|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
18.1.2014 11:06:11   
marusap
Nosek čistim s fiziološko in aspiratorjem (pumpico in tistim na sesalec). mu nalijem kar konkretno fiziološke v nos večkrat na dan in potem posesam. Mu pa ne smeš nikoli samo z aspiratorjem (ne da bi prej namočila s fiziološko), ker se lahko poškuduje sluznica. Bine je danes ponoči tako težko dihal, da nisem vedela ali naj ga peljem k dežurnemu ali ne. Nekako smo prebedeli, predihali in presmrkali noč, danes je malenkost bolje. Sem pa celo noč opazovala dihanje (štela vdihe, gledala če se mu dela luknjica pod vratom, pod rebri...) - na med.over forumu pediatrija so tudi filmčki, ki prikazujejo težko dihanje otroka in znak, da otrok nujno potrebuje zdravniško pomoč.
Bine je imel že v porodnišnici zabasan nosek zaradi plodovnice in sem mu ga že tam čistila pred dojenjem.
Lana je pa že bolje user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
18.1.2014 23:53:04   
marusap
Držite pesti za naju - Bine je na pediatrični user posted image zaradi težav z dihanjem. Ker je na infuziji, so mene poslali domov. Črpam mleko in mu ga bom jutri nesla, če bo že pri močeh za hranjenje po flaški. Zmešalo se mi bo od skrbi. Je pa tako, da na pediatrični bivanje z novorojenčkom ni možno, nudijo pa mamici posteljo na drugi strani bolnice in omogočajo dojenje ne 3 ure. Se tolažim, da je v dobrih rokah in da je to zanj najbolje. Pa tako smo pazili in Lano preventivno dali iz vrtca... Zdaj bo doma do aprila, ko se nehajo RSVji in drugo "sranje". Upam, da ste ostali zdravi!

(odgovor članu marusap)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
19.1.2014 10:54:11   
witch
marusap user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Bineta. Držim pesti, da bo čim prej doma.
Hvala ti za informacijo glede čiščenja noska. Nisem vedela da moraš najprej veliko fiziološke dati. Partonažna mi pa samo reče ti delaj kot delaš tak je pravilno user posted image skoraj en teden sem mu pucala brez fiziloške. Upam, da res nisem sluznice poškodovala user posted image

Punce, tiste ki dajete otrokom po flaški hrano. Koliko pojejo? Naš bi kar jedel in jedel. Pa na koliko časa se budijo? Mi imamo pa težavo, ker malček ne zaspi sam nazaj. Čez dan mi je to čisto ok. Ponoči pa utrujajoče. Mi vsane 3x in potem borba zaspati nazaj.

Kaj pa spolni odnosi? Kdaj po porodu lahko?

dspela se že cartate?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu marusap)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
19.1.2014 11:26:48   
dspela
marusap, user posted image Držim pesti, da se kmalu pozdravite. user posted image user posted image

witch, še ne....sem še doma.

< Sporočilo je popravil dspela -- 19.1.2014 11:27:27 >

(odgovor članu marusap)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
20.1.2014 7:12:55   
nbah
Živijo noseče in mamice. rok imam 25.1 in do zdaj nsem imela nobenih strahov glede poroda, zadnja 2 dni me je pa groza, nočem o tem razmišljat ampak enostavno se počutim obupno, res nevem kako si nj pomagam, zaradi tega sekiranja glopoko v sebi imam tudi povišam pritisk, boli me trebuh in sem cela depresivna. kaj naj naredim? je imala katera podoben problem? kako je z pritiskom? plod je še zelo aktvem in brca kot nor tako da mislim da se vredu počuti. v petek imam gin in me je strah da me pošlje v bolnico zaradi povišanega rr. hvala za vsak odgovor

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
20.1.2014 9:15:55   
januar2014
Marusap upam da bo vse ok!
Nbah malo povisan pritisk je v nosecnosti normalno, izmeri si ga vsak dan in mislina otrocka pa se probaj pomiriti. Pomisli kako lepo bo ko bos strucko dobila v roke. ;)
aja glede plodove aktivnosti pred porodom, ko pravijo da se umiri. No men je po vsakem popadku zacel ful brcat, tako da je bil se v porodni aktiven!

