|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
13.9.2013 19:45:29   
MAFiN5
IZVIRNO SPOROČILO: Mucija

Jaz bom mogla tudi se malo počakat. Sem tudi še "neaktivirana".

Z moje strani si aktivna. Imaš tudi ti težave s potrditvenim mailom?

< Sporočilo je popravil MAFiN5 -- 13.9.2013 19:46:22 >

(odgovor članu Mucija)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.9.2013 20:16:14   
april 8
MAFiN5 tudi jaz bi te prosila za navodila za forum:)

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.9.2013 21:07:38   
sinea
Helooo

Ja mene tud na zasebni forum.....mafin prosim za zs

(odgovor članu april 8)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.9.2013 21:33:14   
sinea
Sem se registrirala :-)

Danes sem si sla malo nosecniskih cunjic nabavit, predvsem sem iskala spodnje dele oz varianta pajkice in sem jih nasla, sem presaltala iz M na L :-)

se en teden in pregled, komaj cakam.

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.9.2013 21:38:54   
sinea
Kaj je zdaj, a morem monologe met tukaj al ja?

A ste brale da so dolocbo o starsevskem prenosljivem dopustu umaknili....ijeeeeeee, ker je bil tak upor. Ja valjda da je bilo to za pricakovat.

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.9.2013 21:39:10   
Pupček
MAFiN mene tudi dodaj user posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.9.2013 21:40:42   
MAFiN5
Spet je registriran nekdo z novim/neznanim nickom. Če je katera izmed vas mi naj prosim sporoči na ZS in jo bom dodala. Do takrat pa te nove osebe ne potrdim.

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.9.2013 21:46:30   
Pupček

IZVIRNO SPOROČILO: sinea

Kaj je zdaj, a morem monologe met tukaj al ja?

A ste brale da so dolocbo o starsevskem prenosljivem dopustu umaknili....ijeeeeeee, ker je bil tak upor. Ja valjda da je bilo to za pricakovat.

Slišala sem da so danes neki govorili o tem. Super, pravilno. Ostaja nam pravica izbireuser posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.9.2013 22:07:02   
twety
živjo,

da se še jaz javim malo, sicer pišem bolj malo ampak berem vas skoz. tudi jaz bi prosila za navodila za zasebni forum user posted image . drugače pa jutri me čaka NS in komaj čakam da spet vidim svojo malo bebico user posted image sem čist na trnih in sploh nisem zaspana tako komaj čakam da vidim če je vse tako kot mora biti..

se tipkamo

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.9.2013 22:12:11   
sonćek
no ewo..... danes zjutraj bila na nuhalni vse kul super....

no zdj pa v klinicnem centru zrd krvavitve po pregledu nuhalne svetline..... pravjo da je z plodom drgac vse bp.... tako da pogum pa bo.....

td men prosim za zasebni forum prosim..

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.9.2013 22:21:39   
sonćek
mucija td jst sm bla pr strahovi....smo se vidle? kdaj si imela uro?

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.9.2013 22:31:22   
legojunior
Mafin5 prosim dodaj še mene v zasebni forum

(odgovor članu sonćek)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.9.2013 22:32:42   
legojunior

IZVIRNO SPOROČILO: sinea

Sem se registrirala :-)

Danes sem si sla malo nosecniskih cunjic nabavit, predvsem sem iskala spodnje dele oz varianta pajkice in sem jih nasla, sem presaltala iz M na L :-)

se en teden in pregled, komaj cakam.

Kje si pa nabavila cunje? Predvsem me zanimajo pajkice user posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.9.2013 23:02:30   
talytha
Drage moje klepetulje. Jaz se žal od vas poslavljam. Danes zjutraj smo se vračali s krasnega dopusta in sem začela krvavet. Seveda sem šla takoj na urgenco že na poti proti domu. Tam je zdravnica naredila UZ in ugotovila, da srček ne bije več in se je že začelo čistit. Jo pa je že takoj zmotila velika nuhalna svetlina, tako da očitno je prišlo do kromosomske napake, kar bi seveda izvedela v ponedeljek na NS, če ne bi prišlo do tega danes. Kaj naj rečem....narava pač ve.
Jutri zjutraj moram nazaj, da mi naredijo še en UZ, da vidijo če bi lahko šlo naprej samo s tableto. Lansko leto sem imela dve abraziji, tako da oni kot tudi jaz rajši vidimo, da bi se lahko sčistilo samo s pomočjo tablete.

