|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2013
30.10.2013 10:28:13   
napalmica
Latka super za pregled user posted image a so ti kaj rekli, koliko na bi bila tezka?

Ancika srecno danes in porocaj user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 751
30.10.2013 11:53:41   
latka
Ne, tokrat jih ni meril, samo na hitro UZ napravil(plodovnica, srčka), pa MV je preveril. Napotnice sem tudi prejela. Smo pa danes vstopili v 35.t.
Tiste, ki vam otrdeva trebuh, ste mogoče opazile, da so ob slabem vremenu malčki bolj aktivni in da maternica pogosteje otrdi?user posted image Jaz sem pri sebi to namreč opazila že en čas nazaj.

ancika, še enkrat srečno!

Kako ste ostaleuser posted image ?

booby, chery, vas tudi kaj srbi trebuh in prsi?

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
30.10.2013 13:47:17   
Uršali
ojla punce,
eno smešno vprašanje
kako na med over net najdem svoje vprašanje in nato odgovor.
Sm malo brskala po forumih in opazlia, da ste tud ve gor. Pa sm mela toliko oken odprtih, da sem po pomoti napačnega zaprla, sedaj pa ne najdem napisanega. Upam, da mi bo še danes odgovoril in ne šele po praznikih. Me je v treh dneh familija čist napsihirala z bolniško in ostalimi stvarmi, da mi je kr mal žal, da sm jim poveala. Zdej bi pa rada Pušenjakov odgovor, da jih mal zatrem al si pa v ponedeljek iščem novo G.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
30.10.2013 14:20:53   
napalmica
Ursali, dokler ti ne bo odgovoril, ne bos videla svojega vprasanja. Tudi ne mores preverit, ce si ga res poslala, no vsaj jaz ne znam tega preverit... user posted image Najbolje, da pac spremljas njegove odgovore. Naj tinpa povem, da ce si ga sprasevala kaj okoli bolniske, on ni zagovornik tega, niti pretiranega pocitka, tako da mogoce nisi pravega vprasala za nasvet user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu Uršali)
Neposredna povezava do sporočila: 754
30.10.2013 14:49:44   
84_Sara
Uršali kir teden pa si? A imaš kaj problemov v nosečnosti. Jaz sem 22.teden in lepo hodim v službo, samo moram potrkat, da vse poteka tipi topi. Razen pač tipičnih nosečniških težavic. Bolečine v spodnjem delu trebuha, pomoje ker skos sedim, skos hodim na wc in konec dneva komaj čakam, da mali zaspi da se lahko zvrnem v posteljo, ker sem res utrujena. In nič ne kaže, da bi šla kaj prej na bolniško.
Včasih je bilo, da takoj ko izveš da si noseča z dvojčki, da ti pripada bolniška..včasih :)

uuu Latka 35. teden malo malo malo še user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 755
30.10.2013 15:32:04   
Uršali
Sem 12 teden in se počutim kar v redu razen da me od NS naprej boli levi spodnji del trebuha. Pa od sobote ne smem več počepnit ker me tako zaštiha da se moram usest. Je pa tko, da inmam svoj SP in opravljam dela na domu. V bistvu sem čistilka ali lepše gospodinja. In svoje delo res težko opravljam. Samo sem pač navajena mal potrepet. In stisnt zobe. Mi nikol ni blo lahko. Je pa po moževi strani familija zagnala cel cirkus. V soboto so zvedl in do dons že kr neki ljudi klical kako bi jaz lahko pršla do bolniške. Jih nisem nič prosila, je pa res, da bi mi prav prišla zaradi prispevkov. Sem danes komaj preprečila, da niso prek vez moje G kontaktiral. Je pa res, da bo minil 9 tednov med pregledi pri njej. Ker sem prvega imela v 7 tednu naslednjega pa imam šele v 16.
No ena zdravnica jim je pač rekla, da se v sloveniji vsaka več plodna nosečnost smatra za rizično nosečnost in so vsi v pogonu in me spravljajo ob pamet.

(odgovor članu 84_Sara)
Neposredna povezava do sporočila: 756
30.10.2013 17:07:37   
ancika12
Ojla punce! Otročeka sta okej, imata 900 g in 1 kg, tako da je rekel da je teža okej, da imata enakomerno rast in res upam da tako ostane naprej. Me ne rabi skrbet zaradi teže, je okejuser posted image Sta pa spet oba glavično....tako da mogoče nas pa res čaka naravni poroduser posted image user posted image Glede žolča pa je rekel, da bi bilo nevarno če bi se kamen premaknil naprej, da bi mi zaprl neko trebušno steno ali nevem kaj, in potem pride do nevem česa...tako da morem res čuvat kaj jem....
Je pa zelo direkten.... sem rekla, da imam strogo dieto...on pa...ja bi že bil časuser posted image

(odgovor članu Uršali)
Neposredna povezava do sporočila: 757
30.10.2013 17:18:17   
Uršali
Ancika, a to si 20 teden. Sem sam tolk nazaj pogledala, da sm vidla kdaj maš rok.
Ful je dobr, da oba napredujeta, jaz sm se najbl bala da bom mela "najslabšo" kombinacija pa imam k sreči "najbolšo".
Vsaj ena skrb mimo.

