|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
26.12.2013 11:05:56   
snežinka26
Yasminka, jaz grem ravno jutri z napotnico na diabetes v bolnico...meja je 5,1, jaz pa sem imela na pregledu 5,2. A si ti tudi bila na tem pregledu? Kako sploh zgleda? Kakšno dieto imaš? Jooo malo sem radovedna, ker prvič nisem imela teh težav :( .

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
26.12.2013 11:30:45   
miska**
Zdravo punce! Tudi jaz sem včeraj zagledala debeliuser posted image in bi se vam rafa pridružila v klepetu. Sva neverjetno srečna. To bo moja prva nosečnost zato imam sto in eno vprašanje. Po mojih izračunih bi naj imela PDP 31. 8.

Mi pa je vde skupaj malo smešno, ker nimam nobenih nosecniskih znakov in se počutim zelo ne nosečo. Se je katera ki je tudi brez znakcev. Aja te menstrualne kce imam samo ponoči. Kaj to pomeni, da de mi maternica siriali kaj druga?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
26.12.2013 11:58:41   
MaryKate
Čestitke!!user posted image

Glede slabosti se pa ne preveč pritoževat; jst sm ene 3 tedne nazaj čist isto sm pisala - da se ne počutim nosečo in nimam nobenih znakov, pol pa en tedn nism mogla s postle ustat, ker mi je blo tok slabouser posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 378
26.12.2013 13:00:39   
miska**
Ko pišem s telefona je vse narobe. user posted image
Sej sem čisto zadovoljna da nimam slabosti, bruhanje,... naj kar tak ostane.
Kaj širjenje maternice je podobno M krčem? Komaj čakam prvi pregled kdaj bo bom zvedla jutri.user posted image

Kak ste pa kaj ostale nosečke? Kak se počutite?
Želim vam čim lepšo in mirno nosečnost!user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 379
26.12.2013 13:13:11   
sitka mala
Hej punce!

Imam eno vprašanje : kako je s prisotnostjo partnerja pri prvem UZ po transferju na GK? Pri tebi aspera ni bilo nobenih problemov, sem videla, ampak sta bila ravno ob pravem času, ko ni bilo nobene gneče. Resnično, ima še katera kakšno izkušnjo in bi jo delila z mano? user posted image Ker bi mi bilo hudo, če bi prišla oba na UZ, potem pa partner ne bi smel zraven, pa tako si želi. user posted image

Drugače pa vsem želim srečno novo leto, in mirno nosečnost! user posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 380
26.12.2013 15:53:39   
Irena000
Hjoooj, meni je pa tako slabo ves cas, da ni cisto nic iz mene. Komaj sem cakala, da obiski odidejo, ampak spocit si vseeno ne bom mogla, ker hcerka kot vrtavka ves cas okrog mene skace. In se vedno imam krce, kot da bom zdaj, zdaj menstruacijo dobila. Pa ponoci cisto nic ne spim. Sploh ne najdem pravega polozaja, nic mi ne pase in sem posledicno se bolj crkjena cez dan :'(

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 381
26.12.2013 16:37:23   
Anonimen
Živjo punce!
Sicer, če me plusek razveseli, spadam med začetne septembrke, pa bom kar pri vas povprašala, vas je trenutno več user posted image

Ne pričakujem je zdaj v teh dneh. cikle imam dolge približno 27 dni... enkrat to pomeni 26, drugič pa 29. v torek sem zjutraj - na 24.dan cikla zasledila na wc papirju rjavo sluz. se 2x obrisala in pač se začela sprijaznjevati, da spet ne bo nič. Ampak to je bilo to, od takrat naprej - že dva dni ne duha ne sluha, ne o rjavem, ne o kakršnemkoli drugem izcedku. Prsi imam polne in bradavice me skelijo. drugega ne opazim...
Je imela katera to izkušnjo - z vgnezditveno?

hvala vam, vsaki posebej pa čestitkam za te prelepe novičke!! user posted image

(odgovor članu Irena000)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
26.12.2013 16:43:32   
Yasminka
Snežinka: Ponavadi pri sumu na gestacijski diabetes ginekolog napoti nosečnico v diabetološko ambulanto (dobiš napotnico). Tam ti merijo krvni sladkor najprej na tešče, nato popiješ sladkano vodo in ti merijo sladkor še po 90 minutah (mislim, da tudi vmes... se res ne spomnim).
Baje so sedaj mejo za nosečnice spustili in naj ne bi na tešče imele več kot 5,1mmol/l. Tko, da se mi pri tebi nekak ne zdi huda panika. Pri meni je zjutraj na tešče krvni sladkor 8,7mmol/l in me kar skrbi, da ne bom pristala na insulinu. Sicer imamo diabetes tipa 2 v družini, imata ga namreč babica in mama.
V drugi nosečnosti so mi ga diagnosticirali šele v 20 tednu. Nekako sem takrat sama opazila, da z menoj ni vse OK - npr. do 20.t sem se zredila za 12kg. Vse sem kontrolirala z dieto, kar pomeni zdravo prehrano. Pomembno je da redno ješ in ne izpuščaš obrokov - 5-6 obrokov dnevno in se primerno gibaš. Bel kruh, krompir... vse kar je narejeno iz bele moke oz. lahko prebavljivega škroba nadomesti s polnozrnatim. Pomembno je da ješ veliko zelenjave, sadja, pusto meso. Sladice črtaj. Ne pij sladkanih pijač, sokov. Je pa net poln receptov za diabetikeuser posted image . Meni je sicer kr hudo, ko gledam potice in polno drugih dobrot ter se mi cedijo sline... ampak za user posted image
ni nič pretežko. Sporoči, kako bo šlo jutri.
LP.Y

