|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
18.9.2013 21:09:57   
kinvils
*tedy* drži se in v upanju da čimprej zagledate ponovno user posted image user posted image

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.9.2013 5:59:51   
novopecena*
*tedy* žal mi jeuser posted image drži se ! user posted image

(odgovor članu kinvils)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.9.2013 8:00:30   
Agnes27
Tedy user posted image user posted image žal mi je za tvojega user posted image Čimprejšnje okrevanje želim.

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.9.2013 8:19:35   
Agnes27
Dobila izvide od ščitnice. No imam nek gomolj o katerem je napisan cel roman. Diagnoza je kronični limfocitni tiroiditis - hashimoto in solitarni nodus. Dobim tablete euthyrox 50 mg in kontrole. Drgač pa pathra čist poznam ta filing v grlu, grozen občutek. Sej sploh ne vem kaj je zdej z mojim gomoljem, zgleda da ni nevaren. Mi pa niso delal tistega pregleda z radioaktivno snovjo kot tebi tko da ne vem - ja saj bi bilo čudno da bi mi to delal če sem pa nosečauser posted image Nič zdej je kar je, upam na najboljše da se bo vse rešilo in da bo s plodom vse ok. Tiste s podobnimi izkušnjami....mislite da bi blo fajn ginekologinji izvide pokazat da bo vedla za kaj se gre? Bi kar rekla da je fajn.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 354
19.9.2013 10:25:19   
kinvils
agnes27 ti kar nesi G izvide od ščitnice, tudi jaz jih bom drug teden, ko imam prvi pregled.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 355
19.9.2013 13:45:29   
pbiba
Pozdravljene, tudi jaz se vam pridružujem. Rok imam 23.4.2014 :)

(odgovor članu kinvils)
Neposredna povezava do sporočila: 356
19.9.2013 13:52:49   
Jinah
Zivjo.
Se jz se vam pridruzim v aprilu.. in to 19.4.

(odgovor članu pbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 357
19.9.2013 16:52:21   
sandri91
Pozdravljeni pbiba in Jinah !! čestitke... sta že v 10. in 9. tednu :) Jaz pa že nestrpno čakam 2.pregled 1.10., ko bom točno vedla na čem sem in da dobim materinsko knjižico :) noro se veselim :)
tedy* user posted image drži se...

(odgovor članu Jinah)
Neposredna povezava do sporočila: 358
19.9.2013 18:20:34   
pancia
Tedy- en velik objem. Naj bolečino kmalu nadomesti nov +.

Dobrodošle nove sonosečke.user posted image

(odgovor članu kinvils)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.9.2013 10:54:31   
MVJC
Pozdravljene!

Še ena nosečka, ki se pridružuje skupinici user posted image

PDP 29.4.2014
Prvi pregled mimo, mali črvek pa veselo miga..Upam, da bo vse o.k....
Na bejbija pa že čaka bratec 2004..
Kako prenašate utrujenost?Mene matra to in povečano obiskovanje stranišč user posted image

Želim vam lep preostanek septembra!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
20.9.2013 11:53:53   
hrchy
Tedy user posted image Upam, da bos cimprej zagledala novi user posted image Drzi se!

Pri nas nic novega, se vedno se pocutim OK, cakam pa na NS naslednji petek. Ce bo vse OK, povem tudi prijateljem, sirsi druzini in sluzbi. Sefa bo itak kap, ker nas ogromno iz kolektiva neprestano manjka, pa vsi zaradi istega razloga. Na sreco delam v vecinsko moskem kolektivu, tako da so fantje doma samo po nekaj mesecev, ampak vseeno user posted image .
Sicer bo pa vikend in malo relaxa, jaz grem po bezeg za sirup. Pa hiso pri prijatejih gremo belit. Pa ve?

Pa pozdravljene pbiba, MVJC in Jinah!

(odgovor članu MVJC)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.9.2013 13:07:09   
pathra
Mi smo pa ta vikend preživeli v bolnici in na WC školjki.. dobili vsi po vrsti trebušno virozo tako da nam ni bilo preveč fajn. Komaj so končale slabosti pa sem to staknila.. me prav malo skrbi kako je s pikico v trebuščku user posted image .

