|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
29.1.2014 16:36:44   
july12
kanej, hvala za napotke :)

(odgovor članu natashyy)
Neposredna povezava do sporočila: 851
29.1.2014 16:40:03   
snežinka26
Ajoj user posted image natashyy drži se tudi tebi en velik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natashyy)
Neposredna povezava do sporočila: 852
29.1.2014 17:57:55   
Sončica14
Natashyy te popolnoma razumem. Sama sem bila v isti situaciji pred parimi meseci...Res je hudo in misliš, da se ti svet podira, ampak s časom postane lažje...pozabiš pa nikoli. Naj nekaj časa mine, potem pa pogumno v nove boje. Upanje umre zadnje :)

(odgovor članu snežinka26)
Neposredna povezava do sporočila: 853
29.1.2014 20:31:34   
meredith
Še vedno vabljene tudi v Fb skupino avhustovk, pišete lahko katerikoli in vas doda v skupino, lahko tudi meni na zs link do profila

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 854
29.1.2014 22:27:59   
Jagoda31
Pozdravljene.
En velik objem vsem tistim, ki se vam je nosečnost nesrečno končala. Sem v mislih z vami. Bodite močne in pogumno novim zmagam naproti.
Sem pa imela pred dvema dnevoma prvi pregled. Za enkrat vse ok. Glede na prvi dan zadnje menstruacije sem v 11. tednu, glede na velikost ploda pa v 9. To mi sicer ni lih najbolj jasno. Videla sem bitje srčka - majhna pikica je utripala na ekranu. Nisem pa ga slišala. Ve ste ga vse slišale? Pa videla sem kako se premika - ravno je brcal/a. :) Glede na to, da je cel velik/a mal manj kot 3 cm, je verjetno noga lih tak zelooo velika. :D Neverjeten občutek. Srečna zelo. Danes sem bila tudi v UKC Maribor. Sem dala kri za vse možne preiskave. 14.2. imam drugi pregled. In nuhalno drug teden v sredo (5.2.) na Ptuju pri M. Lukmanu. Je bila katera pri njem? Slišala sem, da bi naj bil dober. Upam, da je res tako.
Sicer se počutim super. Ni mi slabo. Le malo bolj utrujena sem kot sicer. Joj, pa prsi me še vedno kar precej bolijo. In da ne razlagam, da imam že zdaj dve številki večji modrc. Če bo šlo tako naprej, bom imela na koncu nosečnosti košarico Ž. :D Pa vidi se mi sicer še nič kaj. Res je, da nisem imela nikoli ravnega trebuha, vedno nekaj maščobnih zalog (za hude čase). :D Zdaj pa sem samo malo bolj napeta. To je pa tudi vse. Se pa že kar veselim nosečniškega trebuščka.
Drugače pa sem stara 31 in to je moja prva nosečnost.
Sem vas iskala na FB-ju in sem našla samo skupino 'Avgustovke 2013'. :)
Imejte se super fino fajn in božajte bušije. Se tipkamo po nuhalni. :)

(odgovor članu meredith)
Neposredna povezava do sporočila: 855
30.1.2014 8:26:29   
zari
natashyy sploh nimam beseduser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jagoda31)
Neposredna povezava do sporočila: 856
30.1.2014 10:11:15   
keksy
Jagoda 31 ne na prvem pregledu se nič ne sliši, na nuhalni se user posted image Srce jim bije še enkrat hitreje kot nam user posted image Sva bila včeraj na NS, vse je super, je pa rekla da je skoraj 100% da bo punčka, ker se zelo lepo vidi. Je pa velika skor 6cmuser posted image . Prav zanimivo jih je gledatiuser posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 857
30.1.2014 11:15:46   
keksy
Aja pa včeraj sva povedala mojim in so bili navdušeni, mami že dela cele načrte user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 858
30.1.2014 11:47:32   
lila25
čao bejbe,

evo se spet vračam k vam user posted image sm bla danes na pregledu in je naš bejbi velik že 27,7 mm, srček dela, skratka vse ok, jst pa vesela k radio. sm dobila tud slikco. zdej se moram pa na nuhalno naročit. a je bla katera na nuhalni v nm? me zanima kako je. aja pdp mam pa za enkrat kr po zadnji m 22.8., čeprav smo za kak teden manjši. natančno bomo pa na nuhalni določil user posted image

žal mi je za vse, ki ste se poslovile user posted image upam, da čim prej premagate bolečino in greste pogumno naprej.
ostalim pa srečno do konca user posted image
lp

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 859
30.1.2014 17:52:17   
zari
user posted image user posted image user posted image za preglede in nuhalneuser posted image
Dobrodošle nove čvekiceuser posted image .

lila25 dobrodošla nazaj, samo da bebi pridno rasteuser posted image .