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 383
26.12.2013 17:42:17   
lila25
miska čestitke user posted image tud jst sm se že dvakrat zbudila ponoči zarad krča ampak je blo po 5 min dobro pol. sm pa obakrat takrat na trebuhu zaspala. me pa tud joške mal žuljo, če sm na trebuhu, sm večje niso pa še nč, edim bradavice so bolj občutljive. no pa zvečer mam bolj napihnjen trebuh. sm si mogla po božični večerji pri mojmu kar gumb odpet na hlačah user posted image
rok pa tud jst računam nekje med 30. 8. in 1.9.
anonimna, upajmo, da ti rata user posted image
še za seznamček podatki: starost 26, kraj nm

lp

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.12.2013 18:24:57   
miska**
Lila25 jaz pa imam mogoce malo večje pesi, bradavice pa me ni bolijo čisto nič.
Postanem pa tak utrujena popoldan, da morem it malo zadremat. Ponoči se mi isto dogaja kot tebi.
Če bo šlo tak naprej bo super.

Še kar ne morem verjet, da se to meni dogaja. Včasih pozabim, da sem noseča user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 385
26.12.2013 19:47:19   
aspera
Za mano je pa danes en zelo mučen dan user posted image . Dobesedno cel dan mi je že slabo in nič ne morem jesti, ker se mi že samo misel na hrano upira user posted image . Komaj sem se prislila, da sem eno žemljo pojedla, ampak sem skoraj bruhala zraven. Tako slabo kot mi je danes, mi še nikoli ni bilo. Upam, da ne bo takole zdaj vsak dan, drugače se mi zmeša user posted image .

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.12.2013 21:35:44   
Marker
Zdravo,

me par dni ni bilo, pa toliko dogajanja.
Najprej lila25 jupiiiiii, čestitke. Sem ti rekla da je un rumen izcedek nekaj, super res.

PRi meni nič novega, kot da nisem noseča, razen občasnih želj po čudni hrani in pa utrujenosti. Pri vas? Joj že tako komi čakam pregled, pa je še takoooooo daleč :(

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 387
26.12.2013 22:21:18   
MaryKate
Aspera točno tkole je blo pr men 10 dni nazaj. Čez noč mi je ratal tok slabo, da sm najprej 4x ponoč bruhala, pol sm bla pa 3 dni čist boga in sm spravla mogoče eno žemlco dol na danuser posted image In sm bla že čist obupana, da ne vem kako bom tole sploh prenašala do 12ga tedna (ko naj bi minil). Ampak te lahko potolažim, da je mene na božični večer (torej po enem tednu), skoraj čez noč (tako kot je prišla), slabost minila in sm zdele 3 dni čisto ok - malo sem bolj zbirčna pri hrani, ampak slabosti pa ni user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 388
27.12.2013 8:02:16   
tinncyka
Jutro! Saj ne morem vrjeti, da na tej temi pišem user posted image  danes smo zagledali končno lepi user posted image user posted image  pdp po zadnji M naj bi bil 23. 8 ampak moram na pregled počakat , se mi zdi da bo kasneje. 
Drugače imam že 1 hčerkico, januarja 24. bo 4 leta user posted image  je pa to moja 3 N.

miška** pa se le srečamo tukaj user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 389
27.12.2013 8:16:48   
lila25
marker hvala user posted image tud jst se še ne počutm nosečko, se pa krči počasi umirjajo, bom šla pa magnesol kupt za vsak slučaj.
tinncyka še tukaj čestitke user posted image moja zadnja m je bla 15.11., sam je bla o kakih 7-10 dni kasnej kasnej , verjetno isto pri tebi.
zdaj pa vse srečno do konca user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
27.12.2013 11:17:56   
meandmini
Mi smo dobili datum za NS - 21.1.2014 - komaj čakam user posted image Naslednji pregled pri G imam pa šele v 14. tednu..
Za user posted image nisva povedala še nikomur, bova verjetno počakala do NS ali kaj podobnega, če prav ne vem kako se bo dalo skrivat do takrat - a mislite, da se bo user posted image že kmalu začel poznat? Saj po eni strani komaj čakam da se bo videlo user posted image Še najbolj me muči to izogibanje alkoholu, itak je tak čas, da mi ga turijo v roke na vsakem vogalu, jaz pa ne vem kaj naredit da nebi nihče opazil da ne pjiem user posted image Ko bi bilo le tega konec z novim letom, pa se pri nas potem januarja začne še sezona rojstnih dnevov... user posted image Se mi zdi, da me nekateri že amlo postrani gledajo, ampak ne vem ali je to res ali se samo meni zdi user posted image Boste staršem/ostalim povedale na kakšen izviren način?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
27.12.2013 12:24:20   
smartika
Hojla,

