|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice + majčice 2013
25.11.2013 21:33:37   
pink angel
Samo na hitro...pokomentiram jutri, če bo čas.

Se strinjate, da na seznam napišemo tudi kraj bivanja?

Mirno noč vsem!

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 201
25.11.2013 21:35:51   
Neli81
JA

Js sem iz Celja.

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 202
26.11.2013 17:26:00   
emajulija
Jaz sem iz Šentjurja, 15 min iz Celja, tako da kar napiši, da sem iz Celja :-)

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 203
26.11.2013 22:56:09   
happy85
Recepti že zapisani v zvezku, sedaj pa samo še akcija user posted image Bom zagotovo do konca leta vse preizkusila user posted image

kengurujček - kako pa zaščitite otroka, kadar zelo piha? Naši je zadnjič po sprehodu začel teči gnojček iz učkov. Na srečo sem samo nekajkrat očistila s čistimo brisačo pa se je umirilo. In si sedaj v tem res pihajočem vremenu ne upam več uporabljati. Na srečo ji sedaj ko je športni del, ustreza tudi vožnja z vozičkom, pa še fino ima narejeno, da res nič ne piha vanjo.

GH je postala pravi jedec in odkar nam uspeva, da se manjkrat hranimo ponoči, po dnevi kar naprej je. Sem danes dodala še en obrok goste hrane. Seveda še vedno zraven popije veliko mleka, ampak sem optimist, da bo s časom se zmanjšala količina zaužitega mleka...

jabonute dobrodošla user posted image

Lemon smo držali pesti. Je bilo vse vredu?

angelski poljub - je to mogoče enako kot štorkljino znamenje?

cunjce smo trenutno na 74 in se bo verjetno sedaj ustavilo. Ker velika zagotovo ne bo, ker nima biti po komu. Sem se tudi jaz ustavila pri 160 cm user posted image

(odgovor članu emajulija)
Neposredna povezava do sporočila: 204
27.11.2013 8:01:49   
lemon
jutro

upam da ste imele vredu noč. nika je ob 10 zvečer pojedla eno flašo pa še mal mleka in nato spala do 6 zjutraj. no pa sedaj spet spi svoj prvi 'počitek'. aja sva pa iz kranja.
sem mislila da mi bo pogledala če je kaj narobe, kaj svetovala se poglobila pa nič. naredila vaginalni UZ - noseča nisem, jajčniki zgledajo BP. je rekla da je to zaradi stresa in prenehanja dojenja. pa dojit sem nehala že konec junija in imela že 2 M. stres pa tudi ni bilo. ker moram rečo da je pridna punčka (nikoli je ni zvijalo prav veliko, spala je vredu, jokala ni veliko), zaradi drugh stvari sem pa rekla da se do naslednje jeseni ne mislim sekirati in spravljati se v slabo voljo. nič počakam še kakšen mesec, morda dva in nato spet pokličem da ni še M.

jaz jo v kengurujčku ne zaščitim posebej. ima eno tanko kapico in eno debelo čez (ker je tadebela še malo prevelika pa ima tatenko spodaj) no pa dam ji še kapuco čez, ampak to zato da ji ne piha za vrat če nima šala gor. drugače pa nima problemov. do sedaj. se ji je pa včeraj tako fino zdelo ko je pihalo. se je naslonila čisto nazaj in nogce uprla vame pa začela delat br brrr (pa seveda pluvati slino) ko je prišel sunek vetra. nato pa v smeh.

GH - sva probali jajce ta teden in ji je kar ušeč tale rumenjaček. sem dobila domača jajca, tako da še bolje. ji pa ohrovt povzroča vetrove pa še všeč ji ni. tako da, če ima kakšna idejo kaj naj naredim z njim se priporočam. mi ostaja. sem ji pa dala (mislim da od valfrute) kompotek ta tamajhno pakiranje. in v koščkih ni hotla jest zmiksano je pa vse pogoltnila ne pojedla user posted image . me pa zanima kdaj jim začnemo dajat koščke? no naša že poje banano nepasirano, jabolko cuza brez da bi ga naribala, kruh je začela že skorjo cuzat. ampak ostalo pa kar noče v koščkih. ji ponudim da bi videla pa saj poje, ampak se zmrduje zraven. pa grem spasirat potem.