Me pa zanima kako kaj cisca pri tistih ki ste rodile?
Pri meni je zdaj po 3tednih ze skoraj ni vec (svetlo rumena,obcasno rjavkasto rdeca), ce sem bolj aktivna cez dan pa se mi se pojavi svetlo rdec izcedek. Je to normalno? Imam pa tud zdaj kaka 2 tedna problem z vaginalnimi vetrovi, kot da bi mi pljuskala vpda notri. Ves cas delam keglove vaje. Me skrbi da bi do sesedanjamaternice prislo? :\

(odgovor članu nbah)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
20.1.2014 10:01:45   
vanca
Marusaq, kako je z Binetom? So pljučka boljše? Mislim na vaju.

Mi smo še lepo doma. Dogajanja ni skoraj nobenega. Ko se zvečer vležem me malo špika in domaj čakam, da me bo več, pa se vse kmalu pomiri user posted image

Imam pa eno težavo. pojavile so se mi glivice, kar se mi zdi grozno ravno pred porodom. Mislite, da se da še kako pomagat, da user posted image ne bi prišel po takšni obupni poti ven?

(odgovor članu januar2014)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
20.1.2014 11:54:48   
dspela
vanca, tako kot pri meni.
Mene je zvečer začelo rahlo zvijat in bolečine v križu, potem se je vse nehalo in spet začelo okoli 4 ure zjutraj in je trajalo nekje 2 uri, pa spet umirilo. Sedaj pa me včasih rahlo špikne, pa začne zvijat.

Poskusi http://www.multi-gyn.si/product-info.html. Upam, da glivice izginejo preden rodiš.

(odgovor članu vanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
20.1.2014 16:55:33   
kemo
Pozdravljene!

Končno sem prišla do računalnika. No da vam povem svojo zgodbo. Kot sem vam že napisala mi je 9.1. ob pol štirih šel čep in nekaj plodovnice, ker sem bila sama doma s sinom starim 4 leta sem poklicala taščo za varstvo in svaka da me je peljal v porodnišnico. Nisem nič hitela ker sem vedela da imam še nekaj časa ker popadkov še ni bilo. Tako sem ob petih zjutraj prišla v porodnišnico kjer so me dali na CTG. Tam sem bila do pol sedmih zjutraj da je prišel zdravnik, ki je ugotovil da sem še čisto zaprta, zato se je odločil za carski rez vendar je rekel da naj še počakam na vizito. Po viziti sem počakala še anestezista in že smo bili v operacijski. Imela sem blokado tako da sem takoj videla našo princeso Ivo, ki je imela 3050 g in 48 cm.

No moj mož je uspel priti šele zvečer tako da sem bila kar srečna da sem rodila s carskim rezom ker drugače ne vem kaj bi.

Sedaj pa se lepo dojiva in sva težki že 3275g.

lp

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
20.1.2014 17:57:22   
marusap
Hvala za vse pozitivne misli in user posted image . Moj Bine je trenutno stabilen. Poleg infuzije vsake 3 ure poje 20 ml mojega mleka, danes jih je pojedel že 30 user posted image . Diagnoza: 2 virusa in bronhiolitis. Staknil je še vnetje učk in dobiva antibiotik. Do včeraj je bil v sobi sam, danes je dobil dva cimra. Očitno je navaden prehlad res hud za dojenčke in prizadane veliko otrok... Danes so mu naredili še rentgen pljučk, da vidijo če je kaj prizadeto. user posted image

Čišče jaz po 11 dneh nisem imela več. Me pa malo skrbi, ker ni bil tak potek čišče kot po prvem porodu (spreminjanje barve). Mogoče je po CR kaj drugače, ne vem.