Drugače pa smo letos preskočli sladko istro ker po unem bruhanju itd mi prav ne pašejo te vonjave po celem Kopru, sem pa končno dobila še popravke za magistrsko.. je bil že cajt po 2-eh mesecih in pol.. grrr. Zdej bom mogla verjetno še plačat absolventa, ker mi je tolko zavlačeval, ker morem dat še lektorirat (najmanjj 4 dni) in v tehnično oddobritev, kar traja 10 dni.. je pa čez en teden konec septembra in konec statusa (če seveda ne podaljšam). Jap.. torej nedeljsko razpoloženje je bolj tako.. okrevanje in še popravljanje magistrske.. nič kaj lepo.

Kako pa ste ostale.. ste se kar potuhnile..

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 362
22.9.2013 13:27:07   
pathra
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol user posted image , porodnišnica

1.4.

pikica*1.4.*, MB

Daisy12

2.4.

3.4.

hrchy, 2 user posted image , 1 user posted image

4.4.

Anonimna1

bugimajstr, 3 user posted image , 2 user posted image (2009, 2012), NM

Lilla81, 2user posted image , 1 user posted image (2008), Postojna

5.4.

pižmovka, 2 user posted image , 1 user posted image (2011)

6.4.

Njegova

7.4.

8.4.

9.4.

10.4.

_vanilija_, 2user posted image , 1user posted image (2012)

11.4.

MiNNi N

pathra, 3 user posted image , 1 user posted image (2012), Izola

12.4.

_MiNa, 2user posted image , 1user posted image (2009)

13.4.

Tadea, 2 user posted image , 1 user posted image (2012)

Punchy, 1 user posted image , 0 user posted image , Slovenj Gradec

14.4.

trischa

gloris, 1 user posted image , 0user posted image

corti, 2 user posted image , 1user posted image (2008), Kranj

15.4.

novopecena*, 1 user posted image , 0user posted image , Slovenj Gradec

Martiana, 1 user posted image , 0user posted image

16.4.

17.4.

18.4.

aish, 1user posted image , 0user posted image

19.4.

Piška28, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

cimbale, 1 user posted image , 0user posted image

Jinah

20.4.

Neala, 2 user posted image , 1user posted image (2009)

23.4.

pbiba

24.4.

elia, 2 user posted image , 1user posted image (2010), MB

25.4.

Anonimna bibaleze, 2 user posted image , 0user posted image

Agnes27, 2 user posted image , 1user posted image (2011)

Pikaba, 3 user posted image , 2user posted image (2011, 2012)

sandri91, 3 user posted image , 0 user posted image

pancia, 4 user posted image , 2user posted image (2009, 2011)

26.4.

27.4.

AdrijanaU, 2 user posted image , 1user posted image (2012)

KajaNagaja, 2 user posted image , 1user posted image (2012), Jesenice

28.4.

kinvils, 2 user posted image , 1user posted image (2010), Ljubljana

29.4.

MVJC, 2 user posted image , 1user posted image (2004),

X.4.

pridkana

Anonimna3

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image 37

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image 37

ZAČELE SO Z NAMI

user posted image Nena83user posted image

user posted image anonimna91user posted image

user posted image *tedy*user posted image

PREGLEDI

25.9.2013 – Agnes27

26.9.2013 - kinvils, gloris

30.9.2013 - pathra

1.10.2013 - _MiNa, sandri91

15.10.2013 - corti

17.10.2013 - Tadea

23.10.2013 - pridkana

NUHALNA SVETLINA:

25.9.2013 - _vanilija_, Lilla81

30.9.2013 - corti, gloris

2.10.2013 - _MiNa

7.10.2013 - pathra

8.10.2013 – Agnes27, KajaNagaja, Neala

9.10.2013 – pridkana

15.10.2013 – kinvils

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.9.2013 13:08:40   
Agnes27
Dobrodošle nove nosečke.

