|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2014
29.11.2013 6:39:06   
butt3rfly
user posted image

DECEMBER:
3.12.
Ajedat
4.12.
Tinkabinka
cilkag
5.12.
Ceca1
6.12.
Jastra
9.12.
Honey*
zeuso
speluska
10.12.
Belugica
11.12.
lolatara
12.12.
Anonimen
puncka.
TINA02
13.12.
butt3rfly
16.12.
Dolgolasa - NS
17.12.
Zvezdica*** - NS
18.12.
ivanaimabena
19.12.
Rolkica
Klavirka
Ulalaa
23.12.
kozoroginja2
supermamy
24.12.
V.P.
26.12.
SamoTi
27.12.
tiziana124
28.12.
Sakica
30.12.
*snezinka*

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 401
29.11.2013 16:40:29   
tiziana124
no evo,...mater komaj nekaj dni ne spremljam foruma, se je pa nabralo strani,..pridne nosečke. Tudi jaz imam zdaj uradne podatke, pdp=13.07.2014 in naslednji pregled (nuhalna) je 2.1.2014:)) juhu. upamo na zdravega fantka, punčko že imamo:)
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 402
29.11.2013 21:25:39   
novzacetek3
Pozdravljene punce, vas spremljam že od samega začetka ko ste bile še 3,4 pa se nekako nisem mogla odločit a se pridružim ali ne, saj sem spomladi imela SS konec 12 t. in je slab občutek ko se moraš žalostno poslovit od foruma. No pa sem se vseeno pofočkala. Sem iz Lj., stara 39 let, za mano 2 SS, to je moja tretja nosečnost (tokrat upam da uspešna), še 0 otrok. Pdp po mojih izračunih 10.07., 2 pregled 11.12, nuhalna 24.12. Držite pesti.. Vse vas lepo pozdravljam in se beremo. user posted image

(odgovor članu tiziana124)
Neposredna povezava do sporočila: 403
29.11.2013 21:36:44   
ela23
Dobodošlica in čestitke vsem novim nosečkam!user posted image user posted image

Novzačetek, močno upam, da bo tokrat vse ok. user posted image

Jaz sem imela včeraj prvi pregled in zaenkrat kaže, da je vse super. :) PDP mi je G prestavila na 30. 6., vendar bom vseeno klepetala kar pri julijkah. Tu sem že domača. user posted image

Bluegirl, pogrešam tvoje klepetanje. Pri bodočih nosečkah te je blo prav luštno brat. user posted image

(odgovor članu novzacetek3)
Neposredna povezava do sporočila: 404
30.11.2013 8:06:57   
Anonimen
dobrodošle nove user posted image

Jaz sem včeraj v službi začela krvavet, oz. sem šla na WC in zagledam tako krvavo sluz. Itk da me je panika in letim takoj domov po mojga in v P.
HB je s pikico vse OK, srček dela s polno paro, veliki smo 4mm torej idealno za 6t3d, dobla sem dabroston, ki ga morem jemat do 16 tedna.
Morem pa res pohvalt P v Murski Soboti. Res so zakon. Dohtarji ultra prijazni, ta ki me je sprejel (prvič sem ga vidla) je bil zakon, vse mi je do potankosti razložo, me pomiril, potem je prišo še un G ki me itak pozna saj sem pri njih že redna stranka, in mi je rekel da če bom bolj mirna lahko ostanem par dni not, lahk pa grem v stalež. Pa nisem htela ker bi se po mojem nekje sama še bolj sekirala.
Res vsaka čast vsemu osebju v MS, ma kolkrat sem bla tam nimam ene slabe besed za njih. Tud za naprej so rekli, če karkoli sam posumim da je narobe naj takoj pridem pa makar sred noči. Pol so še mojga potolažli da je vse OK in men ni blo treba user posted image

Res upamo da tokrat gremo do konca.

