|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september/oktober 2013
22.10.2013 15:10:04   
sitka mala

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala

Hojla punce! Pri meni še nič novega.user posted image

Me pa zanima, če še katero boli (ne vem, ali je mehur, ali maternica, jajčniki user posted image ), ko ima poln mehur? Ponoči je grozno - če se mi npr ne da takoj vstati in iti na WC, me potem boli še kako uro? Kakšno mnenje?

jaz sem imela 11.10. IUI in me tudi tako boli kot ti opisuješ, ampak takoj ko spraznim mehur je boljše. je pa pri meni drug problem, trebuh imam napihnjen kot 6 mesecu nosečnosti, sicer hvala bogu brez bolečin, se pa moram priti ju3 v mb pokazat. Po mojem je najverjetneje kakša hipercauser posted image

Pikapolonica85, kako si?

Saj jaz sem tudi napihnjena. Pa še slabo mi je že dva dni. Ampak test je -. user posted image

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 426
22.10.2013 19:25:38   
pikapolonica 85

Me pa zanima, če še katero boli (ne vem, ali je mehur, ali maternica, jajčniki user posted image ), ko ima poln mehur? Ponoči je grozno - če se mi npr ne da takoj vstati in iti na WC, me potem boli še kako uro? Kakšno mnenje?

jaz sem imela 11.10. IUI in me tudi tako boli kot ti opisuješ, ampak takoj ko spraznim mehur je boljše. je pa pri meni drug problem, trebuh imam napihnjen kot 6 mesecu nosečnosti, sicer hvala bogu brez bolečin, se pa moram priti ju3 v mb pokazat. Po mojem je najverjetneje kakša hipercauser posted image

Pikapolonica85, kako si?

Saj jaz sem tudi napihnjena. Pa še slabo mi je že dva dni. Ampak test je -. user posted image

hvala bogu je na UZ vse ok. Videm je corpus luteum(rumeno telesce),za nosečnost je baje prehitro, da bi se lahko na UZ videlo. Ampak mislim, da bo kar prišlauser posted image ,ker me na hip kar lepo matra. Koliko časa ti pa zamuja? Kakšen postopek si imela?

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 427
22.10.2013 19:43:44   
aspera
mickybap, kako pa tebi gre z injekcijami? A si že imela UZ? Kako je s folikli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
22.10.2013 20:27:05   
mickybap
aspera danes sem imela U_z in blo je fejn hehehe dobila sem se pueregon in cerotide 0,25 se dva dni in potem v cetrtek spet na UZ,in folikuli nevem, blo je na papirju nekaj 10x3 10,14,14, ....... ne vem v to se ne razumem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 429
22.10.2013 20:48:12   
dekca
Zadnje tri cifre pomenijo velikost foliklov.

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.10.2013 8:53:41   
sitka mala

Pikapolonica85, kako si?

hvala bogu je na UZ vse ok. Videm je corpus luteum(rumeno telesce),za nosečnost je baje prehitro, da bi se lahko na UZ videlo. Ampak mislim, da bo kar prišlauser posted image ,ker me na hip kar lepo matra. Koliko časa ti pa zamuja? Kakšen postopek si imela?

Hihi, nobenega še zaenkrat, ga še čakam. Čakam prvo M po jemanju Visanne, in se nikakor ne prikaže. Matra me vse skupaj za znoret user posted image .
Dokler user posted image ni, je upanje, tako da THINK POZITIVE!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 431
23.10.2013 12:58:13   
pikapolonica 85

Pikapolonica85, kako si?

Hihi, nobenega še zaenkrat, ga še čakam. Čakam prvo M po jemanju Visanne, in se nikakor ne prikaže. Matra me vse skupaj za znoret user posted image .
Dokler user posted image ni, je upanje, tako da THINK POZITIVE!! user posted image

pred user posted image me še nikoli ni tako matralo kot sedaj,naj se ulije ali pa izgine vsaj za 9 mesecevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
23.10.2013 14:46:15   
zari
živjouser posted image

pikapolonica 85 kdaj imaš pa plan lulat, če ne pride sevedauser posted image .

mickybap še mal pa stopkauser posted image user posted image user posted image

sitka mala tebe pa ta user posted image kar pošteno heca, a se nebi mogoč šla mal pokazat.

anonimna torej še mal pa IUI, a še ta mesec. Zdravnik je res zakon, a ne?
No midva nisva zvedela nič novega, je pa bil res facauser posted image , poskušal najt rešitev in je ni zaenkrat našel. Tako da novembra po eskimčka, kot podporo aspirin al nekaj takega, če se prime seveda, v kar nimam več upanja, potem pa naslednje leto v nove boje.

