nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Večino ne bom komentirala, se mi zdi zguba časa, me pa skrbi ena druga stvar. In sicer prihodnost Slovenije. Nekdo z doktoratom, ni vedel, da je pravilno prOvokativno in ne prAvokativno.... groza res. Ni čudno kam plujemo, če mamo take doktorje Jp, jaz sem se isto vprašala prej, ko sem prebrala uvodni post ... Nekdo s skoraj doktoratom še ni slišal za oblikovno urejeno besedilo. Me prav zanima, katera smer študija je to. Pa raje ne povedat, da ne boste delali sramoto fakulteti. Ali pa sebi. In če bi šlo res zgolj za raziskavo, Mateykini in Lulujini komentarji avtorja ne bi zadeli tako v živo. Ta se pa še vedno pregovarja z njima. V glavnem, škoda denarja za tako "raziskavo". Namen najbrž ni zgrešen, izvedba pa sigurno. Sej je logično, da butasto vprašanje zahteva še bolj butast odgovor. Nihce ni bil prizadet. Brez skrbi. Vcasih smo se dodobra nasmejali. Mislim, da sem imel jaz en spor s tabo na eni tvoji temi, ko ti je tamala lagala... takrat vem, da sem ti uspel podrekat temo samo v enem postu. In stos vsega je bil, da nihce vec ni odgovarjal tebi, temvec vsi meni. Eto, mislim, da sem s tabo imel to. In sedaj vem, da na forum z resnim problemom ne splača obrniti, ker so nekateri gor samo zato, da "drekajo" teme. Potem se pa nad Lulu zgražaš. Še vedno ti manjka ogledalo. A boš sedaj tudi zame poiskal strokovno mnenje pri psihologu, defektologu, ali kje drugje, kaj naj naredim s hčerjo? Razen tega, da jo premikastim in ponižam pred družbo? Ali je bil slučajno že to nasvet psihologa? A se forum sploh zaveda, kakšno škodo ste jim naredili s tem svojim drekanjem tem? Koliko so izgubili na kredibilnosti? Pa še vedno .. a doktorat rabiš, da ugotoviš, da se da vsako debato s pravim komentarjem speljati drugam?
|