Sisley
|
Pikapolonica, ja res je, vsak mesec je nevljudna, z bolečinami vred! Aspera, veš kako je pri meni s to pozitivnostjo. Recimo dva dni nazaj me je čisto "sesulo", ko sem preštela kolk nosečk poznam... In ne tako, čist bežno, ampak prav poznam.. 14!! In potem sem bla tisti dan malo sesuta.. sj veš v smislu, kaj sem jz komu naredila slabega, pa kako sem si to zaslužila... Zakaj jz nimam te sreče.... Polno ZAKAJEV! In nič, potem se primem v roke in si dopovem, da s takim razmišljanjem si ne delam v usluge, da niti ta pikica se nebi želela "zasidrat" pri meni če me vid da sm taka zagrnjena tečnoba Upam, da se nam bo vsem enkrat nasmehnila sreča in bo konec teh zakaj..zakaj.. Tudi dve leti je veliko veš ko si nečesa takooo zelo želiš. Želja je želja, pa naj bo to 5 mesecev ali 4 leta. Težko je ko nekaj želiš in ne dobiš.. Ampak sj tudi kot otroci smo bili taki, da smo vedno kaj želeli.. In konec koncev, enkrat nam je uspelo da smo jih nahecali za tiste lego kocke ali barbike.. In tudi v tej borbi nam bo uspelo, želje in prošnje delajo čudeže! Vlazag, pri nama je tko, da imava kredit za stanovanje, ki sva ga preurejala... Jaz sem brez službe ( je niti ne iščem, zdaj ko greva v postopke... ker je malo smotano na razgovoru rečt, ja recimo 5x v mesecu bom sigurno manjkala k mam zdravstvene stvari, se mi zdi da to dvoje zdaj nebi šlo skupaj.) sem pa odločena da če po dveh poskusih IUI-ja ne uspe, da grem v akcijo služba. Sem že predolgo doma, zaradi tega, ker vsak mesec mislimo da bo kaj.. Vrjetno tega kdo niti ne bo razumel, ampak meni se zdi težko mogoče da takoj na začetku službe jemljem fraj ali bolniške.. Mislim da ne bo ravno dober vtis. Ko pa poveš zakaj se zdraviš, pa že itak odpadeš iz izbora. No sm hotla rečt, da midva imava na mesec cca 1100 eur stroškov samo z položnicami itd. Je pa res da ima moj podjetje in je treba polno tega dat državi.. Zaslužek pa okoli 1500.. se pravi nekje 400 eur čistega za čez mesec kar je. Ampak nekako sfolgamo Pa radi se mamo pa je vse lažjeeeee