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
20.1.2014 21:27:12   
Nina33

user posted image

5.12.2013

3Sonček3 PDP 28.1.2014
Liam, 1630g, 39cm, OG 30cm

6.12.2013

Blondinčica PDP 6.1.2014 user posted image

29.12.2013

januar2014 PDP 5.1.2014 user posted image

1.1.2014

witch PDP 10.1.2014 user posted image , 3150g, 50cm

3.1.2014

tashy21 PDP 4.1.2014 user posted image

4.1.2014

metuljčica87 PDP 10.1.2014
Aljaž, 3880g , 52cm

5.1.2014

magdalenica PDP 1.1.2014

7.1.2014

marusap PDP 12.1.2014
Bine, 3500g, 48cm

8.1.2014

aeio PDP 2.1.2014 user posted image

9.1.2014

kemo PDP 9.1.2014
Iva, 3050g, 48cm

13.1.2014

Nina33 PDP 15.1.2014
Cene , 3320g, 51cm

15.1.2014

tia78 PDP 16.1.2014
Lia, 4365g, 53cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
20.1.2014 21:36:15   
Nina33
Kemo in Iva, čestitke!!!
Marusap, upam, da Bine kmalu pride nazaj domov in user posted image da je stabilen in da pridno pije. Upam, da se vsi ostali izognemo tem virusom (čeprav z otrokom v vrtcu je to skoraj nemogoče), vsaj v tako hudi obliki. user posted image user posted image user posted image
Čišča je taka pomoje čisto normalna, jaz je že v porodnišnici skoraj nisem imela (rdeče), zdaj se ob "naporih" (v P se res +/- leži, ane) pojavi tudi rdeče. Jaz sem itak obakrat kar dolgo čakala, da se je čisto nehalo (cca. 5 tednov, kak dan več).
Glede panike ob bližajočem PDPju (in porodu) - mislim, da smo vse na istem, sprememba je vedno stresna, tut če je težko pričakovana. V prvo se mi je začelo dogajati sicer šele ob popadkih (strah, a ne pred samim porodom, ampak tistim "potem", kako bo, če bom zmogla ipd.), zdaj me je glodalo, če bo vse OK tudi to pot žekar nekaj tednov v naprej, a je treba se naravnat na pozitivo, drugega itak ne preostane. Upam, da se ti tudi pritisk umiri user posted image .
Vsem, ki še čakate, hitro, čimmanj bolečo pot v Rim user posted image user posted image user posted image !

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
20.1.2014 21:52:53   
witch
Vanca in dspela drzim pesti, da bosta tudi vidve malu cartale svoje otrocke

kemo cestitke za Ivo

marusap vesela sem, da je Bine boljse. Naj le pridno pije in se hitro pozdravi, da bo spet doma pri mamici.

Cisca jaz sem imela ze tretji dan bolj blago. Je pa se tam do enega 14 bila pa kri, zdaj pa se je umirilo. Bo tri tedne po porodu in imam se rjav izcedek. Kdaj pa kdaj kaksna krvava kapljica pritece.

Strah pred porodom je nekaj cisto normalnega. Mene je bilo strah tam v sredini decembra. Potem pa se je malo umirilo. Vem pa, da blizje bil bil pdp bolj bi me bilo strah. Tak da sem vesela, da je nas fantic prehiteval.

Jaz pa pogresam Night. Night zdaj se verjetno ze cartate. Pridi sporocit koliko za mano si rodila :)

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.1.2014 9:13:21   
januar2014
Me je zarad cisce skrbelo zato, ker povsod pise da naj bi bila ze drugi teden bolj kot rumen izcedek.

