|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september/oktober 2013
20.9.2013 10:21:57   
tara.81
monsy super! Res si imela lep rezultat. Kdo je pa bil embirolog? A sodeluje tudi Merlo z Čedotom od Reša? Zdaj pa lepo držat pesti, da te v sredo pričaka čim več blastocist! user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 176
20.9.2013 10:34:42   
monsy
tara, nimam pojma kdo je bil. En mlad, pa tak simpatičen, full sva se pogovarjala user posted image

Ja rezultat je res lep, sam veš kako pravi Merlo, važna je kvalitetauser posted image Upam res da jih bo čimveč!!!!!!!!!!!!! HVALA pupe

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 177
20.9.2013 10:38:10   
sitka mala
O Monsy lepo!! Držim pesti, da se bojo imele čim bolj rade (jajčka in prijateljčki sevede). user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 178
20.9.2013 13:14:01   
aspera
monsy, a te zdaj PO punkciji kaj boli? Ker nekatere pravijo, da se jim šele potem vse razboli.

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 179
20.9.2013 14:51:34   
monsy
aspera zdej trenutno še ne!!! upam da tako tudi ostane. Tudi krvavitev je nehala.
Bom pa poročala če bo kakšna sprememba.user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 180
20.9.2013 21:47:06   
ančiča
asper.
midva drugič.ja po konziliju kr gre hiter.
midva zdaj čakava da mine 3 mesece potem pa spet v akcijo.
tudi mene punkcija in po punkciji ni nič bolelo.transfer je običajen pregled pri g.
potem čakanje odvzem krvi oz test čez 12 dni.potem pa uz kar je nekaj najlepšega ,slišiš že srček.
vse punce kljub vsemu oz.vse ki ste v postopku se čuvajte prve tri mesece

< Sporočilo je popravil ančiča -- 20.9.2013 21:53:32 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 181
20.9.2013 22:21:52   
Aleda
Monsy- bravo za tolk celic, naj bo čimveč zarodkov. Fajn da te pri toliko celicah ni nič bolela punkcija, je bil zelo nežen dr?
Mene pri prvi in drugi punkciji tut ni nič bolelo, nazadnje sem pa komaj zdržala, mi je ena mlajša dr. delala in zgleda še ni tok izkušena. Tut po punkciji sem še kakšen dan čutila, me je špikalo. Sem pa rekla ja, da če sedaj uspe se bom kar pazila na začetku, ker prejšnjič sem se ful otepala bolniške, zdravnica me je pa kregala

(odgovor članu ančiča)
Neposredna povezava do sporočila: 182
21.9.2013 11:50:28   
sitka mala
Punce, meni ja tako slabo... user posted image Krvavi izcedki, bolečine kot pri M.. Seveda daleč od tega, da bi resnično bila M. user posted image

Kako bom vedela, da sploh je M, če imam pa že tako "revne"? user posted image Znaki so vsi? Grrrrrrrrrrrrr user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 183
21.9.2013 18:23:13   
monsy
aleda nežen je bil kolkor se je dalo. Ko te pikne na šus je pač malo neprijetno, a ni hudega. Ves čas mi je govoril kaj dela, tako da sem bila malo bolj pomirjena.

Punce nekaj me zanima,...a si lahko izberem koliko mi jih lahko vstavijo, al 1 al 2? Jst bi 2 user posted image
In pa koliko dni po transferju pripada bolniška? Po punkciji mi je rekel da samo tisti dan.

Neposredna povezava do sporočila: 184
21.9.2013 20:23:14   
ančiča
monsy
po punkciji 5 dni,po transferju 1 .teden.in včasi vprašajo včasih ne.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 185
22.9.2013 10:48:41   
monsy
punce, mene danes levi jajčnik boli, oz.tko me mal špika notr. Je pa res da je že med punkcijo me levi mal bolj matral. A mislite da je vse OK? user posted image Sem zdaj spila en lekadol....upam da bo pomagal!!! user posted image

(odgovor članu ančiča)
Neposredna povezava do sporočila: 186
22.9.2013 11:12:50   
tara.81
monsy po moje so bolečine normalne. Jajčniki so delali 100 na uro, so prešpikani, nekajkrat povečani,... Upajmo res, da ti bo že lekadol pomagal. Pa ne pozabit veliko tekočine pit, da se telo spuca vseh hormonov.

sitka mala kako si pa kaj ti?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
22.9.2013 12:52:04   
Aleda
monsy- pa probaj čimveč počivat! Sigurno malo boli pa špika...par dni pa bo boljše.