angelski poljub je štorkljin ugriz ja. ampak da je sprehaj na učkah. naši je to že veliko zginilo, se ji pa na vekah še pozna. in tam ima tako suho kožo pa lušči se ji. ampak ne upam mazati z ničemer. bom počakala imava danes cepljenje pa bom prašala še za to. no okoli ust pa ima vse rdeče in jo mažem z ognjčevo kremo. moram se spravit v lekarno in prašat če imajo kakšen vazelin/labelo/karkol takega za ustnice.

zaenkrat smo na številki 74 pri cunjah. ampak vidim da ji je kakšna majčka že prekratka. no saj sem veliko dobila rabljenih pa vsaka malo skupaj skoči. je pa bundica premajhna že skoraj 74. moram v nabavo za novo. sem pa rekla da bodijev 80 ne bom kupovala, ker se mi zdi brezveze dajati denar za 80 in potem še 86. no bomo videli kako pa kaj sproti.

krst. da ne? midva odlašava s tem krstom že od septembra. decembra pač ne moreš narediti - zabave/srečanja/večerje. vsi zasedeni. no v januarju pa baje 100%. mi je vseeno tudi če ne.. ampak je izrazil željo pa naj bo. sem pa rekla da h verouku ne bo hodila pod prisilo. je pa ne mislim oblačit v oblekice za krst itd itd itd. ampak bel bodi + bele hlačke + tist prtiček za čez od mene in moje mamice. no pa belo odejico imava tako lepo seštrikano ker bo pač mraz.

(odgovor članu happy85)
Neposredna povezava do sporočila: 205
27.11.2013 9:21:54   
pink angel
Dobrodošla Jabonute! Prosim napiši še mere za seznam, ko boš utegnila.

Grozna noč! Nisem mogla spat, ker je moj smrčal...sem se pa na diplomo spravila do 2. Zaspala pa šele ob 3, ob pol 7 se je pa že mala zbudila user posted image

Naša ne mara trgovin in dvigal. Takoj, ko stopimo čez vrata začne jokat user posted image

Vreme je pa grozno, tako piha, da ni za ven.

Bodije ima 74 in 80. So tako različne velikosti po znamkah.

Super recepte ste napisale, se mi kar sline cedijo user posted image

Krst: Naše ne bomo krstili.

Moram malo pogosteje komentirat, ker pol stvari pozabim user posted image
Mala je zaspala v naročju, meni bo pa roka odpadla, tako, da se poslavljam zaenkrat. Seznam bom poskusila urediti kasneje.

Aja, z veseljem bi se dobila, ampak nimava avta user posted image

< Sporočilo je popravil pink angel -- 27.11.2013 9:23:15 >

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 206
27.11.2013 11:28:07   
emajulija
zdravo!

mala počiva, js sem ji pa ravno pripravila skuto s kakijem, zdej pa mal na net :-)

joj, mi je prav smotano, ker so lepi dnevi, sonček, ampak tako grozno piha pri nas, da še meni ni za it ven, kaj šele, da bi šla s tamalo :-//že dva dni je tako, razmišljam, da bi jo vseeno dala v voziček in ga potem prekrila z dežno prevleko, da ji ne bi pihalo ... me je ful strah, da bi zbolela, sedaj ko tako fajn spimo ponoči in jemo ... sicer se mi zdi, da ni nek občutljivček, tudi jaz je nisem neki ful " v vato povijala " ...

GH ... nam se je pa nekaj končko odprlo in je začela jesti zelenjavo!!!!user posted image zadnja dva dni je pojedla celo porcijo mešane zelenjave brez pluvanja, je celo sama odpirala usta!!! ne morem verjeti!! po dveh mesecih matranja in siljenja, da je pojedla kakšno žličko zelenjave na dan ... no, upam da ni to to, ampak da bo sedaj jedla :-)) morem še z mesekom probat, če ji bo zdej bolje šlo po grlu :-) hrana v koščkih, mislim da okoli 10. meseca ... jaz bom verjetno že prej.

sem vas tudi jaz misla vprašat za krst ... tudi midva ga samo prelagava, moj sicer ni krščen, jaz sem, za malo sva se odločila, da jo bova, za verouk pa naj se potem sama odloči. Tudi ne misliva nič posebej načičkano obleči, čeprav mi je teta od mojga že ponujala neko krstno oblekico, navolančkano do konca!!! jo moram še zavrniti na lep način, ko mi je ponudila sem celo nakaj kimala, ampak no go!!

ok, šibam, še potem kaj napišem

(odgovor članu lemon)
Neposredna povezava do sporočila: 207
27.11.2013 12:22:37   
emajulija
pink angel ... sem poslala post še preden sem vidla tvojga ... pupa ne mara trgovin, joj škoda, naša je pa zelo rada v nakupovalnih središčih in dvigalih, se vedno gleda zgoraj v ogledalo :-)) tudi nasploh je tam zelo pridna, lepo v vozičku, pa sva lahko tudi 3 ure not, včasih malo zaspi, vmes kaj poje pa je :-) sva se tudi hecala, da bomo vsaki dan v centru ker je tako pridna, še bolj kot doma user posted image

srečanje ... js bi z veseljem prišla, samo se mi zdi, da smo krajevno zelo razpršene ...