Kako ste pa ostale?

Pri nas je bilo včeraj vse OK, bebi raste, ampak mi je gin. rekel da bi naj bebi bil nekoliko večji, no ja ni ga zmeril, je pa rekel da se mu zdi na oko da je večji, no pa saj bomo drugi teden na nuhalni zvedali kako in kaj, sem pa danes kupila v tušu hruške, so res malo bolj trde, bolj zelene, sedaj pa me tako črviči in boli od spodi, pa kar naprej se slišijo zvoki tam odspodi, groza res, pa tako se mi jih je zluštalo.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 860
30.1.2014 19:25:08   
Sončica14
Glede črvičenja in napenjanja te popolnoma razumem. Ne glede na hrano, ki jo pojem, se mi potem še cel dan spahuje, me napenja ... prov grozno. Ali ima še katera podobne probleme? Sploh ne vem več, kaj naj pojem, da bo malo bolje... user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 861
30.1.2014 19:52:35   
zari
Sončica14 to se je meni prvič zgodilo, res pa je da mi drugače nič ne paše, jem ponavadi samo lahko hrano, ker se mi druga nič ne lušta, smo že nekaj kg v minusu, pa saj vem da bom vse še preveč nadoknadila, od sadja sem do zdaj jedla samo domača jabolka, se mi je pa zadnjič tako zluštalo breskve, tiste taprave iz sosednjega sadovnjaka in ne tistih iz trgovin, grozno kaj delajo hormoni in seveda včeraj se mi je tako zluštalo hruške, sem jih kupla ene dve kilci, pa še mojmu sem rekla, da če mi jih zmanjka gremo še po več. Zelenjava mi tud ne paše in seveda meso bljak, vsaj za enkrat, lahko da bo že jutri drugače.

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 862
31.1.2014 18:17:04   
sitka mala
Heej punce, za mano je prvi pregled, user posted image pridno brca in raste user posted image . V ponedeljek pa še nuhalna v Dravljah! user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 863
31.1.2014 20:26:03   
zari
sitka mala superuser posted image user posted image , ej a mi poveš kateri teden si zdaj in kok je bebi približno velik?

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 864
1.2.2014 9:18:10   
sitka mala
Trenutno smo stari 11t in 4d, veliki pa 48,4 mm user posted image . Aja, pa rožičke imamo!! user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 865
1.2.2014 10:26:49   
zari
Hvala sitka mala se mi je zdelo, kakšne rožičkeuser posted image ?

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 866
1.2.2014 13:59:00   
luska
Ojla punce kako ste kaj?

Jaz se že cel teden počutim tako slabouser posted image Tako sem utrujena že takoj ko se zbudim, kaj šele ko pridem iz službe. Delam v vrtcu in ko pridem domov sem že kot cunja. Potem bi se pa doma seveda še moja punčka igrala z mano, jaz pa še komaj gledam. In sem prav žalostna in slaba vest me razžira, ker vem, da bi se morala več ukvarjat z njo, pa ne najdem energije. Pol sem pa še takoj sitna in pojurim, če kaj ni okuser posted image

Drugače me pa matrajo glavoboli. Sicer se izogibam zdravil, ampak sem v četrtek morala vzet lekadol in mislim, da ga bom danes tudi. Saj vem, da se sicer lekadol sme vzeti, ampak se spomnim, da ga v prvi nosečnosti nisem niti enkrat. Je pa res, da sem se takrat lahko zvalila na kavč in prespala glavobol, zdaj pa to ni več tako preprosto.

Tudi astma me daje. V prvi nosečnosti sem bila ravno zaradi poslabšanja zadne tri mesece doma, ker sem v vrtcu pobrala vse virozi in mi je šlo vse na pljuča. Zdaj se mi pa zgodba ponavlja in si moram ze pomagat z ventolinomuser posted image

Za polno mero mi je pa spet slabouser posted image

Skratka prav nič lep teden. Se pa že tako veselim nuhalne, da bova končno tudi vsem povedala, posebej pa najini ljubiciuser posted image

Tudi mene zanima kakšne rožičke imateuser posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 867
1.2.2014 20:52:08   
sitka mala
user posted image hihi, na sliki iz UZ se vidi, kot da bi imel user posted image rožičke! Pa moj pravi, da je čisto po meni user posted image

