|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2013
3.9.2013 10:38:02   
booby
hvala.. ostajam pozitivna zaradi pikic. jutri bomo dopolnili 25tednov..

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.9.2013 11:05:10   
latka
booby, le pozitivno naprej! Jutri boš že v 26.t.
Pa imaš še pogoste krče? Na koliko časa boš imela UZ? Spodnji otrok je odmaknjen od MV?

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.9.2013 11:37:12   
booby
naslednji uz imam v petek. upam da ne pristanem prej v Lj..otrdevanje je vcasih bolj prisotno, včasih pa po več ur nič. nič niso rekli da bi bil spodnji otrok blizu mv.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.9.2013 12:00:18   
latka
Imaš še naprej spazmex(tablete ali inf.)? Kje pa si v bolnici? A so ti omenjali Lj?

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.9.2013 12:14:55   
booby
na Jesenicah. ja, če bi imela popadke ali več otrdevanja, me takoj premestijo vLj . dobivam spasmex v žilo 3x dnevno.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.9.2013 12:22:41   
latka
Kako pa čutiš ta otrdevanja, še vedno spodaj kot krč, ki čez čas popusti? Pri meni so se spremenili, ni tak hudo kot prej, mi pa nastane trda izboklina na enem mestu trebuha, vedno drugje, nato popusti. Nastane ko se vstanem oz. naglo premaknem.

Držim pesti, da ne boš rabila v Lj.

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.9.2013 14:36:25   
booby
ja, tako čutim otrdevanje kot si opisala. ppoleg tega mi je dol tiščalo, zato sem se tudi šla pokazat.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.9.2013 15:20:27   
latka
Aha, torej ti še vedno spodaj občutiš. Kako pa izgleda to, ko ti pritiska navzdol? Vem, da je že nekaj tudi napalmica omenila. Tega sedaj več ne čutiš?

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.9.2013 18:56:41   
booby
Trenutno mi ne tisci dol, ampak grem samo na wc in nazaj, tko da ne vem... obcutek je pa tak, kot bi ti vse ven padlo, mislim kot bi ti hotela oba ven pasti..

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.9.2013 7:44:40   
latka
booby, drži se, pridi kaj vmes poklepetat, da ti ne bo dolgčas. V mislih smo s teboj!

Kje ste pa ostale nosečke? napalmica, ancika, kako je s želodčki?

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.9.2013 9:19:56   
CheryBlossom
Booby držim pesti, da zdržite vsaj še nekaj tednov 3v1..

Latka drži se, počivaj in naj krči ter zategovanje minejo...

Napalmica in Ancika - rupurut user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.9.2013 9:39:49   
latka
O chery, ti si ok?
Počivam veliko, nimam več teh krčev in zategovanj kot prej, temveč otrdevanja na različnih mestih trebuha, za par sekund se izboči(ritks, glsvica itd.), potem se sprosti in izgine.

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.9.2013 15:19:07   
ancika12
Mi smo okej, želodec je malo bolše, ne jem tablet dobenih pijem dosti donata pa pomalem jem pa je že tri dni ok. upam da zdrži tako;) v petek pa v Lj k Pušenjaku...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: Dvoj Jčki 2013
5.9.2013 8:59:01   
latka
booby, kako si? Kake novice? So krči še pogosti?

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.9.2013 9:22:08   
CheryBlossom
Jaz sem fajn. Edino kašelj me še vedno muči, ampak se počasi umirja (je bil že čas po skoraj 3 tednih!).. Včeraj sem bila ves čas na nogah, pa sem bila na koncu dneva takooo utrujena, vse me je bolelo, ampak danes sem spet kot rožica.. user posted image

Booby mislim nate... user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.9.2013 16:00:02   
latka
booby, si ok? Jutri imaš UZ?
ancika, srečno jutri na pregledu.
napalmica, kako si pa ti? Še malo, pa boš imela morfologijo.user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.9.2013 20:32:33   
ancika12
Hvala latka! a morfologija je plačljiva? Kako ste kaj ostale? Napalmica kje se ti skrivaš?:)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.9.2013 9:06:44   
latka
ancika, morfologija je obveze in zelo pomemben UZ, ki ni plačljiv. Javi,ko opraviš pregled.

booby, javi, kako je stanje,

chery, ti imaš tudi občutek, da buši sedaj ne raste tako hitro?

