|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2014
8.1.2014 12:59:51   
Lalola
user posted image user posted image user posted image user posted image sej jst sem tudi kaj radovedna ma raje še počakam če se bo mogoče ulila mi bo manj hudo kot pa da vidim - . Prejšnji mesec ko sem prvič čakala ali bo prišla user posted image ali ne, me je psiha kaj na obrate spravljala da sem naredila test 3 dni prej in čez 2 dni pa se je ulila user posted image zato sem pa ta mesec bolj na izi in sem začela razmišljati o tem šele ko user posted image v ponedeljek ni bilo user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj sem nekje prebrala da če je vgnezditvena je potem boljš narediti 4 dni po vgnezd. - kaj je to res? A je katera že prej delala test?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 126
8.1.2014 15:49:16   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

A so ti v preteklosti O testi pokazali ovulacijo? Kot sem že na drugi temi napisala, meni je ne pokažejo nikoli. Tako da niso 100%, mogoče jo boš vseeno imela. A imaš kakšno možnost, da rast foliklov preveriš pri G? Vem, da nekatere to počnejo, čeprav ne vem natančno, kako to gre in kdaj si do tega upravičen.

O teste delam prvičuser posted image

bomo videli, kako bo naprej.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.1.2014 17:41:21   
Sisley
MD, jaz sem ekspert v delanju ovul testov.. Meni se naprimer tisti iz DM-a niso obnesli najbolje. Prisegam na tiste iz plodnost.si (so tudi dosti cenejši). Sem glede na pozitivne teste že večrat imela potrnjeno da je bila ovulacija... Tko da pri meni še niso zatajili. Zdj če je bila pa ovulacija kvalitetna.. to je pa že druga zgodba.

No nekako se najbolje obnese, da se dela 2x na dan test. Jaz sem prakticirala okoli 11h in 17-18h.. Ker vrh LH lahko zelo hitro "pobegne" in zato se priporoča delat 2x na dan da ga "ujameš". Je pa tako, da ko je druga črtica tako močna kot prva, ali še bolj.. to pomeni da bo ovulacija nastopila v roku 12-36 ur. Ko je pozitiven test je treba že tisti dan it v akcijo user posted image Kajti rajši že prej lovit ovulacijo kot prepozno..

No upam da se ti izrišejo dve enako močni črtici user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.1.2014 19:34:09   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Sisley

MD, jaz sem ekspert v delanju ovul testov.. Meni se naprimer tisti iz DM-a niso obnesli najbolje. Prisegam na tiste iz plodnost.si (so tudi dosti cenejši). Sem glede na pozitivne teste že večrat imela potrnjeno da je bila ovulacija... Tko da pri meni še niso zatajili. Zdj če je bila pa ovulacija kvalitetna.. to je pa že druga zgodba.

No nekako se najbolje obnese, da se dela 2x na dan test. Jaz sem prakticirala okoli 11h in 17-18h.. Ker vrh LH lahko zelo hitro "pobegne" in zato se priporoča delat 2x na dan da ga "ujameš". Je pa tako, da ko je druga črtica tako močna kot prva, ali še bolj.. to pomeni da bo ovulacija nastopila v roku 12-36 ur. Ko je pozitiven test je treba že tisti dan it v akcijo user posted image Kajti rajši že prej lovit ovulacijo kot prepozno..

No upam da se ti izrišejo dve enako močni črtici user posted image

imam ravno te iz plodnost.si. Sedajle sem porabila tri, ki sem jih dobila od Sabine. Od zdaj naprej delam s temi. Bomo videli, kako bo. Bom pa delala 2x, saj ijih imam kar nekajuser posted image user posted image . Pa trenutno user posted image vsak drugi dan, tako da mislim da pogoji so, samo še uspe naj, pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 129
8.1.2014 19:43:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lalola

