|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2014
6.1.2014 18:49:42   
Anonimen
(.)(.) me bolijo... 4 dni do lulanja, občutek mi pravi, da je ratalo kljub slabi izvedbi (maloštevilčni) razum pa seveda pravi kontra...

(odgovor članu vesica)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
6.1.2014 18:50:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

(.)(.) me bolijo... 4 dni do lulanja, občutek mi pravi, da je ratalo kljub slabi izvedbi (maloštevilčni) razum pa seveda pravi kontra...

Iuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
6.1.2014 19:07:02   
vesica
Anonimen držim pesti da je to to in da te občutek ne vara ! Moraš biti prepričana da bo - vem da je težko ampak če ne drugega se vsaj same sebe tolažimo s temi pozitivnimi mislimi .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
6.1.2014 20:26:22   
tinncyka

Iuser posted image

navijam!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
6.1.2014 21:58:27   
Wishes
FUL navijamo. Jaz sem še šest dni pa me isto bolijo :) Ampak men je isto kot vsak mesec (sem že v drugi temi napisala).
Se poskušam zadarževat pa ne preveč veselit vnaprej. Ampak itak podzavesto samo upam kdaj se bo še kakšen znakec pojavil :) Danes sem skoraj 6 dni!!! pred user posted image hotela eno palčko polulat. Pa sem potem preračunala koliko stane pa se odločila da raje počakam da mi kakšen dan zamudi (ali pa pride :( ).

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 105
6.1.2014 22:35:15   
NikaAnna
Punce, js se tudi pridruzim navijacicam. Sem v IVF postopku, tako da pricakujemo transfer nekje po 20.1 (kar pomeni da user posted image definitivno pride cez 2,3 dni, ampak navijam za vse ostale ki je ne pricakujete!!)
Drzim pesti mocno mocno za VSE!! user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 106
7.1.2014 5:40:20   
lily32
I user posted image , držim pesti, da te občutek ne vara in navijam za user posted image

Pri meni je stanje podobno, bolijo me prsi in trebuh je nekoliko napet. wishes, se strinjam s tabo, res bi bilo dobro, da bi obstajal kakšen nedvoumen znak, lahko tudi zelena pika na riti,user posted image vse, le da ne bi bile vse vsak mesec v negotovosti.

Sicer pa pri meni dela psiha 100/h. Nek nor nenavaden občutek imam, da je tokrat uspelo v prvem poskusu (pri prvih dveh sva potrebovala približno dobrega pol leta) in po eni strani se veselim, po drugi pa se je vame naselil strah: A sem psihično in fizično pripravljena prenesti? Ravno smo začeli vsaj približno normalno spati, a ti je si se spet odločila pogosto zbujati (druga me ne namreč utrudila z zbujanjem na 1 uro v času izraščanja zobkov)? Kako bo sprejela okolica, šefica? Na tesnem bomo v stanovanju?

Vseh teh strahov pri prvi in drugi nosečnosti ni bilo, zato me to bega.user posted image Iuser posted image , kako ti razmišljaš o teh stvareh? Mogoče mi lahko pove svoje mnenje tudi mamica deklicam, če slučajno kaj zaide mimo, saj vem, da je tudi v podobni situaciji.

Dobrodošle novinke in navijačice. Stiskam pesti, da kmalu kakšna nalula user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 107
7.1.2014 10:31:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

I user posted image , držim pesti, da te občutek ne vara in navijam za user posted image

Pri meni je stanje podobno, bolijo me prsi in trebuh je nekoliko napet. wishes, se strinjam s tabo, res bi bilo dobro, da bi obstajal kakšen nedvoumen znak, lahko tudi zelena pika na riti,user posted image vse, le da ne bi bile vse vsak mesec v negotovosti.

Sicer pa pri meni dela psiha 100/h. Nek nor nenavaden občutek imam, da je tokrat uspelo v prvem poskusu (pri prvih dveh sva potrebovala približno dobrega pol leta) in po eni strani se veselim, po drugi pa se je vame naselil strah: A sem psihično in fizično pripravljena prenesti? Ravno smo začeli vsaj približno normalno spati, a ti je si se spet odločila pogosto zbujati (druga me ne namreč utrudila z zbujanjem na 1 uro v času izraščanja zobkov)? Kako bo sprejela okolica, šefica? Na tesnem bomo v stanovanju?

Vseh teh strahov pri prvi in drugi nosečnosti ni bilo, zato me to bega.user posted image Iuser posted image , kako ti razmišljaš o teh stvareh? Mogoče mi lahko pove svoje mnenje tudi mamica deklicam, če slučajno kaj zaide mimo, saj vem, da je tudi v podobni situaciji.

