Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 I , držim pesti, da te občutek ne vara in navijam za Pri meni je stanje podobno, bolijo me prsi in trebuh je nekoliko napet. wishes, se strinjam s tabo, res bi bilo dobro, da bi obstajal kakšen nedvoumen znak, lahko tudi zelena pika na riti, vse, le da ne bi bile vse vsak mesec v negotovosti. Sicer pa pri meni dela psiha 100/h. Nek nor nenavaden občutek imam, da je tokrat uspelo v prvem poskusu (pri prvih dveh sva potrebovala približno dobrega pol leta) in po eni strani se veselim, po drugi pa se je vame naselil strah: A sem psihično in fizično pripravljena prenesti? Ravno smo začeli vsaj približno normalno spati, a ti je si se spet odločila pogosto zbujati (druga me ne namreč utrudila z zbujanjem na 1 uro v času izraščanja zobkov)? Kako bo sprejela okolica, šefica? Na tesnem bomo v stanovanju? Vseh teh strahov pri prvi in drugi nosečnosti ni bilo, zato me to bega. I , kako ti razmišljaš o teh stvareh? Mogoče mi lahko pove svoje mnenje tudi mamica deklicam, če slučajno kaj zaide mimo, saj vem, da je tudi v podobni situaciji. Dobrodošle novinke in navijačice. Stiskam pesti, da kmalu kakšna nalula kaj pa vem, mi spimo še zdej ne prou dobro, lih dans je vstala ob 4ih in z njo tut js... je pa res, da sm tut js pomisnla, komi smo nekak vn iz "tahudga" ko sama hodi in se lepo zaigrata s starejšo, samo moja želja oz. najina je tako velika, da vem, da če se ne bova odločila, da mi bo vedno žou... bolj kot vse to, mene skrbi kako bo to vplicalo na moje zaposlitvene možnosti, glede na to, da še nism mela ene resne službe, več možnosti za zaposlitev bi imela, če bi se mi uspelo zaposliti pred tridesetem letom, zarad teh subvencij, zdej sm stara 28, če mal preračunam in vkalkuliram vse možne zastoje potem samo upam, da mi bo uspelo "ujeti zadnji vlak"... zdej sm prijavljena na zavodu, itak, če sm zanosila skor nimam opcije dobit službo... mene to dost bolj kot vse ostalo skrbi! prostora pa imamo dovolj, tut otrok ne "štancamo" zarad kšnih državnih podpor, da ne bo kšnega nesporazuma, moj ima svojo firmo in mu super laufa, smo se predkratkim tutrazširil in dodal nove dejavnosti, tko, da iz tega staišča nam gre... mislm nismo ekstra bogati ampak imamo dovolj za preživetje... uf, me ma, da bi šla kr po test, vsakič do zdej nism zdržala in sm ga vedno delala mal prej in ko je bla nosečnost se je pokazala tut par dni prej, ko pa pač ni bla pa ni bla... upam, da me ne premami ko bomo šli mim lekarne... I
|