Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 22.10.2013 15:10:04
|
|
|
|
sitka mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85 IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala Hojla punce! Pri meni še nič novega. Me pa zanima, če še katero boli (ne vem, ali je mehur, ali maternica, jajčniki ), ko ima poln mehur? Ponoči je grozno - če se mi npr ne da takoj vstati in iti na WC, me potem boli še kako uro? Kakšno mnenje? jaz sem imela 11.10. IUI in me tudi tako boli kot ti opisuješ, ampak takoj ko spraznim mehur je boljše. je pa pri meni drug problem, trebuh imam napihnjen kot 6 mesecu nosečnosti, sicer hvala bogu brez bolečin, se pa moram priti ju3 v mb pokazat. Po mojem je najverjetneje kakša hiperca Pikapolonica85, kako si? Saj jaz sem tudi napihnjena. Pa še slabo mi je že dva dni. Ampak test je -.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 22.10.2013 19:25:38
|
|
|
|
pikapolonica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85 IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala Hojla punce! Pri meni še nič novega. Me pa zanima, če še katero boli (ne vem, ali je mehur, ali maternica, jajčniki ), ko ima poln mehur? Ponoči je grozno - če se mi npr ne da takoj vstati in iti na WC, me potem boli še kako uro? Kakšno mnenje? jaz sem imela 11.10. IUI in me tudi tako boli kot ti opisuješ, ampak takoj ko spraznim mehur je boljše. je pa pri meni drug problem, trebuh imam napihnjen kot 6 mesecu nosečnosti, sicer hvala bogu brez bolečin, se pa moram priti ju3 v mb pokazat. Po mojem je najverjetneje kakša hiperca Pikapolonica85, kako si? Saj jaz sem tudi napihnjena. Pa še slabo mi je že dva dni. Ampak test je -. hvala bogu je na UZ vse ok. Videm je corpus luteum(rumeno telesce),za nosečnost je baje prehitro, da bi se lahko na UZ videlo. Ampak mislim, da bo kar prišla ,ker me na hip kar lepo matra. Koliko časa ti pa zamuja? Kakšen postopek si imela?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 22.10.2013 19:43:44
|
|
|
|
aspera
|
mickybap, kako pa tebi gre z injekcijami? A si že imela UZ? Kako je s folikli?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 22.10.2013 20:27:05
|
|
|
|
mickybap
|
aspera danes sem imela U_z in blo je fejn hehehe dobila sem se pueregon in cerotide 0,25 se dva dni in potem v cetrtek spet na UZ,in folikuli nevem, blo je na papirju nekaj 10x3 10,14,14, ....... ne vem v to se ne razumem
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 22.10.2013 20:48:12
|
|
|
|
dekca
|
Zadnje tri cifre pomenijo velikost foliklov.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 8:53:41
|
|
|
|
sitka mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85 IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85 IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala Hojla punce! Pri meni še nič novega. Me pa zanima, če še katero boli (ne vem, ali je mehur, ali maternica, jajčniki ), ko ima poln mehur? Ponoči je grozno - če se mi npr ne da takoj vstati in iti na WC, me potem boli še kako uro? Kakšno mnenje? jaz sem imela 11.10. IUI in me tudi tako boli kot ti opisuješ, ampak takoj ko spraznim mehur je boljše. je pa pri meni drug problem, trebuh imam napihnjen kot 6 mesecu nosečnosti, sicer hvala bogu brez bolečin, se pa moram priti ju3 v mb pokazat. Po mojem je najverjetneje kakša hiperca Pikapolonica85, kako si? Saj jaz sem tudi napihnjena. Pa še slabo mi je že dva dni. Ampak test je -. hvala bogu je na UZ vse ok. Videm je corpus luteum(rumeno telesce),za nosečnost je baje prehitro, da bi se lahko na UZ videlo. Ampak mislim, da bo kar prišla ,ker me na hip kar lepo matra. Koliko časa ti pa zamuja? Kakšen postopek si imela? Hihi, nobenega še zaenkrat, ga še čakam. Čakam prvo M po jemanju Visanne, in se nikakor ne prikaže. Matra me vse skupaj za znoret . Dokler ni, je upanje, tako da THINK POZITIVE!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 12:58:13
|
|
|
|
pikapolonica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85 IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85 IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala Hojla punce! Pri meni še nič novega. Me pa zanima, če še katero boli (ne vem, ali je mehur, ali maternica, jajčniki ), ko ima poln mehur? Ponoči je grozno - če se mi npr ne da takoj vstati in iti na WC, me potem boli še kako uro? Kakšno mnenje? jaz sem imela 11.10. IUI in me tudi tako boli kot ti opisuješ, ampak takoj ko spraznim mehur je boljše. je pa pri meni drug problem, trebuh imam napihnjen kot 6 mesecu nosečnosti, sicer hvala bogu brez bolečin, se pa moram priti ju3 v mb pokazat. Po mojem je najverjetneje kakša hiperca Pikapolonica85, kako si? Saj jaz sem tudi napihnjena. Pa še slabo mi je že dva dni. Ampak test je -. hvala bogu je na UZ vse ok. Videm je corpus luteum(rumeno telesce),za nosečnost je baje prehitro, da bi se lahko na UZ videlo. Ampak mislim, da bo kar prišla ,ker me na hip kar lepo matra. Koliko časa ti pa zamuja? Kakšen postopek si imela? Hihi, nobenega še zaenkrat, ga še čakam. Čakam prvo M po jemanju Visanne, in se nikakor ne prikaže. Matra me vse skupaj za znoret . Dokler ni, je upanje, tako da THINK POZITIVE!! pred me še nikoli ni tako matralo kot sedaj,naj se ulije ali pa izgine vsaj za 9 mesecev
