malamut
|
Evo mene sz pregleda, nisem noter ostala. CTG lep, brez popadkov, MV zaprt, glavca že nizko, oz ku je reku: prislonjena. Jaz ku en bk, kej sploh to pomeni, pa pravi, da je spuščen in se ne bo več obrnu. Buhvarji, še to bi se mankalo. Mulo je zgubu ključe zgleda, kr neče pret wn. Kontrola spet v petek če bo še vedno noter. Cari, vse to sprovano tudi prnas. Učinek: Kim80 Ja, mam NS, ma sem jo lepo uravnavala s hrano inu ni blo potrebe po inzulinu, sem bla prov vesela. V Lj je praksa, da če imaš NS, sprožijo pr 39. tedni, ma ne tle!!! Po zadnjih meritvah je jmu 4100g, zato smo vsi mislili, da bojo zihr sprožli, pa mi reče na APRN G. da sem zadosti široka v bokih, bo šou kar lepo počasi normalno ven, brez sprožit kej. Zato smo na "čakanju". Zredila se nisem nič, zgubila pa 6 kg, ki grejo zdej počasi gor, kr ne pazim več tolko, ker se je rast mal ustavla, ni tako pospešena kot na zažetku. Kolko bo imel, ko bo pršu ven....majkemi, upam, da ne preveč. Bom mogoče sprosila UZ v petek, če mi lahko mal pokontrolira, kaku in kej glede rasti. Baje se bo od danes popoldan naprej začelo dogajati na puhno, planeti niso več v praznem teku. ( ) Gaia Asta tako neki napoveduje.
|