(odgovor članu ela23)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
30.11.2013 21:17:11   
puncka.
Dobr večer souser posted image ! Noo kako ste kej?
Jst sm zadnje tri dni kr slabo.je tuudi mene doletela slabost. Pa sem se čudla kako pa jaz nimam nobenega znaka. Kakšen dan mi je slabo zjutraj, drugi dan popoldan, tretji zvečer tako, da je kar zoprno. Bruhala sem do zdaj en večer večkrat.. probala pa sem tudi ze razne stvari, ki naj bi pomagale proti slabosti, vendar mi najbolj pomaga počitek. Me pa poleg slabosti še grozno boli glava ter v grlu imam cel čas nekakšen cmok.. težko opisati, ker je zelo čuden občutek..
Upam, da bodo ti dnevi hitro mimooo. Pregled imam čez 12 dni, sem se pa tudi naročila na NS. Imam jo pa 9.1.

Upam, da ste druge user posted image boljše kakor jaz.
Lep večer, jaz že skoraj spim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.12.2013 6:52:27   
butt3rfly
moje slabosti so, tak kot kaže, končno izginile user posted image ne bom rekla, da se počutim čist fajn, ampak je pa tolko bolje, ker nisem več nemočna in popolnoma uvela. hvala bogu user posted image zaenkrat ni nobene krvavitve ali kakšnega čudnega izcedka, upam, da tako tudi ostane. odštevam dneve do svoje NS (19.12.), kjer bom lahk spet ornk videla svojo bebo user posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.12.2013 7:01:44   
butt3rfly
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

30.6.
Ela23, 24let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
1.7.
Anchika89, 25 let, okolica Mb, 3user posted image , 1user posted image ,user posted image
Jasy, 31 let, Pomurje, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Dolgolasa, 25 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
2.7.
Daisy dee, 27let, Radovljica, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
butt3rfly, 29 let, Celje, 4user posted image , 3user posted image , user posted image
Klavirka, 37 let, Ljubljana, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
3.7.
Belugica, 26 let, Laško, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Zvezdica***
4.7.
5.7.
Klemy82, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
6.7.
*snezinka*, 34 let, Primorska, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
7.7.
Ajedat, 35let, okolica Lj, 4user posted image ,1user posted image , user posted image
8.7.
9.7.
kozoroginja2, Koroška, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
10.7.
novzacetek3, 39 let, Ljubljana, 3user posted image , 0user posted image , user posted image
11.7.
12.7.
Jastra, 26let, Posavje, 5user posted image ,2user posted image ,user posted image
13.7.
cilkag, 28 let, Primorska, 2user posted image ,1user posted image ,user posted image
speluska, 26 let, Notranjska, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Tortica88, 25 let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
tiziana124, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
14.7.
Tupi
15.7.
16.7.
17.7.
Rolkica, 31let, Mengeš, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Anonimen user posted image , 32let, 2user posted image ,1user posted image , user posted image
SamoTi, 30let, Ptuj, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
18.7.
Honey*, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Ulalaa, Koroška, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
19.7.
20.7.
Anonimenuser posted image , Krško (okolica), 2user posted image , 0user posted image ,user posted image
Tinkabinka, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
21.7.
22.7.
Puncka, 24let, Koper, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
Anonimna,6user posted image ,2user posted image ,user posted image
23.7.
24.7.
25.7.
Anonimnauser posted image , 25 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
lolatara, 26 let, Krško, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
26.7.
EnaPika, 2 user posted image , 1user posted image ,user posted image
V.P., 2 user posted image , 1user posted image ,user posted image
27.7.
jana84, 29let, 6user posted image , 3user posted image , user posted image
28.7.
29.7.
supermamy, 36 let, okolica Lj, 3user posted image , 2user posted image , user posted image
30.7.
31.7.
x.7
Ceca1, 33let, Maribor, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
Twinči, 37let, Ljubljana, 4user posted image ,2user posted image ,user posted image
TINA02, 3user posted image ,3user posted image ,user posted image
ivanaimabena

Neposredna povezava do sporočila: 408
1.12.2013 7:06:32   
butt3rfly
user posted image

