Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 8:33:46
|
|
|
|
tinncyka
|
Jutro! Včeraj me je tako spikalo ba desni strani in pol se v križu, da sem šla prav na net gledat da ni slepič. Ko sem pa šla na wc sem imela pa malo sluzi ... ma zdaj pa res ne vem ali sem imela včeraj O ali kaj. Ma ne vem za vikend je bilo isto samo manj sluzi. Ah pa te O. Včeraj pol nosva ker je moj pozno prišel ter bil utrujen ter je šel spat. Hčera je bila pa tudi nekaj sitna in pol pozno zaspala. Ma pol mu pa še nisem s tem težila Danes me pa malo manj boli, bolečino se čutim samo ni sile. Kako ste ostale?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 9:46:13
|
|
|
|
Marker
|
Lalola . Sm prepričana da boš dobila najlepše darilo za rd in držim pesti za to. MaryKate sej bo :) Mava še čisto malo :) Se počutiš kej drgač? Jst mam itak napade na čokolado, samo to mam tud pred M, tko da to ni noben razlog. Je pa res za me ful špika po jajčnikih, kar me običajno ne pa neki me križ daje. Pa učeri sm prvič skor dol padla na telovadbi, sploh nisem imela več moči. No, ampak spet, to je lahko povezano tudi s čim drugim. Skratka učeraj sem kupila babycheck mini testke. Sem hotela danes probat z jutranjim urinom, ker pravijo da je ta test najbolj občutljiv in da pokaže zelo zelo blago črtico če je kaj. Skratka, zjutraj se zbudim, grem na wc, itak zjutri ko skor laufam tja, no in pozabim. Tako je današnji dan mimo. No sej hvala bogu, en dan manj živčkov :) Tinncyka če maš zmedo z O, pa poskusi O teste? Mogoče bo lažje. Jaz točno vem kdaj jo imam ker imam toliko sluzi... drugega pa nič. Pa še to imam samo zdaj, po porodu, prej tega nikoli ni bilo. LP
< Sporočilo je popravil Marker -- 10.12.2013 9:47:55 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 11:53:02
|
|
|
|
tinncyka
|
Sem probala ta mesec nekaj z O testi. 2x sem prehitro delala ni bilo nič ... belina ... 3 testek je bila pa črtica skoraj tako kot mora biti. Ne tisto čist prav močna ampak je bila. Tiste dni sva seveda včeraj pa danes pa ne vem kaj se dogaja. Sluz je povečana. Bolečina se širi iz d. jajčnika na trebuh.zato sem se že ustrašla da je kje slepič in hb ni. Ma bom drug mesec spet poskusila z lističi če ta mesec ne bo uspelo. Sedaj sva 7 krog. Hčerkico sva delala tudi 1 leto, tako da smo navajeni čakati
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 10.12.2013 11:54:20 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 12:34:52
|
|
|
|
Lalola
|
Hvala vsem za objemčke in upam Marker da bom res dobila lepo darilce, bomo videli Tinncyka mene je prav tako špikalo ter imela sluz in evo jo , ma upam da pri tebi gre za kaj drugega oz da gre za bolj veselo novičko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 12:37:53
|
|
|
|
Anonimen
|
še malo pa se vam bom pridružila, menda po novem letu začneva... do takrat pa navijam in držim pesti, da bodo praznični tedni uspešni in plodni! lp, anonImna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 14:16:50
|
|
|
|
Radenska_
|
ojla punce. a lahko mene daste iz seznama. Najlepša hvala. Navijam za vse.
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 17:27:26
|
|
|
|
MaryKate
|
Marker, jst se ne počutim čisto nič drugače. In čeprav vem, da se slabosti in ostali znaki začnejo šele po izostanku , imam kljub temu ful močn filing, da ne bo nič. Aaah bomo vidli, čist preveč se ukvarjam s tem, sploh glede na to, da gre za prvi poiskus. Nakupu testov se pa zaenkrat še upiram in si skos govorim, da če je +, mi ne bo nikamor ušou
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 18:03:12
|
|
|
|
tinncyka
|
Ojla! Radenska_ te bom dala takoj ko pridem do računalnika, edino če katera duga naredi to. Sem vidla na sosedni temi in držim pesti zate Lalola uh ne bi se branila... mi je dala ena upanje na sosedni temi, za tisto ki odpre temo sem že pozabila to MaryKate imš prav nikamor ne bo pobegnu. Držim pesti!!
