|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2014
10.1.2014 5:44:17   
lily32
Hopeful, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Čudovito je prebrati kakšno takšno zgodbo.

Pri meni nič novega: prsi me bolijo in to je to. Čakam ...user posted image Še en teden.

< Sporočilo je popravil lily32 -- 10.1.2014 5:45:14 >

(odgovor članu Hopeful)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.1.2014 7:29:36   
*misi*
Jutro,

Hopeful iskrene cestitke user posted image

Jaz sem pa imela vceraj zvecer en tak pekoc obcutek na levi strani, to se mi je prvic zgodilo user posted image . Ponavadi me je med O sam mal tko tiscalo,v glavnem se je kateri to ze zgodilo? Ce se je slucajno prijelo, kdaj bi bil test lahko ze pozitiven?
Sej vem...tko sem neucakana

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.1.2014 7:53:17   
Wishes
Od glavnega dne ovulacije traja 7do 10dni do vgnezditve. Po vgnezditvi pa vsak drug dan narasca koncentracija hormona za enkrat vec.
Prvi dan izostanka menstruacije definitivno, kaksen obcutljivejsi test (npr. Baby check mini) pa tudi kaksen dan prej.
So primeri ko je tudi 4dni pred izostankom pokazalo ampak je pomojem vse odvisno od dolzine cikla.
Ce imas povprecen 28dnevni cikel bo najbolj ziher po izostanku.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 153
10.1.2014 7:59:18   
*misi*
Hvala Wishes :) ja nic, zdaj pa drzimo pestke da bo a ne user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 154
10.1.2014 9:36:35   
vesica
Čestitke user posted image želim vam lepo mirno nosečnost .

jaz sem jo včeraj dobila , tako da danes dobim prvi špikec upam da se bo razvijalo vse ok da naslednjič ko bom sla na UV da mi bodo dali stopko ( tudi sestre upajo da bo tako ) user posted image 8 dni špikanja potem pa rezultati ali je dovolj zrelo za naprej .

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 155
10.1.2014 15:58:28   
*misi*
Sem kupila prej CB digital, ja a so normalni! Cena testa je skor 9€. Pa se 2 sm vzela za vsak slucaj joooj user posted image
Sem bla cit sokirana. V prvi nosecnosti sm nardila dva baby checka k sta v komletu, zdj mi je pa lekarni to prodala. A pa to res pokaze kok tednov naj bi bila noseca?
A je kera ze slisala za test ki doloci spol otroka?

A ve jemljete folno? Jz sm kupla une konjske Elevit ki jih ne morem pogoltnit dol, zdaj mam Tifol.

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 156
10.1.2014 16:58:44   
mgkz
hej sem nova tukaj in ne vem kako žačeti novo temo zato sem se kar tukaj pridružila :D
najprej lep pozdrav vsem mamicam in tistim ki to še boste :D
imam pa eno uprašanje.....z fantom sva imela nezaščiten splni odnos 9.12 in še isti meseč sem krvavela dva dni in potem imela samo rjav izcedek približno 6 dni.....naredila sem dva testa takoj naslednji dan ko je rjav izcedek izginil ampak sta oba bila negativna.....tako da zdaj čakam na naslednjo user posted image da vidimo kako in kaj bo.....mene pa zdej zanima če bi to lahko biu znak nosečnosti oz drugače povedano ugnezditvena krvavvitev ker to sem imala prvič da se mi je to zgodilo..naj dodam še da me v predelu trebuha oz maternice tudi boli mi je slabo in imam tudi glavobole ki naj bi bili tudi znak user posted image .....ali se mi splača narediti se enkrat tesT??? user posted image user posted image malo me je tudi strah da bo user posted image ker nosečnost še ni načrtovana :D
hvala za odgovore na podlagi vaših iskušenj :D
pa lep dan še naprej.....

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 157
10.1.2014 17:19:10   
snika
nosečniški hormon naj bi se vsak dan podvojil tako da če si noseča je večja verjetnost da ti pokaže kasneje kot preje. če naj bi rjavi izcedek bila vgnezditvega krvavitev takoj naslednji dan tega ne moreš potrditi s testom saj še ni dovolj hormona ki bi ga test zaznal. Znaki nosečnosti so podobni znakom pred menstruacijo. Pomemben podatek, ki si ga pozabila napisati je tudi kdaj si imela zadnjo menstruacijo oz. kdaj naj bi jo pričakovala, vsaka ženska ima drugačne cikle. Teoretični cikelj je 28 dni, kar pomeni da je že več dni minilo od tvojega odnosa in ti teoretično M lahko zamuja kar bi mogel test teoretično zaznati user posted image . Upam da se ti stvari uredijo kakor si sama najbolj želiš, če pa si slučajno user posted image pa uživaj v čudežu ki te je doletel saj se nekatere tukaj trudimo po več let in ne uspeuser posted image .

