Prva anonimna
|
Hojla, punce! Vidim, da vas je ze kar nekaj ze postalo mamic, cestitke vsem, tistim, ki pa se cakate na male strucke, pa pestke, da pridejo cimprej ! Nasa pupika je danes dopolnila ze cel mesec . Mi je bil pa ta prvi mesec full naporen in posledicno nisem imela niti nic casa za net. Edino prebrala sem vas sem in tja preko mobija, da sem videla, da pocasi vse mamice postajate . Najprej sem bila full nerodna, pa je dojit nisem znala najbolj pa previjala sem jo sto let, no, potem, ko sem to malo usvojila, so se pa krcki zaceli in imamo navadno od 6h do 10h zvecer veselico, ker je full teckasta in zna precej vrescati, tako da jo precej prenosimo. Spi tudi se vedno med nama v postelji, ko bodo krcki ponehali, jo bomo zaceli v njeno posteljico dajati. Ceprav cez dan pa ze tudi zdaj v svoji posteljici zaspi. Zbuja se dvakrat ali trikrat ponoci, zdaj jo kar v leze podojim, nekaj casa sva se pa v dnevno hodili dojiti in se je potem prevec prebudila. Pa kakca full veliko, nam veliko cez plenicko pride. Tudi ce nimamo tistih eco plenic Bambo. Drugace pa pridno raste, vceraj je bila babca tu in ima ze 3.490 g, ko smo sli iz porodnisnice, jih je imela pa 2.700. Za krcke smo kupili Bio gaia kapljice, upam, da pocasi primejo. Pa komarckov cajcek, ceprav od tistega ne vem, ce bo kaj ucinka. Vceraj je bil ze bolj miren vecer, ampak mogoce je punca samo ociju dala mir, da je kosarko lahko gledal . Bomo videli, kako bo danes. Vozickati se pa ne mara, tako da pridemo kam samo, ce jo speco polozimo notri. Se ena stvar, ki jo moramo nekako pogruntati. V sling se je pa kar se ne upam dati, ker sem nerodna kot strela. Pa pri kopanju tudi se ne uziva najbolj, sta verjetno oci in mami precej nerodna . Pa opazovati je ze fino zacela, taksne luskane izraze dela, ko kaj gleda . Kako se stimate ostale punce, ki ste ze rodile? Ko imas busija, je res luksuz v primerjavi z dojenckom, kar se interneta tice. Kje so dobri stari casi, ko sem s kavico v roki lahko vse prebrala in pokomentirala . Nam bom pa vseeno pri Dojenckih odprla temo Septembrcki 2013, ker bo tudi meni v veliko pomoc, ce bomo se naprej cvekale. Izkusnje iz prve roke so neprecenljive Svojo porodno izkusnjo vam pa napisem, ko vse rodite. Za vreme upam, da bo cimdlje zdrzalo, da bomo lahko cimvec na zraku. Mamice in skoraj ze mamice, naredite si lep dan !.
< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 19.9.2013 10:34:06 >
|