Naš pogovor je kar zamrluser posted image Ste vse ušele na FB a neuser posted image Lumpe user posted image
No moj dolgo pričakovani prvi pregled se le približuje - v sredo ko bom že prvi dan 11. tedna. Saj nisem preveč zaskrbljena, mam kr filing da je vse ok, skrbi pa me edino to da bi bilo več user posted image (imamo v družini)-kr groza me je.
S slabosti je že malo bolje, sem pa stalno zmatrana. Spala bi 24/7. Imate tudi ve še take težave? Aha pa apetit je pa tudi še vedno povečan, čeprav čist možno da je to tudi zaradi težav s ščitnico.

Kako kaj ostale na tako lep sončen dan?

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 364
23.9.2013 13:12:20   
Agnes27
Aja glede spola se še nisva dogovorila ali želiva vedeti. Moj pravi da noče vedet, ker prvič sva prašala pa da bi bilo zanimivo doživeti tudi varianto ko ne veš. Jaz se sicer strinjam z njim ampak ne vem če bom zdržala, pa še bolj osebno je če ali imaš deklico ali dečka v trebuščku, pa lažje ime zbiraš ipd. Bomo vidli. Čeprov kolkr jst moža poznam on na konc ne zdržal jst pa bomuser posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 365
23.9.2013 13:17:29   
pathra
Jaz sem še vedno tukaj.. pa tudi na fb se ne dogaja preveč.. je bil vikend in to.

Meni še vedno se dviga kislina.. malo od nosečnosti, malo pa še od trebušne viroze ki smo jo imeli zdej. Moj pregled se tudi bliža... danes teden ko bom 12t2dni.. me je pa malo strah če je vse v redu, ker sem bila zdej res slaba od te viroze.. nič jedla, pit sem se silila user posted image . Čez dva tedna pa še nuhalna.. res upam da bo vse v redu.

Agnes27.. mene bi bilo tudi strah če bi jih bilo več, ampak je po mojem tako lepo pol.. user posted image . Kdo pa ima v družini dvojčke?

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 366
23.9.2013 13:22:34   
Agnes27
Pathra a ti še nisi imela prvega pregleda ali bo to že drugi?
Mene je strah da bi potem prvo hči zanemarjala ker bi imela preveč dela. Pa še slabe medenične mišice imam. Sem imela blazne težave po porodu..no še vedno jih imam.

Mamine sestrične so vse neke dvojčice in mama moje mame je ena od trojčic.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 367
23.9.2013 13:29:16   
pikica*1.4.*
še smo tukaj user posted image joj komaj prvi pregled??? jaz imam 16.10. že tretji, oz.z nuhalno vred četrti pregled...prej sem imela vedno odpor hodit k G, zdaj pa komaj čakam da vidim malega vrageca user posted image drugače pa je počutje ok...v petek in soboto sem zbruhala kosilo, pa je potem bilo čisto ok...tako da se tako da preživet user posted image se pa mi zdi da se mi že kar pozna, predvsem zvečer, ko sem še napihjena zraven...

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 368
23.9.2013 13:31:06   
Neala
Hej hej!

Ja, ful zatišje.. tu in na FB. Sicer nas čez vikend ni bilo kaj veliko doma, pa že itak po vikendih ne hodim skoraj nič na net.

Meni se zdi, da moje slabosti miiiiiceno popuščajo oz. niso več tako zelo intenzivne. Še vedno nisem ok, ampak nekak se da pregurat dan dost boljše kot prejšnje tedne. V soboto sem dopolnila 10 tednov. Tako, da grem v 11.

Aha, pathra, ja, vi ste meli "trebušnjake". Uh, res nič prijetna zadeva. Ampak naj te ne skrbi  zaradi pikice v trebuhu. Ona si zase vzame iz tvojih zalog, tudi če te nekaj dni zdeluje kaka viroza. Ona tega sploh ne opazi. Kaj pa tiste, ki bruhajo prve mesece in tiste, ki pristanejo na infuziji. Moja prijateljica, ki je nosila dvojčke, je prvih 4,5 mesecev bruhala nonstop po obrokih, vse dni preležala brez energije, enkrat šla po infuzijo. In sta se čist normalno rodila dva korenjaka user posted image .

