Shana86
|
Zivjo punce! Se javljam po stotih letih... najprej ni bilo casa za pisanje ob sluzbi, obnovi hise, izobrazevanju, prihajajocem dojencku,... , potem pa se mi ni dalo :) Sicer sem ze od konca novembra doma. Najprej na bolniski zaradi hudih bolecin v simfizi, ki so se zacele ze v 20.tednu, jaz pa v sluzbi 8 ur na nogah, potem sem imela pa se ful dopusta nasparanega, ker sem cez leto delala. Drugace mi tole zadnje trimesecje ni popolnoma nic vsec... zacelo se je z nemirnimi nogami vsak vecer, potem zgaga, na 2 uri na wc, isias, tezka sapa ponoci, pa se slabokrvna sem. Sem zaradi tega staknila prehlad, ki se mi vlece ze od novega leta. Kasljala sem pa tako grdo, da me je v hrbet v predel spodnjih reber 3x usekal tak heksensus, da sem spala po 2-3 ure na noc zaradi hudih bolecin. Boli se 100x bolj kot tisti klasicni krci v nogah. Pa pijem 2 Magnesola in 1000 mg kalcija na dan. Ima se katera podobne tezave? Sem vzela po 2 lekadola hkrati, ki nista pomagala popolnoma nic, kaj mocnejsega pa ne upam... Tako da stojim ob stirih zjutraj pod vrocim tusem, da vsaj malo popusti krc. Ampak ja, to vse pase zraven... moj najljubsi stavek :) Glavno, da sva sicer zdravi. Aha, imela bova puncko, ceorav je to izvolila pokazat izkljucno na enem uz. Lahko se kaj preseneti :) Glede oblekic za domov: bodi, hlacke, nogavicke, majicka, jopica, plisaste hlacke, copatki, bombazna in pletena kapica, zimski pajac in dekica. Verjetno malo prevec, ampak imam raje malo rezerve, pa jo bom potem manj oblekla. Samo opozorim glede MAM flask: jih imam tudi jaz, res se sterilizirajo v mikrovalovki, ampak pise, da jih moras pred prvo uporabo vseeno prekuhati. Tako da sem za vsak slucaj prekuhala dudo in flasko, potem pa jo bo moj se enkrat v mikrovalovki, ko bom v porodnisnici. Prekuhala sem tudi ze nastavke za bradavice in crpalko, ki mi jih je posodila kolegica - bolj za dober filing kot kaj drugega, bo moj ze znal tisto vrzt v vodo, ce bom rabila v porodnisnici. Kaj pa ste spakirale v torbo za porodnisnico?