emajulija
|
Hejla! Za nami sta pestra dva dneva, Ema se je odločila, da ne bo nič zamudila in bo večino dneva lepo budna res se ji dogaja na polno...in posledično je uspavanje postalo prava misija nemogoče!! res da nikoli ni veliko spala čez dan, ampak je vsaj zaspala sama, ko si jo položil v posteljico in dal dudo ter naniko ... zdej pa jok in stok vsaj 15 min, potem jo morem umirit in sledi božanje še kakšnih 10 min .... nooo, in potem spi pol urce!! včasih samo enkrat na dan, če imam srečo trikrat ... očitno ima takšno obdobje, je pa nočem navadit na to, da bom mogla biti vedno jaz tista, ki jo uspava in boža, tako da se z možem menjujeva :-)) no, vsaj ponoči nimamo problemov, je super pridna, vedno po hranjenju okoli pol 9 zaspi brez problema (verjetno zato, ker je čist ubita od vsega dogajanja čez dan), potem se zbudi enkrat za flaško in spimo še do 8h pink angel, upam, da se bo uspavanje kmalu izboljšalo! jaz sem tudi že večkrat sumila zobke, pa ni bilo nič od tega :-) in ja, babica je zakon tudi pri nas Drugače pa zdej skos kliče ma-ma ma-ma, hehe, samo verjetno še ne pozna pomena besede :-)) aja, pa če sem kej jezna na njo in jo samo malo bolj grdo pogledam in okaram, punca takoj v jok!! danes je pri kosilu tako krilila z rokami, da mi je dvakrat polila juhico, potem sem ji pa prijela rokice in ji rekla, da tega ne sme ... joooookkkk!!! in je bilo konec kosila, itak ni hotela več odpreti ust! pa nova fora je tudi, da če sedi za mizo v stolčku, ji dava igračke na mizo, ona pa eno za drugo vse zmeče na tla in te pri tem gleda v oči, ćeš, sej vem da mi boš vse pobrala!! vragec mali...se mi zdi, da vedno bolj dojema samo sebe in okolico, preizkuša meje ... že zdej, kaj šele bo!! Danes sem kupila riževo mleko, ji bom začela kakšno kašico mešati tudi s tem mlekom, potem pa počasi s kravjim ... ne bom čakala do enga leta, verjetno tudi ne bo nekih problemov, že zdej pridno je skuto, sir, jogurte, kislo smetano ... sicer bomo pa kmalu stari 8 mesecev! joj, ravno danes sem v sparu srečala punco, ki je bila z namo na oddelku v bolnici, je rodila enih 10 dni pred mano in ima res konkretnega fantiča, je Ema pravi drobižek proti njemu Nič, upam, da ste ostale vredu
|