Strah pred porodom ? Hm mene ni bilo nc strah, bolj ko se je blizal, bolj sem bila vesela in komaj cakala da tam to izkusnjo cez, se do porodne sem se na veliko smejala in v porodni tut n zacetku umetnih popadkov sem bila se nasmejana in je se babca rekla ce se vedno med bolecinami smejim (ja kadar me res fejst nekaj boli,mi dela adrenalin in se smejem kot da nic ni), no potem ko je ze bolelo kot hudic ker so mi umetne navilii na orng, pa mi ni bilo vec do smeha. si bova pa z mojim res tole porodno izkusnjo zapomnila, pa babca je rekla da me nebo pozabila ker je prvic mela v porodni tako mlado, ki se je cel cajt obremenjevala in opravicevala ce je slucajno preglasna pa da jo tisci kakat in uh kako mi je nerodno (ja to sem jaz haha), vmes sem tut mojga sprasvala ce je ful zmatran pa ce je kaj lacen haha :D se danes se doma smejimo temu :)
Je pa itak odvisno od vsake posamexnice ze med nosecnostjo in kako pricakuje porod.
drzi pa da strah v porodni naredi vec skode kot koristi ;) tako da punce ko se zacne mora veselje premagat strah!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.1.2014 11:50:28   
dspela
strah pred porodom, mene je strah, da ne bi prepoznala popadke in vedela kdaj moram v P ali pa, da bi mi otekala plodovnica in ne bi vedela. Imam kar nekaj izcedka in mi včasih priteče, pa imam moker vložek... pol pa ne vem, če je plodovnica ali voden izcedek.

Mamice, na kakšen način ste občutile popadke?

Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.1.2014 13:37:01   
Aeio
Punce, ki še niste rodile, brez skrbi. Tudi jaz sem mislila, da ne bom prepoznala popadkov. Sicer so bili tisti prvi taki blagi, ni preveč bolelo. Ko pa mi je odtekla plodovnica, pa so se začeli tapravi in teh ne moreš spregledati, resnično. Tudi sama sem imela kar veliko izcedka, plodovnica je drugačna...

Glede strahu: preveč boli, da bi imele čas misliti na strah :) predvsem je ob porodu prisotno tako pričakovanje, da res ni časa misliti na strah. Pogumno!

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.1.2014 13:50:51   
witch
Se strinjam z aeio. S tem da sem sama kar dolgo doma čakala, ker mi vseeno to ni bilo to. Ker popadki niso bili prehudi. Ko pa mi je babica predrla mehur pa so se začeli kar fajn popadki. Teh pa ni za spregledati.
Zraven popadkov sem jaz doma dobila še drisko in bruhala sem. Potem pa mi je šel še čep. Tak da mogoče se pojavi to še pri kateri.
Strahu pa takrat več ni. Strah je v glavah zdaj. Ko pa dejansko pride do tega, da si z mislimi samo v pričakovanju malega bitjeca, pri tem, da si želiš, da se čim prej konča, pri tem kako boš dihala, kako potiskala. Strahu pa ni. Kar pogumno in mirno. Telo nam pove vse.

Pa sprostite se in uživajte te zadnje dni s trebuščki in brcikami. Jaz ga močno pogrešam.

< Sporočilo je popravil witch -- 21.1.2014 13:51:57 >

(odgovor članu Aeio)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.1.2014 14:08:59   
januar2014
dspela , moji popadki so izgledali kot da me je spodaj (kot pri M ko te v jajcnikih zaboli) zagrabil tak rahel krc, bili so na 5-6min, 2uri, jaz sem bila prepricana da so lazni popadki, pa me je moj preprical da greva vsaj preventivno v P, ce sem ze tako prepricana da sr nebom rodila hihi. No prisla sem pred P,kjer sm pred vhodom se 15min govorila da se je vse ustavilo in da pejmo domov, moj pa da naj grem vsaj da me pregledajo, ok pa sem sla. No tam pa mi rece sa sm dobre 3-4cm odprta. Tko da jaz nisem imela tistega razsvetlenja da bi rekla ja to je to,dogaja se! Hehe. Aja jaz sem babco prosila ce bi lahko mal muske nastimal v porodni in je prinesla radio. :D ful mi je blo usec,ker sm bla se boolj sproscena.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
22.1.2014 11:12:54   
dspela
januar, hvala.....to me je zanimalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1794
22.1.2014 19:17:30   
Dorotheia
Zdravo punce!
Jaz sem bila po pdp-ju sicer februarka, ampak smo 19.1. že rodili, tako da se bom priključila vaši skupini.

