|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september/oktober 2013
23.9.2013 15:00:24   
sitka mala
Piščanec user posted image mislim nate!!

Ravno danes sem spet gledala "svinčnik" v hladilniku. user posted image In resnično komaj čakam, da se začne vse! Velika verjetnost je tudi, da greva že letos na svoje! Kot naročeno!user posted image

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 201
23.9.2013 15:11:50   
pišanec
Monsy in sitka mala, hvala za pesti user posted image
Tudi jaz upam, da v tretje rata!

Tudi jaz vama stiskam pesti...
P

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 202
23.9.2013 17:49:24   
pikapolonica 85

IZVIRNO SPOROČILO: pišanec

Monsy in sitka mala, hvala za pesti user posted image
Tudi jaz upam, da v tretje rata!

Tudi jaz vama stiskam pesti...
P

PIŠANEC držim pesti za te in vse nas, ki se borimo za user posted image

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 203
23.9.2013 18:26:20   
aspera
pišanec, tudi jaz pošiljam pozitivne misli, da bo šlo tokrat vse kot po maslu in da vama uspe. Saj veš, v tretje gre rado user posted image .

monsy, me veseli, da se bolje počutiš, samo da ni kakšna hiperca, pa je ok.

Jaz po eni strani tudi komaj čakam konzilij, ker če bova šla po konziliju v naslednjem ciklusu že v postopek, bo to že oktobra. Po drugi strani me je pa vsega skupaj kar malo strah. Nikoli nisem marala tega skakanja okrog zdravnikov, zdaj pa že eno leto samo to počnem user posted image . Upam, da nama vsaj hitro uspe.

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 204
23.9.2013 20:24:28   
ančiča
[aspera/b] sej bo po konziliju gre res vse hitro.pa nič ni tko strašnega ne boj se.je pa res odvisno od vsake posameznice kakšen prag bolečine ma

< Sporočilo je popravil ančiča -- 23.9.2013 20:28:30 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 205
24.9.2013 6:31:01   
Katalena
A mi mogoče katera ve svetovati? Avgusta je bil moj zadnji postopek, kdaj lahko računam, da spet pričnem z novim, torej z jemanjem KT?
Hvala.

(odgovor članu ančiča)
Neposredna povezava do sporočila: 206
24.9.2013 9:41:33   
arcika
Punce zivijo.kako ste kej?jst sm imela v soboto transfer v postojni po postopku icsi.a mi lahko kera pove po kolikih postopkih ji je ratalo?mene je tako strah,sploh vec newem kdaj naj naredim test da vidim ,jajcniki me bolijo ful....upam da boste kmalu zagledale + ....lepo prosim za odgovor

(odgovor članu Katalena)
Neposredna povezava do sporočila: 207
24.9.2013 11:00:59   
pišanec
Arcika, ti samo pozitivno razmišljaj.
Enim uspe v prvo, pri nekaterih traja dlje - pravila ni. Vendar boš tukaj na forumu našla v glavnem tiste, ki se še borimo, tako da statistika ne bo pravilna.
Midva sva sedaj v tretjem ICSI postopku, jutri je punkcija.

Držim ti pesti, da zagledaš en velik +, saj tole čakanje je res najtežje.
P

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 208
24.9.2013 11:04:00   
Anonimen
arcika, meni je v PO ratalo v prvo (prej 3x neuspesno drugje). drzim pesti da bo tudi tebi user posted image

drugace pa kar pocivaj, sprosti se, ce nimas tezkega dela lahko mirno v sluzbo, da si vse skupi spozabis in bo slo...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arcika)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
24.9.2013 11:38:21   
arcika
Piscanec in anonimen hvala za te besede.jst upam d mi rata v 1,ampak me je p strah.user posted image kdaj bi p lhk test pokazu al je al ni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
24.9.2013 11:45:13   
arcika
Hvala z tolazbo.pa sory ka sm prej napisala narobe ime.nisem hotla.

< Sporočilo je popravil arcika -- 24.9.2013 11:46:08 >

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 211
24.9.2013 11:46:16   
monsy
arcika ohh kako te razumem....jst bi tudi da rata že u prvo!!!! Ne da se mi s temi postopki več,...ju3 mam transfer u PO.
....ampak nevem če sem tista srečnica ki ji to lahko uspe že u prvo user posted image

mislim da 14 dni po transferju se dela test!!

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 212
24.9.2013 12:57:17   
oreh
Oj, se moja izkušnja za arciko...
vsaki lahko uspe, da rata v prvo, če pa ne, pa je toliko več možnosti, da v drugo ali tretje, čas med postopki pa kar leti, čeprav se zdi, da poraza ne moreš preživeti, oja, pa lahko, šele takrat vidiš kakšno moč imaš, ki premaga žalost in že upaš na plusek v novem postopku... meni je uspelo v drugo in točno čez 1 leto in en dan po prvi špiki sem dobila najlepše bitjece v roke. sploh pozimi se mi zdi, da je bila kar serija punc, ki jim je uspelo v prvo in kar nekaj starih bork, ki jim je uspelo v zadnjem poskusu. torej vedno in vsaki uspe
držim pesti, da vsem vam uspe že v tem postopkuuser posted image user posted image user posted image

p.s. monsy, čez 24 ur bo-bosta že vgnezdenauser posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 213
24.9.2013 13:48:15   
monsy
oreh vem ja!!! user posted image
ti pišem ju3 na ZS ko pridem domov!!! Drži pesti user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 214
24.9.2013 14:48:31   
aspera
pišanec, zate držim pesti, da bo jutri punkcija ok in čim manj boleče potekala, pa za čim več celic user posted image user posted image

monsy, zate pa, da te pričakajo lepe blastociste in da se kaj prime user posted image user posted image . A boš rekla, da ti 2 vstavijo? A to lahko kar po želji, a ni tako, da ti do 35. leta v prvih dveh (ali treh) postopkih samo po eno oplojeno celico vstavijo?

arcika, upam, da nam boš čez nekaj dni lahko sporočila lepo novico, če ne, pa nč obupat, v nove boje user posted image . A imaš kaj zamrznjenčkov?

