|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september/oktober 2013
16.10.2013 12:51:44   
Anonimen
hvala aspera, tudi meni ni bilo nič jasno, pa tud ko sem brala zgodbe od drugih, da so zanosile spontano po toliko nevspelih postopkih, sem si mislila, men se to nemore zgoditi.Zdravnica nas je pred 4. postopkom poklicala na razgovor, mislim, da je bila dr. Bokal in rekla kako imam slabe celice, nikoli zmrznjenčkov........bla, blaaa....
jaz pa vsa objokana, obupana, in glej, user posted image tako da pustite se presenetiti pa če je usojeno se bo zgodilo, ker na silo nič ne gre pa user posted image tudi ne,

lp user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
16.10.2013 16:25:02   
mickybap
Prosim za pomoč,zacelo mi je do lrjavo in zvečer bo teklo in rdeče,kdaj se računa prvic dni M?in ali zjutraj zacnem s zdravilima?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mickybap -- 16.10.2013 16:29:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
16.10.2013 16:52:08   
aspera
Sicer zelo nerazumljivo pišeš, ampak kakor te razumem, imaš šele rjav izcedek? Mislim, da se prvi dan menstruacije šteje takrat, ko priteče kri. Če bo to še danes, začneš jutri z injekcijami, če bo jutri, potem začneš v petek. Punce ponavadi pišejo, da si jih dajejo zvečer.

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 403
16.10.2013 17:40:57   
sitka mala
Oooo Aspera jaz bi tudi user posted image !! user posted image

Na predavanju je rekla, da je sicer % uspešnosti pri prvih postopkih IVF okrog 35%, da pa je ogromno takih, ki spontano zanosijo med čakanjem na drugi postopek, saj je telo še polno hormonov. Tako da upanje ostaja tudi če postopki niso uspešni!
Ala punce, OPTIMIZEM! user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 404
16.10.2013 18:22:55   
zari
Ojla punceuser posted image

Zanimivo temo ste izbraleuser posted image , prehrano in te zadeve. Sem nabavla maco, tisto iz DM, a to pijeva oba do sred ciklusauser posted image ???.
Se bova mal igračkala po naravni poti in kot podpora še dabroston od 16 do 26 dne ciklusa. No ja, sem pred postopki zanosila po naravni poti trikrat in se je končalo vsakič z ss do 8 tedna, tako da... bomo videli. Me je pa takrat v MB tako čudno gin. gledala (kot da sem skočila čez plotuser posted image ) zaradi partnerjevega slabega spermijograma. Nato uspešen postopek in res nisem imela energije poskušat po naravni poti zaradi razočaranja in potem umetna i dvakrat plusek in razočaranje.
Se pa jaz osebno nebi igračkala z maco v postopku, ker sem vsakič predobro odreagirala.

Punce za vse ki ste v postopkuuser posted image in veselo špikanje, predvsem pa veliko polnih folikelčkov.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 405
16.10.2013 18:29:31   
aspera
Jaz sem jo tudi že komaj čakala, ker sem že 3 dni imela rjav izcedek in tisti občutek, da bo vsak čas priteklo, pa nič user posted image . Zdaj pa čakamo začetek novembra, da prevzameva zdravila in potem pri drugi user posted image akcija.
Sitka mala, držim tačke, da tudi tebe kmalu obišče.
A da jih v prvem postopku 35% zanosi? To je pa potem še bolje kot po naravni poti, kjer imaš na ciklus 25% možnosti, da zanosiš user posted image .

< Sporočilo je popravil aspera -- 16.10.2013 18:30:22 >

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 406
16.10.2013 20:54:09   
Anonimen
Punce jaz imam pa v ponedeljek posvet v MB pri Prof. dr. VELJKO VLAISAVLJEVIĆ. Kakšne izkušnje?

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
16.10.2013 21:07:55   
zari
Pozdravček anonimna, midva pa imava posvet v torek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
16.10.2013 21:10:58   
Anonimen
Tudi pri njemu? Jaz sem danes slučajno klicala gor,ker jim nonstop pošoljam emajle pa nič in mi ponudi frej termin v ponedeljek (kao,ker mi nisi nič odgovorili..) hehhe hitro a?