Mi smo že doma (čisto na sveže). Vsi smo vredu, edino ena zadeva me bega - naš malček se skoraj vsakič po obroku (dojenje nama ni (še) steklo, zato si črpam in dodajam AM) krčevito joka, napenja, krči in podobno. Očitno je, da ga nekaj matra, samo ne vem kaj. A so to že krči? Kako lahko pomagam pri temu? Tako mi ga je hudo gledati, ko se tako muči. user posted image

Kako se ostale držite? Mene hormoni dajejo na polno, se zjočem ob vsaki malenkosti. Krvavim ne več veliko. Tudi porod je minil brez večjih posebnosti (še raztrgana nisem nič). Tako, da jaz sem super, samo utrujena in zbegana.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
22.1.2014 20:53:23   
Nina33

user posted image

5.12.2013

3Sonček3 PDP 28.1.2014
Liam, 1630g, 39cm, OG 30cm

6.12.2013

Blondinčica PDP 6.1.2014 user posted image

29.12.2013

januar2014 PDP 5.1.2014 user posted image

1.1.2014

witch PDP 10.1.2014 user posted image , 3150g, 50cm

3.1.2014

tashy21 PDP 4.1.2014 user posted image

4.1.2014

metuljčica87 PDP 10.1.2014
Aljaž, 3880g , 52cm

5.1.2014

magdalenica PDP 1.1.2014

7.1.2014

marusap PDP 12.1.2014
Bine, 3500g, 48cm

8.1.2014

aeio PDP 2.1.2014 user posted image

9.1.2014

kemo PDP 9.1.2014
Iva, 3050g, 48cm

13.1.2014

Nina33 PDP 15.1.2014
Cene , 3320g, 51cm

15.1.2014

tia78 PDP 16.1.2014
Lia, 4365g, 53cm

19.1.2014

Dorotheia PDP x.2.2014 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
22.1.2014 21:00:58   
Nina33
Dorotheia, čestitke! Glede krčev ne vem, če ti bom kaj pomagala, a verjetno prehitro pije in zraven dobi še en kup zraka - vama uspe podret kupček? Je potem kaj bolje? Pri nas so se pri drugem pobu ob takih krčih obnesle kapljice proti napenjanu iz Gorenjskih lekarn (s kumino), a je bil pobič takrat star okoli treh tednov... Upam, da se uredi, drugače pa povprašaj patronažno, običajno imajo kake dobre nasvete user posted image

Dspela, si še tukaj? Ne skrbi zaradi popadkov, sigurno jih ne boš zgrešila (če bi slučajno jih, bi ti bile pa vse fouš user posted image ). Mene so moji popadki spominjali bolj na mešanico menstrualnih krčev in bolečin ob hudem zaprtju user posted image , so pa na nekaj minut razmaka in najprej bolj kratke sape (nekaj sekund), ko se pa podaljšajo na dobre pol minute, minuto, poj si pa že 100%, da so pravi user posted image . Mene je bilo vedno strah, da bom prezgodaj prišla v P, a sem vsakič prišla že 6-7cm odprta in potem temu primerno hitro rodila.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.1.2014 0:24:08   
Dorotheia
Nina, hvala za info! Ma, saj ubistvu sploh ne vem, če so tole krči. Jutri pride patronažna in jo bom vprašala. Midva z mojim se še čisto iščeva, sva malo izgubljena še. Drugače pri hranjenju kupčke podiramo pridno (na to res paziva), pa malo sicer hitro je (jaz ga večkrat vmes ustavim, samo ne pomaga - aja hraniva se zaenkrat po flaški (sama si črpam mleko, ki je šele sedaj začelo počasi nastajati) mu pa dodajava še dodatek (Aptamil). Sem želela dojiti, pa je imel ob rojstvu jeziček priraščen in so mu ga šele včeraj prirezali (prej pa zato ni znal dobro zagrabiti + moje bradavice so bolj boge, z nastavki nama pa tudi ni zlaufalo), zdaj pa je postal že len za dojenje, ker se je že malo navadil po flaški. Ampak ok. Bom še vedno vztrajala in ga probala prislanjati k dojenju. Pri hranjenju s flaško pa oba z mojim paziva na pravi položaj otročka + da je dudica vedno polna mleka, da zrak ne uhaja (kaj dosti drugega pa baje ne gre narediti, vsaj tako so v porodnišnici rekli).