Vsem marčevkam in ostalim želim lepo lepo in zdravo nosečnost,da bi vse preostale srečne mamice user posted image

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.9.2013 23:35:15   
azalea
user posted image

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.9.2013 0:52:17   
pinia30
Talytha, poklon za tako stojično prenašanje izgube.
Objem user posted image

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.9.2013 3:22:19   
Andy86
talytha zelo mi je žal user posted image user posted image ...pogumno naprej user posted image
Punce vem, da ura je za spat...mene pa kar že od včera zvečer boli neznosno želodec pa slabo mi dela user posted image user posted image groza, sedaj v vrtcu razsaja nova viroza, bruhanje pa driskanje...upam, da se nisem nalezla, ker ne bi bilo lih najbolje user posted image
Sonćek super za NS pa upam, da se krvavitve umirijo.

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.9.2013 6:11:59   
sonćek
talytha en velik objem od mene..... verjemi da socustvujem. in prejmi od mene eno velik big podporo....

andy bomo videli kako bo.... treba pozitivno razmisljat... dokler je srcek ziv morm bit pozitivna.hvala

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.9.2013 7:28:08   
Mucija

IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

Talytha, poklon za tako stojično prenašanje izgube.
Objem user posted image

Se podpišem. Vse dobro in en velik user posted image

Soncek, jaz sem imela uro ob 9h zjutraj, vendar se je vse zamaknilo in sem bila na vrsti malo cez pol deserih. ;)

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.9.2013 7:33:12   
april 8
talytha kar solzico sem spustila :( Posiljam ti soncek.
Mocnomocno upam, da se to ne zgodi vec nobeni od nas!!

sinea jaz sem tut fuuuuuuul vesela da je predlog trapastega zakona padel v vodo:)
Februarke bi se se lahko zmazale, me marcevke pa ne, tako da jeeeeeeeeeej :)

(odgovor članu sonćek)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.9.2013 8:19:42   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: talytha

Drage moje klepetulje. Jaz se žal od vas poslavljam. Danes zjutraj smo se vračali s krasnega dopusta in sem začela krvavet. Seveda sem šla takoj na urgenco že na poti proti domu. Tam je zdravnica naredila UZ in ugotovila, da srček ne bije več in se je že začelo čistit. Jo pa je že takoj zmotila velika nuhalna svetlina, tako da očitno je prišlo do kromosomske napake, kar bi seveda izvedela v ponedeljek na NS, če ne bi prišlo do tega danes. Kaj naj rečem....narava pač ve.
Jutri zjutraj moram nazaj, da mi naredijo še en UZ, da vidijo če bi lahko šlo naprej samo s tableto. Lansko leto sem imela dve abraziji, tako da oni kot tudi jaz rajši vidimo, da bi se lahko sčistilo samo s pomočjo tablete.

Vsem marčevkam in ostalim želim lepo lepo in zdravo nosečnost,da bi vse preostale srečne mamice user posted image

Iskreno sočustvujem user posted image
hvala za lepe želje in hkrati ti želim, da si vzameš dovolj časa za žalovanje in verjamem, da bo zelo kmalu prišel čas ponovne nosečnosti in zdravega otročička!

Srečno!

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.9.2013 8:28:57   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: MAFiN5

Spet je registriran nekdo z novim/neznanim nickom. Če je katera izmed vas mi naj prosim sporoči na ZS in jo bom dodala. Do takrat pa te nove osebe ne potrdim.

Se strinjam ja! tako se znajo registrirati nepovabljeni. najbolje da se preveri, da bomo res imele zasebnost user posted image  Mimogrede, jaz ostajam Tippi user posted image

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.9.2013 8:46:40   
MAFiN5

IZVIRNO SPOROČILO: talytha

user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.9.2013 8:53:34   
cataleyamiller
živijo punce.. joj, ste se razpisale.. hehe.. sm zdej pol ure brala, pa nisem vsega prebrala..user posted image dobrodošle vse nove, čestitam za dobro opravljene nuhalne in sočustvujem z tistimi, ki ste se poslovile in izgubile svoje pikice.. user posted image

js komaj čakam torek.. imam tisti četvero hormonski test al karkoli že je..user posted image končno bom vidla svojo pikico, ki je sedaj v 16. oz. 17. tednu verjetno že prava pika! nekatere ste imele že celo vrsto pregledov in imate že več slikic doma.. js mam samo eno, iz 6. tedna..user posted image
no, upam, da je z mojim plodekom vse ok in da se lepo razvija.. pa spol me neverjetno muči.. hihi.. bom kaj sporočila kako je šlo..
a zdej bote pa vse pobegnile na zasebni forum ? dodajte še mene, prosim. kdorkoli že.. user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.9.2013 10:00:22   
cataleyamiller
aja, še eno vprašanje: kaj še katero boli trebuh? pod popkom, vezi?

(odgovor članu cataleyamiller)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?