|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hvala lepa!
4.2.2014 10:46:50   
uškinamama
user posted image , to da je pederčina je njegov najmanjši problem.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 151
4.2.2014 10:55:17   
RIJA*
karakter, darling, karakter sem imela v mislih user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 152
4.2.2014 10:56:14   
RIJA*
čuš uškina, a ta tvoj pes v avatarju serje?

Neposredna povezava do sporočila: 153
4.2.2014 10:59:19   
uškinamama
ne, na mucki sedi

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   [Brisano sporočilo]
4.2.2014 11:15:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 155
4.2.2014 11:15:24   
ZmajTolovaj
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 156
4.2.2014 11:20:11   
pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

user posted image To sem se pa tudi sama že večkrat spraševala user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 157
4.2.2014 11:24:13   
uškinamama
user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 158
4.2.2014 11:24:40   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

user posted image To sem se pa tudi sama že večkrat spraševala user posted image

vprašala pa ne bi ?  user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 159
4.2.2014 11:27:29   
pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

vprašala pa ne bi ?  user posted image

Ej, je bilo preveč drugih težav za rešit - kaj naj polža trenira, kaj storiti z modricami na riti, kako preživeti v strašni divji kanadi ... user posted image

Zdaj se pa RR končno vrača na stare tire, hb :)

Neposredna povezava do sporočila: 160
4.2.2014 11:28:26   
pomlad08

user posted image

aaa, zdaj je pa jasno user posted image user posted image user posted image kul fotka!!! (v primeru, da je maček preživel, seveda) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
4.2.2014 11:29:55   
alda
Lukka ali Anže, Francka ali Lojzak me boli lula za vašo raziskavo, ki po moje je lih toliko izmišljena kot vse tole !
Me pa zanima tole:
-od kod vam dovoljenje,da se podatki tukaj pridobljeni javno objavijo? oz vam vaši dr, mag, fr, md ,..nazivi niso nič v pomoč, da bi se malo poglobili v zakonodajo?
aja saj ne rabiste,ker jwe itak vse skupaj spet izmišljeno ko Lukka in njegov pedeRater user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

Neposredna povezava do sporočila: 162
4.2.2014 11:30:03   
RIJA*

user posted image

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWRIvEh1Wg3qVq5RTZ3G2aSXcMiOPVPPcp6DqyYwt2bPy_1fkQ[/img]

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 4.2.2014 11:31:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 163
4.2.2014 11:32:03   
RIJA*

user posted image

[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWRIvEh1Wg3qVq5RTZ3G2aSXcMiOPVPPcp6DqyYwt2bPy_1fkQ[/img]

mater pa konkurencauser posted image noče prilepit FB znaka za lajk user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 164
4.2.2014 11:39:04   
Vijoličarka
A tako? Hi, hi, hi, raziskavo smo delali? user posted image  user posted image

Če je temu tako, se zdi uvedba obveznih šolnin logična, ker ne vidim nobenega razloga, da bi nagrabljen in iz kotov postrgan davkoplačevalski denar metali stran za take 'izobražence'.

Moje predhodnice so lepo podčrtale, da je že zelo kmalu postalo jasno, da je oseba Lukka ali hudo motena oseba ali pa nekdo s čisto določenimi nameni.

Kakor pogrešam ronjo, pa me veseli, da je polno zaposlena z resnim doktoratom in novim domom, ker njeno znanje, njena zavzetost, njen optimizem, njeno sočutje, vse to je preveč dragoceno, ne gre, da bi bisere metali svinjam.

Sama sem teme, kjer se je pojavljal Lukka, nehala komentirati praktično takoj, ko se je pojavil, ker pri temu 'človeku' prav nič ni šlo skupaj in v njegovem odzivu ni bilo nobene logike. Ne tratim rada energije v prazno.

Podčrtala bi ugotovitev pomladi08, da najbrž ni šlo toliko do t.i. 'sovraštva' do osebe Lukka, ampak da gre za odziv na karaterje resničnih osebnosti, ki naj bi pod tem imenom ustvarjale. Najbrž je imel 'Thomas' to srečo, da so ustvarile bolj prijetne osebe.

