Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.10.2013 15:38:46
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspera ^^A potem ti ga ni uspelo prepričati, da bi šel na konzilij? Sta potem prekinila vse skupaj? ja, sem odpovedala. Mi je sestra rekla, če se bova premislila, da moram poklicati in mi bodo dali nov datum. Sem ugotovila, da je preveč trmast pri tem in je brezveze silit z glavo skozi zid, ker v končni fazi bi mogoče lahko šla celo narazen. Tega si res ne želim, je bolje da smo družina in imava samo dva otroka, kakor da hčerkama razdrem družino. Z njim je vse v redu, je delal spermiogram. Meni so se po prvem porodu zgodlali cikli a mi je uspelo še enkrat zanosit in dodnosit. V tretje ni šlo več, sem imela SS v 7tednu. Sedaj sem začela piti Ženski čaj od Ašiča in je že vidna razlika. Tako, da bom najprej spravila v red moje cikle, medtem pa kaj vemo, enkrat že bo. Sedaj sem se nehala obremenjevati, kdaj nama bo uspelo. Mogoče zato, ker sem se sprijaznila, da pred 40 rojstnim dnem sigurno ne bom rodila, za tretjega otroka pa tudi ne bo prepozno, če bom že to mejo presegla.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 28.10.2013 18:01:57
|
|
|
|
aspera
|
Saj je bolje, da si odpovedala, če on ni pri stvari, ker tukaj zraven morata pa oba biti 100%-no prisotna, tudi psihično. Saj mogoče vama pa še naravno uspe .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 1.11.2013 7:15:44
|
|
|
|
zari
|
Jutro punce , prišel je naš mesec čikita kdaj lulaš? Že držim pestke, da nalulaš .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 1.11.2013 10:38:05
|
|
|
|
Penny
|
Še mene med navijačice . Pred enim letom je bil to najin prvi mesec, ko sva čakala na + .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 1.11.2013 22:04:34
|
|
|
|
mala jagodka
|
No pa se selim tukaj, rečmo, da je ne bo 30.11., ampak bolj se nagibam na prvi dan v decembru. Naj bo ta mesec rozast.
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 7:30:43
|
|
|
|
mamica8
|
Pozdravljene... jaz tud nepričakujem 10.11 +....kako ste kaj? Tud jaz imela drug dan po O nek rjav izcedek, sicer se mi zdi malo hitro, ampak upam na najboljše...
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 10:44:21
|
|
|
|
honey*
|
Nas je pa kar nekaj, ki je ne pričakujemo 10.11. Meni se že takooo vlečejo tile dnevi, sploh ker ta mesec mam pa celo boljši občutek. Znakov bi rekla, da zaenkrat skoraj še ni. Me sicer občasno špikne v jajčnikih (ampak to me vedno nekaj špika :)), edino belega toka imam precej, tega pa res ponavadi nikoli nimam- vsaj ne toliko.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 11:02:33
|
|
|
|
mamica8
|
Ja tudi mene je danes bolelo v spodnjem delu trebuha..ne vem al od prihoda M al bo kaj drugega..no zdaj me več ne...mi je bilo rahlo tudi slabo prejšnji teden 3x zdaj pa al je psiha al pa bo to 3
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 11:44:36
|
|
|
|
Sabine
|
Še ena z datumom 10.11. Moji znaki: S-I-T-N-A S-E-M Bolečine imam v dojkah....in test je bil danes negativen. Naredila sem ga pa zato, ker sem imela ovulacijo ta mesec 11 dan ciklusa, kar je 12 dni nazaj. če bi kaj bilo, bi se najbrž že narisala črtica....tako, da moja M pride prej kot 10.11. - najbrž ker imam cikle dolge 25 dni...pa še O je bila 11 dan...kar se mi zdi ful prekmalu, da bi se lahko kaj zgodilo. Imam pa tudi jaz beli tok...ampak eh Začnem pa ta cikel zopet s Klomifenom....pa sem si tako želela, da bi šlo zdaj (zadnjič) brez Ker imam taaaaaaaaaaakeeeeeeeeeee stranske učinke, da je za znoret....še bolj sem sitna, kot v resnici sem
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 11:50:56
|
|
|
|
Sisley
|