Dobrodošle novinke in navijačice. Stiskam pesti, da kmalu kakšna nalula user posted image

kaj pa vem, mi spimo še zdej ne prou dobro, lih dans je vstala ob 4ih in z njo tut js... je pa res, da sm tut js pomisnla, komi smo nekak vn iz "tahudga" ko sama hodi in se lepo zaigrata s starejšo, samo moja želja oz. najina je tako velika, da vem, da če se ne bova odločila, da mi bo vedno žou...
bolj kot vse to, mene skrbi kako bo to vplicalo na moje zaposlitvene možnosti, glede na to, da še nism mela ene resne službe, več možnosti za zaposlitev bi imela, če bi se mi uspelo zaposliti pred tridesetem letom, zarad teh subvencij, zdej sm stara 28, če mal preračunam in vkalkuliram vse možne zastoje potem samo upam, da mi bo uspelo "ujeti zadnji vlak"...
zdej sm prijavljena na zavodu, itak, če sm zanosila skor nimam opcije dobit službo... mene to dost bolj kot vse ostalo skrbi!

prostora pa imamo dovolj, tut otrok ne "štancamo" zarad kšnih državnih podpor, da ne bo kšnega nesporazuma, moj ima svojo firmo in mu super laufa, smo se predkratkim tutrazširil in dodal nove dejavnosti, tko, da iz tega staišča nam gre... mislm nismo ekstra bogati ampak imamo dovolj za preživetje...

uf, me ma, da bi šla kr po test, vsakič do zdej nism zdržala in sm ga vedno delala mal prej in ko je bla nosečnost se je pokazala tut par dni prej, ko pa pač ni bla pa ni bla... upam, da me ne premami ko bomo šli mim lekarne...

Iuser posted image

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
7.1.2014 10:48:11   
Anonimen
Anonimnauser posted image meni je nekdo enkrat dal zelo pameten nasvet, za otroka lahko skoraj nikoli ni pravi čas ampak če čakaš predolgo vlak uide. Namreč jaz res da sem še mlada ampak do par let nazaj sem bila tudi jaz mnenja, pa najprej služba, pa stanovanje pa avto pa oh in sploh... no sedaj se pa kljub mladim letom že več kot eno leto matrava z otročkomuser posted image . Tako da ne se tako obremenjevat s službo, če normalno živita je ok, drugače bi bilo če bi imeli komaj za preživetje. Otrok je prekrasen dar in verjetno je biti mama navsezadnje najlepša služba na svetu. Brez skrbi službo boš že dobila, mogoče kako leto kasneje, če pa boš čakala z otročkom pa se lahko narava obrne proti tebi.

Tako da glavo pokonci, pa nič skrbetiuser posted image S testkom pa rajše počakaj, ker zna biti razočaranje večje ko vidiš negativen test kot pa ko dobiš menstruacijo. Namreč jaz ko sem v preteklosti delala test sem ga delala vedno z ogromnim upanjem, in me je vsak negativen test tako potrl da sem se komaj pobrala. Zato tudi zdaj raje počakam kak dan več.

Močno stiskam pesti ni naviijjjaaammmuser posted image

LP Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
7.1.2014 11:32:23   
Anonimen

Anonimnauser posted image meni je nekdo enkrat dal zelo pameten nasvet, za otroka lahko skoraj nikoli ni pravi čas ampak če čakaš predolgo vlak uide. Namreč jaz res da sem še mlada ampak do par let nazaj sem bila tudi jaz mnenja, pa najprej služba, pa stanovanje pa avto pa oh in sploh... no sedaj se pa kljub mladim letom že več kot eno leto matrava z otročkomuser posted image . Tako da ne se tako obremenjevat s službo, če normalno živita je ok, drugače bi bilo če bi imeli komaj za preživetje. Otrok je prekrasen dar in verjetno je biti mama navsezadnje najlepša služba na svetu. Brez skrbi službo boš že dobila, mogoče kako leto kasneje, če pa boš čakala z otročkom pa se lahko narava obrne proti tebi.

Tako da glavo pokonci, pa nič skrbetiuser posted image S testkom pa rajše počakaj, ker zna biti razočaranje večje ko vidiš negativen test kot pa ko dobiš menstruacijo. Namreč jaz ko sem v preteklosti delala test sem ga delala vedno z ogromnim upanjem, in me je vsak negativen test tako potrl da sem se komaj pobrala. Zato tudi zdaj raje počakam kak dan več.

