|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
11.9.2013 14:24:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: banana_ana

Ati pa mami sta šla ravno danes na dopust in ko sem ju klicala sta se ustavila na prvi bencinski in je šel fotr na viski user posted image

tole ga je pa drago prišlo user posted image , bi bilo bolje, če bi v kakšno trgovino zaviluser posted image user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 701
11.9.2013 14:27:45   
Tara9
user posted image  Čestitke še z moje strani, sicer sem nova, in nisem toliko v toku, ampak sem vseeno vesela,ko preberem take lepe novičke. Tudi jaz se trudim odklopit vse skupaj. Želim ti lepo nosečnost 

Neposredna povezava do sporočila: 702
11.9.2013 14:55:09   
banana_ana

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

user posted image  Čestitke še z moje strani, sicer sem nova, in nisem toliko v toku, ampak sem vseeno vesela,ko preberem take lepe novičke. Tudi jaz se trudim odklopit vse skupaj. Želim ti lepo nosečnost 

Ni blo časa sta mela še ene 100 km do cilja user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 703
11.9.2013 15:00:13   
sannndra
Čestitke tudi od mene:) Midva bi tudi imela še kakšnega bejbija, pa moram nekaj stvari še prej poštimat. Do takrat pa vas rada berem in navijam!user posted image

BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 704
11.9.2013 18:28:06   
Cikacaka
Banana kakšna je bila reakcija tvojega dragega?

(odgovor članu sannndra)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   [Brisano sporočilo]
12.9.2013 7:10:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
   [Brisano sporočilo]
12.9.2013 7:32:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
12.9.2013 7:55:48   
banana_ana

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Banana kakšna je bila reakcija tvojega dragega?

Moj dragi je bil zutri čist zmešan k sm ga zbudila, ker niti ni vedel, da bom delala test ker sem skoz govorila, da ta mesec pa zihr ne bo nič. Sem bila kar malo razočarana. Potem me je pa le klical pa povedal, da je ful vesel, ampak da on tem listkom ne verjame in če loh nardim še CB user posted image no, po modrem plusu se mu je pa čist zmešal, sva mogla it ob 22.30 njegim povedat, ker ni mogu počakat do danes user posted image In že je začel "zakaj si to dviglna, zakaj maš čigumi, a ma kej tazga not, kaj boš jedla, a si dost oblečena" user posted image user posted image

Lihkar se bašem z enim OGROMNIM čokoladnim muffinom user posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 708
12.9.2013 8:57:15   
Tara9
hehehe moški, kaj so posrečeni user posted image . Jaz komaj čakam reakcijo svojega možeka, ko bom enkrat ugledala ta čarobni plusek.

Jaz sem včeraj vseeno testek naredila, ker tečke ni že olalaaa, ampak je bil itak minusek (standard). Pa sem rekla, da ga ne bom delala, ampak me neke slabosti lovijo in utrujena sem stalno, ampak so vzroki očitno nekje drugje. Ne bo druge kot da bom pristala na Klomifenu, moji jajčniki rabijo spodbudo očitno.

Želim vam prijeten dan

Neposredna povezava do sporočila: 709
   [Brisano sporočilo]
12.9.2013 10:10:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
12.9.2013 10:25:12   
Cikacaka
Banana..ne se zdaj zredit noooo user posted image A sta že vsem povedala? Jaz ne vem če bi, čeprav verjetno bom (če mi kdaj rata) mogla, ker naši vejo točno kdaj čakam M in me tisti dan vsi po vrsti vprašujejo, lagat jim lih nem mogla a ne :)

Tara9 jaz sem na klomifenu tretji krog zdaj....če bo pomagal zakaj pa ne..ob vsej kemiji ki jo dobimo vase, je ta še najbolj pametna, če pomaga ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 711
12.9.2013 10:53:05   
banana_ana

Banana..ne se zdaj zredit noooo user posted image A sta že vsem povedala? Jaz ne vem če bi, čeprav verjetno bom (če mi kdaj rata) mogla, ker naši vejo točno kdaj čakam M in me tisti dan vsi po vrsti vprašujejo, lagat jim lih nem mogla a ne :)

Ma ej to mi je tud teta rekla, da sm lih fajn shujšala in zdej bom spet bajsa! Ne ne bom, js bom lepa nosečka z lepim trebuškom, tko sm se odločila...sam bom jedla vse kar mi bo zapasal user posted image mi je pa moj reku, da je opazu, da sm bla zadne cajte skoz nenormalno lačna user posted image

