sp38
|
Pozdravljeni! Prvič pišem, odkar sem se včlanil na tale forum. Poskusil bom čimbolj na kratko opisati težavico in vas prosim za vaše mnenje. Sva poročena, sam bom v kratkem dopolnil 34, žena je bila pred kratkim stara 29 let. Vse štima, razen manjših prepirov, ki pa so več ali manj tako ali tako normalni. Ljubezen je prisotna, strast tudi, spoštujeva en drugega in se res lepo razumeva. Nastopi pa težavica očitno pri meni, ker sodeč po tem, kar me na nek način moti, sem nekako preveč občutljiv, vsaj mislim tako. Težava so izhodi. Več ali manj oba zelo malo hodiva ven en brez drugega, kadar ima recimo nek pomemben prijatelj rojstni dan, ali sodelavci, itd. Recimo bila je prejšnji vikend sama veni s sodelavkama, obe neporočeni, ena vezana, ena celo precej mlajša. Ta vikend gre sama ven z zelo dobro prijateljico, bi si celo upal trditi, da z najboljšo. Ponočevanje je bilo v diskotu, kjer je večina mladine stare okrog 20let, ponočevanje pa do 4h zjutraj. Kje tiči problem? Jasno moram povdarit, da iz moje strani ne gre za nezaupanje. Vedel bi sam pri sebi, če bi me to mučilo. Problema je pač, da me to na nake način moti. Ali me skrbi za naprej kaj bo, ali kaj bodo drugi mislili, ali da to izstopa od nekih pravil, nevem, pojma nimam. Vglavnem na nek način mi ne da miru. Glede na to, da potem še moja mati doda svoje mnenje, pa kdo drug od starejših in potem se začnem spraševati sam pri sebi..ali se za 30letno poročeno žensko, situirano, uglajeno, ki predstavlja nek zgled resnosti spodobi, da na tak način in v takem okolju žura do jutranjih ur? Zakaj ne proslavit nekaj pri belem dnevu, zakaj ne zvečer, zakaj ravno tako? Rad bi slišal kakšno drugo mnenje. Namreč ne bi želel, da zaradi potencialne bedarije na kakršenkoli način užalim ženo ali ji celo vzbudim občutek, da dvomim vanjo. Kompliciram??
< Sporočilo je popravil sp38 -- 16.1.2014 11:16:03 >
|