|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvoj Jčki 2013
13.9.2013 12:17:02   
ancika12
Napalmica in boby mislimo na vaju! user posted image javita se,ko bostalahko.
Jaz sem sicer vredu, nevem pa če mi ta slabokrvnost povzroča takšno utrujenost in zaspanost, kar naprej se mi drema in sem čisto za nič. a ti tudi latka?? Meni je farmacevt, ko mi je dal tablete stroooogooo zabičal da ne smem nič mlečnih izdelkov. imam pa za pojest 60 tabletuser posted image to pomeni da dva meseca brez vsega....čudno!! Drugače sta pa moja malčka vsak dan bolj aktivnejša, ju že zelo lepo čutim...

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.9.2013 13:55:17   
84_Sara
Utrujenost in zaspanost sta pri meni bila znaka spabokrvnosti, pomanjkanja železa, in so mi res tableti dali malo več energije, sem se počutila bolje.

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.9.2013 15:43:35   
ancika12
Ja bo verjetno držalo, no sem upoštevala recept naših babic in naredla nek napitek z terana in še nečesa, bom vidla če bo kaj bolše:)

Napalmica, booby, kako ste?

(odgovor članu 84_Sara)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.9.2013 16:43:11   
napalmica
MV dolg le še 11 mm... Prišla domov, če zdržimo čez vikend, me drug teden čaka cerklaža. Žalostna ful, jokam že celo popoldne user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.9.2013 18:55:55   
latka
user posted image y31.gif]ica! Kako to, da moraš čakat, kaj pravi Pušenjak? Ti samo strogo miruj in bodi pozitivna. Držimo pesti in mislimo nate.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 455
13.9.2013 19:05:44   
napalmica
Pusenjak pravi da je to absolutno za cerklažo ampak ker je cerklaža planiran poseg, jaz pa sem bila na pregledu v pezek popoldne on je vikend, mi tega noben ne bo delal takoj. In še na dopustu je on drug teden tko da je enga druzga prosil, ce mi jo bo natedil... Šit v glavnem..,

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.9.2013 19:09:23   
ancika12
Drug teden njega ni ja, ker je že meni rekel, da ga ne bo, da ga bo nadomeščala ena zdravnica...samo imej pozitivno mišljenje! Držim pesti zelo za vas!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
13.9.2013 19:14:28   
latka
To mi gre tako na živce, ko moraš zaradi vikenda ali praznikov čakat. To je pač nekaj nujnega, haloo!user posted image user posted image
Zdrži!!

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 458
13.9.2013 21:08:39   
84_Sara
Napalmica mislimo nate, počivaj, vse bo OK.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
14.9.2013 11:02:24   
napalmica
Hvala za podporo punce!!! Objem vsaki posebej!
Moram pa priznati, da sem prava razvalina, čisto sem se sesula, samo še jokam..,
A poznate katero, ki so ji pri dvojckih delali urgentno cerklažo ( ne preventivne) in ji je uspelo zdrzat do tednov, ki omogočajo kakovostno življenje malčkov? Ker ta zdravnik, ki naj bi mi delal cerklažo drug teden, pravi da ne pomaga kaj dosti.
Sicer sem pa dobila tudi progesteron, ki si ga vstavljam v nožnico.

(odgovor članu 84_Sara)
Neposredna povezava do sporočila: 460
14.9.2013 12:45:18   
booby
Punce, jaz sempo 15 dneh prisla domov. Cez en teden imam kontrolo. Bakterijo smo unicli z antibiotikom, mv pa je isti- se vedno rahlo odprt in 17mm dolg. Doma strogo lezanje kot v bolnici - wc in nazaj. Cez 7dni imam kontrolo, upam da bo vse ok in bom lahko se naprej doma.

Joj napalmica, vem kako ti je.. jaz sem se vsak dan jokala..meni se je na zacetku ko sem prisla v bolnico v enem dnevu skrajsal za 12mm kljub temu da sem ves cas lezala. Sem mislila da se mi bo odpeljalo. Fuul sem bila prestrasena. jaz ne vem, zakaj nas mora ta mv tolk strasit, pa zakaj za vraga se krajsa?? Napalmica, lezi in pocivaj to je najvec kar lahko storis za pikca v tem trenutku. Vsi smo s tabo in drzimo pesti za najboljsi izid.

Neposredna povezava do sporočila: 461
14.9.2013 13:11:14   
napalmica
Booby ful vesela zate in za pikca, da ste doma! Hvala za podporo! Drzim pestke zate da tako kot je, ostane še naprej!!!

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 462
14.9.2013 21:26:39   
latka
booby, super da si doma. Samo lepo počivaj še naprej.

napalmica, jaz sem veliko dobrega prebrala o uporabi Utrogestana pri krajšanju MV, ima baje zelo pozitiven učinek na MV, tako da bodi pozitivna.
Punci, počivajta in veliko pozitivnih misli. Vem, da je težko, saj sama tudi veliko počivam in poskušam biti pozitivna, čeprav je težko. Strah je vedno prisoten.

