emajulija
|
Lep večer! Danes sem imela malo časa za sebe, najprej v mb na izpit, potem pa še z kolegicami na kavico po doooolgem času :-))) mala je bila doma z atijem, baje zelo pridna miklavž/božiček/dedek mraz ... tudi jaz sem malo v dilemi ali povedati ali ne, moj pravi, da naj verjame v pravljico dokler je mala. Sva pa tudi midva z bratom zelo hitro ugotovila, da dobri možje ne obstajajo (sva v avtu našla najina pisma miklavžu), pa ni bilo nobene panike, kjub temu sva vsako leto pisala in dobila darila, se mi zdi, da ni bilo nič drugače :-) lemon ... upam, da se je vročina poštimala in da se bosta lahko cepili, js si sploh ne predstavljam, da bi mogle tolikokrat v zdrvstveni dom, ker se moja dere na polno vedno, ko smo tam .... aja, pa če meriš v ritki, mislim da moreš nekaj odšteti, zdej ne vem ali 0,3 ali 0,5 stopinje. Drugače pa tudi z smoothie varjanto sem že probala in ne gre, takoj ko ugotovi, da gre za zelenjavo! danes sem ji nardila cvetačni sir, malo malo cvetače in mleko ter zdenka sir, pa ni šlo ... sama cvetače sploh nisem okusila, sir ima pa rada :-/ mah, ne vem .... morem pogledat katere pomembne vitamine in minerale vsebuje različna zelenjava in jih nekako nadomestit s čim drugim ... malo me skrbi železo, ker ne je špinače, pese, rdečega mesa zaščita ... js uporabljam nazaj kar KT, sem jih jemala 4 leta pred nosečnostjo, potem sem naredila leto dni pavze, potem zanosila, zdaj pa jih spet imam ... mi je to najbolj enostavno in zaščita je skoraj 100% :-)) happy85 ... hehe, zakon, da kar sama najde dudo ko bi jo moja tudi .... mi imamo dudo samo za spanje oz. bolj za uspavanje, ko zaspi jo ponavdi sama špukne ven .... se pa zgodi, da se ponoči kdaj prebudi in ji dan dudo pa zaspi nazaj, tak da bi blo fino, če bi jo sama našla neli81...bravo za odvajanje nočnega dojenja recept za kruh bom tudi jaz poskusila, čeprav še nisem prav vešča v kuhinji, nisem nikoli kuhala, začela sem šele zdaj odkar sva na svojem ... ampak mi kar gre :-) sploh za tamalo se trudim, pol pa itak nič ne poje ... ehhh! grašek ... bravo, tvoja je pa že pravi migec kobacanje, vstajanje ob opori, super :-))) kobacanje je tisto ko se premika po kolenih in dlaneh, a ne ... moja se že dvigne v ta položaj, prmakne se pa še ne, pade nazaj na kravice :-) drugače imš še dva otroka, poleg najmlajše, če se prav spomnim prejšnjih postov? pleničke, robčki ... jaz kupujem v mullerju, se mi zdi, da je tam najceneje ... pleničke imam pampers premium, robčke pa kar tiste roza mullerjeve, ritko večino čistim z robčki, ki jih vseeno pomočim še v vodo. aja, da vam povem kaj se mi je zgodilo danes...svašta!! dam tamalo na puzle nageca za par minutk, ker ima malo rdečo ritko, ona pa se pokaka!!! sem prepozno vidla in je z nogicami že fino pomazala z drekcem, potem ga je prijela še v roke, nakar sem to vidla, jo dvignem in kar direkt v umivalnik!! je bila cela umazana, puzle pa tudi, hehe! pa kar veliko se je pokakala in tako malo tekoče!!! to ji še ni ratalo, pa je velikokrat nagec! joj, še dobro, da ni bila na sedežni večerja ... jaz ji največkrat naredim kar riževe kosmiče ali gres, včasih tudi rižolino ali gresolino. drugih idej pa tudi nimam, to vem da vedno poje :-) jaaaa, naredimo seznam!! samo jaz ne vem, kako naj sedaj sama vpisujem podatke?? tako da, tole so moji: punčka, Ema, 12.4.2013, 3.210g, 48 cm 1M - 3.890g, 51cm 3M - 5.240g, 60cm 6M - 6.320g, 63cm 7M - 6.720g, 65cm
|