Dobrodošle noveuser posted image in veselo špikanjeuser posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
23.10.2013 15:01:02   
mickybap
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 434
23.10.2013 18:06:41   
sitka mala

IZVIRNO SPOROČILO: zari

živjouser posted image

sitka mala tebe pa ta user posted image kar pošteno heca, a se nebi mogoč šla mal pokazat.

Jah ne vem... Pravijo, da se po končanju jemanja kT M vzpostavi po 3 mesecih, in isto velja za Visanne. Sem se pa odločila, da pokličem takoj prvi teden novembra, če se še ne bo pokazala, da malo povprašam.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 435
23.10.2013 18:39:48   
zari
sitka mala 3 mesece je pa kar dolga doba, zakaj si pa morala jemat te tabletke?

Neposredna povezava do sporočila: 436
23.10.2013 18:46:18   
sitka mala
Že za navadne KT to velja.
Jemala sem jih pa zaradi endometrioze (se med jemanjem ne pojavi, tako kot med nosečnostjo ne).

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 437
23.10.2013 19:06:31   
pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: zari

živjouser posted image

pikapolonica 85 kdaj imaš pa plan lulat, če ne pride sevedauser posted image .

mickybap še mal pa stopkauser posted image user posted image user posted image

anonimna torej še mal pa IUI, a še ta mesec. Zdravnik je res zakon, a ne?
No midva nisva zvedela nič novega, je pa bil res facauser posted image , poskušal najt rešitev in je ni zaenkrat našel. Tako da novembra po eskimčka, kot podporo aspirin al nekaj takega, če se prime seveda, v kar nimam več upanja, potem pa naslednje leto v nove boje.

Dobrodošle noveuser posted image in veselo špikanjeuser posted image . user posted image

v mb so rekli, da bi naj sedaj v petek delala test,ampka ga veretno ne bom, ker imam cikluse dolge od 28-40 dni. v življenju sem redko kdaj naredila test, boljše prinesem, ko se prikažeuser posted image , kot pa debel - na testu. Bo že prišlauser posted image Nisem jaz tak tip, da bi 4 dni prej, pa 2 dni po delala testuser posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 438
23.10.2013 20:03:40   
Anonimen
pikapolonica 85 ti si imela IUI (če se ne motim) kako to izgleda v MB?
Mi2 sva danes šla dat kri,zdaj pa pred naslednjim petkom ne sme bit user posted image da gremo lahko takoj v boje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
23.10.2013 20:51:30   
pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pikapolonica 85 ti si imela IUI (če se ne motim) kako to izgleda v MB?
Mi2 sva danes šla dat kri,zdaj pa pred naslednjim petkom ne sme bit user posted image da gremo lahko takoj v boje.user posted image

ja 11.10.sem imela IUI. Najprej sva morala dati kri za SPB. Potem sem počakala do M,5.dan M sem začela jest Clomid 1 tbl zvečer.jemala sem ga 5 dni,sledili so UZ,na 4 dni,10.11.sem si dala stopko,11.10.je moj dal ob 10 seme, katerega so do 13 ure prečistili,ob 13 sem imela IUI. Traja cca 20 min,je pa kot normalen gin.pregled,najprej si dr.nakaže s prsti kje leži maternica, nato ti že pripravljeno seme vbrizga s tanko cevko v maternico. odležiš cca 10 min in greš domov. Na 14.dan narediš doma test

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
23.10.2013 21:12:49   
Anonimen
midva sva danes dala kri.zdaj čakamo user posted image ... a clomid(a niso inekcije?? ker meni je rekel da bojo inekcije) kolikokrat si šla na UZ? ker jaz se vozim iz LJ... nekatere opisujejo neke krče (a si jih imela) pa po IUI si šla v službo al bolniška? vem da sem radovedna pa saj veš kako je če neveš in je to prvič user posted image
oooooo še malo pa bo testek user posted image user posted image user posted image držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 441
23.10.2013 21:22:48   
pikapolonica 85

midva sva danes dala kri.zdaj čakamo user posted image ... a clomid(a niso inekcije?? ker meni je rekel da bojo inekcije) kolikokrat si šla na UZ? ker jaz se vozim iz LJ... nekatere opisujejo neke krče (a si jih imela) pa po IUI si šla v službo al bolniška? vem da sem radovedna pa saj veš kako je če neveš in je to prvič user posted image
oooooo še malo pa bo testek user posted image user posted image user posted image držim pesti

