Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:07:46
|
|
|
|
RIJA*
|
Jagodka sem...ampak se mi je toliko vsega ta teden dogajalo, da bom iskreno rekla, da sem pozabila.... evo, bom pogledala, če bom tukaj našla...
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:15:51
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* Jagodka sem...ampak se mi je toliko vsega ta teden dogajalo, da bom iskreno rekla, da sem pozabila.... evo, bom pogledala, če bom tukaj našla... Ni panike, ko boš imela čas. Saj preden bom lahko ZS na RR odprla bo pa tud kakšen teden vmes pretekel. Je kar hitro odprlo , sem ti poslala nazaj. rija, da ta drugi zs ti pa jutri odgovorim, zdaj grem res spat
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 24.1.2014 23:26:15 >
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:15:56
|
|
|
|
saragr
|
Hahahahahhahahahahhahahahah,kera debata. Po vprasanju od StrawberrY sem dobesedno padla s stola, mož pa je skakal okoli mene,ce je vse v redu.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:21:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: saragr Hahahahahhahahahahhahahahah,kera debata. Po vprasanju od StrawberrY sem dobesedno padla s stola, mož pa je skakal okoli mene,ce je vse v redu. valda si rekla, da ni? Da rabiš umetno dihanje "usta na usta"?
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:23:56
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: saragr Hahahahahhahahahahhahahahah,kera debata. Po vprasanju od StrawberrY sem dobesedno padla s stola, mož pa je skakal okoli mene,ce je vse v redu. valda si rekla, da ni? Da rabiš umetno dihanje "usta na usta"? Pismo, sam tale tantrični seks si pa res vsaka od nas drugače predstavlja.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:24:34
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: saragr Hahahahahhahahahahhahahahah,kera debata. Po vprasanju od StrawberrY sem dobesedno padla s stola, mož pa je skakal okoli mene,ce je vse v redu. valda si rekla, da ni? Da rabiš umetno dihanje "usta na usta"? pa probaj zraven zaspat in stestirat teorijo tantričnega samozadovoljevanja..
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:26:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: saragr Hahahahahhahahahahhahahahah,kera debata. Po vprasanju od StrawberrY sem dobesedno padla s stola, mož pa je skakal okoli mene,ce je vse v redu. valda si rekla, da ni? Da rabiš umetno dihanje "usta na usta"? Pismo, sam tale tantrični seks si pa res vsaka od nas drugače predstavlja. ni to tantrični seks. To je taktični seks. Fejka, da ne more dihat, pol ga pa zajaše.
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:26:52
|
|
|
|
saragr
|
Ne nisem,nimam zdaj casa za take stvari,sem mogla nazaj na RR osvezit debato:-)
< Sporočilo je popravil saragr -- 24.1.2014 23:28:41 >
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:27:29
|
|
|
|
StrawberrY
|
No drage bejbike in "bejbike", lahko noč. Bodite pametne in pridne, da ne bom imela zjutraj preveč dela. P.s. mateyka, upam si spat
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:32:27
|
|
|
|
mateyka
|
jaz tudi. lahko noč in pazite na njivo, ko me ni!
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 23:32:57
|
|
|
|
Stanislava_
|
Vaške straže aktivirane.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 25.1.2014 10:11:15
|
|
|
|
Tippi
|
Lukka it se z babami, to ne prideš do konca Mimogrede maš ZS
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2014 10:24:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2014 11:30:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 25.1.2014 11:45:41
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Lukka, če smem vprašat, koliko si star? Ankica nE smeš, ker on ni star, ampak mlad kot me!! A ne Lukka ? Bdw: a je njiva ostala cela?
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2014 11:51:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 25.1.2014 12:00:39
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Bdw: a je njiva ostala cela? Ja
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 25.1.2014 16:55:06
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Niti eden se mi ni javil, ko sem prosil za pomoc. Na zasebnem sporocilu. Niti eden. Če bi vsaj na debelo povedal, kakšen problem imaš, bi se lažje javili. Jaz rešujem matematične in MS Office probleme, če ti kaj pomaga.
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 25.1.2014 17:36:04
|
|
|
|
pipapopa
|
hahaha ste me nasmejale Ampak najbolj mi pa je:sredi čisto leve debate prileti Lukka s kakšno neumestno
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 25.1.2014 18:07:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Niti eden se mi ni javil, ko sem prosil za pomoc. Na zasebnem sporocilu. Niti eden. Če bi vsaj na debelo povedal, kakšen problem imaš, bi se lažje javili. Jaz rešujem matematične in MS Office probleme, če ti kaj pomaga. noče nič povedat. Skrivnostnež...
|
|
RE: miškina njiva kokic 25.1.2014 18:43:11
|
|
|
|
mateyka
|
meni tudi ne..
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 25.1.2014 18:56:22
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
meni tudi ne.
|
|
RE: miškina njiva kokic 25.1.2014 19:19:11
|
|
|
|
RIJA*
|
v naslednjem letu bomo imeli domače bio kokice
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 25.1.2014 19:19:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Povzetek?? njiva ne ve, če bo. razočarana!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?