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 868
2.2.2014 16:22:56   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

28.7.
Noemi_, 26 let, 1.user posted image , user posted image

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

2.8.
Oblačka, 2. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
Kanej, user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image

15.8.
med in poper, user posted image
jaz5, 32 let, 5.user posted image , 3user posted image , Posavje, user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image

18.8.
TAS MS, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image

19.8.
sončica14, 1.user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, 31 let, 1.user posted image , user posted image
Ana Neva,user posted image

22.8.
anonimna, user posted image
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM, user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 32 let, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

28.8.
simonmojca, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image

29.8.
july5, user posted image

30.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

X.8.
lili25, user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
anonimnauser posted image , 7.user posted image , 5user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 56

PRIČAKUJEMO

2user posted image

2user posted image

53user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image
MaryKateuser posted image
natashyyuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 869
2.2.2014 16:32:22   
zari

user posted image

PREGLEDI
4.2. jaz5
6.2. Spela23
6.2. Anonimnauser posted image
11.2. zari
13.2. tatjana91
14.2. jagoda31
17.2. Tapelina
17.2. Megy99
18.2. luska
18.2. Megy99
21.2. Tanja K
25.2. čikica
26.2. Edisa27
3.3. Mala_princeska
4.3. smartika

NUHALNA SVETLINA
3.2. sitka mala
3.2. TAS MS
3.2. Marker
3.2. čikica
3.2. preprostojaz
4.2. anonimna
4.2. sončica14
5.2. Ana Neva
5.2. jagoda31
6.2. Tamara345
6.2. zari
7.2. jaz5
8.2. Anonimnauser posted image
10.2. smartika
10.2. Edisa27
13.2. čokolada25
13.2. luska
13.2. simonmojca
14.2. july12
20.2. CECA 1
21.2. Tanja K

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 870
2.2.2014 16:41:08   
zari
sitka mala tvoj že veuser posted image hihihi, po mojem sta oba ful faceuser posted image .

Kje ste pa ostale???

Pa lep preostanek nedelje vam želimuser posted image , mi smo bolj not, ker je zunaj tok ledeno in spolsko.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 871
3.2.2014 12:54:39   
Irena000
Evo, mene pa danes caka nuhalna v Velenju. In to sele ob 18:20....hjooooj, kako dolgo bom se cakala! Komaj cakam, da izvem spol, da se lahko posvetim izbiri imena user posted image user posted image ....sicer imam ze sedaj izbrani imeni, tako za puncko kot za fantka....ampak vseeno bo cisto drugace, ko izvem, kdo se nam bo pridruzil? Ali boste oziroma ste vse vprasale za spol, ali je med vami katera, ki se raje pusti presenetit?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 872
3.2.2014 13:47:37   
Sončica14
Jaz imam pa nuhalno jutri.... sem že prav živčna in komaj čakam. Sama niti nisem tako radovedna glede spola, ker se baje v zelo malo primerih vidi oziroma kar ti ginekolog pove ni 100%. Mene bolj skrbi, da je z otročkom vse v redu, da je zdrav, raste itd...

Jutri bom dopolnila 12 tednov, pa me zanima, če imate punce še prisotne kakšne nosečniške znake? Poleg napetih prsi in napinjenega trebuha sama nimam nobeinih znakov več... kot da ne bi bila noseča user posted image

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 873
3.2.2014 14:16:28   
lila25
tud jst nimam nobenih znakov, ampak sej se bo kmal trebušček poznal user posted image jst mam nuhalno 17.2. in bom šla v nm, za spol pa ne bova vprašala. mogoče pol proti koncu nosečnosti, kr mi je važno samo, da bo dete zdravo in da bo vse ok.
me pa živčki dajejo, kr mam izpit danes, tako da držite pesti user posted image
lp

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 874
3.2.2014 16:22:14   
sitka mala
No pa je še NS za mano... Veliki smo že 59mm, pa tudi zelo, zelo živahni! user posted image Čez cel pregled smo tako brcali in mahali, da je še gin. težko sploh kaj izmerila. user posted image Drugače je pa vse OK. Tudi pri meni ni več znakov, sem si pa že kupila nosečniške kavbojke, ker se veliko bolje počutim v njih, ker me nič ne stiska. user posted image Zredila se nisem še nič, pa glede na mojo že prekomerno težo bom probala, da se sploh ne bom zredila (mi je tudi dr. Reš to danes rekla).

Kako ste pa kaj ostale? Aja, imam obdobje senfa (vedno in povsod user posted image )

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?