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu mgkz)
Neposredna povezava do sporočila: 158
10.1.2014 17:57:37   
mgkz

IZVIRNO SPOROČILO: snika

nosečniški hormon naj bi se vsak dan podvojil tako da če si noseča je večja verjetnost da ti pokaže kasneje kot preje. če naj bi rjavi izcedek bila vgnezditvega krvavitev takoj naslednji dan tega ne moreš potrditi s testom saj še ni dovolj hormona ki bi ga test zaznal. Znaki nosečnosti so podobni znakom pred menstruacijo. Pomemben podatek, ki si ga pozabila napisati je tudi kdaj si imela zadnjo menstruacijo oz. kdaj naj bi jo pričakovala, vsaka ženska ima drugačne cikle. Teoretični cikelj je 28 dni, kar pomeni da je že več dni minilo od tvojega odnosa in ti teoretično M lahko zamuja kar bi mogel test teoretično zaznati user posted image . Upam da se ti stvari uredijo kakor si sama najbolj želiš, če pa si slučajno user posted image pa uživaj v čudežu ki te je doletel saj se nekatere tukaj trudimo po več let in ne uspeuser posted image .

ja se oproščam....zadnjo menstruacijo sem imela 28.11. in tista krvavitev je bila v času moje user posted image oziroma tam okoli imam pa jo na 28 dni....tako zdaj ne vem kaj naj...ali naj počakam nauser posted image ki naj bi prišla tam okorg 20.1 ali naj naredim prej??
user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 159
10.1.2014 20:02:43   
NikaAnna
Hopeful & Lalola cestitke!!! user posted image user posted image
..kok je fajn prebirat take poste! Js pa se dobrih 10 dni do ET...
Drzim pesti za cimvec user posted image user posted image

objemcki

(odgovor članu mgkz)
Neposredna povezava do sporočila: 160
10.1.2014 20:21:13   
limonca6
Lalola, Hopeful, čestitke. No moja tečka pa je prišla včeraj . Tak da ja gremo v nove boje, čeprav imam že vsega čez glavo.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 161
11.1.2014 10:09:19   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: mgkz

.zadnjo menstruacijo sem imela 28.11. in tista krvavitev je bila v času moje user posted image oziroma tam okoli imam pa jo na 28 dni

Če prav razumem zadnja M 28.11, odnos 9.12 (ravno v času ovulacije) nato si 23.12 dobila M (3 dni prejej) kateri so sledili rjavi izcedki.
Kaj drugega ti ne preostane kot da čakaš ali se prijaviš h G na pregled. Sedaj ne veš ali je bila to dejansko M ali pa malo močnejša vgnezditev.
Jaz bi si na tvojem mestu zjutraj preden vstaneš izmerila BTT in če je visoka
(običajno na 37°C) obstaja možnost da si user posted image . A nočem te nič strašiti saj se vsako telo obnaša drugače.

(odgovor članu mgkz)
Neposredna povezava do sporočila: 162
11.1.2014 10:33:38   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: mgkz

ja se oproščam....zadnjo menstruacijo sem imela 28.11. in tista krvavitev je bila v času moje user posted image oziroma tam okoli imam pa jo na 28 dni....tako zdaj ne vem kaj naj...ali naj počakam nauser posted image ki naj bi prišla tam okorg 20.1 ali naj naredim prej??
user posted image user posted image

Jaz bi nardila test, zakaj bi cakala in samo sebe mucila?

Jaz ze odstevam dneve do lulanja...ooo naj teh 10 dni mine hitroooooooo user posted image

Aja zdaj menjam ginekologa, ker se mi je predalec vozit v lj skoz na preglede. Ali ma katera v kranjski porodnisnici dr. Bernika ali Stojkoski mogoce?

(odgovor članu mgkz)
Neposredna povezava do sporočila: 163
11.1.2014 11:27:23   
NikaAnna
Limonca6 ta smotana tecka user posted image zal mi je. Pogumno naprej, spomni se cilja, pa bo mogoce malo lazje. En velik objem zate.
mgkz tudi jaz bi naredila test, ce je tako kot je snika napisala (js sem te tudi tako razumela), po moje nimas kaj odlasat..

