patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Veš kaj Patrino, za tistim postom še vedno stojim, seveda tako kot je bil napisan in ne tako kot si ga ti prebrala in o tem ne mislim več debatirat. Pol pa nič če nočeš debatirat Samo tisti post nisem samo jaz tako razumela, če ne bi ostal gor tule na forumčku in ga ne bi zradirali. Aaaaaaaaaaaaaa? Rajši povej kaj od naštetega plačuješ sama? Govoriš o tistem, kar je naštevala Nyna? Če je to to, lahko mirne duše povem, da plačujem vse prispevke ( tako kot večina poštenih delavnih ljudi) od kar sem zaposlena ( službo sem si poiskala daleč prej, preden smo pričeli s proizvodnjo otrok) in v katere so vštete vse zadeve , ki jih je Nyna naštela in od tega kar prispevam, gre še najmanj zame in za moje otroke. Kaj pa ti plačuješ ( poleg interneta seveda ? Samo ne mi reči da si med tistimi in da plačujem tudi zate... Aha, torej lahko z gotovostjo trdiš, da bo tale služba, ki si jo vestno poiskala preden si začela razplod trajala vse dokler tvoji otroci ne bodo vestno poiskali svoje. Ne vem, sam zase nisem tako zelo ziher, da ne bom s svojimi otroki kdaj pristal na socialni podpori. Teka si sicer ne želim, lahko se pa zgodi. In močno upam, da se tebi kdaj življenje tako ne zasuka, da se ti naenkrat podrejo vsi plani. V bistvu si glede tega in ta hip ti fejst nesramna, arogantna, samovšečna in zaničevalna, čeprav ne uporabljaš "grdih" besed. Zaničevanja staršev, ki se jim je življenje obrnilo na glavo, je za moje pojme fejst bolj na podnu, kot če enemu istospolno usmerjenemu rečeš peder. Kalbo- sedaj pa moram priznati, da mi greš že rahlo na nekaj. Absolutno nikjer nisem napisala, da se to ne more vsem narediti od danes na jutri. Prosim, da nehaš pisarit neumnosti in se raje malo sprehodi po tistem, kar sem kdaj na to temo napisala. Vedno sem povdarjala , in tudi tokrat poudarjam, da med brezbrižne masovne proizvajalce otrok štejem tiste, ki kljub brezposelnosti, še vedno na vsake dve leti ali še pogosteje delajo otroke. In otroci se množijo tja do pet in še več- starši pa so še vedno brez službe. O teh ljudeh govorim ves čas. In prav bedno se mi zdi, ker se koruziš name in mi žugaš v smislu: "Kaj , če bi...." Daj se no malo zatuhtaj. Kaj praviš, kaj bi naredila, če bi ostala brez službe? Zavedam se, da sem mi to lahko zgodi že jutri. Toda nikoli, ne bi kot brezposelen odrasel človek brez osnovnih sredstev za preživetje, naštimala še kopico otrok in jih pahnila v isto ali še večjo nesrečo. Si zdaj razumel?Če ti kaj ni jasno , me lahko čisto brez strahu vprašaš. Samo ne mešaj jabolk in hrušk ( če se ne motim, je to tvoj priljubljen izraz) in bodi razumen. In kot sem ti že tudi povedala. Nesramen in aroganten si bil v prvi vrsti ti do Lukke, čeprav vztrajno zanikaš. V tem postu pa si še krepko aroganco stresel name in to samo zato, ker se ti ne da brati, kaj napišem oz. ker bi na vsak način rad zanikal, da si ga pihnil na celi črti.