|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013
10.12.2013 8:33:46   
tinncyka
Jutro! Včeraj me je tako spikalo ba desni strani in pol se v križu, da sem šla prav na net gledat da ni slepič. Ko sem pa šla na wc sem imela pa malo sluzi ... ma zdaj pa res ne vem ali sem imela včeraj O ali kaj. Ma ne vem za vikend je bilo isto samo manj sluzi. Ah pa te O. Včeraj pol nosva user posted image  ker je moj pozno prišel ter bil utrujen ter je šel spat. Hčera je bila pa tudi nekaj sitna in pol pozno zaspala. Ma pol mu pa še nisem s tem težila user posted image
Danes me pa malo manj boli, bolečino se čutim samo ni sile.

Kako ste ostale? 

(odgovor članu lila2808)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.12.2013 9:46:13   
Marker
Lalola user posted image user posted image user posted image .
Sm prepričana da boš dobila najlepše darilo za rd in držim pesti za to.

MaryKate sej bo :) Mava še čisto malo :) Se počutiš kej drgač?
Jst mam itak napade na čokolado, samo to mam tud pred M, tko da to ni noben razlog. Je pa res za me ful špika po jajčnikih, kar me običajno ne pa neki me križ daje. Pa učeri sm prvič skor dol padla na telovadbi, sploh nisem imela več moči. No, ampak spet, to je lahko povezano tudi s čim drugim.
Skratka učeraj sem kupila babycheck mini testke. Sem hotela danes probat z jutranjim urinom, ker pravijo da je ta test najbolj občutljiv in da pokaže zelo zelo blago črtico če je kaj. Skratka, zjutraj se zbudim, grem na wc, itak zjutri ko skor laufam tja, no in pozabim. Tako je današnji dan mimo. No sej hvala bogu, en dan manj živčkov :)

Tinncyka če maš zmedo z O, pa poskusi O teste? Mogoče bo lažje. Jaz točno vem kdaj jo imam ker imam toliko sluzi... drugega pa nič. Pa še to imam samo zdaj, po porodu, prej tega nikoli ni bilo.

LP

< Sporočilo je popravil Marker -- 10.12.2013 9:47:55 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.12.2013 11:53:02   
tinncyka
Sem probala ta mesec nekaj z O testi. 2x sem prehitro delala ni bilo nič ... belina ... 3 testek je bila pa črtica skoraj tako kot mora biti. Ne tisto čist prav močna ampak je bila. Tiste dni sva seveda user posted image  včeraj pa danes pa ne vem kaj se dogaja. Sluz je povečana. Bolečina se  širi iz d. jajčnika na trebuh.zato sem se že ustrašla da je kje slepič in hb ni. Ma bom drug mesec spet poskusila z lističi če ta mesec ne bo uspelo. Sedaj sva 7 krog. Hčerkico  sva delala tudi 1 leto, tako da smo navajeni čakati user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 10.12.2013 11:54:20 >

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 153
10.12.2013 12:34:52   
Lalola
Hvala vsem za objemčke user posted image user posted image user posted image in upam Marker da bom res dobila lepo darilce, bomo videli user posted image

Tinncyka mene je prav tako špikalo ter imela sluz in evo jo user posted image , ma upam da pri tebi gre za kaj drugega oz da gre za bolj veselo novičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
10.12.2013 12:37:53   
Anonimen
še malo pa se vam bom pridružila, menda po novem letu začneva... do takrat pa navijam in držim pesti, da bodo praznični tedni uspešni in plodni!

lp, anonImna user posted image

(odgovor članu Lalola)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
10.12.2013 14:16:50   
Radenska_
ojla punce.

a lahko mene daste iz seznama.

Najlepša hvala. Navijam za vse.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
10.12.2013 17:27:26   
MaryKate
Marker, jst se ne počutim čisto nič drugače. In čeprav vem, da se slabosti in ostali znaki začnejo šele po izostanku user posted image , imam kljub temu ful močn filing, da ne bo nič. Aaah bomo vidli, čist preveč se ukvarjam s tem, sploh glede na to, da gre za prvi poiskus. Nakupu testov se pa zaenkrat še upiram in si skos govorim, da če je +, mi ne bo nikamor ušou user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 157
10.12.2013 18:03:12   
tinncyka
Ojla!
Radenska_ user posted image user posted image  te bom dala takoj ko pridem do računalnika, edino če katera duga naredi to. Sem vidla na sosedni temi in držim pesti zate user posted image user posted image

Lalola uh ne bi se branila...  mi je dala ena upanje na sosedni temi, za tisto ki odpre temo user posted image  sem že pozabila to user posted image
MaryKate imš prav user posted image  nikamor ne bo pobegnu.

Držim pesti!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 10.12.2013 18:09:30 >

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 158
10.12.2013 18:14:20   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: Lalola

No bom pa jaz začela in pokvarila povprečje user posted image . Danes je prišla user posted image , sem preživela ker sem se že par dni pripravljala na to, če user posted image pride. Torej grem v rundo 2, mogoče pa januarja dobim najlepšo rojstnodnevno darilo ever user posted image user posted image user posted image .

Novim nosečkam pa iskrene čestitke in vam želim najlepših user posted image mesecev user posted image .

Monsy kako je s tabo?

Lalola user posted image user posted image
pri meni še belina,...a sem vajena da zamuja kakšen dan,...tko da počakamo še malo user posted image

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 159
10.12.2013 19:52:01   
Lalola
Monsy upam da te preseneti user posted image , držim pesti user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 160
10.12.2013 20:11:58   
Marker
MaryKAte ja sej vem... jst se ke ne morem upret. Grozna sem, vem :(

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 161
10.12.2013 20:30:17   
zari
Lalolauser posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image za najlepše rojstnodnevno user posted image user posted image user posted image .