Neposredna povezava do sporočila: 208
27.11.2013 21:12:34   
pink angel
user posted image

12.4.2013
emajulija (CE)
Ema 3.210g, 48 cm

1.M - 3.890g, 51cm
3.M - 5.240g, 60cm
6.M - 6.320g, 63cm
7.M - 6.720g, 65cm

15.4.2013
Neli81 (CE)

Mihajlo, 3200g, 49cm
1.M - 4130g, 54cm
2.M - 5270g, 60cm
3.M - 5900g, 63,5cm
4,5.M - 7060g, 65,5
6.M - 7940g, 68cm

10.5.2013
kalisi
Sara, 3080g, 51cm

1.M - 3950, 55
3.M - 5700, 64
4.M - 6100, 67
5.M - 6770, 68
6.M - 7180, 70

pink angel (LJ)
Lana 2705g, 48cm

2.M - 5870g, 58cm
3.M - 6170g, 60cm
4,5.M - 7000g, 62cm
5,5.M - 7690g, 64,5cm

16.5.2013
lemon (KR)
Nika 3400g, 52 cm

1.M - 4380 g 56 cm
3.M - 6150 g 63 cm
4,5.M - 6600 g 67,6 cm
6.M - 7230 g 69 cm

23.5.2013
Jabonute
Nik 3800g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 209
28.11.2013 11:19:11   
kalisi
Hejla,

pri nas pestro, se pripravljamo na selitev in bomo za vikend že v novem stanovanju. user posted image Najemniškem, seveda. Drugače nič ekstra novega. S fizioterapijo ravno končali, šlo super, tako da so mišice zdaj simetrične, glavica se ji je pa že tudi znatno popravila.

Srečanje - nič ne morem obljubiti, ker bomo doma samo malo za praznike, pa bo treba obletati en kup sorodnikov itd. Če se boste kje na Štajerskem dobile, pa mi morda znese tam pred 25. decembrom.

Emajulija - bravo za zelenjavo user posted image . Naša zdaj tudi vse bolj pridno je. Včeraj je pojedla zajtrk, kosilo in večerjo brez problemov. Je pa ponoči zadnje dni precej nemirna. Sumim dlesni in zobke. Ima pri spodnjih enicah že precej belo. Danes se je toliko dojila ponoči, da je premočila plenička in sva imele celo epizodo sredi noči user posted image . Hrana v koščkih - ugotovila sem, da moram naši vse zelo na fino zmiksati, sicer ne je. Ne vilice pretlačena ne velja niti banana. To sem ugotovila, ko sem ji dala banano iz kupljenega lončka, pa jo je z veseljem zmazala.

Krst - naša je bila krščena - smo imeli dvojni krst z njenim bratrancem in je bilo prav lušno. Sta bila res cartkana v krstnih oblekicah. user posted image Jaz sicer nisem verna, je pa zato moj, pa sva se odločila, da jo krstiva. Za versko vzgojo bo tako moral on prevzeti odgovornost. Na srečo imajo pri njem super župnika in je bilo res lepo. Najboljši del je bil seveda, ko je bratranec pacal po torti user posted image . Mhm, glede odločitve krst da ali ne. Morda stavek nekdanjega celjskega župnika Jožeta (ne vem, kako se že piše): "Ker se odločamo v imenu otrok, ki se sami še ne morejo odločiti, se moramo vprašati, ali smo pripravljeni po krstu prevzeti odgovornost, ki jo ta prinaša. Če je odgovor ne, potem raje ne krstiti." No, če bi bilo po mojem, potem naša ne bi bila krščena.

jabonute - dobrodošla!

Toliko na kratko,
uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 210
28.11.2013 11:53:59   
grašek
pozdravljene, res lepo deluje tale naš forum, čeprav smo malo kasneje začele.