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 164
11.1.2014 12:02:50   
Anonimen
Dan!

torej, js sm seveda vsa zmedena, M bi mogla bit dans, včeri se je neki nakazovalo (temen izcedka) danes nič... testa nimam nobenega doma, drugače bi že polulala user posted image

bo treba torej res počakat ali da pride M ali pa do ponedeljka, ko bom lahko šla po nov test...

aaa, na trnjih sm user posted image

Iza

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
11.1.2014 18:28:44   
*tedy*
anonimna dežurna lekarna al pa dm imajo teste, tud jutri delajouser posted image user posted image hitro po test da potešiš mojo radovednostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
11.1.2014 19:27:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

anonimna dežurna lekarna al pa dm imajo teste, tud jutri delajouser posted image user posted image hitro po test da potešiš mojo radovednostuser posted image

haha, ne bo treba, je že prišla user posted image
sasledn krog bo uspešen, si govorim!

lp, Iza

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
11.1.2014 20:16:10   
*misi*
Ooo zal mi je za vse, ki vas je obiskala ta teckasta tecka user posted image

Glavo gor punce, tecka bo hitr sla, pol pa akcija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
11.1.2014 23:30:59   
Wishes
Jaz je jutri ne pričakujem pa bom posodobila seznamček če pride :(
Kaj pa ve punce vmes med jutri pa nazaj?

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 169
12.1.2014 8:06:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

haha, ne bo treba, je že prišla user posted image
sasledn krog bo uspešen, si govorim!

lp, Iza

mnja, spet vse čisto... to je tko sumljivo kot pr Laloli... user posted image in ona se je že med septembrke preselila... tko, da najboljš, da nč več ne napišem dokler ne bom stoprocentna... ker tole pa mene ubija, ne - na testku niti M takrat saj veš pri čem si... pa se mi drugač to nikol ne pojavla, kr neki izcedki... eh, psiha kaj to dela nam ženskam user posted image

Iza

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
12.1.2014 9:44:23   
*tedy*
wishes kaj novega??? Držim pesti da je ni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image si delala test??? Čakam ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
12.1.2014 9:56:02   
Tippi
Tedy iščem te, pa te ne najdem user posted image

hittro povej kaj se dogaja, zdaj je ziher že plusič??? user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 172
12.1.2014 10:06:14   
Wishes
oh, ena črtica. Do večera bo pa pomojem še priteklo. user posted image
Optimistična stran - naseksala se bom ta mesec :)
Gremo v februar ...
:) bom se prestavila počasi po koncu tečke tja.
Kje je zdaj ta roza ponovitev decembra. Tale januar res ne uboga.

< Sporočilo je popravil Wishes -- 12.1.2014 10:15:04 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 173
12.1.2014 10:12:45   
Wishes

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

05.01
user posted image vesicauser posted image

06.01
user posted image tara.81 user posted image

07.01
user posted image Lalolauser posted image

10.01
Neja88
zarja*

11.01
Iuser posted image (iza?)
user posted image limonca6user posted image

12.01
user posted image Wishesuser posted image
Anonimnauser posted image

15.01
pišanec

18.01
lily32

22.01
Tara9
*misi*

24.01
*tedy*

x.01
Katte
Valencia
user posted image Hopefuluser posted image

user posted image user posted image         NAVIJAČICE user posted image          user posted image              
  mamica deklicam, witch, Penny, tinncyka, Katte, Tippi, Neala, Žabinčica, Radenska_ , lila25, *viva*, NikaAnna    

user posted image v januarju: 2 user posted image

< Sporočilo je popravil Wishes -- 12.1.2014 10:13:37 >

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 174
12.1.2014 10:40:45   
Anonimen
Tako dekleta, sem danes delala test, mi ni uspelo čakat do 15.ga. Delala sem First sign duo in je bil negativenuser posted image AMPAK nisem še obupala, ker imam že cel teden napihnjene joške in vedno bolj boleče bradavice, prav tako me špika spodaj kar me nikoli ampak res nikoli ne pred menstruacijo. Prav tako zaenkrat še nimam izcedkov čepav jih imam vedno pred menstruacijo. Sedaj pa ne vem ali sem test delala prezgodaj ali pa se je moje telo začelo obnašat popolnoma drugače.

Naslednji test delam v sredo, držite pesti.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Wishes)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?