Hej punce, že dolgo nisem kaj napisala sem vas pa redno brala user posted image

Pri meni je pa takole v ponedeljek (6.1.) naj bi prišla user posted image celi dan je ni bilo in zvečer vidim rjavo kapljico - bila sem sigurna da je prišla, drug dan se zbudim vložek čist, in si mislim ok mogoče bo pritekla ko bom v dirkala sem in tja, nato pridem iz službe in na vložku dve rjavi kapljici za kar bi dostoval samo dnevni vložek nato se je rjavi izcedek čez dan izgubil. Danes zjutr spet ni bilo nič in ko sem prišla iz službe spet sem imela rjavkasto krvavitev malo več kot včerej ma še vedno zadostuje za dnevni vložek, kot da bi se M končala ne pa začela. Navadno ko pride M četudi jo je malo na vložku jo je pa polno na toaletnem papirju ko se obrišem. Drugač imam redno M, kdaj pride 1 dan prej kakšen dan pa kasneje. Kaj mislite da gre za vgnezditveno krvavitev? Res je da sva user posted image med ovulacijo (ma samo 2x) se mi je zdelo malo za oploditev. Če se danes ne prikaže user posted image potem bom jutr zjutr naredila test - mogoče pa jutr dobim najlepšno rojstnodnevno darilo user posted image user posted image user posted image Bomo videli.

Uf prov pasalo mi je da se malo razpišem vam user posted image

Witch čestitam za sinčka, lepo se crtajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pa želim veselo, uspešno in plodno leto 2014! user posted image user posted image user posted image

tkole s čudno krvavitvijo je blo pri meni pri drugi nosečnosti, vse skupaj kar nekaj, da sm misnla, da nama spet ni uspelo potem se pa iz rjavih izcedkov ni nič razvilo sm šla pa iz firbca delat test (k sm ga mela lih doma) in evo ti, moja črtica ma 13 mesecev user posted image

držim pesti, da je pri tebi podobno!

Iuser posted image

(odgovor članu Lalola)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
8.1.2014 20:06:57   
Anonimen
Lalola En nasvet imam zate. Namreč če hočeš že tri do dva dni pred user posted image ugotoviti ali bo prišla je najboljše user posted image , saj se takrat najprej pokaže če kaj krvavega ven pritečeuser posted image user posted image . Verjetno ne velja vedno, ampak pri meni je še vedno prav pokazalo, pa še fajn jeuser posted image haha

Šalo na stran, jaz imam še kar občutljive bradavičke, in se mi zdi do so danes kar napete. Vendar še vedno čakam. Malo me tudi špika v jajčnikih vendar to ne bi pripisovala znakom nosečnosti, lahko tudi naznanjajo prihod user posted image . Dekleta eno vprašanje, občutljive bradavičke imam že od ponedeljka, čudno rahlo špikanje v jajčnikih pa se je pojavilo danes. Glede na to da bi po izračunu mojega povprečnega cikla (ki se sicer giblje od 30-36 dni) morala user posted image dobiti nekje 14. torej v torek, me zanima ali lahko znaki prihoda trajajo toliko časa. Upam sicer da hormonček ne bo začel padat in bosta user posted image . Sem možu rekla, toliko časa že čakava na ta dan, ampak potem ko bo prišel bova pa verjetno čist paf, kaj pa zdaj, hahauser posted image

Na začetku sva še razmišljala kaj bi raje, fantka ali punčko, ma sedaj je prišlo do tega da nima veze, sam naj že prideuser posted image

No ja imam plan B, vkolikor tokrat ne bo sreče, sem se naročila na pregled pri G konec januarja in da vidimo kaj bo naslednji korak.

Zadnji čas da se pri eni pokaže user posted image user posted image , polivam z rooozzaaa !!

Lep večer,

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
8.1.2014 20:14:58   
limonca6
No pri meni je sedaj 25 dan od zadnje m. prsi mam ko dva balona pa še bolijo me. Pa sem danes iz firbca šla delat test pa je bil -. Ah ja zopet ni nič. V petek imam prvi pregled v MB. Upam da bom slišala kako spodbudno besedo in da se začne vse skupaj že malo premikati. Prejšnji mesec sem m dobila celo na 24 dan. No ta mesec bo pa malo zavlekla čeprav sem že tri dni zelo napihnjena in me skos nekaj ščipa v spodnjem delu trebuha, tak da se bo po vsej verjetnosti prikazala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
8.1.2014 20:33:01   
Anonimen
js mam tut (.)(.) boleče že par dni... sm nardila test pa je - ampak ker sm ga nardila 3 dni prej mam še šanso, čeprou bi rekla, da je to že kr to, ker obakrat do zdej se je + pokazu že par dni prej...
počakam do sobote in se pobarvam modro ali roza :D