Močno stiskam pesti ni naviijjjaaammmuser posted image

LP Anonimnauser posted image

ja sej zato sva se vseeno odločila, da delava na tretjem kljub tem mojim službenim skrbem, ker če ne nama bo žou... službo lahko iščem tut kasneje otrok pa kasneje ne moreš več imeti...

kar se pa testov tiče je pa pri meni manjše razočaranje, če test pokaže,da ni nič, ker se potem lahko pripravim, da M pride... lih obratno, raj prej vem, kokr da me "preseneti"... ampak mislm, da bom kljub vsemu res še malo počakala...

hvala user posted image

Iuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
7.1.2014 13:02:12   
lily32
Obe anonimni, hvala za mnenja, sta me malo pomirili. Tudi sama se zavedam, da mi bo po drugi strani žal, saj sva vedno imela željo po treh.

Gotovo je v pretežnem delu vzrok strahu moja starost, se približujem 40 in zadnji vlak je že speljal s postaje in ne vem, če ga bom ujela.user posted image

Vidve sta še mladi in polni energije. Prav imate, ker se mladi odločate za otroke, a včasih življenje tudi tako nanese, da smo nekateri bolj pozni. Bo že ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
7.1.2014 14:22:14   
mamica deklicam
lily32, tudi jaz čez nekaj mesecev dopolnim 40, a midva še vedno vztrajava na tretjem otroku. Brez službe sem že leto in pol. Za tretjega sem matrava dobri dve leti od SS.

Nismo pretirano bogati, a kar shajamo samo z eno plačo in OD. Ker sva vedno skromno živela, se tudi sedaj da. Kredit za hišo in vse položnice redno plačava, kar ostane, porazdeliva za čez mesec. In smo šli poleti na morje. Če bo pri nas sneg, bosta šli obe hčeri na smučke. Mlajša je dedovala plastične od starejše, za starejšo rabimo samo še pancarje, ostalo smo dobili rabljeno.

Ja, za otroka ni nikoli primeren čas, če hočeš imeti vse pošlihtano. Poznam ogromno parov, ki imajo že opremljeno sobico a notri ni razgrajačauser posted image user posted image . Tako da če čez mesec pridete brez problema čez, bi jaz rekla ne čakat, ker nikoli ne veste, če ni že prepozno

Glede spanja ponoči. Mlajša hoče na vsak način mleko po flaši. Bi rabili kakšno kravico domauser posted image , ker ga samo ona na dan spije 1l. Jaz sem se navadila, da ji flašo napolnim sproti, ko grem na WC. Ker vedno grem. tako nobenega ne zbudi. Drugače je sposobna toliko časa težiti, da dobi novo rundo. Ne moreš v naprej vedeti, kako ti bo otrok spal. Eni začnejo zelo kmalu, drugi pa ne.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 112
7.1.2014 14:37:07   
jona klara
MD- MENE PA ZANIMA KOLIKO IMAŠ STARI DEKLICI

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 113
7.1.2014 14:45:44   
Anonimen
poleg tega 40 še ni tako huda starost še posebej, ker gre za tretjega otroka... moja kolegica je pri 41 rodila prvega, ene par jih pa tudi pri 41 poskuša šele zanosit tudi s prvim... povprečna starost se itak zvišuje, tko, da želja je tista, ki jo je treba v prvem planu poslušat, vse ostalo pa se rešuje sproti, ko se pokaže problem...

(odgovor članu jona klara)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
7.1.2014 14:55:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

MD- MENE PA ZANIMA KOLIKO IMAŠ STARI DEKLICI

starejša je bila jeseni 5, mlajša bo naslednji mesec 3. Vidiš, če greš z miško na moj nick. Tvoj sin je malo starejši, nekaj mesecev

Neposredna povezava do sporočila: 115
7.1.2014 16:24:35   
jona klara
md- no saj zanimalo me je, ker moj mali je pri 2h nehal piti po flaši, letos jeseni pa spet začel, zvečer pred spanjem in če je bolan večkrat na dan, skrajni čas, da pride družba

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 116
7.1.2014 19:35:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

md- no saj zanimalo me je, ker moj mali je pri 2h nehal piti po flaši, letos jeseni pa spet začel, zvečer pred spanjem in če je bolan večkrat na dan, skrajni čas, da pride družba

pri nas sploh ne neha, edino v vrtcu ko gredo spat, je nima več. ja, nas pa vrti okoli prsta, kaj hočemo user posted image user posted image
samo je bilo obdobje, ko je samo ob mleku gor rastla, pa sva ji pustila