Evo še mene.. jaz je nisem pričakovala 1.11... no pa je prišla seveda Mah pa nič zato.. je ta mesec še enkrat NE PRIČAKUJEM.. tam okoli 30.-ga. Bomo vidli.. Itak gremo na 1. IUI tko da bomo vidli kdaj bo za ne je pričakovat. Sem pa včeraj že vzela prvi tableti Femare. Zdaj pa upamo, da bo super reakcija in da so se mojemu dragemu kaj popravli njegovi plavalci SREČNO VSEM KI ČAKATE NA
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 11:51:00
|
|
|
|
tupi
|
Kje imamo pa seznamček ta mesec? Bi ga naredila, pa ne znam. Meni je pa ta mesec kar odhitel nekam, so verjetno prazniki pripomogli, zdaj sem pa tudi na čakanju ali bo kaj ali ne. Me tudi nekaj špika. Res upam, da bo ta mesec bolj roza kot prejšnji. Stiskam pesti za vsako posebaj in čakam lepe novičke.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 12:06:52
|
|
|
|
čikita
|
Pozdravljene punce ;) Evo mene,...lulala danes zjutraj test negativen ,... ampak še ni (al že) ni od nikoder 35 dan ciklusa,... dokler je ni na spregled je še vedno upanje,...kajne ? Ja prejšnji mesec sem jo dobila 38 dan ciklusa, ma naj gre vse skupaj,...eh sem žalostna Vsem en velik in držim pestke da lulate ,... Jaz bom test ponovila čez dni, če še seveda ne bo ,... Imejte se fino
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 14:13:20
|
|
|
|
*viva*
|
Ahejla! Loooong time no see ali boljše write/read Ena stara borka se vrača iz počitka. Sicer sem tu in tma kaj prebrala ampak nisem bila ravno aktivna, sem malo abstinirala No evo nas, tik pred vstopom v novi postopek IUI pa upam, d bo ta končno prvi, ki bo prišel do konca. Predvidoma pričakujem konec emseca, 30.11., ampak mislim,da se bom selila kar v december. Pa do potrditve tega naj ostanem tukaj. Močno,močno,močno navijam in stiskam pesti za vse nas. To bi bilo lepo darilo za konec leta in prečudovit vstop v novo leto ter sladko pričakovanje poletja Sabine, tudi jaz sem imela grozne stranske učinke na Klomifen. Ti so trajali še kaka 2 meseca za tem. Meni so svetovali,da naj pijem ogromno vode, pa ni imelo nekega učinka, škoditi pa ne more... Koliko dnevno pa imaš predpisano? Lp
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 18:02:45
|
|
|
|
Sabine
|
IZVIRNO SPOROČILO: *viva* Sabine, tudi jaz sem imela grozne stranske učinke na Klomifen. Ti so trajali še kaka 2 meseca za tem. Meni so svetovali,da naj pijem ogromno vode, pa ni imelo nekega učinka, škoditi pa ne more... Koliko dnevno pa imaš predpisano? Polovičko. Kot vedno. Ker sem vedno lahko zanosila s polovičko. Brez pa ne
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 18:12:17
|
|
|
|
*viva*
|
uh, srečnica Jaz sem imela 2 tabletki Držim pesti,da bodo stranski učinki imeli svoj namen
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 19:32:29
|
|
|
|
*pikapoka
|
Moja se je danes prikazala, je 26. dan ciklusa. Gremo v nov boj. Ker imam cikle od 24 pa do 28 dni, je ne pričakujem konec meseca, tako da spadam še v november ali v začetek decembra. . Bom kar tu še brala in kaj pokomentirala z vami. Lep večer in pesti za vse druge da se vam ne prikaže .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 4.11.2013 20:18:15
|
|
|
|
lolipop2011
|
Živjo punce!!! Se vam pridružujem v pričakovanju Nepričakujem je konec novembra na račun hihiihi. Upam, da nam vsem uspe. Mi gremo zdaj v akcijo, doma imamo že eno navihano dvo- letnico
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 5.11.2013 9:22:32
|
|
|
|
LittleSun
|
