|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september/oktober 2013
8.10.2013 20:01:53   
zari
Viiiii!!! Super, sedaj pa gre zaresuser posted image .

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.10.2013 20:29:09   
dekca

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: dekca

Prolaktin mogoče?

No, jaz se bom odvila nazaj iz vate in grem jutri pogledat, kaj mi bodo lepega povedali za naprej. Če sploh kaj...

dekca kam pa gresta? Lj ali Mb?

Jaz sem v LJ, danes sem dobila zeleno luč za postopek št. 3 (ker sem imela najprej odobrena samo dva),
so mi dvignili dozo zdravil. Moram reči, da si je dr.vvzela čas za poslušanje mojih pripomb in sva šli skozi
vprejšnja postopka, tako da imam tudi zdaj kratek postopek in Puregon, če še zdaj ne rata, pa ne vem,
najprej še enkrat vsa testiranja, potem bomo pa videli dalje.
Je pa novo to, da ni treba delati testa na SPB enkrat letno, ampak veljajo izvidi dve leti.

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.10.2013 21:26:36   
tara.81
zari midva imava posvet 24. in veš kako se mi vlečejo tej zadnji tedni. Bolj kot vsi ostali 4 meseci. Kar ne morem verjet. Pa to vreme. user posted image user posted image Karmen pravi, da se bližamo O, nekje v petek naj bi bila, tako da morava bit pridna in meni se pa ta mesec prav ne da. Ponavadi me čisto razganja, zdaj pa ne vem...sem po vremenu user posted image .

Monsy kako je s tabo? Si boljše? Si govorila še kaj z Merlotom kaki so plani za naprej?

dekca super novica! user posted image

Pommaranca prijetno pikanje in čimveč polnih folikov user posted image !

jona klara jaz sem si za ta cikel nabavila in pridno pila agnus castus in zdaj ne vem, če ima Karmen prav in bo O v petek najkasneje, bo prvič po res dolgem času, da bo tako hitro. V petek bo 17. dan cikla. To pomeni, da bo user posted image v teoriji prišla že 31. dan. Kar se mi v teoriji skoraj pokriva s 1. posvetom gor v MB. Mogoče bi lahko dala kri še isti dan? Opravila " muhi na en mah user posted image Si malček zmišljujem saj vem user posted image

Ostale kako ste?

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.10.2013 22:29:15   
Aleda
Anonimna- kri sem dala zato da smo se prepričal da nisem noseča

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 329
9.10.2013 0:27:22   
iris1978

IZVIRNO SPOROČILO: arcika

Punce zivijo.kako ste kej?jst sm imela v soboto transfer v postojni po postopku icsi.a mi lahko kera pove po kolikih postopkih ji je ratalo?mene je tako strah,sploh vec newem kdaj naj naredim test da vidim ,jajcniki me bolijo ful....upam da boste kmalu zagledale + ....lepo prosim za odgovor

Pozdravljena Arcika, tudi nama je uspelo v prvem postopku, tako da kar pogumno in pozitivno naprej :-)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;19/st/20131117/dt/6/k/fabf/preg.png[/img]

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 330
9.10.2013 8:17:17   
jona klara
jutro

dekca-super za nov postopek, pa naj bo ta uspešen.Zakaj pa si imela odobrena 2 postopka, saj ti jih pripada 6?pri kateremu dr pa si?jaz sem šla k Rešeu sedaj, če mi ne bo všeč grem pa še enkrat nazaj v lj, kar dvomim, pol oa se itak ne gremo več če sedaj v 2 poskusih ne bo nič.Jutri grem v trst dati kri za amh, da vidimo na čem smo, pol pa štartam januarja, se ne grem več v 2013, dovolj bilo razočaranj,se bom malo pripravila na vse skupaj, pa bo kar bo

tara- meni se je vedno tako mudilo v postopek, sem biča kr nevozna, da gredo dnevi počasi, ko je pa postopek minil, pač neuspešno, bi pa kr čas nazaj zavrtela in res bbrezveze, kar je namenjeno je, je pa res, da eni pravijo, da si moraš sam pogruntati katere mesesce v letu sploh lahko uspe, eni naj bi bili mrtvi glede plodnosti, ampak ne isti za vasko.-.
srečno vsem

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 331
9.10.2013 8:31:52   
aksuram
Če bo katera potrebovala utrogestan ga ugodno prodam. Jaz sem ga takrat kupila prevec, sem ga pa jemala do nuhalne. Naj mi napise na zs

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 332
9.10.2013 9:23:52   
arcika
zari Jst sm klicala gor pa so mo rekli naj se novembra po menstro narocim.tko da najbrz bo decembra ponovni postopek

pisanec kako si pa ti kej?