Radenska ne obupaj!!! ker preveč punc navija zateuser posted image .

tinncykauser posted image za mit, res je bil že dostkrat resničen.

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 162
10.12.2013 20:38:46   
Radenska_

Pa saj nisem obupala..Eh, obupala bom ko bom vse postopke skurila, itak pa sem rpepričana da bo v prvem uspelo :P (optimizem ftw...)
Ma saj se vedno sesujem takole ob taki novici, po lsem par ur jezna in zoprna celemu svetu, pol se pa odločim da ni vredno dvignem glavo in grem naprej, tako da sem zdajle že ok.

Jaz navijam za vse vas.Na seznamčku pa ne bom več, samo prišla bom sporočit user posted image ko bosta :P Bom pa itak spremljalato temo še...
Navijam za vse :), ful!

zari, tebi (in ostalim seveda...aspera itd!) Pa čestitke. Ko kakšna stara borka zanosi sem še malo bolj vesela kot ponavadi. Da bo vse v redu nadaljnih 9 m :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 163
10.12.2013 21:32:12   
Dgirl
Ali je znak nosečnosti mogoče tudi da te trebuh boli?
Dons me je ceu dan. Šele po kamilici je bilo ql.
Najhujše mi je pa čakanje Tist zadnji teden. Zdej ko si merm bazalno že vsaj par dni prej vem in me pol user posted image tok ne potre.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 164
10.12.2013 23:00:56   
pluseki
Lepo pozdravljene!

Že kar nekaj časa vas spremljam na tem forumu in berem vaše zgodbe...

Moram vam kar takoj povedat, da sem po dveh letih z PCO, po LPSC pred 1 letom, danes zagledala user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image

Tako sem srečna, da vam ne vem povedat. Ste prve, ki sem jim zaupala. user posted image Res sem imela vse znake za nosečnost, ampak so bili podobni vsak mesec...vendar je bilo zdaj kar nekaj odstopanj oz. več znakov.

Sem pa tudi naročena že ta mesec v neplodnostno amb v mb...ampak na srečo mi sedaj ne bo treba iti skozi te postopke. Še zdaj ne morem dojeti,da je to res...

Zanima me, kdaj se gre h gin? Koliko tednov moram biti noseča?

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 165
10.12.2013 23:06:53   
MaryKate
Čestitke!! user posted image user posted image

Kok lepo slišat, da je nekomu po tok truda le uspelouser posted image

Lepo in mirno user posted image ti želim!

(odgovor članu pluseki)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.12.2013 23:28:28   
tinncyka
pluseki čestitkeeeeuser posted image user posted image  drugače pa jutri pokliči svojga G in se naroči ti dajo tam datum seveda. Ponavadi je pregled tam od 8 do 9t nosečnosti. Jaz sem bila obakrat tako naročena. (v 9t).

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 167
10.12.2013 23:34:15   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl

Najhujše mi je pa čakanje Tist zadnji teden. Zdej ko si merm bazalno že vsaj par dni prej vem in me pol user posted image tok ne potre.

A si napihjena tudi? Kdaj je ne pričakuješ? Za bolečine ne vem, za napihjenost pa pravijo da so lahko prvi znaki. Držim pesti! 

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.12.2013 23:35:59   
tinncyka
user posted image  Zdle sem opazla da imamo dve A rački user posted image

Pišem še kar preko telefona zato nisem še nič popravljala.
Nočko

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
11.12.2013 12:12:54   
Anonimen
Jaz sem pa včeraj imela en rjav izcedek, pa nevem če je bila to vgnezitvena ali kaj drugega, pa tudi prdela sem vceraj kot user posted image user posted image . No jaz še jutri ponovim test, čeprav upam da mi cb digital ni lagal pri + . Vsem novim user posted image pa čestitke. A user posted image

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
11.12.2013 12:44:57   
Žabinčica
Vau, december pa se je super začel. Bravo user posted image , navijam še naprej, da bo čim bolj veselo :).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
11.12.2013 13:01:28   
Dgirl

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl

A si napihjena tudi? Kdaj je ne pričakuješ? Za bolečine ne vem, za napihjenost pa pravijo da so lahko prvi znaki. Držim pesti! 

Ne nc. Dons mi je tut začela bazalna padati tako da verjetno spet nič ne bo. .

16. Sicer pricakujem.

Pluseki čestitke. Lepo je slisat da pa le rata po naravni poti tut po toliko času. user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
11.12.2013 13:19:53   
Marker
Pluseki čestitke!

MaryKate, no po tvojem postu včeraj, jaz tudi še vztrajam brez testkov :)

LP

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 173
11.12.2013 13:39:11   
pluseki
Hvala punce! user posted image user posted image

Jaz sem delala test na 37. dan od zadnje menstruacije. Res sem se dolgo obotavljala, da ga naredim. Potem pa se v nedeljo pokaže svetlo rjav izcedek...no in sem si rekla, spet ne bo nič. V ponedeljek je bil oranžast flekec potem pa nič več. To se mi še nikoli ni zgodilo, zato sem že sama nekako verjela, da sem noseča. Čeprav je to res čudež.
Upam pa, da bo na prvem pregledu vse vredu ;)

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 174
11.12.2013 13:44:31   
Marker
Pluseki seveda bo vse ok! Kar pogumno, zdaj te pa čakajo najlepši prazniki! no, razen tega da neboš smela majoneze in tatarca jest :)

(odgovor članu pluseki)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?