|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013
4.12.2013 17:41:14   
aspera
Anonimna, čestitamuser posted image user posted image user posted image . Naj bo vse v redu in naj nosečnost lepo poteka user posted image .

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 101
4.12.2013 17:44:34   
zari
Auser posted image BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa kar po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalola)
Neposredna povezava do sporočila: 102
4.12.2013 18:23:08   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oj! Evo jaz sem imela 4 dni nazaj enako občutek kot Lalola in evo danes za foro naredila test in je pokazal user posted image  user posted image user posted image  po enem letu truda je uspelo user posted image  držim pesti še za ostale!! 

Auser posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke!!!!!
zelo mi je všeč tvoj post,...mogoče pa imam tudi jaz nekaj več upanja zdaj!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
4.12.2013 18:56:50   
Night
Mene je špikalo 7 dni po ovulaciji tisti ciklus, ko sem zanosila (nikoli prej). Ampak to špikanje je bilo zelo intenzivno, kot bi mi nekdo zarezal v trebuh. Enkrat v en jajčnik, drugič v drugega. Očitno se je nekaj dogajalo notri ...user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 104
4.12.2013 19:21:55   
tinncyka
wwwooooohoooooooooooo december se je super začel user posted image user posted image user posted image in naj se tako tudi nadaljuje user posted image user posted image user posted image

user posted image A čestitke!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 4.12.2013 19:22:12 >

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 105
4.12.2013 19:24:12   
tinncyka

Tinncyka kaj pa če si zanosila in ni več O? Držim pesti! 

iz tvojih ust v božja ušesa user posted image   ma ne bi se branila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
4.12.2013 19:26:54   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image                                    

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image                                                                                                                                                    
     user posted image ali user posted image    PRIČAKUJEMO

6.12
Auser posted image
10. 12
monsy
Lalola

12. 12
zari

13. 12
sitka mala
NajaaM

15. 12
Marker
MaryKate
00PoLoNa00

16. 12
 Dgirl

17. 12
mamica8

18. 12
tinncyka

23. 12
 Endri

24. 12
 mlada_mamika  

25. 12
Radenska_
*viva*

29. 12
*masaja*

31. 12
 Sisley 

x. 12 
user posted image asperauser posted image
lila25

SKUPAJ NAS JE :  20   
  NOSEČK: 2  user posted image

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE user posted image    user posted image      
  mamica deklicam, Katte user posted image ,  zari, witc, Penny, mala jagodka
Žabinčica, LittleSun,

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 4.12.2013 19:27:11 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 107
4.12.2013 19:28:10   
tinncyka
Kako je meni fajn ROZA barvo uporabljat user posted image ne bi se branla, da bi kar cel seznamček pobarvale user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 108
4.12.2013 20:02:30   
mlada_mamika
Čestite vsem user posted image user posted image user posted image danes imam O... tudi vlečljivo sluz sem zaznala user posted image zanima me koliko časa je še ženska po tej sluzi plodna user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
5.12.2013 10:18:00   
witch
Čestitam nosečkama user posted image user posted image user posted image Želim vama čim lepšo in brezskrbno nosečnost. Uživajta v njej, saj prehitro mine user posted image

Za vse ostale pa močno držim pesti user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mlada_mamika)
Neposredna povezava do sporočila: 110
5.12.2013 11:07:59   
NajaaM
Auser posted image cestitke!!!!! Cim lepso nosecnost zelim user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 111
5.12.2013 12:18:57   
Marker
Auser posted image čestitke!

Super se je začel tale december, upam da bo šlo tako naprej. Držimo pestke!

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 112
7.12.2013 21:58:47   
sitka mala

Oj! Evo jaz sem imela 4 dni nazaj enako občutek kot Lalola in evo danes za foro naredila test in je pokazal user posted image  user posted image user posted image  po enem letu truda je uspelo user posted image  držim pesti še za ostale!! 

Auser posted image

Čestitke še z moje strani!! user posted image
Resnično let začetek prazničnega decembra, vsem nam, ki pa še trepetamo pa pošiljam eno veliko košaro user posted image user posted image za srečo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
8.12.2013 23:01:24   
lolipop2011
Pozdravljene punce!