Pošiljam podatke za seznam:

10. 4. (PDP 11. 4.) iz Ljubljane
grašek: Luna (3260g, 51cm)
1,5 meseca: 4300g, 58cm
3 mesece: 5100g, 62cm
4 mesece: 5750g, 65cm
5,5 meseca: 6400g, 67cm
7,5 meseca: 7400,70 cm

happy85
- ja, razlika med otroki je res velika, samo jaz jemljem sedaj to kot nekaj samoumevnega, res se imajo radi vsi trije

neli81 - spekla kruh, res je enostaven recept, bom še

jabonute
- dobrodošla, še se javi z več novicami

kalisi- res fajn sestavek o ponesrečenem dnevu, je tvoja študijska smer tudi bila kakšna primerjalna književnost ali kaj humanističnega?, glede selitve ste pa face, 123, pa ste vse uredili in že greste, verjetno z avtom?

GH - podobno kot pri vas, mora biti zmiksano, pa ugotovila sem, da ji kosilo bolj ustreza ob 15h, prej ni tako lačna

naše zdravje
- danes teden dobila vročino, se je izkazalo, da ima očitno refluks - urin se ji vrača v ledvico, podobno kot sestri, antibiotik je zagrabil, čakajo pa nas preiskave, pa antibiotična zaščita do takrat, utin je bil namreč tako poln bakterij, da gre verjetno res za refluks, pri starejši je bilo isto, samo 2 meseca kasneje se je začelo

srečanje
- sem iz LJ., bomo videli po seznamu, kako smo raztreščene naokrog

lep sončen dan!

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 211
28.11.2013 15:09:28   
Neli81
Ojla,

Še tu na hitro pokomentiram.

Grašek kruh zdaj skoz pečem, mi je res dober in ni veliko dela.
Še tu želim, da se zdravje popravi in da bodo izvidi čim boljši.

GH - ne miksam, z vilico speštam in to je to. Se ne pritožuje, v bistvu sem opazila, da že ful zobke uporablja. user posted image

Kalisi - user posted image za selitev. Glede srečanja se lahko dogovorimo tu na štajerskem koncu, če jih bo dosti za. Imamo pa mi tudi malo gužve v decembru, rojstni dnevi (tast in tašča, naša Lana), pa še prazniki, pa ful dela v službi (mož)...

Krst - ne bomo krstili otrok. Z moževe strani itak noben ni veren, meni je pa čisto vseeno. Sama sem sicer krščena, ampak mi to ne igra nikakršne vloge. Sva se malo z mojo mamo butnile glede tega (še ko sem bila noseča z Lano), ker mi je težila, da je dobro krstiti otroka. No ni mi pa znala podati odgovora na to, zakaj je dobro. In sva kr hitro zaključili debato.

Naj sam še povem, da se ne dojimo več, ker se je tamali tako odločil. Zadnjič sem ga malo po zobkih (pobožala in grdo pogledala), ker me je 2x tako ugriznil, da sem vse zvezde videla, pa mi je zgleda zameril. Si zvečer spumpam mleko in mu ga zjutraj dam iz kozarčka spiti. Ostanek porabim za kosilo.

Nič šibam zdej. Moram najti darilo za tamalo (kupujemo kolo).

Pa pa

(odgovor članu grašek)
Neposredna povezava do sporočila: 212
28.11.2013 18:30:12   
soooncek
ojla punce user posted image brala sem vas že med nosečnostjo pa tudi sedaj ko mi dneve nagajivo popestri najin sonček z veseljem preberem kaj se dogaja v vaših družinicah user posted image pri nas je pestro že od samega začetka user posted image mala miška ne mara vozička, vožnja z avtom je tudi nujno zlo, flaška fuj, svoja posteljica kaj je že to... sem zasledile, da se menite za srečanje, z veseljem bi malo počvekala user posted image

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 213
28.11.2013 18:39:12   
Neli81
Soooncek dobrodošla. Povej kaj več o sebi in svojem sončku.
Za srečanje pa upam, da nam rata. Od kod pa ai ti?

