Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:46:28
|
|
|
|
TomTaylor
|
bom spremenila nick v Dior
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:47:35
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor bom spremenila nick v Dior Čas je že za to
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:48:13
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Niti eden se mi ni javil, ko sem prosil za pomoc. Na zasebnem sporocilu. Niti eden. kako niti eden, če pa nisi poslal ZS-ja vsem? Moraš VSEM poslat. VSEM. Ziher bo eden odgovoril. Meni nisi poslal nič, naprimer. Pa sem tvoja "soseda" tuki v SLO.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:49:36
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Niti eden se mi ni javil, ko sem prosil za pomoc. Na zasebnem sporocilu. Niti eden. kako niti eden, če pa nisi poslal ZS-ja vsem? Moraš VSEM poslat. VSEM. Ziher bo eden odgovoril. Meni nisi poslal nič, naprimer. Pa sem tvoja "soseda" tuki v SLO.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:49:41
|
|
|
|
Kerensa
|
Zdaj pa jokat, ker se mu niso vsuli ZS-ji... Je*enti - moža pokliči, pa naj ti pomaga reševati tvoje probleme!
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:50:05
|
|
|
|
Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Niti eden se mi ni javil, ko sem prosil za pomoc. Na zasebnem sporocilu. Niti eden. kako niti eden, če pa nisi poslal ZS-ja vsem? Moraš VSEM poslat. VSEM. Ziher bo eden odgovoril. Meni nisi poslal nič, naprimer. Pa sem tvoja "soseda" tuki v SLO. Nisem posiljal... prosim sem, ce mi je kdo prravljen pomagat naj mi napise zs. Samo to. Me pa veseli da si soseda. V zasebnem mi povej iz kje.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:51:16
|
|
|
|
Kerensa
|
Majkumilu... grem jaz RealityTV gledat... tam imajo manj problemov. Lahko noč.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:51:35
|
|
|
|
StrawberrY
|
lukka, zdaj imam pa jaz en majčekn problem. Mojemu sem samo omenila tantrični seks, pa so se mu sam oči zaprle. A se tako začne?
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:52:46
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Mojemu sem samo omenila tantrični seks, pa so se mu sam oči zaprle. A se tako začne?
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:53:20
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY lukka, zdaj imam pa jaz en majčekn problem. Mojemu sem samo omenila tantrični seks, pa so se mu sam oči zaprle. A se tako začne?
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:54:07
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Niti eden se mi ni javil, ko sem prosil za pomoc. Na zasebnem sporocilu. Niti eden. kako niti eden, če pa nisi poslal ZS-ja vsem? Moraš VSEM poslat. VSEM. Ziher bo eden odgovoril. Meni nisi poslal nič, naprimer. Pa sem tvoja "soseda" tuki v SLO. Nisem posiljal... prosim sem, ce mi je kdo prravljen pomagat naj mi napise zs. Samo to. Me pa veseli da si soseda. V zasebnem mi povej iz kje. Dej mi link od tvojega problema, samo opozarjam te, da imam PMS in da sem spila dva deci rdečega. Rešim ti problem na tvojo lastno odgovornost. Bled.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:54:31
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY lukka, zdaj imam pa jaz en majčekn problem. Mojemu sem samo omenila tantrični seks, pa so se mu sam oči zaprle. A se tako začne? poročaj..če spi, potem se tantrično samozadovoljuje, potem to ni to
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:55:41
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Niti eden se mi ni javil, ko sem prosil za pomoc. Na zasebnem sporocilu. Niti eden. kako niti eden, če pa nisi poslal ZS-ja vsem? Moraš VSEM poslat. VSEM. Ziher bo eden odgovoril. Meni nisi poslal nič, naprimer. Pa sem tvoja "soseda" tuki v SLO. Nisem posiljal... prosim sem, ce mi je kdo prravljen pomagat naj mi napise zs. Samo to. Me pa veseli da si soseda. V zasebnem mi povej iz kje. Dej mi link od tvojega problema, samo opozarjam te, da imam PMS in da sem spila dva deci rdečega. Rešim ti problem na tvojo lastno odgovornost. Bled. Matr TT, da bomo ugotovil, da sta ga še skupaj žurala. Saj lukka je delal na Bledu.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:55:43
|
|
|
|
mateyka
|
lol, jagoda zmešana ma vse ste me zdej tok nasmejale kot že dolgo ne. hvala, bilo je tantrično!
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:55:59
|
|
|
|
Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lukka IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Niti eden se mi ni javil, ko sem prosil za pomoc. Na zasebnem sporocilu. Niti eden. kako niti eden, če pa nisi poslal ZS-ja vsem? Moraš VSEM poslat. VSEM. Ziher bo eden odgovoril. Meni nisi poslal nič, naprimer. Pa sem tvoja "soseda" tuki v SLO. Nisem posiljal... prosim sem, ce mi je kdo prravljen pomagat naj mi napise zs. Samo to. Me pa veseli da si soseda. V zasebnem mi povej iz kje. Dej mi link od tvojega problema, samo opozarjam te, da imam PMS in da sem spila dva deci rdečega. Rešim ti problem na tvojo lastno odgovornost. Bled. Na zs imas
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:56:53
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka lol, jagoda zmešana ma vse ste me zdej tok nasmejale kot že dolgo ne. hvala, bilo je tantrično! A to je to? Hvala za razsvetlenje! Aja, pa pazi kako govoriš
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 24.1.2014 22:57:53 >
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:58:30
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: mateyka lol, jagoda zmešana ma vse ste me zdej tok nasmejale kot že dolgo ne. hvala, bilo je tantrično! A to je to? Hvala za razsvetlenje! Aja, pa pazi kako govoriš
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:00:16
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY lukka, zdaj imam pa jaz en majčekn problem. Mojemu sem samo omenila tantrični seks, pa so se mu sam oči zaprle. A se tako začne? poročaj..če spi, potem se tantrično samozadovoljuje, potem to ni to Crkavam
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:01:43
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Bled. joj, koliko lepih mladih dni sem tam preživela mogoče sva pa celo skupaj žurale al pa nadrsale... sploh zdaj, ko maš ZS
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:02:43
|
|
|
|
Stanislava_
|
poročaj..če spi, potem se tantrično samozadovoljuje, Freud bo danes od mrtvih vstal.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:03:07
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Hočem enega pregovornega pe*ra... kakor je tisti kolega od Carrei v Seks v mestu. sem ti rekla, da bi enega takega rada mela - znam te tico..
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:03:34
|
|
|
|
RIJA*
|
reinkarniral se je na tisočerih mestih
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:04:44
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* reinkarniral se je na tisočerih mestih A zdaj končno verjameš v tantričnega?
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:05:39
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Bled. joj, koliko lepih mladih dni sem tam preživela mogoče sva pa celo skupaj žurale al pa nadrsale... sploh zdaj, ko maš ZS mlada si še zdej Pa da še izkoristim, a ta teden nisi bila v službi ? Sam kontakt bi rada, saj veš
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:06:09
|
|
|
|
RIJA*
|
še ne....sem mela zdaj samo HRO....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?