In končno, razlog, zaradi katerega sploh pišem to litanijo.

Ko je bil Lukka še čisto svež, sem bila strašno vesela, da se je tej skupnosti pridružil homoseksualec z družino. V Sloveniji je homoseksualnost občutljiva tema. Trenutno smo nekje pri 50:50 za ali proti, vendar je koservativni del dosti bolj angažiran, zato je padlo nekaj pomemnih zakonov. Lukka bi lahko pomagal, Lukka bi lahko imel poslanstvo, namesto tega pa je naredil totalno štalo.

Kot je že Izabelina povedala, Lukka je podčrtal njen odnos do homoseksualcev in njihove pravice, da si ustvarijo družine. Lukka  lahko ali dela slavno, s strani Evrope podprto raziskavo ali pa se samo nepopisno zabava, ampak stranski efekt vse te znanosti pa je hud udarec boju za pravice homoseksualcev.

Enkrat bo spet prišel čas, ko se bo preverjala zakonodaja na tem področju in takrat bodo ektremisti udarili z vsemi kanoni. Lukka, ki zapira svojo polžo v svet princesk in zmajev in pričakuje, da ne bo postavljala 'neprijetnih' vprašanj, ki jo tepe s kuhalnico, ji odteguje družbo drugih otrok... Lukka, ki se sploh še ni sprijaznil s tem, da je homoseksualec, Lukka, ki ga partner ponižuje in zlorablja...  Vse to je čudovit primer, ki se lahko citira in svira gor in dol do onemoglosti - skratka, Lukka je čudovito popln primer, zakaj se homoseksualcem ne bi smelo dovoliti, da si ustvarijo družine.

Ni važno če za Lukko stoji nekdo, ki se zabava ali dela nepotrebno raziskavo. Njegove kozlarije, ki jih je nasral po tem forumu se bodo jemale kot suho zlato in bodo močno orožje, pravzaprav so že zdaj. Kot je Izabelina povedala, nekdo bo morda na hitro priletel in nekaj prebral, se razburil, obvestil še par prijateljev in... pa smo tam!

Megleno se spomnim stare kitajske ali pa japonske pravljice v kateri je deklica (lahko pa je bil tudi deček) zanalašč širila izmišljotine o sovaščanu (ali sovaščanki). Potem je sicer obžalovala in se opravičila in 'vsem' povedala, da njene obtožbe niso bile resnične. Oče ji je naročil, naj vzame pernato blazino in šla sta na vrh hriba nad vasjo. Tam je oče razrezal blazino in perje je razneslo na vse strani. Nato je vprašal hčer, če lahko najde in pobere vse perje, ki ga je razneslo po svetu in ga spravi nazaj v blazino... seveda to ni mogoče, kot ni mogoče več zatreti  govoric, ki si jih sprožil.

Lukka je torej raztresel perje in danes se perje raznaša s svetlobno hitrostjo. Tole zmagoslavno pojasnilo ni niti poskus, da bi se pobral vsaj en perešček.

Mislim tudi, da je bila 'raziskava' neuspešna. Lukka ni postal osovražen, ampak samo predmet zabave, ker ga praktično nihče ni smatral za resničnega. O uspehu bi lahko govorili samo, če bi vsi forumaši verjeli, da je Lukka resnična oseba in bi potem na rit padli, ko bi ugotovili, da ni. Da je Lukka resnična oseba bodo, žal, verjeli ali hoteli verjeti samo tisti, ki bodo njegove kontraverzne izjave, predvsem kar se vzgoje tiče, uporabljali v svoje politične namene. To je ta 'uspeh' in najbrž ste ponosni nanj.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 165
4.2.2014 11:40:22   
uškinamama
pomlad,ne vem, če je muc preživel, nista moji živalici