DECEMBER:
3.12.
Ajedat
4.12.
Tinkabinka
cilkag
5.12.
Ceca1
6.12.
Jastra
9.12.
Honey*
zeuso
speluska
10.12.
Belugica
11.12.
lolatara
novzacetek3
12.12.
Anonimen
puncka.
TINA02
13.12.
butt3rfly
16.12.
Dolgolasa - NS
17.12.
Zvezdica*** - NS
18.12.
ivanaimabena
19.12.
Rolkica
Klavirka
Ulalaa
butt3rfly - NS
23.12.
kozoroginja2
supermamy
24.12.
V.P.
novzacetek3 - NS
26.12.
SamoTi
27.12.
tiziana124
28.12.
Sakica
30.12.
*snezinka*

JANUAR:
2.1.
tiziana124 - NS
9.1.
puncka. - NS

Neposredna povezava do sporočila: 409
2.12.2013 9:05:59   
speluska
Punce, mene pa nekaj zanima. Ali vam je ginekologinja rekla zdej je pa čas da se naročite na nuhalno ali ste to čist same naredile? Kakšna je čakalna doba (sploh pri Pušenjaku?) da vem kdaj se moram prijavit...?

Neposredna povezava do sporočila: 410
2.12.2013 10:31:46   
Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: speluska

Punce, mene pa nekaj zanima. Ali vam je ginekologinja rekla zdej je pa čas da se naročite na nuhalno ali ste to čist same naredile? Kakšna je čakalna doba (sploh pri Pušenjaku?) da vem kdaj se moram prijavit...?

Nuhalna svetlina se opravlja med 11-14 tednom nosečnosti in datum ti bodo določili glede na PDP, tako da pade v ta časovni okvir. Ti se kar čimprej naroči, če bi rada šla, nič čakat na ginekologinjo. Moraš vedeti, da so recimo Strahova, Pušenjak precej oblegani pa še prazniki pridejo vmes, tako da res čimprej se naroči. user posted image

Jst.

(odgovor članu speluska)
Neposredna povezava do sporočila: 411
2.12.2013 10:32:00   
Dolgolasa
Meni je G takoj na prvem pregledu rekel, naj se kr naročim na NS, tak da sem po pregledu takoj poklicala in se naročila in še dobila datum pred prazniki. Ne vem pa kakšne so čakalne vrste pri Pušenjaku, jaz hodim v štajerski del :)

(odgovor članu speluska)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.12.2013 11:01:30   
Twinči
Speluska, nujno se takoj naroči, ponavadi imajo gužvo, pa še prazniki prihajajo...

(odgovor članu Dolgolasa)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.12.2013 11:35:24   
Klavirka
Meni je kar moj ginekolog določil datum za nuhalno svetlino pri njegovi sodelavki. Datum za NS imam naslednji četrtek in komaj čakam. Takrat bom v 12. tednu oz. 11t.2d. Če vaš ginekolog ne poskrbi za to, se pa same čim prej naročite, saj zna biti gužva zaradi praznikov.

(odgovor članu Twinči)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.12.2013 12:17:49   
rolkica
Jaz sem se tudi že prejšnji teden naročila, dobila sem termin 6.1. pri Strahovi. Prvi pregled imam šele 19.12. v 11 tednu, pol je pa kmalu treba že na nuhalno, zato nič ne bom čakala da mi ginekologinja reče naj pokličem:)

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.12.2013 12:58:48   
*snezinka*
Ja, meni je G na prvem pregledu v 8. tednu povedal, kdaj je najboljši termin za NS in mi svetoval, kam naj se naročim.
Še isti dan sem poklicala in tudi jaz imam nuhalno še pred prazniki, na dan pregleda bom noseča polnih 12 tednov.