Monsy user posted image user posted image user posted image vem d trije hudu kukr men ampak kaj cmo.gremo naprej u boje za izrecene user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 333
9.10.2013 10:49:25   
monsy
hvala punce za tolažbo!! user posted image

Danes sem klicala Merlota, pa pravi da je prišlo do neke spremembe v maternici pred ETjem. Eno strokovno besedo je rekel, pa sem pozabila kako user posted image a kira ve al pa je imela podobno težavo?

No u glavnem 11.novembra imam UZ in pol pravi da bomo vidli kako naprej,...

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 334
9.10.2013 13:40:02   
pišanec
Živjo vsem.

Monsy user posted image

Jaz sem 11.dan po ET. Sicer še vedno belina, ampak imam bolj malo upanja. Krčev, špikanja in vsega kar sodi zraven že en teden ogromno (in jaz vsak znak milijonkrat analiziram), sedaj pa imam občutek, da prihajajo tisti menstrualni. Tudi prsi so nehale boleti, so še napete - ampak se bojim, da bo rezultat spet tak, kot vedno do sedaj. V prvih dveh postopkih se je zgodba končala na 11 ali 12. dan po ET, ampak sem imela tokrat transfer že 3. dan.

V glavnem, če se prej kaj ne zgodi, delam test jutri zjutraj - potem pa najverjetneje spet soočenje z dejstvi. Uf, res se mi ne da še enkrat skozi to razočaranje in pobiranje. saj se bom, ampak vseeno...

Vsem držim pesti!!!

p

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 335
9.10.2013 15:05:45   
mickybap
Eno vprasanje,a se zdravila/inekcije plačajo?

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.10.2013 15:29:13   
aspera
^^Nič se ne plača, če plačuješ obvezno in dodatno zdr.zavarovanje. 6 postopkov ti krije zavarovalnica.

Midva sva pa imela danes konzilij in smo zmenjeni, da ob prvi user posted image že lahko pokličem in grem po zdravila. Po eni strani sem vesela, po drugi me je pa ful strah vsega tega user posted image . Sploh sedaj, ko sem na konziliju vprašala, če je res možno dobiti pri njih narkozo za punkcijo in da sem se tako zmenila z dr.Zornom, pa so mi rekli, da oni nimajo anesteziologa in da uspavat me ne morejo. Lahko pa zahtevam analgezijo, nekaj močnega ti dajo v žilo in te baje prav malo "zadanejo" in so mi rekli, da naj na UZ-ju za to rečem.

Ali je katera že dobila to analgezijo za punkcijo??? Jaz sem zdaj prav panična, sploh ko se spomnim kakšne muke sem preživljala ob HSG-ju.

Pa odmerek so mi zmanjšali, ker mi je po njihovem mnenju Zorn predpisal previsokega, glede na to, da sem že na Femaro tako dobro odreagirala in da sem bolj med ta drobnimi.

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.10.2013 15:30:08   
aspera
pišanec, reees stiskam pesti, da ostane belina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 338
9.10.2013 16:37:27   
niki123
Zivjo aspera,
Jaz sem imela analgezijo za punkcijo.je 100 x boljse,kot ce ti dajo samo ketonal.v bistvu izgleda tako da te piknejo v zilo in takoj zaspis, in ko je konec se zbudis, kot da se ne bi nic zgodilo.pol si malo zmeden ja, ampak v eni urci si kot nov:-) .vsaj pri meni je bilo tako.sem pa enako kot ti,pri Dr.zornu.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 339
9.10.2013 17:03:28   
aspera
A prav spala si? Meni so rekli, da si samo malo zadet, da pa ne spiš, ker ti ne dajo prav narkoze. Pravijo, da pri njih ni možno, da te uspavajo, ker nimajo anesteziologa user posted image .