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 166
4.2.2014 11:49:21   
skuštrana
Vijolicarka, tocno to sem jaz razmisljala....da je tale lukka en zelo nizek udarec za lgbt skupnost, sploh za njihovo pravico da posvajajo otroke. Samo en napacen clovek naj mimogrede pride na forum in prebere vse lukove nebuloze....
Moje mnenje je, da bi bilo zaradi tega zelo fer od rr teama, da izbrisejo vse teme v katerih se pojavljajo te njegove nebuloze.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
4.2.2014 11:52:12   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

da izbrisejo vse teme v katerih se pojavljajo te njegove nebuloze.

in njega, da se ne ponavljajo

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 168
4.2.2014 11:58:43   
Izabelina
no Vijoličarka je še lepše povzela kar sm js napisala... user posted image
s tem, da js pač nism fanatična zagovornica tistih, ki so proti, imam samo svoje mnenje ampak v nekem trenutku tudi moje mnenje šteje (referendumi, volitve, podpisi)...
medtem, ko kakšen resnično zavzet nasprotnik lahko to pisanje res vzame za potrditev svojih prepričanj...

ker če smo iskreni, lažje se je delat, da lukka obstaja in vzet njegovo pisanje za resnično ter ga uporabit za svoje namene, kot verjet, da gre za raziskavo, ker je tako slabo zastavljena, da je skor neverjetno (kot je bil lukka od samega začetka tako slab, da je bil neverjeten) in potem izmed teh dveh (ne)verjetnostih pač vzameš tisto, ki najbolj služi tvojemu namenu...

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 4.2.2014 12:00:18 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 169
4.2.2014 12:06:31   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

medtem, ko kakšen resnično zavzet nasprotnik lahko to pisanje res vzame za potrditev svojih prepričanj...

nisem nasprotnik homoseksualcev, daleč od tega...in nikoli nisem prav razmišljala o tem ali naj dva posvojita kakšnega otroka....ampak zdaj pa sem prepričana, da je mati narava v preteklosti z namenom dala maternico samo enemu spolu....

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 170
4.2.2014 12:12:55   
Izabelina

nisem nasprotnik homoseksualcev, daleč od tega...in nikoli nisem prav razmišljala o tem ali naj dva posvojita kakšnega otroka....ampak zdaj pa sem prepričana, da je mati narava v preteklosti z namenom dala maternico samo enemu spolu....

user posted image no tle se pa strinjava...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
4.2.2014 12:17:15   
RIJA*

user posted image no tle se pa strinjava...

saj bi se tam tudi user posted image samo eno mal daljšo kavo bi mogle skup spiti user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 172
4.2.2014 12:18:29   
LuLu
in če je Lukka ženska?

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
4.2.2014 12:18:51   
dota
Spoštovani raziskovalni tim ali Lukkčevih 5-6 razcepljenih oseb,

zanima me kaj je bila v vašem primeru 'kontrolna' skupina.
Osnovo ste izvajali na nemškogovorečem območju ter na slovenskem 'trgu' ponudnikov. Kaj je bila kontrolna skupina? Kakšen dodaten alter ego?
Ali ste raziskavo izvajali zgolj na dveh družinskih forumih, kjer so se vaši podtaknjenci prijeli. Kakor sem razumela na strokovnih forumih vam pač ni šlo in ste podtaknjence ukinili dokaj hitro.

Kaj je bil namen raziskave? Kaj ste želeli dokazati.
Ker kot lahko vidimo, sploh če je projekt podprt s sredstvi EU, je to res škoda denarja in bi se najverjetneje za ta denar zgradila kaka prou fensi kanalizacija za gorska območja, sofinanciral vrtec itd... Ob predpostavki, da ste res tako dobro plačani za tako slabo delo. Mislim, da bi o taki porabi javnega denarja (ja tudi denar EU je javni denar), bo tud Colt lahk mal skakal v luft in ne zgolj in samo zaradi 800€ plače kukr jo ima en diplomiran javni uslužbenc.

Sicer pa, kakor je ena pametna glava nekoč rekla, da če podatke dovolj dolgo posiljuješ, izplunejo ven točno tisto kar sam hočeš (angleška verzija reka zveni bolj fensi).

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 174
4.2.2014 12:19:36   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

in če je Lukka ženska?

pol pa tudi mati narava včasih v temo brcne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?