(odgovor članu soooncek)
Neposredna povezava do sporočila: 214
28.11.2013 18:43:26   
pink angel

user posted image

10.4.2013
grašek (LJ)
Luna 3260g, 51cm
1,5.M - 4300g, 58cm
3.M - 5100g, 62cm
4.M - 5750g, 65cm
5,5.M - 6400g, 67cm
7,5.M - 7400,70 cm

12.4.2013
emajulija (CE)
Ema 3.210g, 48 cm

1.M - 3.890g, 51cm
3.M - 5.240g, 60cm
6.M - 6.320g, 63cm
7.M - 6.720g, 65cm

15.4.2013
Neli81 (CE)

Mihajlo, 3200g, 49cm
1.M - 4130g, 54cm
2.M - 5270g, 60cm
3.M - 5900g, 63,5cm
4,5.M - 7060g, 65,5
6.M - 7940g, 68cm

10.5.2013
kalisi
Sara, 3080g, 51cm

1.M - 3950, 55
3.M - 5700, 64
4.M - 6100, 67
5.M - 6770, 68
6.M - 7180, 70

pink angel (LJ)
Lana 2705g, 48cm

2.M - 5870g, 58cm
3.M - 6170g, 60cm
4,5.M - 7000g, 62cm
5,5.M - 7690g, 64,5cm

16.5.2013
lemon (KR)
Nika 3400g, 52 cm

1.M - 4380 g 56 cm
3.M - 6150 g 63 cm
4,5.M - 6600 g 67,6 cm
6.M - 7230 g 69 cm

23.5.2013
Jabonute
Nik 3800g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 215
28.11.2013 18:49:25   
soooncek
user posted image prihajam iz okolice LJ, stara sem 32 in to je najin prvi sonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
28.11.2013 18:57:27   
pink angel
Dobrodošla soooncek! user posted image

(odgovor članu soooncek)
Neposredna povezava do sporočila: 217
28.11.2013 19:06:10   
soooncek
tenx pink angel

Neposredna povezava do sporočila: 218
28.11.2013 21:01:30   
emajulija
soooncek, dobrodošla še z moje strani user posted image ja, povej kaj več o sebi in tvoji pupi :-))

kalisi, ste pa ekspresni s selitvijo, super, da ste vse zrihtal v tako kratkem času user posted image in fino, da sta najine pupe le začeli spet malo bolj jesti :-) moja je danes pojedla mešano zelenjavo z piščančkom!!! ja, celo meso je pojedla user posted image včeraj pa govejo juhico in malo govejega mesa ... sem super zadovoljna z njo! ja, sem pa tudi sama ugotovila, kaj je bil mogoče problem, in sicer, da sem ji dajala pregosto hrano...zdej ji fajn spasiram in dodam vodo po potrebi, da je skoraj kot juhica vse skupaj in ona to bolj spije kot pa poje ... ampak, mi ni kapnalo, da bi lahko blo to narobe, ker ostalo hrano pa je precej na gosto pripravljeno (npr. grisolino, frutolino, rižek, tudi sadne kašiče ponavadi še malo zgostim z grisom) ... no, bo pa vsaj zelenjavo jedla v jušni obliki :-))

Kruh sem tudi jaz spekla, prvič sem pekla kruh sploh, in mi je ratalo :-) sem pa maso prelila v pekač za mufine in tako dobila mini kruhke :-)

zobki ... mi jih še kar nimamo in zaenkrat se še tudi nič ne kaže.

neli81, hehe se je kr sam odločil, da ne bo več zize user posted image ti je tako ok? kaj pa ponoči, pridno spančka v drugi sobici?

srečanje .... tudi pri nas se decembra dogaja, imava oba z možem rojstni dan, pa seveda vsi prazniki user posted image če bi bilo pred 20. se vsekakor potrudim, da pridem, če ne bo predaleč :-)

Sva pa šli danes s tamalo končno malo ven, ni pihalo in sonček je bil prav prijeten :-) sem jo kar v kombinezon oblekla, je bla kot mali robot, hehe, nič kaj preveč zadovoljna, ker rada miga user posted image

Nič, pod tuš pa spat :-) pridne bodite

(odgovor članu soooncek)
Neposredna povezava do sporočila: 219
28.11.2013 21:04:43   
emajulija
vedno pozabim nekaj napisati ....

grašek, boga tvoja malčica user posted image to dolgo traja, da se porihta??

Neposredna povezava do sporočila: 220
28.11.2013 22:56:42   
Neli81
Jah, mi mora bit ok. Če noče, ga ne morem silit. Sem imela namet dojiti malo dlje, pa bo tako tud ok.
Spanje v drugi sobi pa tudi gre. Enkrat super, drugič manj, ampak bo.