Ne, povedala sva staršem pa ožjim sorodnikom pa js sm povedala najbolši prjatlci. Ostali bodo pa še mal počakali, nekateri do prvega pregleda, drugi pa do konca 3 mesecev.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
12.9.2013 11:06:33   
Bluegirl
Dobro jutro, punceuser posted image

lili25, srečno s kuho in vrtom. Seveda bo uspela marmelada, kako si jo pa delala? Mi slive samo spasiramo, doooolgo kuhamo, dodamo sladkor in še kuhamouser posted image

banana_ana, zdaj boš 9 mesecev deležna take skrbi s strani svojegauser posted image Kar izkoristiuser posted image Sta pa kar hitro povedala svojim. Verjetno so vsi skakali do stropa, a ne?user posted image Sama mislim, da bi počakala nekaj časa, da veš, da bo vse v redu (no, kolikor to sploh lahko veš), ampak ljudje smo si različni, poleg tega si lahko vmes še 100x premislimuser posted image

Tara9, saj bo, kar poskusi s tabletami, če imaš možnost. Se strinjam z eno od vas, ki je rekla, da je od vse kemije ta še najbolj pametnauser posted image

Moji jajčniki tudi mirujejo, ne vem. Nekaj me je špikalo (ampak bogsigavedi, če me ni tudi včasih kaj špikalo, pa si to sedaj samo drugače razlagam), zdelo se mi je celo, da imam bolj razmehčan vrat, temperatura ista. No, ja, mogoče bom upoštevala tvoj nasvet, banana_ana, in vse odmisla, stran vrgla termometer, prsteuser posted image pa še kaj. Kaj, ko vem, da bi samo par dni zdržala. Sem si pa že sedaj dala malo omejitev: na forum grem samo dopoldne, nič zvečer, zvečer telovadim (zaenkrat; bomo videli, do kam bo šla moja vztrajnost), se menim s kolegicami, in pa seveda humor - ta je pa že kar moj stalni spremljevalec in odganjalec stresauser posted image

Punce, lep dan vam želimuser posted image

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 713
12.9.2013 11:14:35   
banana_ana
Bluegirl jaz ne morem bit tiho, sploh ker so vsi vedeli, da delava na tem in komaj čakali. Tud brez veze se mi zdi, da bi si nekaj zmišljevala, zakaj ne kadim več, zakaj ne spijem piva ob košarki ... ker sem to pač "vedno" počela. Konec koncev tudi če gre kaj narobe bo družina edina, ki bi jo želela met ob sebi in zato tudi hočem, da vejo kaj se z mano dogaja. Babici pa še nisem povedala, da se ne bo preveč živcirala in bom počakala.

Ja jaz sem zdaj 100% prepričana, da psiha dela 100 na uro. Jaz sem hodila čekirat forum, ampak res na hitro...ker prej, sem bila obsedena in samo srkala informacije in iskala stavri na sebi, pri sebi...ni blo fajn.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 714
12.9.2013 11:22:17   
Wishes
AAAA čestitam Banana_Ana ful lepooo! :) Si živo predstavljam kako tvojega skrbi zate :) Srčno upam da bo šlo vse tako kot si želiš :))

Neposredna povezava do sporočila: 715
12.9.2013 11:28:07   
Tara9
lili 25, poskušala sem tudi s čajčki, ampak se mi cikel ne uredi, iz 60 dni sem sicer dva cikla prilezla na 47, kar je še zmeraj ful dolga. Na dopustu sem jih dobila prvič v življenju na 28 dni in sem mislila, da se mi ureja zadeva, zdaj sem pa spet nazaj na istem, skratka cela zmešnjava, ufff. Klomifena se bojim predvsem zato, ker mi ga je dala na samoplačniškem pregledu, saj me moja ginekologinja sploh ne sprejme, na vsake 3 leta lahko bris dajem, drugače pa, če ni nič kritičnega ne pridem na vrsto. Cikli pa pravi, da ne sodijo med kritične zadeve, eh. Ginekologinja pri kateri sem bila na pregledu je takoj rekla, da nima smisla, da se matrava, ker so jajčniki leni, in mi je takoj dala Klomifen, amapk me ne bo noben spremljal, kar pomoje ni ok.

cikacaka, a tebe spremljajo na UZ med jemanjem Klomifena? Mogoče bi res morala poskusiti, samo brez pregleda ne vem, če je pametno ali ne.

bluegirl, tudi jaz sem si dala omejitev in na nosečnost mislim samo dopoldan, zvečer se prav trudim, da odmislim vse skupaj, ampak ko špikne jajčnik sem spet na istem in začnem tuhtat, če se kaj dogaja user posted image . Mi je lažje, ko vidim, da je to del procesa, ker se imam včasih za zmešano. Čeprav se ne sekiram toliko, podzavest vseeno dela svoje.