< Sporočilo je popravil aspera -- 24.9.2013 14:49:54 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 215
24.9.2013 14:57:13   
monsy
aspera hvala!!! ja jaz nimam še niti 30,... pa bi vseeno 2, če se da user posted image
ma mislim da ga.Oreh je tud 2 dobila, pa ima še daleč do 35-tke user posted image Po resnici, nimam pojma. A mislim da večinoma 2 vstavijo če to hočeš!!!
pišanec tudi jaz držim pesti za ju3, da bo čimveč celic!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 216
24.9.2013 15:09:59   
pikapolonica 85
Kdaj po Clomifenu za pripravo na IUI je p1.UZ? Jesti ga začnem 5.dan M,torej kdaj ste imele UZ?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 217
24.9.2013 15:40:13   
arcika
Nimam nc zamrznjenckov .so mi dubl samo 3 celice,2 so se pa oplodile.dr.res je rekel,da so se zelo lepo oplodile.pri fantu so spermiji super vendar je problem pri meni ker spermiji ne pridejo naprej.jst tud držim pesti da dobite cim vec celic in da bodo kmalu sami user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 218
24.9.2013 18:28:24   
zari
arcika pozitivno!!! A potem takem so ti dve pikice vstavli, no držim pesti. Men je test pokazal 10 dan pozitivno, so pa punce katerim je pokazal že 8 dan dve črtici, je pa spet odvisno kdaj si imela stopko.

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 219
24.9.2013 20:01:26   
september*
punce
jaz sem ena izmed tistih, ki ji je v prvo uspelo pri dr. Rešu, pa sem tudi mislila, da ni mogoče, da bi uspelo v prvo.

imela sem 5 celic od tega se je samo ena oplodila in naju je pričakala na 3 dan, sedaj pa pridno brca v mojem trebuščku, jaz pa komaj čakam na navember, da vidim, kaj nam je uspelo narediti. user posted image

sama sem delala test 10 dni po ET in je pokazal rahlo drugo črtico.

samo toliko od mene, držim pesti za vse, ki se borite tudi za vas bo prišel čas, ko boste ugledale prečudoviti plusek na testu, če pa ne v prvo, pa v drugo, tretje, samo obupat ne.

lp

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 220
24.9.2013 20:24:31   
zari
septemberuser posted image user posted image user posted image

Katalena midva sva šla v nov postopek, po cirka 3 mesecih.

pišanec tudi jaz držim pesti user posted image , kot pravijo punce v tretje gre radouser posted image .

monsy ja jutri boš grela pikico ali dveuser posted image , tudi jaz mislim da ne bi smel bit problem, če imaš željo po dveh pikicah. No jaz sem pred leti dobila dve, ker sta ostale samo dve in še te sta bile slabe kvalitete in imamo doma super kvalitetno pupouser posted image . Lani so mi sami ponudili dve, letos pa samo eno, čeprav še nimam 35, je spet odvisno od zdravnikov.

(odgovor članu september*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
25.9.2013 8:09:38   
jona klara
hej borke nove in stare, nama je pred 3,5 leti uspelo v ljubljani v prvo, od 5 celic en zarodek in ta že sedaj hodi v vrtec, krepak fant.no ampak za drugega se pa že matramo več kot 2 leti pa so že šli trije postopki, sedaj še imamo enega ki ga bomo na jesen zimo pokurili in upam, da uspešno, saj sedaj pridemo še samo do ene dveh celic....sreč no vsem naj vam uspe v prvo ...,

tara- kdaj štartaš

betricija- kako pri tebi

S*- kje se skrivaš

kaj pa lanske aprilske borke kje ste

piščanec- srečno

katera je spomladi dala preveritiAMH?

SREČNO KMALU SE PRIDRUŽIM V BOJ

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.9.2013 8:56:59   
arcika
Zari stopko sem imela torek 17.zakaj je to pomembno?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 223
25.9.2013 9:32:39   
pikapolonica 85
Pa je prišla teta user posted image user posted image , sedaj pa gre zares. V nedeljo začnem s Clomidon, potem pa čakam na prvi UZ...in IUI. Je mogoče katera, ki se bo borila na približno isti datum?

(odgovor članu arcika)
Neposredna povezava do sporočila: 224
25.9.2013 9:54:53   
pišanec
Dobro jutro vsem,

Evo, jaz preživela punkcijo v Postojni, dobili 10 celic.
Tudi v prejšnjih dveh postopkih je bilo veliko celic, samo pričakalo naju je bolj malo zarodkov na 5.dan.
Tokrat je transfer v soboto, na 3.dan - prvič, da bo tako hitro. Razlog mi je seveda povedal: ker sem stara in je treba zarodke čim prej vrniti v naravno okolje user posted image .
Prvič sem tudi dobila Estrofem tablete. Pa že imam problem: zdi se mi, da mi je rekel, da jih jemljem na 12 ur. V navodilih pa piše enkrat dnevo, tudi pakirane so po dnevih, kot kontracepcijske. Mi lahko katera pomaga?
Hvala.

Vsem držim pest!
P

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?