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 14:46:15
|
|
|
|
zari
|
živjo pikapolonica 85 kdaj imaš pa plan lulat, če ne pride seveda . mickybap še mal pa stopka sitka mala tebe pa ta kar pošteno heca, a se nebi mogoč šla mal pokazat. anonimna torej še mal pa IUI, a še ta mesec. Zdravnik je res zakon, a ne? No midva nisva zvedela nič novega, je pa bil res faca , poskušal najt rešitev in je ni zaenkrat našel. Tako da novembra po eskimčka, kot podporo aspirin al nekaj takega, če se prime seveda, v kar nimam več upanja, potem pa naslednje leto v nove boje. Dobrodošle nove in veselo špikanje .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 15:01:02
|
|
|
|
mickybap
|
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 18:06:41
|
|
|
|
sitka mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: zari živjo sitka mala tebe pa ta kar pošteno heca, a se nebi mogoč šla mal pokazat. Jah ne vem... Pravijo, da se po končanju jemanja kT M vzpostavi po 3 mesecih, in isto velja za Visanne. Sem se pa odločila, da pokličem takoj prvi teden novembra, če se še ne bo pokazala, da malo povprašam.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 18:39:48
|
|
|
|
zari
|
sitka mala 3 mesece je pa kar dolga doba, zakaj si pa morala jemat te tabletke?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 18:46:18
|
|
|
|
sitka mala
|
Že za navadne KT to velja. Jemala sem jih pa zaradi endometrioze (se med jemanjem ne pojavi, tako kot med nosečnostjo ne).
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 19:06:31
|
|
|
|
pikapolonica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: zari živjo pikapolonica 85 kdaj imaš pa plan lulat, če ne pride seveda . mickybap še mal pa stopka sitka mala tebe pa ta kar pošteno heca, a se nebi mogoč šla mal pokazat. anonimna torej še mal pa IUI, a še ta mesec. Zdravnik je res zakon, a ne? No midva nisva zvedela nič novega, je pa bil res faca , poskušal najt rešitev in je ni zaenkrat našel. Tako da novembra po eskimčka, kot podporo aspirin al nekaj takega, če se prime seveda, v kar nimam več upanja, potem pa naslednje leto v nove boje. Dobrodošle nove in veselo špikanje . v mb so rekli, da bi naj sedaj v petek delala test,ampka ga veretno ne bom, ker imam cikluse dolge od 28-40 dni. v življenju sem redko kdaj naredila test, boljše prinesem, ko se prikaže , kot pa debel - na testu. Bo že prišla Nisem jaz tak tip, da bi 4 dni prej, pa 2 dni po delala test
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 20:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pikapolonica 85 ti si imela IUI (če se ne motim) kako to izgleda v MB? Mi2 sva danes šla dat kri,zdaj pa pred naslednjim petkom ne sme bit da gremo lahko takoj v boje.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 20:51:30
|
|
|
|
pikapolonica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pikapolonica 85 ti si imela IUI (če se ne motim) kako to izgleda v MB? Mi2 sva danes šla dat kri,zdaj pa pred naslednjim petkom ne sme bit da gremo lahko takoj v boje. ja 11.10.sem imela IUI. Najprej sva morala dati kri za SPB. Potem sem počakala do M,5.dan M sem začela jest Clomid 1 tbl zvečer.jemala sem ga 5 dni,sledili so UZ,na 4 dni,10.11.sem si dala stopko,11.10.je moj dal ob 10 seme, katerega so do 13 ure prečistili,ob 13 sem imela IUI. Traja cca 20 min,je pa kot normalen gin.pregled,najprej si dr.nakaže s prsti kje leži maternica, nato ti že pripravljeno seme vbrizga s tanko cevko v maternico. odležiš cca 10 min in greš domov. Na 14.dan narediš doma test
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 21:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
midva sva danes dala kri.zdaj čakamo ... a clomid(a niso inekcije?? ker meni je rekel da bojo inekcije) kolikokrat si šla na UZ? ker jaz se vozim iz LJ... nekatere opisujejo neke krče (a si jih imela) pa po IUI si šla v službo al bolniška? vem da sem radovedna pa saj veš kako je če neveš in je to prvič oooooo še malo pa bo testek držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 21:22:48
