Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 7.11.2013 19:40:00
|
|
|
|
mickybap
|
punce ali beta bo takoj ali se caka.....
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 7.11.2013 21:46:02
|
|
|
|
jona klara
|
na gk lj čakaš nekje do 12 ure
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 5:18:25
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Zari še zdaj je belina. Danes je 30 dan cikla. Zadnji trije cikli so bili dolgi 25, 26 dni. Prsi so me nehale bolet in postale so bolj ohlapne. Razen, da me vsake toliko zvije in letim na wc z vložkom, pa je belina, nobenih drugih znakov, ki bi kazali na menzo ali . Glede na moje stanje sem kar realna in si govorim, da bo tečka tako ali tako prišla. Grem pa danes po test in če bo jutri zjutraj še belina, ga naredim. Poročam Držim pesti da danes nalulaš .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 6:36:25
|
|
|
|
tupi
|
Pri meni še vedno vse belo, zamuja že tri dni, pa nikoli ne. Ne vem več kaj si naj mislim. Danes ponovila test in spet nič. Znakov nobenih, ne za m, ne za nosečnost. Stiskam pesti, da boste vsaj ve zagledale .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 6:37:00
|
|
|
|
tupi
|
LittleSun kako kaže?
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 8:16:54
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: tupi LittleSun kako kaže? Danes sem dobila . Nisem žalostna, sem jo tako ali tako pričakovala. Je bilo pa fajn spet malo upat Veliko sreče punce, držim pesti za vas
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 8:19:27
|
|
|
|
oreh
|
Monsy, glavo gor, aspera govori za LJ kliniko. recimo pri rešu sem imela prvi dan 17.11., pa sem še komot štartala v postopek, več punc je začelo še kasneje, ker se mi zdi, da on gre na dopust res za praznike, ne prej. mogoče ima pa Merlo isti sistem, če si delita prostore? Ne vem, to bo katera druga bolje vedela. sej njega rabiš sam do transferja . No, upam, da se ti ulije še danes in še prideš skozi letos. Kako si stara sablja Littlesun? A imaš kakšne novice glede Witch? se že nekaj časa spravljam starim borkam zs poslat, pa mi kar zmanjkuje časa.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 11:42:38
|
|
|
|
honey*
|
Pa sem zagledala močen Tako, da se selim k Julijkam, vam VSEM pa želim, da čimprej zagledate svoje .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 12:12:46
|
|
|
|
lolipop2011
|
honey* Čestitam!! Ravno se ti mislila napisat, da je bilo pri meni enako prvič, najprej zelo rahla črtica, vsak dan močnejša in imam tako tri barvne odtenke črtic ;) SREČNO!!
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 12:18:32
|
|
|
|
tupi
|
honey čestike še 1 x!!! Srečno do konca in čim manj nosečniških težav ti želim.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 14:55:58
|
|
|
|
Sabine
|
honey* čestitam jaz sem pa dobila M kar 4 dni prej. Itak sem vedela, da bo prej, ker sem imela O že 11 dan. Zdaj pa veselo po Klomifen in prometrium...drugače bom res 50. rojstni dan prej dočakala, kot zanosila Ja, takoj ko sem dobila M sem nehala bit sitna naslednje ne pričakujem 5.12. Punce a še katero moti, ker se selimo iz ene teme v drugo? Meni ta sistem sploh ne gre...komaj se začnemo v eni temi pogovarjati in nakapljamo skupaj....že mora kakšna v nov mesec v novo temo A bi imele eno odprto temo?
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 14:56:56
|
|
|
|
CECA 1
|
honey čestitke jaz pa bi jo danes morala dobit(na našem seznamu piše 10. ampak sem se zakalkulirala)......no saj vseeno v glavnem danes je ni,celo nič ne kaže da bi bila,malo belega izcedka.....to je to.....včeraj nardila test in negativen.....vse lepo in prav ampak ko mi res nikoli NIKOOOOLI ne zamuja ne vem kaj se dogaja..........hmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 15:42:18
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sabine Punce a še katero moti, ker se selimo iz ene teme v drugo? Meni ta sistem sploh ne gre...komaj se začnemo v eni temi pogovarjati in nakapljamo skupaj....že mora kakšna v nov mesec v novo temo A bi imele eno odprto temo? zato imamo pa nekatere odprto temo bodoče nosečke in gre tam debata o vsem, ne samo o znakih za O in M smo ves ves obdelale, razne recepte, da ne govorim o naših boljših polovicah, kako smo jih "slekle" do kosti in še je bilo tem o katerih smo pisale
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 15:52:14
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey* Pa sem zagledala močen Tako, da se selim k Julijkam, vam VSEM pa želim, da čimprej zagledate svoje . Čestitke lepo in mirno ti želim . LittleSun za naslednji krog. Ostale ki imate še belino na testih, pa da se v prihodnih dneh pojavijo črtici . No jaz bom verjetno lulala jutri, mal hitro, ampak sem na dabrostonu ta cikel in ga jem od 16 do 26 dne cilkla in danes pojem zadnjo, tako da jutri testkam za vsak slučaj , čeprav vem da bo belina, ampak veeno. Me že en čas tok špika odspodi, da groza in po mojem bo kar huda, zaradi dodatnega hormona. No pa saj ni panike ker po tej gremo po eskimčka, no tud zanj imam bolj malo upanja, ampak punce upanje umre zadnje a ne?
