Dorotheia
|
Evo, ne morem spati, ker mali nori v trebuhu in bom kar izkoristila čas, da spet nekaj malega napišem. mala_račka, ti si pa čisto pridna, da imaš že vse pripravljeno za porodnišnico. Jaz šele počasi sestavljam, ampak mislim, da imam še čas. Kot rečeno, par stvari mi še manjka. Katera je že pisala, da ima hladilno mazilo ful malo časa rok trajanja oz. je uporabno? Meni na mojem piše, da je uporabno pomoje pol leta, če ne še več. So verjetno potem različna. Drugače pa ja, tudi jaz imam v planu ta mesec še obisk moje frizerke (ker potem nekaj časa ne bo šlo), ampak tam sredi januarja, če ne bo prezgodaj in se bo barvni narastek prehitro videl, to pa nočem. Se bom pobarvala in postrigla špice, da bo potem mir za nekaj časa. Si zdaj bolj dolge puščam, zato, da si lahko brez težav vse lase spnem, ker ko bo dojenček bo to še toliko bolj pomembno, da se lahko vsi lasje spnejo in si naredim recimo figo. Na depilacijo bom tudi še šla - jaz hodim že več let na brazilsko depilacijo in si frizure spodaj ne urejam sama. No ubistvu ni frizura, ker si itak vse odstranim. Jaz dlake tako sovražim. Sem tudi že zmenjena z mojo kozmetičarko, da se dobiva tam okrog 20. januarja, da bo ravno pravi timing, glede na moj pdp. (Upam, da me mali ne bo prehitel s prihodom). No, pa itak imam vse dlake spodaj že tako ali drugače res razredčene, ker ta brazilska pa je nekaj najboljšega - res zdrži ful dolgo (vsaj mesec) in tudi potem ko zrastejo dlake, se jih ful ne vidi, ker so čisto tanke + veliiikoo manj jih je. Sem bila slab mesec nazaj na brazilski, pa še zdaj ful nimam vidnih dlak. Priporočam. Si ne predstavljam britja sploh. Ubistvu jaz britvice sploh ne uporabljam več že kaki 2 leti. Hodim na brazilsko, noge in pod pazduho pa si sama z epilatorjem uredim (na vsake toliko časa si privoščim tudi depilacijo nog v salonu) in to je to. Nohte pa si sama urejam, mi to še najbolj ustreza. mala_račka, če slučajno ne veš - ko greš roditi ni priporočljivo, da imaš karkoli namazano na nohtih oz. naj bi bili nohti "goli" ali vsaj nalakirani s prozornim lakom (gelom). Baje, če pride do kakršnihkoli zapletov, se ti najprej na nohtih pokaže (predvidevam, da drugačna obarvanost ali kaj?). Jaz zdaj še izkoriščam zadnje dni, da imam temne oz. barvne lake na nohtih, ampak bom po kakem tednu imela nohtke čisto "gole". Nam je bilo tako rečeno v porodnišnici. Mogoče ne komplicirajo povsod, a ponekod so kar zateženi glede tega. No, jaz sem si svoje nohte še skrajšala, sem imela skozi celo nosečnost zdaj res lepe in tudi dolge. Zdaj pa se moram navadit na krajše, ker z dolgimi ne bi upala se z dojenčkom "igrat", ker sem bolj štoraste sorte in bi ga pomoje takoj popraskala. Bomo kasneje šli nazaj na daljše. A o porodu že kar razmišljate? Jaz sem počasi začela s psihično pripravo. No, pač malo probam zvizualizirat, kako bo, ko bo šlo zares in se malo pripravljam na umirjanje, a itak vem, da bo potem, ko bo šlo zares, čisto drugače. Namerava katera imeti epiduralno? Jaz se jo nameravam poslužiti ja, bomo pa potem videli, če bo potrebno. Mislim, da kar bom imela no. Če ne bo kakih drugih zapletov. Pa komaj čakam tole akupunkturo, ki se mi začne v ponedeljek. Me čaka še cel kup stvari. Ali katero kaj stisne na trenutke, ko pomisli, da bo potem vse drugače? Ker ne veš, kako bo. Mene včasih malo stisne, čeprav komaj čakam, da spoznam tale najin mali čudež. Nič, gremo poskusit nazaj spat. Uživajte in oglasite se še ostale kaj!
|