|
|
|
|
pikapolonica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen midva sva danes dala kri.zdaj čakamo ... a clomid(a niso inekcije?? ker meni je rekel da bojo inekcije) kolikokrat si šla na UZ? ker jaz se vozim iz LJ... nekatere opisujejo neke krče (a si jih imela) pa po IUI si šla v službo al bolniška? vem da sem radovedna pa saj veš kako je če neveš in je to prvič oooooo še malo pa bo testek držim pesti nič nisi radovedna, kar vpr.rade volje delim izkušnje. ja to pa je odvisno za kaj se dr.odloči, ene imajo injekcije, druge tablete. jaz sem na bolniškem, ker delam v bolnici in težko dvigujem, pa ne bi rada tvegala, ker imam za sabo že 2 ss. od stop injekcije sem napihnjena, sem se bala da sem fasala hiperco, pa sem šla včeraj v mb na UZ, pa so me potolažili, da ni nič takega, da pač hormoni naredijo svoje. testa ne bom delal, ker raje prenesem , kot pa debeli - na testu, imam pa cikluse dolge od 28-40 dni, tako da 1 krat bo že prišla .s krči je pa pri meni tako..4 dni imam krče, prej nič,včasih tako močne da me ponoči obudijo,take do sedaj pred nisem imela,če že misli priti M, naj kar pride, ker me zelo matra
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 21:24:12
|
|
|
|
pikapolonica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen midva sva danes dala kri.zdaj čakamo ... a clomid(a niso inekcije?? ker meni je rekel da bojo inekcije) kolikokrat si šla na UZ? ker jaz se vozim iz LJ... nekatere opisujejo neke krče (a si jih imela) pa po IUI si šla v službo al bolniška? vem da sem radovedna pa saj veš kako je če neveš in je to prvič oooooo še malo pa bo testek držim pesti nič nisi radovedna, kar vpr.rade volje delim izkušnje. ja to pa je odvisno za kaj se dr.odloči, ene imajo injekcije, druge tablete. jaz sem na bolniškem, ker delam v bolnici in težko dvigujem, pa ne bi rada tvegala, ker imam za sabo že 2 ss. od stop injekcije sem napihnjena, sem se bala da sem fasala hiperco, pa sem šla včeraj v mb na UZ, pa so me potolažili, da ni nič takega, da pač hormoni naredijo svoje. testa ne bom delal, ker raje prenesem , kot pa debeli - na testu, imam pa cikluse dolge od 28-40 dni, tako da 1 krat bo že prišla .s krči je pa pri meni tako..4 dni imam krče, prej nič,včasih tako močne da me ponoči obudijo,take do sedaj pred nisem imela,če že misli priti M, naj kar pride, ker me zelo matra aja pa na UZ sem bila 2 krat, na 4 dni
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 21:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
o hvala za odgovor ..kar pa opisuješ so pa bolj znaki za kot .. od kdaj si pa bila na bolniški? Torej si že zanosila z IUI? DRŽIM PESTI
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 23.10.2013 23:02:02
|
|
|
|
mickybap
|
pikapolonica 85 ja jutri grem na 2. UZ
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 24.10.2013 7:34:54
|
|
|
|
pikapolonica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen o hvala za odgovor ..kar pa opisuješ so pa bolj znaki za kot .. od kdaj si pa bila na bolniški? Torej si že zanosila z IUI? DRŽIM PESTI bomo videli čez nekaj časa komu pripadajo znaki ,glede krčev si se opredelila da bi naj šlo za ?sem jaz včera zvečer vzela kar lepo spasmex in sem spala ko pupa,sem prav začudena da mi je pomagal, ker mi pri popolnoma nič ne pomaga.v petek se imela IUI, takrat sem imela v službi proste ure,s pon.sem pa na bolniški. To je moj prvi IUI,2 krat sem zanosila spontano.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 24.10.2013 7:41:16
|
|
|
|
pikapolonica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mickybap pikapolonica 85 ja jutri grem na 2. UZ držim pesti, da boš pridelala zadostno št.foliklov,da bo to tvoj zadnji UZ. Javi nam kako je šlo. h kateremu dr pa hodita?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 24.10.2013 10:20:30
|
|
|
|
jona klara
|
joj vidim, da na tej strani nič kaj ne dogaja.Punce vso srečo in pluseke betricija- kako s tabo? a si že začela z špikami?
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 24.10.2013 10:37:30
|
|
|
|
mickybap
|
V soboto imam punkcijo na papirju pise folikuli 12x3 20,12,18 ne vem ali je to dovolj ????????? sem dobila pregnyl danes ob 10
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 24.10.2013 13:36:45
|
|
|
|
Aleda
|
Ojla tut jaz imam v soboto punkcijo, je pa bolj revno vse skupaj tokrat, sam 3 folikli so, upam do so vsaj ti kvalitetni. Res ne vem, kaj vpliva na to da jih je tako malo, v prvem postopku je blo isto, v naslednjih dveh sem jih imela pa enkrat 6, enkrat 10.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?