martina23
|
Tudi jaz bi se pofočkala za zaseben forum. Danes sem dopolnila 13 tednov in ker je že nekaj časa od zadnjega pregleda kar izgubim občutek, da sem noseča. Veliko razmišljam kaj ugotavljajo z neinvazivnim testom in nestrpno čakam rezultat. Še dober teden... Predvsem pa me daje utrujenost. Sama imam kronično bolezen, zaradi katere sem že tako bolj utrujena, sedaj v nosečnosti sem pa še kavo reducirala na 1 na dan. Nekaj časa sem bila čist brez, vendar se mi je od nizkega pritiska že vrtelo... Razmišlljam, če bi kaj rekla za bolniško, samo me bodo verjetno v službi grdo gledali, letos sem imela že prometno nesrečo, pa hčerka zlomljeno nogo, IVF postopek,... bom počakala na rezultat testa, da v službi povem, potem si bom verjetno lažje kak dan vzela. Pri nas starejši otrok še nič ne ve, bomo še počakali, se nič ne mudi. Glede vozičkov pa se tudi sama ne mislim opravičevati, mi smo ga morali tudi zamenjati zaradi hipotonije - fizioterapevtka je šla z nami v šoping, da je ocenila v katerem lepo sedi. Čeprav 7 let star ga ne bomo zamenjali. Veliko stvari smo dobili in sedaj po drugem otroku bom podarila oz. kakšno večjo stvar za simbolično ceno prodala. Tebi anonimna pa svetujem, da tem ljudem daš nasvet kako lahko čim ceneje skozi pridejo - rabljene zadeve, podarimo.si, tudi dobrodelne institucije.... vsekakor pa sem sama vedno iskala akcije, saj sem mnenja, da bo otrok, ko bo večji bolj rabil kakšne večje in dražje stvari. Pa zaenkrat še nismo tam - za Miklavža bi "eno frutabelo", nagrada je lizika ali sladoled. Količina denarja in stvari vsekakor ni merilo za ljubezen, naši otroci imajo preveč in sploh nimajo možnosti razviti želje, hrepenenja, truda za nekaj. Se pa strinjam, da so danes razlike prevelike. Ok, da ne bom preveč filozofirala. Upam, da mi bo ratalo prebrat zasebno sporočilo, na tem forumu se še malo lovim
|