Dorotheia
|
Ufff, se pozna, da pojma nimam, kaj me čaka. In mi je super, da ena, ki je že dala to skozi malo pove, kako in kaj. Vem, da sem res veliko preveč zapakirala s sabo. Mogoče bom kaj dala proč. Imam pa tako torbo, mini potovalkico, Zato gre vse notri. Jaz bom imela vsaj dva paketa vložkov s sabo - saj če ne bo potrebe po njih, jih ne bom koristila, samo to si pa res ne želim, da mi jih zmanjka. Nam so v materinski šoli zdaj rekli, da baje dobiš v kranjski porodnišnici samo dva paketa Vir 80 vložkov, ostalo moraš vse sam prinesti. Zato imam raje več s sabo - ker tako nisem navajena vložkov in jih bom pomoje kar zelo pogosto menjala. Za te mrežaste sp. hlačke vem, da jih dobiš v porodnišnici, ampak ravno prijateljici se je pol leta nazaj zgodilo, da je rodila v veliki gužvi in jih je baje zmanjkalo, je ostala brez. Ker to tudi kar pogosto menjaš. Zato bom te stvari imela res raje na zalogo s sabo (samo za vsak slučaj). Za črpalko pa nisem vedela, da jo lahko dobiš v porodnišnici - nam so tudi glede tega rekli (ravno na ogledu porodnišnice), da naj jo sicer ne kupujemo vnaprej, da jo bo magari partner prinesel, če bo potreba. Niso pa nič omenili, da jih tam tudi imajo. Pa vsaka, ki je zadnje leto tam rojevala, je rekla, da ji jo je naslednji dan partner prinesel, ker so jo pač rabile. Tako, da mi tole pa zdaj ni najbolj jasno. No, jaz jo bom vzela s sabo, ker sem jo že pač dobila. Drugače jo res ne bi. Glede dudike čisto razumem, kaj si hotela povedat, nič bat, ne bom nič rarobe razumela. Ma, eno bom vzela s sabo, za vsak slučaj. Evo, za tetra pleničke sem pa spet dobila napačno informacijo - nam so tudi rekli na šoli za starše, da naj eno ali dve s sabo vzamemo (za podiranje kupčka in te stvari), zdaj pa sploh ne vem. Noben ni omenil, da jih dobiš lahko v porodnišnici. Če je temu tako, jih potem seveda ne bom vzela s sabo, je to potem itak brezveze in res ni fajn imeti umazanih stvari tam v sobi (bi rekla). Zanimivo, koliko različnih informacij iz različnih stvari. Kot sem že rekla, zame bo vse to prvič in itak nimam pojma, kaj me čaka. Joj, kaj bi bilo fajn, če bi imela kako tako v sobi kot si ti. Kako pa je s tem handlingom dojenčka - ti kaj pokažejo? Mene to kar skrbi. Baje, če si malo bolj "zatežen" in veliko sprašuješ, da ti mogoče še kaj pokažejo, drugače pa ne. Je to res? Ja, pa sigurno bom vzela kaj za branje s sabo, čeprav bom pomoje tako evforična in bom nonstop želela gledati dojenčka. Ali pa utrujena od poroda in ne bom sposobna za nič. Drugače glede EA bom itak videla. Ampak mislim, da u prvo zdaj ne bo ravno orgazmično (že tako me nekaj špika nonstop spodaj in je skrajno neprijetno), ekspresno bi bilo sicer fajn (v takem primeru seveda ne bi imela potem EA). Ali mogoče obstaja kaj drugega, zaradi česar ne bi dobila EA v kranju? Naj bi bila na voljo 24-ur na dan. Tako da upam, da res, ker so vse te stvari (poleg še akupunktura) take, da nekako ne paničarim in mi pomagajo, da sem kar mirna glede poroda in si rečem, da z akupunkturo in EA bomo pa že pregurali in spravili to bitje na svet (malo me skrbi, ker je otrok kar velik (tudi velik obseg glave), jaz pa ne tako zelo velika. Me glede EA lahko kaj negativnega preseneti, v smislu, da mi jo ne bi želeli dati? (Ok, če upoštevamo, da nimam zdravstvenih težav, ki pač ne grejo skupaj s tem). Upam, da ne. Kako e bilo tebi prvič? Kdaj si že rekla, da imaš rok - čisto v začetku februarja? (Mogoče se potem še srečava kje ).
|