Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:33:45
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Čaki, ni še šel. Začel bo z mano, s kom bo na S nadaljeval me ne zanima (lohk je v igri tud mateyka , Kje ste zdaj, pri tantričnem, grupnem ali zajčjem? Se opravičujem, ne sledim...sem pač s kmetov.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:34:01
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Jaz bi Wentwortha Millerja. Ki je menda tudi pe*er. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! si grem z električnim brivnikom žile vrezat Se ti pridružim... Moj g. Mož pa v smeh.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:34:08
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ ...sem pač s kmetov. ti si tudi naša?
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:34:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
kaj ste usekane Sem šla čekirat tale "tantrični".....V bistvu ga moj mož na vsake svetle čase izvaja brez moje vednosti - zjutraj mi pripravi jajca na oko. Skuha mi kavo in me uščipne v rit. Popoldne pomije posodo. Zvečer otroke zrihta in da spat. Na koncu pa še mene tko fajn zmasira.....da zaspim ko dojenček...Faaaak..meni je pa šele zdajle potegnilo...
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:35:51
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor kaj ste usekane Sem šla čekirat tale "tantrični".....V bistvu ga moj mož na vsake svetle čase izvaja brez moje vednosti - zjutraj mi pripravi jajca na oko. Skuha mi kavo in me uščipne v rit. Popoldne pomije posodo. Zvečer otroke zrihta in da spat. Na koncu pa še mene tko fajn zmasira.....da zaspim ko dojenček...Faaaak..meni je pa šele zdajle potegnilo... Raje ga ti možu potegni, namesto, da ti on daje svoja jajca na oči.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:35:57
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor meni je pa šele zdajle potegnilo... A ni to bistvo - da traja?
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:35:57
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor meni je pa šele zdajle potegnilo... no, naslednjič ga pa daj njemu tantra pur!
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:36:23
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor kaj ste usekane Sem šla čekirat tale "tantrični".....V bistvu ga moj mož na vsake svetle čase izvaja brez moje vednosti - zjutraj mi pripravi jajca na oko. Skuha mi kavo in me uščipne v rit. Popoldne pomije posodo. Zvečer otroke zrihta in da spat. Na koncu pa še mene tko fajn zmasira.....da zaspim ko dojenček...Faaaak..meni je pa šele zdajle potegnilo... Ja ti si z zg.gorenjske, tam mal več čas traja, da potegne
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:37:00
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor kaj ste usekane Sem šla čekirat tale "tantrični".....V bistvu ga moj mož na vsake svetle čase izvaja brez moje vednosti - zjutraj mi pripravi jajca na oko. Skuha mi kavo in me uščipne v rit. Popoldne pomije posodo. Zvečer otroke zrihta in da spat. Na koncu pa še mene tko fajn zmasira.....da zaspim ko dojenček...Faaaak..meni je pa šele zdajle potegnilo... Ja ti si z zg.gorenjske, tam mal več čas traja, da potegne Coltova soseda... in glede na Coltov sloves... bom raje tiho.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:38:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor kaj ste usekane Sem šla čekirat tale "tantrični".....V bistvu ga moj mož na vsake svetle čase izvaja brez moje vednosti - zjutraj mi pripravi jajca na oko. Skuha mi kavo in me uščipne v rit. Popoldne pomije posodo. Zvečer otroke zrihta in da spat. Na koncu pa še mene tko fajn zmasira.....da zaspim ko dojenček...Faaaak..meni je pa šele zdajle potegnilo... Ja ti si z zg.gorenjske, tam mal več čas traja, da potegne Coltova soseda... in glede na Coltov sloves... bom raje tiho. govori, ženska, govori!