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 758
30.10.2013 18:47:13   
latka
ancikauser posted image za pregled. Zelo lepo napredujete, le tako naprej.user posted image

Ursali, vprašanje in odgovor boš videla šele takrat, ko bo odgovoril, verjetno že jutri popoldne, ker zelo hitro odgovarja.

(odgovor članu Uršali)
Neposredna povezava do sporočila: 759
30.10.2013 18:57:33   
ancika12
Uršali, mi jutri napolnimo 28 tednov.user posted image
Latka, hvala!user posted image sem ful vesela in pomirjena....:) vsaj dva pregleda si še želim da opravimo pri pušenjaku....če pa bo še kaki več pa še toliko bolše:))

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
30.10.2013 19:41:39   
Uršali
Ma vam, kar zavidam s temi tedni me vse to še čaka :)
Držim pesti za čim več tednov vsem

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 761
30.10.2013 21:02:53   
Nanuk
Juhuhu, še dober teden in pridem tudi jaz v Pušenjakove roke.. Me prav zanima kako bo. Zadnji UZ je bila nuhalna, tko da bo več kot 8 tednov razmaka.. Tamala dva pridno brcata...

(odgovor članu Uršali)
Neposredna povezava do sporočila: 762
31.10.2013 20:38:46   
CheryBlossom
Latka mene je tudi trebuh začel srbeti, pod popkom... Pa tudi nekaj novih strij se mi je naredilo.. Buši prav opazno raste zadnja 2 tedna! user posted image user posted image

Pa še slikica (32. teden):
user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 763
1.11.2013 8:43:46   
napalmica
Chery fuuul lepi velik buši user posted image pa hudi nohtki!! A pol pravis, da ti je po 30 se ful zrastu? Mene tudi ful koza na trebuhu srbi, pod prsmi me pa prav pece, ceprav se skoz mazem. Strije (zaenkrat) nimam se nobene.... bomo videli, koliko casa bo tako.
Vceraj sem napolnila 29t, tako da sem v 30tem, jupi user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 764
1.11.2013 9:42:49   
latka
chery, zelo lep in velik buši!user posted image

napalmica, meni je tudi po 30.t začel spet bolj rasti buši in še vedno raste, strije pa tudi.user posted image Čestitam, da si že tako daleč, torej že mimo najhujšega, še dva tedna, pa ne bo več nobene skrbi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
2.11.2013 18:29:57   
latka
Hej dvojneuser posted image , kje se skrivate?

Uršali, upam, da ti je Pušenjak odgovoril.user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 766
2.11.2013 20:00:23   
Uršali
Latka mi je odgovoril. Dobila ful dobr odgovor in kakor sem napisala bom že potrpela. Mogoče bo res mal dolga ampak bom že. Familija pa še vedno teži. Upam, da se bojo unesl k jih ignoriram. So me pa uspel čist ob živce spravt zato sm bl tih tle k nočem negativnih misli trosit.
Še vedno pa navijam za vse vaše dneve in tedne in pridem večkrat pogledat sm gor :))

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 767
2.11.2013 20:12:39   
Nanuk
očitno so jih prazniki odnesli. Al pa vse odštevajo dneve do dneva D

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
2.11.2013 22:24:08   
ancika12
Hej hej...jaz sem tukaj:) kaj pa ve? kako ste?

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.11.2013 9:18:31   
Nanuk
ancika12, ti si OK? po vseh možnih napadih ;) Otročka sta uredu? Še malo, pa boš rešena... jaz sem pa šele v 20. tednu in v petek bom končno pri Pušenjaku ugotovila, kako rasteta. Edini UZ do sedaj, je bila nuhalna user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 770
3.11.2013 13:47:27   
Nuragi
Nanuk, tudi jaz sem na koncu 20. tedna in sem do sedaj imela le pri nuhalni bolj podroben pregled (Pušenjak), vmes samo na hitro UZ srčkov, v 22. tednu imam morfologijo, tako da komaj čakam user posted image drugače sem ok, trebuh zelo raste, kaj šele bo...user posted image sem že na 62 kg (iz 55 kg).

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 771
3.11.2013 15:46:00   
ancika12
Nanuk jaz sem zdaj ok. Imam res strogo dieto, se je drzim in upam da nebo vec prolemov.otrocka sta tudi okej, zelo zivahna:) ja nekaj tednov naj se mine pol pa bo....

(odgovor članu Nuragi)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.11.2013 17:19:16   
latka
Hej, kako steuser posted image ?Joj je grozno tole vreme.user posted image

chery, booby, vam še kaj otrdeva trebuh, pa ponoči lahko spite?
Mene že vse boli od ležanja(hrbtenica, križ), da ne govorim o srbečem trebuhu.user posted image

V torek pa ponovno pregled, upam na dobre novice.user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.11.2013 19:12:57   
Uršali
Nuragi, jaz sem 12 teden in imam 60kg. Pred nosečnostjo mi je teža nihala od 55-57 potem bila do 7 tedna 57 potem pa samo še gor. :))

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.11.2013 20:26:40   
Nanuk
Pupe, ker imam očitno preveč časa, non stop brskam za vozički... Sem si že premislila... ne bom vzela buggy mountain duet, ker sem vidla na netu ogromno kritik, trenutno je v finalu easywalker duo... dokler še tam ne zasledim kakih falerjev..

(odgovor članu Uršali)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.