petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sp38 Težava so izhodi. Več ali manj oba zelo malo hodiva ven en brez drugega, kadar ima recimo nek pomemben prijatelj rojstni dan, ali sodelavci, itd. Recimo bila je prejšnji vikend sama veni s sodelavkama, obe neporočeni, ena vezana, ena celo precej mlajša. Ta vikend gre sama ven z zelo dobro prijateljico, bi si celo upal trditi, da z najboljšo. Ponočevanje je bilo v diskotu, kjer je večina mladine stare okrog 20let, ponočevanje pa do 4h zjutraj. Kje tiči problem? Jasno moram povdarit, da iz moje strani ne gre za nezaupanje. Vedel bi sam pri sebi, če bi me to mučilo. IZVIRNO SPOROČILO: sp38 Recimo bila je prejšnji vikend sama veni s sodelavkama, obe neporočeni, ena vezana, ena celo precej mlajša. Ta vikend gre sama ven z zelo dobro prijateljico, bi si celo upal trditi, da z najboljšo. Ponočevanje je bilo v diskotu, kjer je večina mladine stare okrog 20let, ponočevanje pa do 4h zjutraj. Kje tiči problem? Jasno moram povdarit, da iz moje strani ne gre za nezaupanje. Vedel bi sam pri sebi, če bi me to mučilo. Seveda gre za nezaupanje s tvoje strani. Kaj pa je to drugega? Izrecno izpostaviš, da sta kolegici neporočeni -> torej si gresta v disko iskat potencialne 'žrebce', v skušnjavo morebitne avanture (ali česa več) pa s tem avtomatično izpostavita še tvojo nedotakljivo ženo, ki je toliko nezrela, da bo takoj zatajila poročne obljube. Seveda te je strah tvoje zamenljivosti! Torej, ker jo je prijateljica povabila še skupaj z drugimi v disko, bi morala to zavrniti samo tebi na ljubo? Zakaj pa ne bi smela iti plesati? Kam pa potem ti s tvojimi prijatelji na rojstnodnevne zabave? Na šahovski turnir v soboto dopoldne? IZVIRNO SPOROČILO: sp38 Rad bi slišal kakšno drugo mnenje. Namreč ne bi želel, da zaradi potencialne bedarije na kakršenkoli način užalim ženo ali ji celo vzbudim občutek, da dvomim vanjo. Kompliciram?? Ženo si s svojim mnenjem o njej že užalil. Če kompliciraš, moraš sam pri sebi presoditi. Še bolj pa, ali imaš ista pravila za oba.
|