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 416
2.12.2013 13:43:11   
speluska
Sem poslala elektronsko prijavo in že dobila datum- na božični večer user posted image

(odgovor članu *snezinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 417
2.12.2013 17:54:59   
belugica
živjo,
rada bi povprašala, če mi lahko katera svetuje kam na nuhalno v celju in širši okolici? če imate kakršnekoli pozitivne izkušnje... hvala :)

(odgovor članu speluska)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.12.2013 20:32:10   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: belugica

živjo,
rada bi povprašala, če mi lahko katera svetuje kam na nuhalno v celju in širši okolici? če imate kakršnekoli pozitivne izkušnje... hvala :)

dr.levak v zd velenje. zlata, zlata dohtarca. opravi temeljit pregled, posveti se ti na celi liniji, vse razloži z veliko potrpljenja in prijaznosti. bla sem lani pri njej na nuhalni in morfologiji, tudi tokrat grem.

(odgovor članu belugica)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.12.2013 7:47:16   
Bluegirl
Oj, pozdravljene, čvekeuser posted image

Se javljam po dolgem času. Najprej en velik objem vsem tistim, ki se jim tokratna nosečnost ni izšlauser posted image user posted image Držite se.

Hmm, saj ne vem, kaj napisatiuser posted image Ela23, res se bolj malo javljam. Nekako ne najdem časa, poleg tega ste kar pobegnile na FB, kamor sama še ne upamuser posted image Pri bodočih nosečkah smo bile taka stalna ekipca. Kakorkoli, jaz sem v redu, slabosti ostajajo, a se da zdržati. Ne prekipevam od energije, bolj obratno, sem na minimumu. Prsi boleče, napihnjenost pa še kaj bi se našlo. A bomo vse preživeli. Odštevam tedne do konca prvega trimestra. Komaj čakam, da mine še kakšen mesec. Na nuhalno se bom naročila, a moram poklicati še enkrat, ker bom ravno okrog praznikov 11., 12. teden. Se tudi tega zelo veselimuser posted image

Lepo se imejte, pazite nase, se beremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
3.12.2013 11:48:00   
Tortica88
Zdravo,

verjetno ste že praktično vse na fb-ju... sama ga pač nimam in ga tudi ne nameravam imeti, tako da bom kar tukaj vprašala, kar me zanima in upala na kakšen odziv :) Zanima me pa kakšna je cena biopsije horionskih resic za ugotavljanje DS? Pa če v ceno sodi le poseg ali tudi laboratorijsko ugotavljanje kromosomskih napak ploda? Pač zanima me cena vsega skupaj, karkoli že sodi zraven.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.12.2013 12:12:06   
Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: Tortica88

Zdravo,

verjetno ste že praktično vse na fb-ju... sama ga pač nimam in ga tudi ne nameravam imeti, tako da bom kar tukaj vprašala, kar me zanima in upala na kakšen odziv :) Zanima me pa kakšna je cena biopsije horionskih resic za ugotavljanje DS? Pa če v ceno sodi le poseg ali tudi laboratorijsko ugotavljanje kromosomskih napak ploda? Pač zanima me cena vsega skupaj, karkoli že sodi zraven.

Joj, to ti pa težko katera pove, razen , če je katera šla skozi to preiskavo... pokliči ali pošlji mail tja, kamor bi šla na preiskavo in ti bodo povedali. Sloh pri zasebnikih znajo biti pa razlike v ceni, tako da kar na več koncev poizvej.

Jst.

(odgovor članu Tortica88)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.12.2013 12:49:06   
butt3rfly
preberi si tole: http://med.over.net/forum5/read.php?117,6712769

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.12.2013 13:06:44   
Tortica88
Prav zaradi te teme sem še bolj zmedena. Enkrat piše namreč: " Kolikor sem našla, stane AC med 550 in 750 EUR, BHR pa je desetkrat cenejša in mi jo potemtakem ni težko plačati.", v nadaljevanju pa "Cca 700€". V glavnem čisto kontra.

Hvala vseeno, bom se morala pozanimati pri izvajalcih po potrebi.

Neposredna povezava do sporočila: 424
4.12.2013 0:44:58   
rolkica
Ma kaj ni tako da te preglede plača država (če imaš osnovno in dodatno zavarovanje)?
Drugače pa želim vsem novim in starim nosečkam eno lepo in mirno nosečnost:)user posted image

(odgovor članu Tortica88)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?