(odgovor članu limonca6)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
9.1.2014 5:25:47   
lily32
No nekako se najbolje obnese, da se dela 2x na dan test. Jaz sem prakticirala okoli 11h in 17-18h.. Ker vrh LH lahko zelo hitro "pobegne" in zato se priporoča delat 2x na dan da ga "ujameš".

user posted image Jaz sem delala le nekrat na dan in očitno mi je vedno vrh LH "pobegnil", dočakala sem namreč šibkejšo testno črtico, nikoli pa ne dveh enako močnih oz. da bo bila testna močnejša od kontrolne.

limonca6, anonimna, ne še obupat, dokler je ni, je še upanje.
Si kaj merite BT? Meni je na začetku prejšnje user posted image to ohranjalo upanje, saj sem naredila več testov, ki so bili negativni in mi je le visoka BT nakazovala, da se nekaj vseeno dogaja.

< Sporočilo je popravil lily32 -- 9.1.2014 5:26:56 >

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.1.2014 8:21:49   
Lalola
Danes zjutr sem naredila test clearblue digital in je pokazal + user posted image user posted image user posted image user posted image , s fantom kar ne moreva verjeti da se nama to dogaja user posted image user posted image user posted image imam pa še en test doma tko da bom še tistega porabila user posted image user posted image user posted image
Čeprav nimam ne vem kakšnih znakov samo v spodnjem delu trebuha imam občutek kot da imam eno kepo not in težko spim na boku. Malo ma prow malo me bradivičke bolijo, čeprav še pred M me niso nikoli prav full bolele skoraj nič. Zato sploh ne morm verjeti da sem danes ugledala +. Lepo se je začel dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče želim tudi ostalim puncam, da čimprej ugledate + user posted image user posted image user posted image Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 135
9.1.2014 8:25:22   
Anonimen
Lalola FUL vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image Ta novička mi je polepšala dan, kako lepo. Evo pa smo začeli zuser posted image Še enkrat ČESTITKE !user posted image user posted image

(odgovor članu Lalola)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
9.1.2014 8:35:57   
čikita
Hello

Se spet po dolgem času malo javljam, čitala sem vas kar redno, vendar se nisem hotla pofočkat, ker sem pol vsakič znova user posted image .
Moji menstrualni ciklusi so nekje od 28 do 40 dni, tako, da sploh ne vem niti približno kdaj je O,...
Tazadnji je bil dolg 31 dni in ravno danes je spet 31 dan ciklusa in user posted image  še ni, mogoče pa je kooončno ratalouser posted image .
Letim pol po testek,...

Lalola user posted image user posted image  super za user posted image  sem vesela za vsako, ki ji rata,...

Za vse ostale user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.1.2014 8:58:12   
*tedy*
Lalolauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je touser posted image user posted image čestitke

(odgovor članu čikita)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.1.2014 10:01:08   
snika
Čestitke Lalola user posted image
Jaz pa imam rjave izcedke že od nedelje, včeraj me je že močno bolel trebuh tako da se bo verjetno danes prikazala user posted image .
Tako sem že naveličana tega poizkušanja in čakanja pa sploh nevem kaj naj bi bilo narobe. Tako da mi je moj oblubil, da se bo, po skoraj 2 letih truda, šu prijavit na pregled naprej. Upam da bo držal svojo besedo, ker ga jaz nočem nič silit. user posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 139
9.1.2014 10:12:30   
Katte
Lalola, cestitam!
Jaz pa ze dva dni unicujem O testke, ampak je se vedno negativno. Drugace je pri meni ponavadi slo z ultra negativnega na pozitivno v dveh dneh. Upam, da bo tako tudi zdaj. Ceprav je mozno tudi, da se zavlece, ker se vedno dojim.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 140
9.1.2014 10:23:24   
mamica deklicam
lalola user posted image user posted image user posted image

katte, ji h bova skupaj uničevali user posted image user posted image
čeprav je rpi mojem danes zjutraj se pojavila rahla druga črta, tudi čutim, da se nekaj je začelo dogajati v levem jajčniku. Tako, da pri nas bo akcijauser posted image user posted image user posted image , pa ravno za vikend očitnouser posted image user posted image , ja se moj ne bo mogel izgovarjati