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 15:56:29
|
|
|
|
Wishes
|
Jaz ta mesec ne pricakujem zares. Se pa zgovarjam da sem ziher noseca ker se tako utrujeno pocutim ;) ne pricakujem da bo kar v prvem krogu uspelo. Mocno pa upam ba december, ceprav me ze skrbi da ne bo :(
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 8.11.2013 16:05:54
|
|
|
|
zari
|
Wishes kaj če pa in je to to .
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 9.11.2013 6:33:46
|
|
|
|
tupi
|
Wishes držim pesti, da je res to to. Pri meni pa še vedno nič, ni od nikoder.
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 9.11.2013 8:45:50
|
|
|
|
čikita
|
Evo danes na 40 dan ciklusa se je prikazal Upam, da boste ostale bolj uspesne
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 9.11.2013 8:58:53
|
|
|
|
aspera
|
Potem sva jo pa na isti dan dobile, čikita . Jaz jutri začnem z injekcijami. honey*, čestitam .
< Sporočilo je popravil aspera -- 9.11.2013 8:59:53 >
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 9.11.2013 9:45:31
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 01. 11 čikita 04.11 lili25 05.11 tupi 06. 11 *pikapoka 10. 11 CECA 1, Sabine honey* mamica8, 11.11 Anonimen 13.11 zari 15.11 Gnezdo, lila25 17.11 Wishes 23.11 snika 30.11 mala jagodka, Sisley, *viva*, *pikapoka, lolipop2011 X. 11 Anaina, Tara9 monsy, witto
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 9.11.2013 11:20:46
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh Kako si stara sablja Littlesun? A imaš kakšne novice glede Witch? se že nekaj časa spravljam starim borkam zs poslat, pa mi kar zmanjkuje časa. evo mene oreh :) ce verjames ali ne se spravljam ze nekaj casa ti zs napisat pa me cas kar prehiteva. Kako ste? Kako je malcica? Jaz sem super. V 31. tednu. Tezav nekih hudih ni. Zaradi krcev sem na spasmexsu, drugega pa ni hudega. Do sem sem prilezla brez slabosti, brez kakrsnih koli znakov nosecnosti, se dodatnih kil ni. Edino en velik trebuscek, ki v katerem pridno razgraja malo bitjece. Zelim si samo, da bo tako trajalo se do januarja. Ls kako si ti?
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 9.11.2013 20:11:18
|
|
|
|
CECA 1
|
rdečke še ni,danes kot neki psiho nardila 2 baby check mini in na obeh komaj ampak res komaj vidna sled,ker ne morem rećit da je črtica,moj dragi trdi da tudi nekaj vidi.....nimam pojma,ju3 naredim CB pa dalje poročam,če pa ma katera nasvet,pa lepo prosim,bom vesela........
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 9.11.2013 20:20:29
|
|
|
|
mamica8
|
CECA 1 po mojih 2x izkušnjah je bilo to to....jaz še tud nimam ne upam pa še testa naredit...jutri bi naj prišla po mojih izračunih...bomo videli...
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 9.11.2013 20:37:56
|
|
|
|
CECA 1
|
ne vem ne upam se veseliti,ker ponavadi ko je nekaj predobro da bi bilo res,je! mislim da bi me komaj 3 krvne preiskave prepričale bomo videli ju3 z CB,upam da bom lahko zaspala......ti pa kar pogumno,navijam vsekakor!
|
|
|
|
RE: Novembra pricakujemo + ;) 10.11.2013 7:20:17
|
|
|
|
mamica8
|
za 1x še belo...
|
|
|
Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?JanjikaaaaAli ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)Da (
36%)
Ne (
64%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!