Aja, ko smo že pri dvojčkih, Agnes, mene je tudi bilo strah, da če bi bla dva. Imamo kar 3x dvojčke v družini po raznih kolenih. Tako, da sem bla prav prestrašena in še večer pred pregledom je bil na tv en film, ko je ženska rodila dvojčke. Madona, mi je psiha delala user posted image . In potem, ko sem dejansko ležala na mizi pri G in on reče: En plod!.... Jaz pa vsaaaa olajšana: aja, je en, sigurno??? Vsa vzhičena sem ga vprašala. Pomoje je mislil, da se mi je malo odpeljalo user posted image .

Pozdravljene tudi vse nove!!!

Aja, zdej v službi res vsi vejo, officially tudi "über-šef". Malo je zatrokiral, čeprav me je skos v preteklosti zafrkaval, da pa ja moram met še enga, da en ni noben. Zdej pa je bil kr presenečen. Čeprav potem se je že smejal in rekel, da je prav tako in da itak mi že zadnji vlak odhaja (zaradi let kao) user posted image .

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 369
23.9.2013 13:31:46   
Agnes27
Ja vem ful pozno imam pregled, sej dost se ne sekiram sam mal sem že neučakana. Tut tko k slišim okol naša G zdej tko naroča. Nardi pa UZ na vsakem pregledu kar je tut super. Preko zdravstva namreč pripadata samo dva UZ.
Pikica čist uau da si že imel da pregleda, a tut pri vas nardijo vedno uz?

(odgovor članu pikica*1.4.*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
23.9.2013 13:33:41   
Agnes27
Dva pregleda in ne da pregledauser posted image user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 371
23.9.2013 13:43:38   
pikica*1.4.*
prvič mi je naredila ˝notranji˝ pregled, drugič ˝zunanji˝, jaz upam da ga naredi vsakič, konc koncev grem na pregled k G, da vidim če je z user posted image vse ok, da jo/ga vidim, slišim srček, itd. mene ni potrbno tolko gledat, jaz sem vredu user posted image če pa nebi bla pa bi že povedala ne...vsaj tako je moje mnenje...je pa ful neki babyboom ratal user posted image povsod srečam kako poznano user posted image , da lahko podebatiramo in da še bolj komaj čakam da se trebušček vidi (zdaj zgleda kot da sem 2 šnicla preveč pojedla user posted image ), da začne brcat...neučakana fulllll user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.9.2013 13:55:27   
pathra
Jaz sem že imela pregled, tako da mi je tudi meni rekla G da je EN plod user posted image .. ko sem pršla s pregleda me je moj takoj po telefonu vprašal, če je samo eden.. hehehe. Jaz vem da bi bilo res težko z dvema + še eno nagajivko imet doma.. samo kaj češ.. vem za eno ki ima 10 otrok.. ma mislim da sta samo dva enojčka ;).. to more bit hudo..

Drugače pa tudi jaz komaj čakam da vidim spet pikico in brce.. čeprav na koncu so te brce že prav boleče user posted image

(odgovor članu pikica*1.4.*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.9.2013 14:04:53   
Neala
Moj G tudi na vsakem pregledu naredi UZ. Si sploh ne predstavljam, da bi hodila na preglede brez UZ, čeprav ti kao pripadata samo dva. Moj mi ga je pri prvi hčerki vedno delal in mi je blo to tako fajn.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.9.2013 14:45:27   
elia
Moje slabosti tudi zgleda minevajo...hvalabogu user posted image

Sem pa v soboto zakuhala na 39 in grlo me je bolelo...ampak zgleda je bila neka enodnevna zadeva.

Jaz sem imela 2 pregleda do zdaj in obakrat UZ + na enega sem šla še samoplačniško (ko nisem vedela, koliko sem noseča).

Naslednji pregled je nuhalna, ki jo imam 14. 10. Komaj čakam. Ker po nuhalni nameravam v službi povedat. Zdaj pa še skrivam in mi je prav muka user posted image  ker nosim nosečniške hlače in moram skos pazit, da kdo ne opazi...prav bedno. Sem si pa zdaj kupila 2 navadni trenirki, sta fajn model...tako da zdaj to začnem nosit...bo malo boljše za skrivanje user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?