V lj. se mi zdi da dajo sam 3 dni po ET bolniške, po punkciji pa 5, sej za zarodke se lahko pomoje zmeniš če bi rada 2. Men so zmeraj 2 dal, je lih tako naneslo da sem vedno 2 imela in je blo brez veze šparat do 5 dne, ker sem imela skos ET 3 dan.

Aspera-a si pol pisala u lekarno za kapjice?

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 188
22.9.2013 14:37:21   
sitka mala
tara.81 sploh ne vem več, kaj naj si mislim... Včaraj me je tako bolelo, da sem mogla vzet naklofen. Danes boli le toliko, da čutim, krvav izcedek še močnejši, ampak M ni (imam dosti mali vložek). user posted image

Kaj mislite? Bojim se, da bom M zamudila, če bo šlo tako naprej user posted image .

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 189
22.9.2013 16:47:51   
aspera
Aleda, nisem nič pisala, ker imava itak oktobra že konzilij in če bomo šli ob prvi M potem že v akcijo, pol itak nima smisla, ker sem brala, da naj bi se te kapljice vsaj 3 mesece jemalo. Jemljeva oba matični mleček, to je pa to. Če ne bo ICSI uspešen, bova pa potem v naslednjem postopku mogoče še te kapljice probala.

Kakšne imate pa kaj izkušnje, a imajo kvalitetna semenčeca zelo pomembno vlogo pri uspešnosti recimo ICSI postopka? Saj tudi pri ICSI-ju prečistijo seme in jajčeca oplodijo z najboljšimi semenčicami, a ni tako?

Neposredna povezava do sporočila: 190
22.9.2013 17:25:27   
monsy
Evo mene že tko boli da je nevzdržno,mi gre kar na jok user posted image
...zdej grem k dežurnemu ker mi tablete niso pomagale!!!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 191
22.9.2013 17:38:27   
aspera
monsy, pojdi rajši ja. Upam, da ni kaj hujšega user posted image . A si tud kaj napihnjena in imaš več kg?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 192
22.9.2013 19:36:30   
sitka mala
Monsy user posted image user posted image !!

Jaz se pa hvalabogu počutim veliko bolje, tudi izcedki so se umirili... Zdaj pa resnično čakam na M, da čimprej začnem! user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 193
22.9.2013 21:59:04   
tara.81
monsy kako je bilo pri dežurnem? Upam, da ni nič hujšega in da ti bojo dali kaj za pomiritev bolečin. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 194
23.9.2013 8:47:00   
monsy
punce hvala za skrb user posted image
nisem šla k dežurnemu, sem se odločila da bom raje naklofen spila,....danes moram rečt da sem kot nova. Še mal me boli, a nč hujšega. Sem pa drugače razen bolečin bila prav OK, nič napihnjena, normalno sem lulala....Mislim da je bilo malo to krivo, ker prva dva dni po punkciji nisem nič počivala. To pa zato ker sem se fajn počutila. Pa je prišlo za mano!!! Sama sem kriva, ker sem težko pri miru user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 195
23.9.2013 12:53:09   
pikapolonica 85
Ne vem, če v tej temi ali drugi ste se pogovarjale o Clomifenu in ste napisale različne znake po jemanju le teh. Veste, ste me kar prestrašile...napihnjenost...potem najboljše da bom nosila samo pižame, ker imam že od nekdaj napihnjen trebuh kot nosečnice user posted image . user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 196
23.9.2013 13:57:38   
pišanec
Pozdrav vsem,

Danes zjutraj sem imela prvi UZ na 9.dan cikla. Foliklov veliko in hitro rastejo, tako da je že kar danes zvečer stopka. Potem pa v sredo zjutraj punkcija v Postojni.

Držim pesti vsem...
P

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 197
23.9.2013 14:42:06   
monsy
Pišanec držim pesti!!!! user posted image

A je to tvoj prvi postopek!?

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 198
23.9.2013 14:52:02   
pišanec
Monsy, zal ne. Upam pa, da je zadnji user posted image .
Sicer je to 3. ICSI za naju.
P

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 199
23.9.2013 14:59:25   
monsy
U tretje gre rado!!!!!! user posted image

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?