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:38:40
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor govori, ženska, govori! Ja saj bi morala ti to že vedeti, če sta si tako blizu.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:38:55
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja ti si z zg.gorenjske, tam mal več čas traja, da potegne je pa zato dalj časa "luštno"
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:39:05
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor kaj ste usekane Sem šla čekirat tale "tantrični".....V bistvu ga moj mož na vsake svetle čase izvaja brez moje vednosti - zjutraj mi pripravi jajca na oko. Skuha mi kavo in me uščipne v rit. Popoldne pomije posodo. Zvečer otroke zrihta in da spat. Na koncu pa še mene tko fajn zmasira.....da zaspim ko dojenček...Faaaak..meni je pa šele zdajle potegnilo... Ja ti si z zg.gorenjske, tam mal več čas traja, da potegne Coltova soseda... in glede na Coltov sloves... bom raje tiho. Pa lukkova tud lahko, saj on je tud iz tam nekje. Tako, da lep trojček
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:39:17
|
|
|
|
Kerensa
|
Solit... nadaljevanko sem zamudila zaradi RR in rokometa... grrr.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:39:51
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja ti si z zg.gorenjske, tam mal več čas traja, da potegne je pa zato dalj časa "luštno" Kar tolaži se. Temu se reče začetek impotence.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:39:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor govori, ženska, govori! Ja saj bi morala ti to že vedeti, če sta si tako blizu. Krajevno sva si res blizu. Poznam ga pa ne. Škoda ali pač?
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:40:48
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Pa lukkova tud lahko, saj on je tud iz tam nekje. Tako, da lep trojček S severa Slovenije je spi*dil na sever Evrope. Ostane mu samo še, da gre do pingvinov.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:41:25
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor kaj ste usekane Sem šla čekirat tale "tantrični".....V bistvu ga moj mož na vsake svetle čase izvaja brez moje vednosti - zjutraj mi pripravi jajca na oko. Skuha mi kavo in me uščipne v rit. Popoldne pomije posodo. Zvečer otroke zrihta in da spat. Na koncu pa še mene tko fajn zmasira.....da zaspim ko dojenček...Faaaak..meni je pa šele zdajle potegnilo... Ja ti si z zg.gorenjske, tam mal več čas traja, da potegne Coltova soseda... in glede na Coltov sloves... bom raje tiho. Pa lukkova tud lahko, saj on je tud iz tam nekje. Tako, da lep trojček O, bogato.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:41:26
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja ti si z zg.gorenjske, tam mal več čas traja, da potegne je pa zato dalj časa "luštno" Kar tolaži se. Temu se reče začetek impotence. ajme, sam da ni inkontinenca.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:41:48
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor govori, ženska, govori! Ja saj bi morala ti to že vedeti, če sta si tako blizu. Krajevno sva si res blizu. Poznam ga pa ne. Škoda ali pač? Škoda pač.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:42:33
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja ti si z zg.gorenjske, tam mal več čas traja, da potegne je pa zato dalj časa "luštno" Kar tolaži se. Temu se reče začetek impotence. ajme, sam da ni inkontinenca. Če bi vedela, kako se reče uhajanju dreka... no, to je pa to, kar je tule na RR.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:43:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor govori, ženska, govori! Ja saj bi morala ti to že vedeti, če sta si tako blizu. Krajevno sva si res blizu. Poznam ga pa ne. Škoda ali pač? Škoda pač. matr mam pa res srečo
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:43:36
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor govori, ženska, govori! Ja saj bi morala ti to že vedeti, če sta si tako blizu. Krajevno sva si res blizu. Poznam ga pa ne. Škoda ali pač? Škoda pač. matr mam pa res srečo Več kot pameti, če pri tem nicku ne veš, kje kupiti kavbojke.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:45:11
|
|
|
|
Lukka
|
Niti eden se mi ni javil, ko sem prosil za pomoc. Na zasebnem sporocilu. Niti eden.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:46:21
|
|
|
|
Kerensa
|
Je*em te ćoravo, Lukka... ponudila sem ti pomoč, ampak pri vseh svojih problemih se pa res ne bom zastonj ukvarjala še s tvojimi... pišuka Poldi.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?