evo, moji izcedki so včeraj popolnoma izginili, pa so se danes zjutraj vrnili z topo bolečino v desnem jajčniku in sem šla kar k nadomestni ginek.;
na UZ smo videli eno vrečko pravilne velikosti... baje je za utrip prehitro, ker sem šele 5 teden - transfer 2 zamrznjenčka sem imela 2.12.2013;

se pa ne vidi ,da bi drugi zarodek šel izven maternice? je baje še prehitro... pa me kar skrbi ta bolečina... vzeli so mi še kri za beto in v ponedeljek zjutraj spet k svoji ginek. in dat kri, da preverimo beto???

upam na najboljše in da bo naš 4 letni fantek dobil sestrico/ bratca

(odgovor članu meandmini)
Neposredna povezava do sporočila: 392
27.12.2013 13:48:14   
meredith
Punce, če se želi katera pridružiti naši zaprti FB skupini, kjer avgustovke že veselo čvekamo, naj mi piše zs z imemon profila, da jo dodamuser posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 393
27.12.2013 14:10:41   
lila25
meandmini
tud pri meni se je težko zgovarjat zarad vina in šampanjca, ker ga drugače pri družinskem kosilu ponavadi vedno pijem. na božič smo meli kosilo in sva se z mojim zmenila, da greva s kozarci kam od mize in pol zamenava user posted image in je kar šlo. ni noben nič komentiral. edin pri njegovih sm spila en deci, ampak to ne more škodit. no pa prejšnji teden, ko še nism vedla mal šampanjca. ne vem pa kaj naj rečem danes, ko grem na rojstni dan od kolegice, se bom mogla kaj spomnit. jst sm povedala danes sam eni kolegici, staršem bova po prvem pregledu in še razmišljava kako bi to izvedla, da bi blo čim bolj izvirno. meni se bo po moje kmal kej poznalo, ker sm suha in že zdej mam zvečer kr napihnjen trebušček, pas moram pa že na drugo luknjo dat user posted image tko da bom zdej bolj v kakih pajkicah in oblekcah okol hodila.
smartika držim pesti, da bi bilo le vse v redu.
a imate so normalno? moj je zdej tko neki pohoten ratal, da ga moram kr mal nazaj držat user posted image

(odgovor članu meredith)
Neposredna povezava do sporočila: 394
27.12.2013 14:29:20   
snežinka26
Yasminka...evo danes sem iz bolnice, kjer so mi prvo vzeli kri in sem imela glih 5,1...tako, da mi ni bilo treba piti sladkane vode. Vendar moram v ponedeljek nazaj po zdravnikovo mnenje, ker je danes fraj :) Ma glih sem v bistvu tako na meji, da se bom mogla malo čuvat...no pa itak ni problema, glavno da bo bejbi vredu.

Meandmini...kam boš pa šla na nuhalno? ker jst jo imam tudi tisti dan user posted image grem pa v Domžale dr. Strah.

Meandmini, lila25 kaj pa če bi povedali, saj je že čas? Mislim, da je nosečnost res nekaj najlepšega....

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 395
27.12.2013 15:10:05   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: meredith

Punce, če se želi katera pridružiti naši zaprti FB skupini, kjer avgustovke že veselo čvekamo, naj mi piše zs z imemon profila, da jo dodamuser posted image

poslala zs user posted image

(odgovor članu meredith)
Neposredna povezava do sporočila: 396
27.12.2013 15:10:10   
tinncyka
...

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 27.12.2013 15:11:42 >

(odgovor članu meredith)
Neposredna povezava do sporočila: 397
27.12.2013 15:17:30   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: meredith

poslala zs user posted image

ma ne nič me ni treba še dodajat ... bom počakala rajši do pregleda, imam opčutek da bom pri septemberkah pristala user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 398
27.12.2013 15:26:03   
tinncyka
Punce, dajte mi pomagat izračunat moj pdp user posted image  jaz sem čisto zmedena od kar sem sedaj prišla domov, v glavnem zadnjo M sem imela 16. 11 in ponavadi sem imela cikle dolge 34 dni, zadnji pred zanositvijo pa je bil dolg 39. dni. Ovulacijo sem imela okoli 14. 12 ... danes sem delala tudi CB digital, ki mi je pokazal 1-2 oz. 3-4t nosečnosti. Na pregled se bom naročila komaj po NL zato ker je G na dopustu ... 
brrr moja matematika mi nekako ne gre ... padem med septemberčke ane? user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
27.12.2013 15:45:07   
MaryKate
^^ Jst sm mela pred zanositvijo tok neredne cikle, da si ga sama sploh ne morm zračunat, tko da ga tut ne znam zračunatuser posted image

Na fb se vam pridružim takoj po prvem pregledu user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?