Anonimen
|
Ženske, berete kot vam paše. Ne, zmešala mu je glavo pomeni, da se je zaljubil vanjo, ne da je ona kriva. Ona je kriva za razpad svojega zakona, moj pa za najinega, če ne bo zdržal. vidim, da je boljše, če s svojimi izkušnjami ne pomagaš tistemu, ki prosi za nasvet, ker si potem napaden IZVIRNO SPOROČILO: Sljiva IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Težko je, vendar jaz sem že po prvi neprespani noči vedela, da želim poskušati rešiti zakon, enako tudi on, čeprav mu je tisto ženšče fajn zmešala glavo. Seveda ob določenih pogojih in ob pomoči terapij. Zdaj, po par mesecih, je lažje, vendar vem, da sem trenutno jaz tista, ki vse prevečkrat misli nanjo in ne več on :( Drži se, kakorkoli se boš že odločila. Sa coprnica ga je omamila, drogirala, zmesala, a on revcek maloumno ni imel pojma kaj se mu dogaja., ni vedel kaj ima doma in sploh, prav sploh tega ni hotel, pase mikala ga ni.. samo, kaj ces ko je ona coprnica.... On bebo irtak ni nic kriv,... ko pes ko vgrizme.. pes ni nic kriv, kriv je lastnik. Tako tudi tukaj... ni kriv moz , kriva je zenska ali tista, ki je doma ali tista za katero je lazil, samo on, on ni nic kriv in nic odgovoren ... Itak! To se povsem sklada z mnenjem nekaterih tu. Moški si ne more pomagati, ker mu je pač zapisano v DNA, da mora čimveč oplojevat naokrog. Vedno je "ženšče" krivo, ali tisto doma ni dovolj ženstveno ali pa je ona druga preveč. Bogi so, res. žalostno
|