Pozdravljene punce. Še ena stara borka je prišla malo pokukat kako se držite. Mislim na vas in držim pesti za vsako izmed vas, le javim se bolj poredko, ker sem čisto odklopila. Bi morala oktobra na laparoskopijo, pa nisem uspela, tako da je stanje pri nas še vedno isto...zaraščeni jajcevodi in skoraj nobene možnosti za naravno zanositev. Danes bi morala priti M, 3 dni me že špika in čakam da se ulije...no se še ni, kar je zame zelo neznačilno. Sem tudi zelo utrujena in imam neustavljivo željo po sladkem, ki jo ponavadi uspem brzdat, tokrat pa ne gre. Do danes nisem niti pomislila, da bi mogoče pa le lahko bil mali čudež ampak sedaj pa ne vem...ta mesec je res mini mala možnost, ker sva tudi zelo malo seksala in sploh ne ob ovulaciji, tako da najbrž se bo kar prikazala čarovnica. Sem se pa spet spomnila kako je bilo vsak mesec trepetati in morala sem vam prit povedat, da je odklop možen, da ni vsak mesec tako pasji, da se da normalno živeti in uživati v tem kar imaš. Polivam vas z roza, da bo november čisto rozast in močno močno navijam.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 5.11.2013 10:03:25
|
|
|
|
tupi
|
Še ena, ki bi naj danes dobila . Močno, močno upam, da je ne bo! zaenkrat še vse belo, znakov nobenih, nekega pretiranega špikanja tudi ne, tako kot je bilo prejšnji mesec. Vse bolj kot ne mirno. Vreme je pa obupno. Človek niti iz hiše ne more, da bi se malo zamotil.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 5.11.2013 17:10:25
|
|
|
|
witto
|
Ciao punce, no, pa sem se odločila, da se vam pridruzim, če lahko seveda. Po grenkem razočaranju ki sem ga doživela pred in med prazniki, sva se z dragim odločila, da greva v nov krog,ampak res (to sem si sama sebi dopovedala) na eazi varijanto. Se pravi, brez psihiranja, brez neučakanosti, brez sploh pa iz strasti, ne pa ker delamo na . Ce je uspelo enkrat, ni hudič, da ne bi še enkrat,je tako?Glede nato, da se je poslovila včeraj,je ne pričakujem tam nekje konec meseca oz 1. po koledarčku pa naj bi ovulacija bila nekje med 12.-17.11. tako da po tiho upam da bo december naš
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 5.11.2013 21:31:28
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 01. 11 čikita 04.11 lili25 05.11 tupi 06. 11 *pikapoka 10. 11 CECA 1, Sabine, honey*, mamica8, Sabine 11.11 Anonimen 13.11 zari 15.11 Gnezdo, lila25 30.11 mala jagodka, Sisley, *viva*, *pikapoka, lolipop2011 X. 11 Anaina, Tara9 monsy, witto
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 5.11.2013 21:44:43
|
|
|
|
Wishes
|
Čisto za vsak slučaj 17.11. :)
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 6.11.2013 7:45:57
|
|
|
|
tupi
|
Oooooo snika nam je naredila seznamček! Super pridna! Jaz sem še vedno na čakanju, še ni pritekla. Malo še počakam, potem pa testiram, če je še ne bo.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 6.11.2013 9:21:15
|
|
|
|
Gnezdo
|
Vidim, da se seznam polni, zdaj pa je pomembno še, da bo tudi ves roza!! Ker že dolgo spremljam Ringaraja (nekje od leta 2008) vidim, da so tu tudi nekatere stare borke, ki že res dolgo čakajo na , zato posej njim želim, da že končno ugledajo ta magični +!! Mi smo imeli ovulacijo nekje 30-31.10.2013, če sem seveda prav izračunala glede na sluz, špikanje in počutje. Se mi zdi, da odkar sem dala ven mireno imam res skos željo po , posebej pa med O . No v času O sva bla pridna in sva res vsak dugi dan . Če se je kej prijel bomo pa vidl 15.11. Če se M do takrat še ne bo prikazala bom test delala po vikendu v pon oz. tor 19.11.. Lep dan vsem želim in čim več !
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 6.11.2013 10:21:36
|
|
|
|
honey*
|
Punce, jaz nisem mogla več čakat in sem danes zjutraj naredila test... in je pokazal raaaaahlo . Upam, da je kaj na tem samo je ona druga črtica takoooo bleda, da res ne vem saj vem, da je še prezgodaj za test, ampak če mam toliko znakov čez 4 dni ponovim test (če bom zdržala)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?