Bodite lepo user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 716
12.9.2013 11:37:37   
Bluegirl
banana_ana, te čisto razumem. Če do česa pride, si res želiš imeti družino ob sebi. Sploh pa bi (glede na to, da so vedeli, da delata na tem in da ne kadiš/piješ več) itak takoj ugotovili; bi težko lagala. No, kakorkoli, vsak drugačeuser posted image Pri nama niti ne vejo, nisva nikoli nič eksplicitno omenila, ker sva šla v to bolj v izi (no, ja, tole z moje strani prerašča v kaj več kot pa v iziuser posted image ).

Tara9, je tudi meni v tolažbo, ker vidim, da nisem edina. Vem pa, da ni najbolje, da vsak znak interpretiraš na 101 način. Se pa trudim zapolnit svoj čas, da ne mislim preveč na to. Enkrat uspe, drugič malo manjuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 717
12.9.2013 11:41:06   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Pri nas doma smo bili glede sliv pridni v nedeljo. Smo družinsko obrali naše slive, nato mi je še oči pomagal velik kup sliv razkoščičit user posted image user posted image , tavelika se je kmalu naveličala. A za njena leta je tudi nekaj naredila. Tako, da marmelada je kuhana, v skrinji so pripravljene za cmoke, sušim jih tudi na polno, da diši cela hiša.

Sedaj pa k bolj pereči temiuser posted image user posted image
Z mojim sva se končno pogovorila in situacija je taka: že en teden se bolji, da bo zgubil službo. Tako, da trenutno pri nas novi družinski član odpade. Moram še ugotoviti, kaj bi naredila v LJ, da mi dajo vse v mirovanje, če bi se potem odločila drugače in še vedno ne bi šlo po naravni poti. Ja, z glavo skozi zit je brez veze, da grem.

In sem ponosna sama nase, ker od ponedeljka se lepo držim glede hrane in se to tudi pozna na tehtniciuser posted image user posted image . Vem da je trenutno samo balast in voda, a za vzpodbudo je tudi to dovolj. Se pa že bolje počutim, ker se telo čistiuser posted image user posted image

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 718
12.9.2013 11:53:20   
Cikacaka
Tara9...naj bi me, ampak imam nesrečo in mi je UZ naredil samo prvi mesec, potem pa je dva meseca imel lih takrat dopust in nisem mogla naredit UZ, G ki ga je nadomeščala, pa ni hotela tega naredit user posted image Zato mi je malo bedno zdaj, ker če ta mesec ne bo nič, potem bom že četrič s klomifenom, pa sploh ne vem , koliko časa ga je še ok jemat. Saj mi je rekla sestra naj pridem na posvet, sam kaj mi bo to pomagalo, če me v tistih najbolj perečih dneh ni pregledal...zdaj bo samo bla bla bla. Tako da sem se odločila, da poskusim še v četrtič, pa bomo potem videli dalje kako in kaj. Ker zdaj pa ziher več ne bo imel dopusta :D

MD žal mi je za vaju in močno držim pesti, da se vse uredi. Jasno je, da je treba kdaj vklopit glavo in pustit želje in čustva na strani, ker je realnost precej težka in jo je pač treba upoštevati. Bo že pravi čas prišel in takrat bo mogoče pa uspelo takoj ;)
Čestitke za pridnost :) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 719
12.9.2013 12:01:14   
Bluegirl

MD žal mi je za vaju in močno držim pesti, da se vse uredi. Jasno je, da je treba kdaj vklopit glavo in pustit želje in čustva na strani, ker je realnost precej težka in jo je pač treba upoštevati. Bo že pravi čas prišel in takrat bo mogoče pa uspelo takoj ;)
Čestitke za pridnost :) user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem Cikacaki, mamica deklicam, ne bi zbrala boljših besed.