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 418
6.9.2013 19:11:26   
ancika12
Evo nas. Mi je danes naredo morfologijo in v knjižico napisal da sem noseča 20t1d. Menda je že tak, jaz sem štela malo manj. V glavnem vse je OKuser posted image . Organi vsi, nogice, rokice, hrbtenica, dva srčka, samo pri plodu B ni mogel pogledati podrobnosti srca, ker je tako ležal da nikakor ni mogel videti, ampak je rekel da to ne pomeni da je kaj narobe, vse je vredu. Lepo rasteta. Eden plod 18,9 cm, drugi 20cm. Samo tako naprejuser posted image Pregled čez dva tedna!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 419
7.9.2013 9:49:54   
latka
ancika,user posted image za pregled, le tako naprej.

Kje ste pa vse ostale, taka tišina je nastala tu gor.user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 420
8.9.2013 9:54:27   
ancika12
Samo res, kje se vse skrivate? Napalmica?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 421
8.9.2013 9:59:02   
latka
Kje se skrivate?
Pa naša booby se nič ne oglasi, si še na Jesenicah ali v LJ?

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 422
9.9.2013 9:25:04   
napalmica
Hojla punce moje! Jaz se opravičujem, ker sem poniknila user posted image sem zbolela ful pa še možeka sem imela na bolniški in sva se cel teden cartala na kavču brez interneta in telefonov in takih stvari user posted image

Sicer sem ok, jutri zvečer imam morfologijo in bom videla moja razgrajača user posted image buši mi je zdaj že ful zrastu, ker prej res ni šlo nikamor par tednov, sedaj me pa prav špona vse, kakor pojem kosilo, imam že občutek, da mi je koža premajhna. Prebava me še malo heca, sicer me želodec ne boli, imam pa drisko vsako jutro, čez dan, ko bi pa res morala še it malo na WC, pa ne morem user posted image . Ah bo že, sam da bo vse ok!

Latka, koliko Mg-ja na dan spiješ zaradi otrdevanja? Ker jaz več kot 3 šumečke kar ne upam. Ti moraš imet sedaj pa res že velik buši. user posted image Jaz sem moram slikat za v albumček....

Chery a si že nehala kašljat? Jaz sem nabijala cel prejšnji teden, me še zdaj trebuh boli user posted image kašljanje in kihanje v nosečnosti je res nekaj najbol user posted image

Ancika12 super za morfologijo user posted image user posted image in za to, da si v rokah dobrega zdravnika!

Booby upam, da si ok, se velikokrat spomnim nate user posted image

Kako ste pa ostale, dvojna mama, sara, ... a jih ni bilo še nekaj dvojnih user posted image

Pa kako ste dvojne mamice, Leilla, sandra, KRYSTA??

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
9.9.2013 9:52:20   
latka
O napalmica boga, samo da sta ozdravela! Ja moja prebava je ravno taka kot tvoja, pa jem večkrat po malo, ker drugače ne morem dihat, imam tako gor trebuh sedaj.user posted image Spijem pa 3 šumečke/dan včasih 4, pijem pa še 3x spazmex. Predozirati s Mg se ne moreš, kvečjemu dobiš drisko(besede Pušenjaka). Pa ti veliko otrdi trebuh?
Čakamo slikico, pa srečno jutri na morfologiji.user posted image

booby?user posted image

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 424
9.9.2013 12:54:16   
CheryBlossom
Jaz ŠE VEDNO kašljam user posted image user posted image user posted image Danes se grem spet pokazati k moji dr., ker me že trebuh boli od kašljanja... Sem pa lotila še šmrkati, tako da prehladek je tu.. user posted image

Booby se je javila na FBju v soboto in so ji odkrili, da se je začela odpirati zaradi neke bakterije tam dol, sedaj pa že dobiva antibiotik in upa, da se stanje izboljša...

Tole smo pa mi 3je prejšnji teden:
user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.