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
16.10.2013 21:18:03   
zari
Super resuser posted image , ja tud pri njem, imava ponavadi pri njem ob torkih. Ko sva bila pri Gavričevi, sva pa imela posvete ponavadi ob ponedeljkih, se je verjetno v tem času tud kaj spremenilo al pa dopusti in podobno, sem pa ta termin dobla v avgustu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
16.10.2013 21:23:52   
Anonimen
Jaz grem prvič v MB do zdaj sem bila v Lj.. ampak ja slučajno sem klicala v Mb ker sem rabila eno informacijo in ja zatežila še zaradi mejlov.... hmmm v naslednji petek imam pa posvet v Lj..tko da newem user posted image

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
16.10.2013 21:31:52   
pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dobro jutro,
4 postopke sem dala skozi, neuspešno, 4. je sicer bil pozitiven in takrat sploh nisem hodila na forume, sem se probala čim manj obremenjevati, ker vsaka punca doživi postopek drugače, enkrat sem prebrala da si je ena punca grela stopala z termoforom pa sem tudi jaz probala, tako da se mi je pokazal +, žal se je po enemu tednu končalo.
Sedaj sem v 23. tednu nosečnosti, spontano sem zanosila, tako da, srečno vam želim punce :)

jupiii čestitam!user posted image user posted image sedaj pa lepo grej ne samo stopala, tudi trebuščka grejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.10.2013 21:32:04   
zari
Bosta vsaj imela informacije iz obeh strani in bo mogoče odločitev lažja kako naprej.
A tud v LJ imasta prvi posvet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
16.10.2013 21:35:13   
pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

Anonimna, super za nosečnost, čestike user posted image . Ko preberem take zgodbe, mi ni nič jasno, ampak očitno se vsake toliko časa zgodi kakšen mali čudež in katera po ne vem kolikih letih potem kar naravno zanosi user posted image .
Jaz zase vem, da trenutno nimam namena it na ne vem koliko postopkov, če ne bo nič, pa pač ne bo. Ne bi žrtvovala naslednjih npr. 10 let življenja zato, da bom imela otroka. Sicer imava šanse tudi naravno, ampak so majhne, tako da če ne bo z umetno nič, se bova pa potem prepustila toku in kar bo bo.

Jaz sem pa danes končno user posted image dobila.

me veseli, da sva vsaj 2 istega mnenja,tudi mi2 se ne misliva v nedogled "ubijati"zaradi tega, da mogoče ne bova imela otrok,moramo se znati imeti radi tudi brezuser posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 414
16.10.2013 21:36:21   
Anonimen
Ja to sem hotla že pred poletjem pa nobenega ni bilo za dobit... potem se pa že odločiva pa evo vsi na kupu user posted image
ne v lj naj bi v soboto začela že terapijo.. ne ne prvič,bo tole že zame kar sedmi postopek.

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
16.10.2013 21:51:44   
zari
Uuuhoho sedmi, resnično upam da bo zadnji in polno eskimčkov, da bo še več bebicuser posted image . A je bil kateri uspešen? In upam da nisem preveč radovedna. No jaz sem z MB zaenkrat zelo zadovoljna in dosti punc pride iz LJ v MB, ampak ko si že enkrat v postopku je po mojem težka odločitev, mogoče pa bosta tud v MB hitro v postopku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
16.10.2013 22:20:09   
mickybap
Punce mene zanima koliko sta stare??Jaz imam 27 leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 417
16.10.2013 22:25:34   
Aleda

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85

Anonimna, super za nosečnost, čestike user posted image . Ko preberem take zgodbe, mi ni nič jasno, ampak očitno se vsake toliko časa zgodi kakšen mali čudež in katera po ne vem kolikih letih potem kar naravno zanosi user posted image .
Jaz zase vem, da trenutno nimam namena it na ne vem koliko postopkov, če ne bo nič, pa pač ne bo. Ne bi žrtvovala naslednjih npr. 10 let življenja zato, da bom imela otroka. Sicer imava šanse tudi naravno, ampak so majhne, tako da če ne bo z umetno nič, se bova pa potem prepustila toku in kar bo bo.