Bluegirl

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
12.9.2013 12:01:54   
Bluegirl
Joj, sem pozabila to, česar sem se najbolj razveselila: user posted image za hujšanje; kar tako naprejuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 721
12.9.2013 12:03:45   
Tara9
Cikacaka meni je ginekologinja rekla naj ga jemljem 6 mesecev, da več ni ok, če do takrat ne bo nič, da naj pridem nazaj. Nimam pa izkušenj z njim, zato ne vem kako dolgo se dejansko lahko jemlje. Držim pesti zate, naj bo 4. krog zadetek v polno user posted image . Jaz ne vem, če ima smisel jemanje brez UZ, ker pri mojem ciklu res ne vem, kdaj naj bi potem nastopila ovulacija.

MD tudi jaz čestitam za pridnost in ti želim, da se zadeve čim pre uredijo tako kot se morajo, da lahko načrtujeta in dobita še eno pikico

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
12.9.2013 12:04:05   
banana_ana
mamica deklicam vse se zgodi z razlogom, tudi to, da bosta za nekaj časa prestavila plane. Močno držim pesti, da tvoj obdrži službo in da se stvari pošlihtajo.

Za vzpodbudo ti pa povem, da imam prijateljico, ki je tehtala 130 kg, odločila se je da gre z nami na Pot spominov in tovarištva...punca je prehodila vseh 32,5 km, sicer z žulji in bolečimi nogami par dni, ampak pravi, da se je definitivno splačalo... in od takrat naprej se z več gibanja, telovadbo doma in redno prehrano (kdaj pa kdaj privošči tudi sladkarije in fast food) pridno zgublja kilograme.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 723
12.9.2013 12:32:42   
mamica deklicam
hvala vsem za vzpodbudne besede. Ja vse se zgodi z razlogom. Sem že večkrat doživela na svoji koži, zato vse to še lažje prenašam. Ker takrat se je zame zelo lepo vse uredilo.

TAko, da mi je sedaj zdravje na prvem mestu, kaj veste mogoče sva pa vseeno kaj naredila, saj sva pridnouser posted image user posted image
to bomo kmalu videli. Sedaj pa sem jaz na prvem mestu. Če sama ne bom za zdravje poskrbela, ne bo noben drug. In ker imamo v družini spladkorno že dva rodova, sem potencialni kandidat, da jo še jaz fašemuser posted image

pri mojemu moram pa paziti do kam lahko grem, ker sem že doživela, da je kdo pri njem prekoračil mejo in ga sedaj moj niti ne pozna več. Čeprav ima pri meni kar visok prag toleranceuser posted image user posted image , bolje da ne izkoriščam tega. Priznam, da sem tudi sama včasih zeloooooooo sitna. In več kot imam kg na riti, bolj sem sitna. Še dobro, da me še kar prenašauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
12.9.2013 19:49:48   
Wishes
Sama nikoli nisem imela težav s kilogrami, tako da mi je ta tema tako neznana, da ne znam nič povedat :(
Itak se bom verjetno še prekmalu sekirala :)
Mamica deklicam - veseli me, da sta se pogovorila. Zdaj vsaj veš zakaj se je tako izogibal vsemu. Kaj vse lahko reši preprosti pogovor. Jaz imam vedno v glavi najtemnejše možne scenarije, in potem začnem nekaj nazaj vračat slabo energijo in potem je le še slabše. Hvala bogu vesta na čem sta!
Pri nas je tudi cela hiša po slivah dišala, je taščica kuhala marmelade.
Pa gobeeee!!! so se začele. Nikoli še nisem gobarila, ampak jih imam pa tako zelo rada :)

Danes mi na koledarčku piše "ovulacija" in to je prvi mesec, ko ne jemljem več KT. Sem za hec naredila ovulacijski test in *paf* takoj dve črtici. Sem bila kar presenečena da aplikacija na telefonu tako lepo pokaže čas ovulacije, pa vesela sem da jo imam tako lepo redno, zdaj pa samo še user posted image čakam in pa december. Aplikacija mi kaže da bova lahko že za novo leto začela poskušat :) a ne bi bilo noro da se prime na silvestrovo? :)

Pa punce, lepa hvala da ste mi malo odprle oči, da obstaja tudi pozitiven stres in se bolš počutim :))

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......