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 10.12.2013 18:09:30 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 18:14:20
|
|
|
|
monsy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lalola No bom pa jaz začela in pokvarila povprečje . Danes je prišla , sem preživela ker sem se že par dni pripravljala na to, če pride. Torej grem v rundo 2, mogoče pa januarja dobim najlepšo rojstnodnevno darilo ever . Novim nosečkam pa iskrene čestitke in vam želim najlepših mesecev . Monsy kako je s tabo? Lalola pri meni še belina,...a sem vajena da zamuja kakšen dan,...tko da počakamo še malo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 19:52:01
|
|
|
|
Lalola
|
Monsy upam da te preseneti , držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 20:11:58
|
|
|
|
Marker
|
MaryKAte ja sej vem... jst se ke ne morem upret. Grozna sem, vem :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 20:30:17
|
|
|
|
zari
|
Lalola in za najlepše rojstnodnevno . Radenska ne obupaj!!! ker preveč punc navija zate . tinncyka za mit, res je bil že dostkrat resničen.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 20:38:46
|
|
|
|
Radenska_
|
thanks :) Pa saj nisem obupala..Eh, obupala bom ko bom vse postopke skurila, itak pa sem rpepričana da bo v prvem uspelo :P (optimizem ftw...) Ma saj se vedno sesujem takole ob taki novici, po lsem par ur jezna in zoprna celemu svetu, pol se pa odločim da ni vredno dvignem glavo in grem naprej, tako da sem zdajle že ok. Jaz navijam za vse vas.Na seznamčku pa ne bom več, samo prišla bom sporočit ko bosta :P Bom pa itak spremljalato temo še... Navijam za vse :), ful! zari, tebi (in ostalim seveda...aspera itd!) Pa čestitke. Ko kakšna stara borka zanosi sem še malo bolj vesela kot ponavadi. Da bo vse v redu nadaljnih 9 m :)
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 21:32:12
|
|
|
|
Dgirl
|
Ali je znak nosečnosti mogoče tudi da te trebuh boli? Dons me je ceu dan. Šele po kamilici je bilo ql. Najhujše mi je pa čakanje Tist zadnji teden. Zdej ko si merm bazalno že vsaj par dni prej vem in me pol tok ne potre.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 23:00:56
|
|
|
|
pluseki
|
Lepo pozdravljene! Že kar nekaj časa vas spremljam na tem forumu in berem vaše zgodbe... Moram vam kar takoj povedat, da sem po dveh letih z PCO, po LPSC pred 1 letom, danes zagledala !!!! Tako sem srečna, da vam ne vem povedat. Ste prve, ki sem jim zaupala. Res sem imela vse znake za nosečnost, ampak so bili podobni vsak mesec...vendar je bilo zdaj kar nekaj odstopanj oz. več znakov. Sem pa tudi naročena že ta mesec v neplodnostno amb v mb...ampak na srečo mi sedaj ne bo treba iti skozi te postopke. Še zdaj ne morem dojeti,da je to res... Zanima me, kdaj se gre h gin? Koliko tednov moram biti noseča?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 23:06:53
|
|
|
|
MaryKate
|
Čestitke!! Kok lepo slišat, da je nekomu po tok truda le uspelo Lepo in mirno ti želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 23:28:28
|
|
|
|
tinncyka
|
pluseki čestitkeeee drugače pa jutri pokliči svojga G in se naroči ti dajo tam datum seveda. Ponavadi je pregled tam od 8 do 9t nosečnosti. Jaz sem bila obakrat tako naročena. (v 9t).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 23:34:15
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl Ali je znak nosečnosti mogoče tudi da te trebuh boli? Dons me je ceu dan. Šele po kamilici je bilo ql. Najhujše mi je pa čakanje Tist zadnji teden. Zdej ko si merm bazalno že vsaj par dni prej vem in me pol tok ne potre. A si napihjena tudi? Kdaj je ne pričakuješ? Za bolečine ne vem, za napihjenost pa pravijo da so lahko prvi znaki. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 10.12.2013 23:35:59
|
|
|
|
tinncyka
|
Zdle sem opazla da imamo dve A rački Pišem še kar preko telefona zato nisem še nič popravljala. Nočko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 11.12.2013 12:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa včeraj imela en rjav izcedek, pa nevem če je bila to vgnezitvena ali kaj drugega, pa tudi prdela sem vceraj kot . No jaz še jutri ponovim test, čeprav upam da mi cb digital ni lagal pri + . Vsem novim pa čestitke. A
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 11.12.2013 12:44:57
|
|
|
|
Žabinčica
|
Vau, december pa se je super začel. Bravo , navijam še naprej, da bo čim bolj veselo :).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 11.12.2013 13:01:28
|
|
|
|
Dgirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl Ali je znak nosečnosti mogoče tudi da te trebuh boli? Dons me je ceu dan. Šele po kamilici je bilo ql. Najhujše mi je pa čakanje Tist zadnji teden. Zdej ko si merm bazalno že vsaj par dni prej vem in me pol tok ne potre. A si napihjena tudi? Kdaj je ne pričakuješ? Za bolečine ne vem, za napihjenost pa pravijo da so lahko prvi znaki. Držim pesti! Ne nc. Dons mi je tut začela bazalna padati tako da verjetno spet nič ne bo. . 16. Sicer pricakujem. Pluseki čestitke. Lepo je slisat da pa le rata po naravni poti tut po toliko času.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 11.12.2013 13:19:53
|
|
|
|
Marker
|
Pluseki čestitke! MaryKate, no po tvojem postu včeraj, jaz tudi še vztrajam brez testkov :) LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 11.12.2013 13:39:11
|
|
|
|
pluseki
|
Hvala punce! Jaz sem delala test na 37. dan od zadnje menstruacije. Res sem se dolgo obotavljala, da ga naredim. Potem pa se v nedeljo pokaže svetlo rjav izcedek...no in sem si rekla, spet ne bo nič. V ponedeljek je bil oranžast flekec potem pa nič več. To se mi še nikoli ni zgodilo, zato sem že sama nekako verjela, da sem noseča. Čeprav je to res čudež. Upam pa, da bo na prvem pregledu vse vredu ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 11.12.2013 13:44:31
|
|
|
|
Marker
|
Pluseki seveda bo vse ok! Kar pogumno, zdaj te pa čakajo najlepši prazniki! no, razen tega da neboš smela majoneze in tatarca jest :)
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?