno raste, imam občutek, da bom na koncu ogromna. user posted image Še vedno me matrajo občasne slabosti, pa mozolji. Aja, pa hvala bogu imam jogi, ki se prilagaja mojim novim oblinam, in še vedno lahko spim na trebuhu!! user posted image

V naslednjih dneh bom bolj malo prisotna tukaj, saj si morava še internet zrihtat! HUH, bova brez TV, in brez Računalnika. HMMMM, no ja, več časa za user posted image user posted image .

Bodite v cvetju in pridno božajte bušija!! Sem prebrala, da v 13 t naši fižolčki že čujejo, tako da brez sramu še kako zapojte!! user posted image

(odgovor članu anak)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?