me veseli, da sva vsaj 2 istega mnenja,tudi mi2 se ne misliva v nedogled "ubijati"zaradi tega, da mogoče ne bova imela otrok,moramo se znati imeti radi tudi brezuser posted image

Tudi midva sva se pogovorila glede tega, če ne bo pač ne bo... jaz se res nisem sekirala, mojemu pa ni bilo lih vseeno. Sem rekla da če do 35 leta ne bom zanosila, je to to... in sem si že naredila načrte kako se bom posvetila mojemu hobiju, pa da bova z možem po gričih hodila... no pa nama je ratalo v drugem postopku, sedaj se pa spet borimo, bi radi še enega al pa dvauser posted image

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.10.2013 7:53:44   
Anonimen
JUTRO!!! user posted image
zari hvala
Ja ja je bil enden uspešen a se je žal v 13 ted končal.. z pozitivo naprej in vrjet da bo spet plusek user posted image
Oh o eskimčkih pa lahko samo sanjam user posted image
Tudi jaz tebi želim da bo zadnji postopek in seveda eskimčke. (nisem nič brala nazaj kaj ste pisala zato bom zdaj sproti malo brala)
vsem želim veeelike pluske user posted image
Lep dan user posted image

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
19.10.2013 12:27:25   
pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85

Tudi midva sva se pogovorila glede tega, če ne bo pač ne bo... jaz se res nisem sekirala, mojemu pa ni bilo lih vseeno. Sem rekla da če do 35 leta ne bom zanosila, je to to... in sem si že naredila načrte kako se bom posvetila mojemu hobiju, pa da bova z možem po gričih hodila... no pa nama je ratalo v drugem postopku, sedaj se pa spet borimo, bi radi še enega al pa dvauser posted image

kot da bi sebe poslušala, tudi jz ne mislim hoditi dlje kot do mojega 35.leta (imava še 8 let časa). če pa nama ne uspe, kupiva traktor in se bova na stara leta vozila z njim kot đeksonauser posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.10.2013 7:48:18   
Anonimen
Živjo punce!

Ponovno se vam pridružujem v boju, danes pade prva igla.

Lep pozdrav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
21.10.2013 18:36:10   
sitka mala
Hojla punce! Pri meni še nič novega.user posted image

Me pa zanima, če še katero boli (ne vem, ali je mehur, ali maternica, jajčniki user posted image ), ko ima poln mehur? Ponoči je grozno - če se mi npr ne da takoj vstati in iti na WC, me potem boli še kako uro? Kakšno mnenje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.10.2013 21:00:32   
pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala

Hojla punce! Pri meni še nič novega.user posted image

Me pa zanima, če še katero boli (ne vem, ali je mehur, ali maternica, jajčniki user posted image ), ko ima poln mehur? Ponoči je grozno - če se mi npr ne da takoj vstati in iti na WC, me potem boli še kako uro? Kakšno mnenje?

jaz sem imela 11.10. IUI in me tudi tako boli kot ti opisuješ, ampak takoj ko spraznim mehur je boljše. je pa pri meni drug problem, trebuh imam napihnjen kot 6 mesecu nosečnosti, sicer hvala bogu brez bolečin, se pa moram priti ju3 v mb pokazat. Po mojem je najverjetneje kakša hipercauser posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.10.2013 21:47:21   
Anonimen
Hej
evo mene iz Maribora,dr.Vlaisavljević se je odločil da poiskusimo IUI in to z to user posted image ki pride kmalu. Z velikim optimizmom in upanjem se že veselim..user posted image
punce gremo na user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
22.10.2013 6:31:50   
Anonimen
Tudi pri meni je včeraj padla prva injekcija.

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?