Neposredna povezava do sporočila: 117
7.1.2014 21:48:18   
oreh
WITCHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 118
8.1.2014 7:42:45   
*tedy*
Pri nas nič novega , dnevi O se bližajo, bomo videli če bo O test kaj pokazal. Moj dragi mi danes za dobro jutro reče; a si že zračunala kdaj so pravi dnevi???user posted image user posted image user posted image Itak da sem zračunala samo teh dni je kar veliko ker sem imela nazadnje M na 24 dni sicer pa jo imam na 28. In reče ni panike bomo pa skozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

V soboto gremo smučat, otroc komaj čakajouser posted image user posted image

lep sončen dan vam želim

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 119
8.1.2014 10:11:48   
lily32
mamica deklicam, hvala za mnenje. Finančno pri nas tudi ni ovir, zaenkrat imava oba službo in dobro shajamo.

poleg tega 40 še ni tako huda starost še posebej, ker gre za tretjega otroka...

To mi je rekla tudi moja G, ko sem bila na pregledu po drugi nosečnosti.

A je katera že kaj nalulala? Bi se prileglo kaj roza barve na seznamu, čeprav vidim, da smo pretežno v drugi poloviči meseca.
Pridno user posted image tiste, ki ste v dnevih pred O.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 120
8.1.2014 12:27:24   
mamica deklicam
Bom še tukaj zastavila, ker vas je le več in bo katera mi mogoče znala svetovati.

no, punce pa imam eno vprašanje za vas. ker jaz ne vem, kaj naj si mislim. Ta cikel sem jemala po pol tabletke klomifena, danes sem 14dan. Od 12 dne delam O teste. Samo na prvem se mi je zdelo, da je rahla druga črtica. Včeraj in danes pa nič. In jaz budala sem tako ali tako prvega vrgla v smeti in ne morem niti primerjati sedaj.

Ali ima katera kakšen predlog? ALi bom O sploh imela ali ne?

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 121
8.1.2014 12:42:29   
lily32
A so ti v preteklosti O testi pokazali ovulacijo? Kot sem že na drugi temi napisala, meni je ne pokažejo nikoli. Tako da niso 100%, mogoče jo boš vseeno imela. A imaš kakšno možnost, da rast foliklov preveriš pri G? Vem, da nekatere to počnejo, čeprav ne vem natančno, kako to gre in kdaj si do tega upravičen.

Neposredna povezava do sporočila: 122
8.1.2014 12:47:23   
Lalola
Hej punce, že dolgo nisem kaj napisala sem vas pa redno brala user posted image

Pri meni je pa takole v ponedeljek (6.1.) naj bi prišla user posted image celi dan je ni bilo in zvečer vidim rjavo kapljico - bila sem sigurna da je prišla, drug dan se zbudim vložek čist, in si mislim ok mogoče bo pritekla ko bom v dirkala sem in tja, nato pridem iz službe in na vložku dve rjavi kapljici za kar bi dostoval samo dnevni vložek nato se je rjavi izcedek čez dan izgubil. Danes zjutr spet ni bilo nič in ko sem prišla iz službe spet sem imela rjavkasto krvavitev malo več kot včerej ma še vedno zadostuje za dnevni vložek, kot da bi se M končala ne pa začela. Navadno ko pride M četudi jo je malo na vložku jo je pa polno na toaletnem papirju ko se obrišem. Drugač imam redno M, kdaj pride 1 dan prej kakšen dan pa kasneje. Kaj mislite da gre za vgnezditveno krvavitev? Res je da sva user posted image med ovulacijo (ma samo 2x) se mi je zdelo malo za oploditev. Če se danes ne prikaže user posted image potem bom jutr zjutr naredila test - mogoče pa jutr dobim najlepšno rojstnodnevno darilo user posted image user posted image user posted image Bomo videli.

Uf prov pasalo mi je da se malo razpišem vam user posted image

Witch čestitam za sinčka, lepo se crtajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pa želim veselo, uspešno in plodno leto 2014! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 123
8.1.2014 12:50:24   
*tedy*
lalola dobra si da boš zdržala do jutriuser posted image user posted image jest bi že tri teste porabila, če bi mi zamujalauser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da jutri zagledašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 124
8.1.2014 12:53:42   
lily32
Res je da sva user posted image med ovulacijo (ma samo 2x) se mi je zdelo malo za oploditev.

Dovolj je 1x v celem mesecu. user posted image user posted image

Stiskam pesti in navijam, da bosta jutri user posted image .
user posted image user posted image user posted image za srečo. Čisto možno, da je šlo za vgnezditveno.

< Sporočilo je popravil lily32 -- 8.1.2014 12:54:22 >

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?