Neposredna povezava do sporočila: 463
15.9.2013 8:57:42   
latka
Najin sin pa danes praznuje 9. rojstni dan!user posted image

booby, ti še imaš otrdevanja ali pa je bila bakterija vzrok?

Ostale nosečke, kako ste?
napalmica, držim pesti!

Sinova bivša razredničarka je lani zanosila umetno z dvojčki, nekje od 3.m dalje je bila v bolnici,ker je zelo krvavela, kaj točno je bil vzrok in kaj se je dogajalo(predležeča post., krajšanje MV, ne vem) oz. kaj so ji naredili, tudi to ne vem, vem pa, da je imela zelo rizično nosečnost, strogo ležanje+wc, redne kontrole in je tako zdržala do konca, rodila je v 39. tednu.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
15.9.2013 12:09:43   
napalmica
Latka vse najboljše vašemu 9-letniku!!! user posted image

Jaz sem tako živčna, kaj bodo jutri rekli... Tako si želim, da bo še kaj za rešit in da bodo delali cerklažo. Potem se pa pribetoniram na kavč in se dva meseca ne ganem nikamor!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.9.2013 14:57:11   
latka
Hvala.
napalmica, vse bo ok! Močno držim pesti!!

Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: Dvojčki 2013
15.9.2013 16:39:14   
CheryBlossom
Napalmica držim pesti zate in za tvoji pikici.. Zdržite še nekaj teh kritičnih tednov, skratka upam, da ne pride do najhujšega.. Ti resnično samo počivaj! Tudi potem, ko boš imela cerklažo, boš morala biti do konca bolj kot ne v mirovanju... Tako, ko berem kaj se dogaja pri tebi, pri Booby, se kar Bogu zahvaljujem, da moja nosečnost poteka tako fajn in da je MV super dolžine..

Booby
tebi čestitke, da si doma.. user posted image Verjamem, da ni lepšega kot biti v svojem domačem okolju. Pa tudi tvoj MV je super, neverjetno koliko pomeni, da so ti tisto bakterijo izolirali in sedaj evo, vse nekako na svojem mestu... user posted image user posted image

Latka čestitke velikemu bratcu user posted image user posted image user posted image

Ancika železa in mleka res NI dobro mešati, saj mleko oz. mlečni izdelki zavirajo absorbcijo železa.. Jaz sicer sem imela železo samo po porodu, vendar ga nisem nikoli pila na tešče, ker sem imela potem še toliko časa smotan občutek v želodcu...

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
16.9.2013 9:24:04   
latka
napalmica, srečno danes!user posted image user posted image user posted image

booby, kako si pa ti? Tebi niso predpisali progesteron zaradi tvoje situacije?

chery, res si lahko hvaležna, da nimaš nobenih težav. Jaz imam že dolgo težave s slabokrvnostjo in otrdevanjem trebuha.user posted image

Ostale nosečke, kako ste?

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 468
16.9.2013 12:11:13   
sandra_sandra
napalmica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
booby user posted image
punce čuvajte se!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
16.9.2013 19:38:24   
napalmica
Hojla punce! Hvala ker mislite name!! Jutri mi bodo delali urgentno cerklažo, tako da držite pesti da uspe in da bomo še nekaj časa 3v1.
Se bom še oglasila... Nočko!

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 470
17.9.2013 11:36:03   
latka
napalmica, srečno danes! V mislih smo z vami!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene se je pa lotil nadležen prehladuser posted image in sem čisto brez energije. Pa ravno sedaj, ko preurejamo sobico za malčka.

Neposredna povezava do sporočila: 471
17.9.2013 12:55:02   
sandra_sandra
napalmica
itak da boste še 3v1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
17.9.2013 13:22:45   
ancika12
Napalmica srečno! Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Latka, sma že dve....:/

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.9.2013 18:30:54   
napalmica
Hojla! Vceraj naredili cerklazo, do nadaljnega smo v bolnici in upamo na najboljse ... pocivam in mislim pozitivno!

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.9.2013 23:21:53   
booby
Napalmica a je bolelo? Se to dela pod narkozo? Upam da te ne boli.. si v lj porodnisnici ali kje drugje in koliko casa bos v bolnici?
Javi se kaj.. mislimo na vas.

Jaz imam se vedno otredevanja trebuha kljub spazmexu in magneziju.. kaksen dan okoli 5x v celem dnevu, kaksen dan pa veliko vec.. sicer ne stejem ker bi se mi popolnoma zmesalo, ze tako imam polno glavo skrbi.. bolijo me kolki, ker samo lezim. Ne vem vec kako naj se obrnem\ nastimam, da bi me nebi bolelo. tako zelo se bojim petka, ko imam pregled.. sploh mi ne gre iz glave. Resnicno upam, da se me bo bog usmilil in bo toliko v redu, da bom lahko se naprej lezala doma.
Sem mislila kako zelo bom uzivala v nosecnosti in kazala trebuscek, tako pa je vse skup en velik pritisk in psiha ze ces cas. :( mislim da sem izgubila kakih 5 let zivljenja zaradi vseh scen, ki sem jih ze prestala in skrbi.

Punce, vse , ki nimate vecjih tezav, vsak dan se zahvalite bogu za to.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.