witch
|
mamica deklicam, radenska, sisley, viva in monsy tudi vam bo uspelo! Še vedno menim, da ni prav to kar se dogaja, da eni veliko predolgo moraja čakati svojega otročka, ampak tako je. Tega na žalost ne moremo spremeniti. Nam je hvala bogu uspelo. Po treh letih in pol. Vsak dan se zahvalim za to malo bitjece ki veselo miglja v mojem trebuščku. Še malo... še čisto malo in bom ta mali čudež lahko objela in polubčkala. Občutke ki jih ob tem čutim se ne da opisati. Vem pa samo to, da bi vsaka ženska na tem svetu mogla to doživeti. Ta mali čudež, malo bitjece ki raste pod tvojim srcem. Tudi vsem vam bo uspelo. Tako kot je meni, curly, oreh, Katte in še veliko drugim starim borkam. Punce ni važno kako je otrok "narejen", važno je, da je. Meni inseminacija ni bila všeč. Tako so včasih zaplodili naše krave. Vem, čudna primerjava, ampak dan na dan mi je hodila naprej. Ko sem vseeno šla probat, spet strah, kaj če bodo zamenjali seme. Še na mizi sem razglabljala o tem z zdravnico. Trenutno pa mi je vseeno za vse tiste moje pomislke. Mamica bom! Še dober mesec in bom rodila najinega otroka. Ja, včasih še kar ne dojamem da sem res noseča, da se res to meni dogaja. In tudi vam se bo. Samo nikoli ne obupati. Ko je medicina tako daleč, da nam da možnosti, zakaj je nebi izkoristili. Mogoče je potrebna samo mičkena pomoč. Vem da je čas čakanja na plusek veliko predolg. Izkoristite ga. Samo za vaju. Uživajta drug z drugim, imejta se rada, delajta nemune stvari, uresničujta vajine želje. Potem, ko pride do pluska vam ne bo žal teh let. Naučite se nekaj iz tega. Iz te "slabe" stvari potegnite nekaj dobrega. Jaz sem v teh letih postala zelo močna, na vse gledam drugače in še najbolj grd siv deževen dan je čudovit. Pa moj kozarec je vedno na pol poln. Mislim na vse vas, vsaki želim, da že ta mesec dobite svojo malo pikico. Imejte se radi in uživajte. Takrat ko boste pa najmanj pričakovale pa se bo zgodilo.