nič nisi radovedna, kar vpr.rade volje delim izkušnje. ja to pa je odvisno za kaj se dr.odloči, ene imajo injekcije, druge tablete. jaz sem na bolniškem, ker delam v bolnici in težko dvigujem, pa ne bi rada tvegala, ker imam za sabo že 2 ss. od stop injekcije sem napihnjena, sem se bala da sem fasala hiperco, pa sem šla včeraj v mb na UZ, pa so me potolažili, da ni nič takega, da pač hormoni naredijo svoje. testa ne bom delal, ker raje prenesem user posted image , kot pa debeli - na testu, imam pa cikluse dolge od 28-40 dni, tako da 1 krat bo že prišlauser posted image .s krči je pa pri meni tako..4 dni imam krče, prej nič,včasih tako močne da me ponoči obudijo,take do sedaj pred user posted image nisem imela,če že misli priti M, naj kar pride, ker me zelo matrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
23.10.2013 21:24:12   
pikapolonica 85

nič nisi radovedna, kar vpr.rade volje delim izkušnje. ja to pa je odvisno za kaj se dr.odloči, ene imajo injekcije, druge tablete. jaz sem na bolniškem, ker delam v bolnici in težko dvigujem, pa ne bi rada tvegala, ker imam za sabo že 2 ss. od stop injekcije sem napihnjena, sem se bala da sem fasala hiperco, pa sem šla včeraj v mb na UZ, pa so me potolažili, da ni nič takega, da pač hormoni naredijo svoje. testa ne bom delal, ker raje prenesem user posted image , kot pa debeli - na testu, imam pa cikluse dolge od 28-40 dni, tako da 1 krat bo že prišlauser posted image .s krči je pa pri meni tako..4 dni imam krče, prej nič,včasih tako močne da me ponoči obudijo,take do sedaj pred user posted image nisem imela,če že misli priti M, naj kar pride, ker me zelo matrauser posted image

aja pa na UZ sem bila 2 krat, na 4 dni

Neposredna povezava do sporočila: 443
23.10.2013 21:38:18   
Anonimen
o hvala za odgovor user posted image ..kar pa opisuješ so pa bolj znaki za user posted image kot user posted image ..
od kdaj si pa bila na bolniški? Torej si že zanosila z IUI?
DRŽIM PESTI user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
23.10.2013 23:02:02   
mickybap
pikapolonica 85
ja jutri grem na 2. UZ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
24.10.2013 7:34:54   
pikapolonica 85

o hvala za odgovor user posted image ..kar pa opisuješ so pa bolj znaki za user posted image kot user posted image ..
od kdaj si pa bila na bolniški? Torej si že zanosila z IUI?
DRŽIM PESTI user posted image

bomo videli čez nekaj časa komu pripadajo znaki user posted image ,glede krčev si se opredelila da bi naj šlo zauser posted image ?sem jaz včera zvečer vzela kar lepo spasmex in sem spala ko pupa,sem prav začudena da mi je pomagal, ker mi pri user posted image popolnoma nič ne pomaga.v petek se imela IUI, takrat sem imela v službi proste ure,s pon.sem pa na bolniški. To je moj prvi IUI,2 krat sem zanosila spontano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
24.10.2013 7:41:16   
pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: mickybap

pikapolonica 85
ja jutri grem na 2. UZ user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da boš pridelala zadostno št.foliklov,da bo to tvoj zadnji UZ. Javi nam kako je šlo. h kateremu dr pa hodita?

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 447
24.10.2013 10:20:30   
jona klara
joj vidim, da na tej strani nič kaj ne dogaja.Punce vso srečo in pluseke

betricija- kako s tabo? a si že začela z špikami?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 448
24.10.2013 10:37:30   
mickybap
V soboto imam punkcijo user posted image user posted image na papirju pise folikuli 12x3 20,12,18 ne vem ali je to dovolj ????????? sem dobila pregnyl danes ob 10

Neposredna povezava do sporočila: 449
24.10.2013 13:36:45   
Aleda
Ojla tut jaz imam v soboto punkcijo, je pa bolj revno vse skupaj tokrat, sam 3 folikli so, upam do so vsaj ti kvalitetni. Res ne vem, kaj vpliva na to da jih je tako malo, v prvem postopku je blo isto, v naslednjih dveh sem jih imela pa enkrat 6, enkrat 10.

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?