Neposredna povezava do sporočila: 221
30.11.2013 10:50:00   
pink angel
user posted image za hranjenje!

kalisi user posted image za stanovanje in seveda za fizioterapijo, lepo da se je uredilo.

grašek user posted image

Pri nas je pestro zvečer user posted image . Uspavanje traja tudi do 2 uri z dretjem vmes. Joška ne pomaga več. SPET sumim zobke user posted image , kot že 3 mesece...če bi bilo tako, bi imela že vse zunaj.
Otroci spijo, tako, da sem imela pol urce zase user posted image in sem si končno oprala lase.
Zdaj pa pakirat in k babici...obožujem vikende user posted image ....in babico.

Uživajte!

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 222
30.11.2013 22:10:12   
emajulija
Hejla!

Za nami sta pestra dva dneva, Ema se je odločila, da ne bo nič zamudila in bo večino dneva lepo budna user posted image res se ji dogaja na polno...in posledično je uspavanje postalo prava misija nemogoče!! res da nikoli ni veliko spala čez dan, ampak je vsaj zaspala sama, ko si jo položil v posteljico in dal dudo ter naniko ... zdej pa jok in stok vsaj 15 min, potem jo morem umirit in sledi božanje še kakšnih 10 min .... nooo, in potem spi pol urce!! včasih samo enkrat na dan, če imam srečo trikrat ... očitno ima takšno obdobje, je pa nočem navadit na to, da bom mogla biti vedno jaz tista, ki jo uspava in boža, tako da se z možem menjujeva :-)) no, vsaj ponoči nimamo problemov, je super pridna, vedno po hranjenju okoli pol 9 zaspi brez problema (verjetno zato, ker je čist ubita od vsega dogajanja čez dan), potem se zbudi enkrat za flaško in spimo še do 8h user posted image

pink angel, upam, da se bo uspavanje kmalu izboljšalo! jaz sem tudi že večkrat sumila zobke, pa ni bilo nič od tega :-) in ja, babica je zakon tudi pri nas user posted image

Drugače pa zdej skos kliče ma-ma ma-ma, hehe, samo verjetno še ne pozna pomena besede :-)) aja, pa če sem kej jezna na njo in jo samo malo bolj grdo pogledam in okaram, punca takoj v jok!! danes je pri kosilu tako krilila z rokami, da mi je dvakrat polila juhico, potem sem ji pa prijela rokice in ji rekla, da tega ne sme ... joooookkkk!!! in je bilo konec kosila, itak ni hotela več odpreti ust! pa nova fora je tudi, da če sedi za mizo v stolčku, ji dava igračke na mizo, ona pa eno za drugo vse zmeče na tla in te pri tem gleda v oči, ćeš, sej vem da mi boš vse pobrala!! vragec mali...se mi zdi, da vedno bolj dojema samo sebe in okolico, preizkuša meje ... že zdej, kaj šele bo!!

Danes sem kupila riževo mleko, ji bom začela kakšno kašico mešati tudi s tem mlekom, potem pa počasi s kravjim ... ne bom čakala do enga leta, verjetno tudi ne bo nekih problemov, že zdej pridno je skuto, sir, jogurte, kislo smetano ... sicer bomo pa kmalu stari 8 mesecev! joj, ravno danes sem v sparu srečala punco, ki je bila z namo na oddelku v bolnici, je rodila enih 10 dni pred mano in ima res konkretnega fantiča, je Ema pravi drobižek proti njemu user posted image

Nič, upam, da ste ostale vredu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 223
30.11.2013 23:27:17   
pink angel
Noro...uspavanje je trajalo 3 ure user posted image . Nič pomagalo, na koncu je le omagala na joški. Meni ni nič več jasno. Zdaj sem pa tako zbita, da se mi še spat ne da.

emajulija hb se je pri nas še kar uredilo spanje čez dan (trkam). Je pa naporno, če moraš cel dan animirat.

Naša se je začela kotalit in nepremočljiva podloga ne pomaga več, ker je hitro dol z nje na laminatu in se še isto sekundo polula.

Zdaj pa počasi spat, upam, da bo vsaj do jutra spala.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 224
1.12.2013 11:54:49   
kalisi
Hejla,

tolko, da se pofočkam. Mi smo uspešno in brez težav prispeli v Nemčijo. Stanovanje je super in pričakalo nas je sončno, čeprav precej mrzlo vreme. Ko se poštimamo, se beremo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

ime za fantka
markicaa

Katero ime vam je bolj všeč?

Ožbi (12%)

Bit (1%)

Liam (28%)

Maj (59%)

Število vseh glasov: 601

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!