katniss
|
Pozdravljene, tako, jaz sem ze drugi dan doma. Po operaciji sem ostala se eno noc v bolnici, narkoza me je cisto zdelala (jokala sem, slabo mi je blo, vrtelo se se naslednji dan.. odklop v glavnem). No, operacija je uspesna, imam stiri ranice, ki se menda lepo celijo, boli me se kr ampak paracetamol pomaga, zvecer pa se kak ibuprofen pa je. Po moje bo jutri doza ze pol manjsa, ker je tudi danes bilo vredu. Sem pa zdelana, sem danes kr pol dneva prespala, na sreco je moz skrbel za pikeca. Sta sla tudi v posvetovalnico. Zdravnica bila ful presenecena baje, kako se lepo kobaca (po resnici povedano je to zelo lepo zacel delat sele ta teden, je ze vedel kdaj mora ) in da je ful hiter glede tega. Baje pa da fina motorika ni tak fajn... ker ni zelel dat kocke iz ene roke v drugo ampak je raje z njo tolkel ob tla. Seveda, kaj pa drugega . Sem mozu rekla, da to itak da obvlada, ze ene tri mesece pa me je samo hecno gledal. No, pol je pa zvecer videl, kako se je lepo z zlicko igral pa je bil pomirjen, Pri devetih mesecih smo tako dolgi 68cm in imamo 8550g. Ni zelo dolg, je pa lepo povprecno tezak. Aja pa zdravnica bila tudi presenecena, da mu hrano pripravljamo doma in ne kupujemo lonckov. Ocitno je to tu precej bolj razsirjeno... Moz pa je povedal, da imajo na oglasni deski opozorilo, da so te 'pizama papice' od Nestle slabe, ker so fejst presladke. Trma: hja, pri nas se nazaj zvije, ko gremo v vozicke ampak mu tudi lepo razlagamo, da pac je to treba, da par stvari uredimo. V vozicku ne protestira ampak samo zacetek je tezava. Vecji problem nastopi, ko mu odvzamem nekaj, kar ne sme imet (recimo telefon). Pol se pa zna kr fejst dret ampak ima taki znacilni jok, da se prav vidi, da trmari in, da ni nic resnega. Domace zivali: ima katera doma kaksno zverco? Mi imamo muco. Do zdaj ravno nista pokazala kaj dosti zanimanja drug za drugega, zadnje tri tedne recimo pa jo Aleksej zelo rad boza (pod najinim strogim nadzorom seveda, drugace mu muca ne pusti blizu) in je takrat zeeeelo vesel. Rad jo tudi opazuje, ko je, je ze cisto komicno ratalo, ker skorajda v njeno skledo zleze, ker ne vidi dobro kaj dela muca. Muca pa najprej ni bila navdusena nad to pozornostjo, zdaj pa ze pride do njega vsake toliko, ga povoha, zadnjic sva jo pa zjutraj nasla tudi v njegovi sobici spat. Enkrat celo v postelji... Naucila se je vrata odpret in se vtihotapit noter. Malo me je od zacetka skrbelo, zdaj pa me ne vec, ker takoj pobegne, ko zacne mali rogovilit . Tako da zaenkrat imamo sozitje. Nic, jaz grem spit caj pa in malo uzivat na kavc.. fajn se imejte!
|