dansas
|
Hej, hoj, kako fajn je, ko pogledaš na forum in vidiš, da imaš polno novega materiala za prebrat ! Naša noč je bila kar fina. Če ne bi bila umes budna za 1,5 ure, bi si zaslužila oceno +5, tako pa je samo -5 . Zaspala je ob 21:30, brez nekega velikega pregovarjanja in se začela prebujat ob 1:30, ko sem jo uspela z dudo prepričat, da še malo pospi. In ji je uspelo do 5:30. Oziroma sem kar jaz posredovala, ker sem mislila, da mi bo razneslo zize, tako me je mleko tiščalo . Potem je pa še pospala od 7ih do 10ih . Lethe - res grozno zveni vse to z dietami, še posebej, ker ni želenega učinka . Ampak, kot sem ti že enkrat povedala za mojo kolegico, katere sinko je tudi imel kri v blatu; so ji tudi rekli, naj bo na strogi dieti in se je je držala slabi 2 leti (ker je pač tako dolgo dojila), bilo pa je brez učinka. Fantič je še vedno krvavo kakal, kljub temu, da je že večino GH jedel. In ko sta se že nehala dojiti in je jedla vse po starem, izve (od ene druge zdravnice), da dieto priporočajo samo takrat, ko vidijo, da ima učinek. Toliko o enotnosti zdravnikov. No, pa raje ne bi izgubljala besed, ko pa tako vidimo na lastnih primerih, da bi eni zdravniki komplicirali že za par premalo pridobljenih gramov, drugi pa so čist skulirani. In da ne bom preveč zašla - pri temu fantku je sčasoma vse skupaj izzvenelo samo od sebe. SeKa83, super, da pri vas pa dieta deluje in ni več krvavih nitk v blatu. šampon - zaenkrat ga (še) ne morem pohvalit; se za mano še vedno vije steza las (pa ne za to, ker bi imela tako dolge ). Saj nisem nobenih posebnih upov polagala v ta šampon - enega sem pač morala kupiti in sem se nekako poistovetila, ko sem videla napis: proti izpadanju las . Čeprav sem mnenja, da so ti šamponi za različne tipe las le marketinški trik - kateri šampon pa lahko spreobrne plešo v gosto šavje Drugače se pa tudi meni (spet) strašno mastijo lasje in tudi lasišče me srbi... SeKa83 - ti imaš punčko doma? Še kaj drugih otrok? Povej še kaj o sebi . Neli81 - jaz si tudi ne morem pomagati, da punc ne bi primerjala med sabo... Verjetno je to logična deformacija večkratnih mam grašek - he, he... meni je tudi hecno, da vam še zaračunajo za to, da se prostovoljno "mučite" . Sicer vas pa res občudujem vse tiste, ki zmorete preteči tako razdaljo v enem kosu! In ta tvoja noseča prijateljica; ta pa ne bo imela nobenih problemov priti nazaj v formo po porodu. girl79 - moja nečakinja, ki je velika 185 cm, dobi hlače samo v Italiji. Očitno si razni izdelovalci oblačil ne predstavljajo visoke in suhe Slovenke Sonce33 - jaz sem imela tudi take pomisleke, kot ti, kar se tiče vključitve v debato na forumu. Se mi je zdelo, da uletavam v zaključeno skupino, ker sem se jim pridružila šele v sedmem mesecu nosečnosti. In ker so same fajn babe in sem tudi jaz čvekasta, sem hitro postala domača in verjamem da boste ti in vse ostale nove tudi . Vi ste se tudi nekam na novo preselili? Barbapapa77 - pošiljam in da se čim prej pozdravite. Sicer je pa neka invazija pikapolonic (nisem vedela, da se v resnici imenujejo samo polonice ) v Slo. Moje starejše punce so čist navdušene in jih lovijo, da jim lahko svoje želje zašepetajo, hi, hi. Mami pa na ušesa vleče, ker se prazniki bližajo... suhi pivski kvas - ko sem ga prvič kupila, sem na embalaži prebrala, da se ga lahko doda juham, kosmičem,... da jim tako obogati okus, poleg tega da je strašno zdrav. Ampak sem tako naredila samo 3 krat - enkrat, zadnjič in nikoli več! Mi pa to ni vzelo poguma; samo drugače sem se ga v bodoče lotila: sem ga zmešala z donatom in grenivkinim sokom (ima močen okus, ki omili nagravžen okus kvasa ) in ga ekspresno zlila po grlu... Za zdravje (skoraj) vse. Sem pa črto potegnila pri Maca prahu - ta mi je bil pa tako ekstra, mega, ultra nagravžno, da sem rekla, da se tega pa ne grem. papa
|