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 141
9.1.2014 10:35:28   
Katte
Jaz uporabljam O teste samo enkrat na dan, ponavadi sem rabila tri ali stiri na mesec. Zjutraj pa na zalost ne pokazejo prav, je hormon nerealno visji. Najbolje je od enih naprej, vsak dan ob prbl. isti uri. Ampak saj bo MD, bos videla. Meni so testki lepo pokazali kljub klomifenu. Samo par dni mora miniti od jemanja.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 142
9.1.2014 10:37:45   
Wishes

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

05.01

user posted image vesicauser posted image

06.01

user posted image tara.81 user posted image

07.01

user posted image Lalolauser posted image

10.01

Neja88
zarja*

11.01

Iuser posted image
limonca6

12.01

Wishes

15.01

pišanec

18.01

lily32

22.01

Tara9

24.01

*tedy*

26.01

*misi*

x.01

Katte
Valencia

user posted image user posted image         NAVIJAČICE user posted image          user posted image              
  mamica deklicam, witch, Penny, tinncyka, Katte, Tippi, Neala, Žabinčica, Radenska_ , lila25, *viva*, NikaAnna    

user posted image v januarju: 1 user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Wishes -- 9.1.2014 10:38:05 >

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 143
9.1.2014 10:42:20   
lily32
lalola, user posted image user posted image čestitke!

tistim, ki uničujete O teste pa tudi želim, da bi čim prej zagledale user posted image in potem veselo user posted image user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 144
9.1.2014 10:44:17   
Wishes
Lalola user posted image user posted image kako sem vesela :) SREČNO!!!
No končno se je nekaj roza začelo dogajat. Jaz kar ne zdržim pa sem včeraj testek delala (sreda), ne pričakujem pa šele v nedeljo. Itak da je bilo negativno :( Ampak me fant tolaži da sem prekmalu delala. Jaz pa vse manj verjamem v ta mesec. A je to normalno, takle padec optimizma...

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 145
9.1.2014 11:45:17   
Anonimen
Lalola evo čestitke user posted image

katera je naslednja?

js sm pa modra prvi krog, bo pa drugi tok bolj uspešen, M sicer še ni, samo mislm, da je to to... ampak dejmo vseen počakat z barvanjem, sej veste tisto o upanju user posted image

Iuser posted image

(odgovor članu Wishes)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
9.1.2014 12:12:28   
lily32

js sm pa modra prvi krog, bo pa drugi tok bolj uspešen, M sicer še ni, samo mislm, da je to to...

Zakaj misliš tako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
9.1.2014 13:08:54   
Lalola
Hvala vsem in sem fulll vesela user posted image user posted image user posted image

Srečno vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 148
9.1.2014 16:59:26   
*misi*
Jaz mam pa danes O user posted image sicer ne delam testa, ampak vsak mesec tocno vem kdaj jo imam. Vedno je tocno na 14 al pa mogoce na 15 dan in danes me je fajn spikalo. Tko da.... Upam da se pikica prime user posted image

Joj WISHES sele zdaj sem vidla da sem naroben datum napisala. Ne pricakujem user posted image 22.1. Oprosti, pomota.

lalola ja iskrene cestitkeeeee srecka nosecka ;)
Zelim ti prekrasno nosecnost user posted image

< Sporočilo je popravil *misi* -- 9.1.2014 17:06:01 >

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 149
9.1.2014 21:46:59   
Hopeful
Zivjo punce, da se po dolgem času mal javim. No , oktobra mi ni šlo na IVF postopku. Sem vmes začela krvavet in so mi prekinil postopek. In glej ga zlomka :-), medtem ko sem čakala da pridem na vrsto v naslednji postopek, sem zanosila po naravni poti. Res sem bila presenečena, ker sva probavala že več kot leto. Sedaj čakam februar, da grem na prvi pregled in upam da bo vse ok.

No, mal sem se razpisala user posted image
V glavnem, punce ne obupat!! Čudeži se dogajajo takrat, ko najmanj pričakujemo user posted image user posted image

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?