Dorotheia
|
Ja, jaz res uživam zadnje tedne. Zato se mi tudi še nič ne vleče, niti se ne dolgočasim, četudi sem doma. Vedno najdem kaj za početi. Zdaj tudi veliko več kuham, ker prej ni bilo ravno časa za tovrstno ustvarjanje, ker sem bila po cele dni v službi. Pa drugače ful rada kuham, samo moram imeti čas. Vem, da te meritve po uz lahko odstopajo malo, samo pomoje bo naš mali imel res večjo glavo, ker je velikost odstopala že od vsega začetka, pa še moj ima veliko glavo + da v naši familiji tudi nimamo ravno malih glav (zanimivo, da je obseg velik, medtem ko presek glavice pa sploh ne toliko - to pomeni, da je glava bolj podolgovata verjetno oz. ni pač okrogla ane?). Nazadnje sem imela uz v 33. tednu, ko je imel izmerjen obseg glavice 31,2cm, pa obseg trebuščka prav tako oz. 31,3cm (prav scary, da je trebušček tako zrastel, ker prej je bil na vseh uz meritvah čisto normalne velikosti, zdaj nazadnje pa je ful napredoval v rasti). Je pa ginekolog večkrat ponovil meritve tako glavice kot trebuščka. Pač bo malo bolj bajsek mali. Če so te meritve seveda prav. Je rekel, da ne bo ravno droben otroček, samo pač da so te meritve samo odraz različnosti (vsak dojenček je pač malo drugačen). Svakinja je rodila v 40. tednu in je njena dojenčica imela obseg glavice 32cm, tako da si niti predstavljati ne morem, kaki obseg bo imel moj otroček, če ne bomo rodili kaj prej. A potem res pomeni, da cel komplet tega dianatal gela stane 40 eur? Bom naslednjič vprašala ginekologa, samo on ponavadi to nič ne ve o teh cenah. Jaz bom ziher še to vzela potem. Zdaj ravno 100eur ne bi dala, ampak 40 eur pa bom. Evo, mene čaka še en fleten vikend. Jutri greva malo v shopping še po zadnje stvari za bejbija, pa na par obiskov do mojih kolegic. Meni moj na daljše proge sploh ne pusti več, da sama vozim. Tak zaščitniški je, da mi še delat ne pusti skoraj nič. Še dobro, da sem jaz kar trmaste sorte in če sem mnenja, da nekaj lahko naredim, potem tudi bom. Aja, pa a sem prej pisala, da je danes naš otroček bolj umirjen? No, zdaj že dela na temu, da vse nadoknadi.
|