Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka petea, mogoče je pa homofob, tale skrivni ustvarjalec Lukke; pod krinko da je "ludi pedder", ki bi mu moral vzet otroke, ker jim škodi in so v nevarnosti - iz KC ali celo kak skinhead hujskač? Ta misel se je meni vseskozi obračala po glavi, odkar se je pojavil. Na vsak način je napeljeval, da je ubogi, ker je homoseksualec, pa kako ga družba zavrača, pa da se boji, kaj bodo drugi rekli, kako homoseksualec vzgaja otroka... ni da ni. Kot da hlepi, da bi mu kdo v glavo zabil kaj hudo krepko homofobnega. Dejansko je deloval razočaran, ker se to ni in ni hotelo zgoditi, ne glede na to, kakšne je ven metal, na koncu je začel žaliti vse poprek in se obesil na totalno bedarijo ter ves srečen zacvilil, da se mu godi krivica, da se ga obsoja, ker je 'drugačen'. Tako da ja, po moje obstaja možnost, da je njegov stranski produkt v bistvu cilj. Petea me je spodbudila, da sem šla še enkrat prebrati prvi post. Razen navdušene samohvale ni nobene informacije. Poleg tega Anže in visokousposobljena kolegica prav za crknit smešno hvalita svoje uspehe, ne glede na to, da jima je forum dobesedno v glavo pošiljal pomembno povratno informacijo: 'ne verjamam da Lukka sploh obstaja' in da so bili sploh zadnji meseci totalna zafrkancija, kakor se je komu pač dalo. Če ne bi bilo vprašanja 'stranskega produkta', ki je bil lahko celo cilj, bi vse skupaj lahko odpravil kot neumnost, ko na 'ha,ha,ha, Lukka sploh ni resničen' brez uspeha odgovarjamo 'ja, saj smo mu skušali dopovedati, da to vemo' in videti je, da sta Anže in kolegica tako začela verjeti v njegov obstoj in se tako vživela v to zblojeno osebnost, da zaslepljena in pijana od uspeha, sploh nista dojela, kaj se dogaja.