(odgovor članu niki123)
Neposredna povezava do sporočila: 340
9.10.2013 17:11:16   
monsy
pišanec držim pesti da ti tokrat uspe!!!!!! Saj veš znaki so zelo podobni in za M in za user posted image , tako da ne obremenjuj se preveč s tem!!

aspera, jaz sem tud bolj pri ta suhih, in moj prag bolečine je res nizek. Tudi če me mal uščipneš sem takoj u modricah user posted image Verjemi, da punkcija ni tako boleča da je ne bi mogla preživet. 16 celic sem imela, 20 minut so me pikali,....pa sem pričakovala da bo res hudo,...pa sploh ni bilo. In samo en naklofen duo sem 1h prej spila,....ne sekiraj se tolko!!!!!!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 341
9.10.2013 17:20:49   
Anonimen
Evo zopet mene,je minilo kar eno leto od zadnjega postopka in ja pravijo da je 7 pravljična številka no upajmo da tokrat pa res saj greva v sedmi poiskuz IVF,tokrat upava da bo vse uredu... (v prejšnjem sva zanosila,a se je žal v 13ted končalo user posted image )
Tko da evo ta mesec začnemo ponovno jupiiiiiii,punce držim pestke za vse nas user posted image

(odgovor članu monsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
9.10.2013 18:51:30   
zari
tara.81 no resnično upam da bosta konec tedna pridno slončkala in naslončkala eno luštno bebouser posted image . Verjamem da se ti vleče, pa saj bo hitro minilo in bova poročale kaj sva zvedeli, ali pa se boš od nas poslovila na drugo temouser posted image . A lahk uprašam kdo je Karmen?

arcika saj december bo hitro tu, pa še tak čarobni mesec je to in pišeš božičku in potemuser posted image user posted image .

monsy men ponavadi niso nič preveč razlagali, samo da je prišlo verjetno do kromosomske napake in se ni obdržalouser posted image , tud decembra lansko leto ko je bil plusek in v štartu krvavitve, beta je bila vendar pri naslednjem odvzemu že majn.

pišanec držim pesti, da jutri nalulaš user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

aspera to je pa brzina, kako lepouser posted image .

anonimna ja res pravijo da je sedem čarobno številouser posted image . Kje sta pa v postopku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.10.2013 18:58:21   
mami 26
Joj jaz vas nič nisem prebirala...tko da zdaj bom bolj na tekočem in bolj aktivnauser posted image
zari ljubljana... ti?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.10.2013 19:12:32   
zari
Mariboruser posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 345
9.10.2013 19:35:06   
pikapolonica 85
jaz sem bila včeraj na zadnjem UZ-ju , ju3 si dam stopko, v petek pa IUIuser posted image nimam nekega večjega upanja, ampka je zame to res en veeeliiik izziv,tudi če ne bo uspelo,gremo napreeejuser posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 346
10.10.2013 9:54:41   
pišanec
Dobro jutro,

žal sporočam, da nama tudi v tretje ni uspelo in je en velik MINUS.

Držim pesti vsem!!!

p

Neposredna povezava do sporočila: 347
10.10.2013 10:44:42   
zari
pišanec NNNEEEEEEEEEEEEE!!! mogoč je pa prehitro, kak smo tu potrebne dobre novičke in sem res računala nate, mogoče pa še bo.

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 348
10.10.2013 11:10:41   
pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: zari

pišanec NNNEEEEEEEEEEEEE!!! mogoč je pa prehitro, kak smo tu potrebne dobre novičke in sem res računala nate, mogoče pa še bo.

ne se sekirat, tudi za nas bo 1 krat posijalo sonce. Mene pa vsi karajo, da sem negativna, da govorim, da nama IUI ne bo uspel...ampak sem pač takšen tip, raje se pripravim na negitivno, kot pa da sem polna pričakovanj in potem beeeuser posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.10.2013 12:12:59   
arcika
user posted image punce zou mi je za vse vas...upam da nam vsem naslednic rata user posted image
Vsem poudarjam en velikuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?