Pa zanima me položaj spanja - itak vem, da povsod opevajo spanje na boku. Tudi jaz sem ga sedaj vedno tako polagala. Sem pa opazila, da mali neverjetno nemirno spi (kot da bi bil vedno v neki fazi padanja v spanec in sploh ni bil v trdnem spanju) - vsaj do sedaj, ko je bil na boku. Nonstop ga je v spanju premetavalo, rokice stegoval, pačil obraz. Ne vem, kot da mu kaj ni pasalo. Pa položaj je bil tisti šolski, kot vsi "učijo", da mora biti. Prej ga je moj za foro položil na hrbet do naslednjega spanja in mali prvič spi mirno. Kaj mislite? No, saj bom tudi to vprašala patronažno.

Kako gre vam hranjenje? Mleka svojega imate kaj? Meni počasi nastaja. Prejle sem si skoraj 40ml načrpala. Tudi od danes naprej me joške orenk boljio, imam trde in kot da si sploh ne morem iztisniti vsega. Upam, da ne fašem kakega mastitisa, čeprav je to baje normalno (da so boleče, polne, trde) ko nastaja mleko. Kako ste se ve ubadale s tem (predvsem tiste, ki niste dojile direkt)?

Skratka cel kup vprašanj se mi poraja v glavi. Skrbi me vse okrog malega. Da ja ne bi kaj narobe naredila. Opažam, da se me tudi neka otožnost loteva, pa sploh ne vem zakaj. Kar čudno mi je vse skupaj. Verjetno hormoni + nespanje + skoraj nobene proste minute zase. Kako ve spedenate vse to? Meni se zdi, da je nonstop kaj za poskrbeti (sploh mi ni jasno, kako bom stanovanje pospravljala, kako bom kuhala ob otročki itd.). No, saj to je verjetno samo začetna kriza.
Je pa tak fajn občutek imeti svojega otročka. Jaz ga imam iz dneva v dan raje, pa že v trebuščku sem ga imela najraje. user posted image

Aja, kako je s čiščo/krvavitvijo pri vas? Meni se danes 3 dan po porodu krvavitev ustavlja in že opažam tak svetlejši izcedek in seveda v občutno manjši količini. Me pa danes spodaj vse nekaj boli. Verjetno sem premalo počivala, ker že cel čas nekaj pospravljam odkar sem prišla domov.

No, zdaj sem se pa razpisala. user posted image
Javite se še kaj ostale!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.1.2014 0:40:45   
Lukka
Oh ja, en kup skrbi te tare. Jaz sem bil isti! Potem pa semmsam pri sebi razcistil, da ne rabim vsak dan pospravljat in urejat stanovanja in da je dovolj, ce se lotim dvakrat tedensko po eno uro zvecer, ko sem jo dal spat!
Jaz nisem prakticiral spanja na boku! Ne vem, menil sem in menim se danes, da je boljse za pljucka, da spi na hrbtu ali buhiju!

Pocasi se bos navadila, brez skrbi! Ce pa te skrbi otoznost, pa jo poskusaj pregnat s kako sebi ljubo razvado.

< Sporočilo je popravil Lukka -- 23.1.2014 0:41:36 >

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.1.2014 0:48:41   
Lukka
Aha, se to, ko si napisala, da skoraj nobene proste minute zase. Ves kaj sem jaz pocel? Ko je bil moj doma, sem si v banjo natocil vodo, vzel skodelo kave, racunalnik in you tube in via kopalnica!
To ue pa bila full dobra moznost odklopa. Malo glasbe, v miru popita kava, voda in cofotanje! Se mi zdi, da boljsega odmika ne bi mogel imet. Skoraj vsak dan po eno uro sem 5o pocel in to so bile cist moje minute. Poskusi, vredno je!
Saj kasneje, si bos znala pricarat svoj svet innsvoje minutke, ce tudi bo dete skakalo okrog tebe, hahahaha, pol se zverziras. Ampak na zacetku pa verjamem, da si total out. Hahahahaha, nic ne obupuj. Smo bli vsi na tem.

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?