K vam seselim iz novembra, ker smo naše user posted image dobili decembra! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem nosečkam, tistim, ki pa še čakate, želim, da vam Božiček prinese ogromno user posted image user posted image user posted image Za vse nas nosečke pa upam na najboljše, da bi nosečnost potekala brez zapletov, mirno in zdravo!! user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 114
9.12.2013 8:09:54   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image                                    

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image                                                                                                                                                    
     user posted image ali user posted image    PRIČAKUJEMO

6.12
user posted image Auser posted image user posted image
 10. 12
monsy
Lalola

12. 12
zari

13. 12
sitka mala
NajaaM

15. 12
Marker
MaryKate
00PoLoNa00

16. 12
 Dgirl

17. 12
mamica8

18. 12
tinncyka

23. 12
 Endri

24. 12
 mlada_mamika  

25. 12
Radenska_
*viva*

29. 12
*masaja*

31. 12
 Sisley 

x. 12 
user posted image asperauser posted image
lila25
user posted image  lolipop2011user posted image

SKUPAJ NAS JE :  21   
  NOSEČK: 3  user posted image

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE user posted image    user posted image      
  mamica deklicam, Katte user posted image ,  zari, witc, Penny, mala jagodka
Žabinčica, LittleSun,

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 9.12.2013 8:19:02 >

(odgovor članu lolipop2011)
Neposredna povezava do sporočila: 115
9.12.2013 8:17:51   
tinncyka
Dobro jutro! evo ena user posted image za vse user posted image

lolipop2011 čestitke!! user posted image user posted image lepo nosečnost še naprej user posted image

In ostale kako ste? Monsy in Lalola, kaj novega pri vaju? user posted image

Moja O je prišla malo kasneje kot sem pričakovala tako, da po mojem user posted image ne bom pričakovala malo kasneje ... nič ne de upam, da sploh ne bo prišla user posted image user posted image

lp

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
9.12.2013 8:24:03   
zari
lolipop2011user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa je december res zmagovalen in naj se tako nadaljujeuser posted image user posted image .

In še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nasuser posted image .

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 117
9.12.2013 8:30:40   
tinncyka
joj moj firbec je obrodil sadove user posted image sem šla malo na sosednjo temo pošnofat user posted image
sitka mala čestitkeeee!!! user posted image user posted image user posted image

december se je res SUPER začel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 118
9.12.2013 8:55:58   
NajaaM
Se tukaj CESTITKE Lolipop, Zari in Sitka user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo nosecnost zelim user posted image user posted image user posted image pol pa enga zdravga user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 119
9.12.2013 9:01:12   
tinncyka
iiiiiii še Zari čestitkeeee user posted image user posted image user posted image !!!

zdaj pa upam, da ne bom jaz kje povprečja kvarila user posted image čeprav smo bili ta mesec pridni user posted image

uh Miklavž je bil priden user posted image naj še bo Božiček tako user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 9.12.2013 9:02:01 >

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 120
9.12.2013 9:26:40   
Marker
Čestitke!

Le tako naprej :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 121
9.12.2013 10:55:17   
MaryKate
Čestitke vsem novim nosečkamuser posted image

Marker, sem na istem kot ti in točno vem kako se počutiš. Ne vem kako bom zdržala do nedelje, sploh, ker nimam rednega cikla in bi mi teoretično lahko zamujala že v četrtk. Pomoje me bo tekom tedna premagala radovednost in bom vrgla kak test stran, ker ga bom prezgodi delala. Aaahuser posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 122
9.12.2013 12:08:33   
Marker
MaryKate... enako jst. Tako da si grem kupit babycheck mini ker so mad bolj poceni :)

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 123
9.12.2013 12:12:29   
MaryKate
To sm tut jst že razmišlala. Pa pač nardim test prej, zagledam -, se potolažm, da to je zato ker sm ga delala prehitr in bo 3 dni mir user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 124
9.12.2013 13:53:06   
sitka mala
Hihi hvala punce, sem ravno hotela napisat, da je tudi digitalni CB pokazal en lep +! user posted image

Lolipop2011 čestitke še z moje strani!! user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?