|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
13.9.2013 13:23:29   
Rina2
Ja nič, ker bo tale verjetno zamrl, bi se pofočkala za zasebni forum. Hvala.

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu PikiPika)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
13.9.2013 13:28:51   
mičika
Mafin5 tudi mene lahko dodaš user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
13.9.2013 13:36:52   
Mucija
Mafin5 jaz bi se tudi pridružila forumu. user posted image

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
13.9.2013 13:46:53   
Mucija
Madonca, komaj sledim dogajanju.
A lahko malo podnapisov za ta zasebni forum prosim. user posted image

Drugače sem pa iz NS. Full dober rezultat, pa tudi na splošno je Strahova vse pohvalila.
Pa 80% da bo user posted image user posted image user posted image user posted image Možek čist happy. user posted image
Aja, pa skoraj cel teden več sem noseča, tako da sem že polnih 13t in PDP 22.03.2014

Juhej, petek je!!! user posted image

(odgovor članu Mucija)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
13.9.2013 13:52:10   
Daia
Mucija user posted image za nuhalno svetlino!! Juuj, pikice male user posted image

Tudi mene lahko lahko dodate na zasebni forum!

Nekdo je spraševal o gibih - jaa, tudi meni se zdi, da že čutim! Včeraj na sestanku je v eni uri pogosto brcala user posted image Ribica zlata, čisto sem raznežena user posted image

Komaj čakam na ponedeljkov pregled, upam, da bo vse ok!

Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu Mucija)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
13.9.2013 13:53:07   
Daia
Aha, zanima me še to: kupujem jesenske/zimske čevlje. Mislite, da bodo čevlji s peto ali s polno peto preveč? Bi lahko kako škodovali?

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
13.9.2013 13:55:33   
MAFiN5
mičika in mucija sem vama poslala navodila na ZS.

Če se je katera registrirala pod drugačnim uporabniškim imenom naj mi piše na ZS, da se ne bo registriral kakšen mimojedoči, ampak samo me s foruma. Imam namreč eno registracijo pod imenom, ki ga ne poznam s foruma. Če ni nobena izmed vas, je ne bom potrdila.

(odgovor članu Mucija)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
13.9.2013 13:57:15   
MAFiN5

IZVIRNO SPOROČILO: Daia

Tudi mene lahko lahko dodate na zasebni forum!

Ne morem ti poslati navodil, ker ti ne morem poslati ZS. Mi ga lahko ti pošlješ, pa ti potem odgovorim?

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
13.9.2013 13:57:21   
artista7
Glej predvsem da bo tebi udobno v teh čevljih in da ti hrbtenica ne bo trpela. Malo pete ne škodi, če pa že, mislim, da je polna peta boljša - imam take čevlje (spredaj kot rahlo zaobljeni salonarji, s polno peto 4cm in pol) in ni sile - pa sem "hrbteničar" user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
13.9.2013 13:59:37   
MAFiN5
Mucija user posted image user posted image za NS in user posted image

Daia, jaz sem v prvi nosečnosti skoraj celo nosečnost nosila visoke pete, visoko polno peto pa čisto do začetka porodniške. Sicer bolj ali manj na sestanke, več pa ne, ampak tega je bilo kar precej. Tudi zdaj jih kdaj pa kdaj obujem, ampak ne toliko, ker sem trenutno doma.

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
13.9.2013 14:04:31   
Tiiennea
Heilla Nosečke user posted image

Kako ste? :) Jaz sem ravno od G, imam že 4to slikico, na srečo imam fanatstično ginekologinjo,ki mi jo vsakič naredi :)
Če bo katera popravljala seznam imam PDP 2.3 , spol je pa še skrivnost :) Sem pa iz Logatca.
Ste se že kaj zredile? Moje kg ne gredo še nikamor...user posted image Ampak tudi to še pride :)

Lep vikend vsem :)user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tiiennea -- 13.9.2013 14:10:35 >

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
13.9.2013 14:12:59   
Andy86
Mucija super za dobre rezultate NS pa za user posted image user posted image O še lepše, če si še en teden več noseča user posted image
Daia, če nimaš težav s hrbtenico ti nimajo visoke pete kaj skodit. Se pa strinjam, da je boljše polna peta. JSt ne nosim veliko visokih pet zaradi bolečin v križu in nasploh bolj švoh hrbtu. Ob priložnostih že, da bi pa za na delo in tko pa ni šans user posted image

(odgovor članu Tiiennea)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
13.9.2013 14:32:36   
martina23
Tudi jaz bi se pofočkala za zaseben forum.

Danes sem dopolnila 13 tednov in ker je že nekaj časa od zadnjega pregleda kar izgubim občutek, da sem noseča. Veliko razmišljam kaj ugotavljajo z neinvazivnim testom in nestrpno čakam rezultat. Še dober teden...

Predvsem pa me daje utrujenost. Sama imam kronično bolezen, zaradi katere sem že tako bolj utrujena, sedaj v nosečnosti sem pa še kavo reducirala na 1 na dan. Nekaj časa sem bila čist brez, vendar se mi je od nizkega pritiska že vrtelo... Razmišlljam, če bi kaj rekla za bolniško, samo me bodo verjetno v službi grdo gledali, letos sem imela že prometno nesrečo, pa hčerka zlomljeno nogo, IVF postopek,... bom počakala na rezultat testa, da v službi povem, potem si bom verjetno lažje kak dan vzela.

Pri nas starejši otrok še nič ne ve, bomo še počakali, se nič ne mudi. Glede vozičkov pa se tudi sama ne mislim opravičevati, mi smo ga morali tudi zamenjati zaradi hipotonije - fizioterapevtka je šla z nami v šoping, da je ocenila v katerem lepo sedi. Čeprav 7 let star ga ne bomo zamenjali. Veliko stvari smo dobili in sedaj po drugem otroku bom podarila oz. kakšno večjo stvar za simbolično ceno prodala. Tebi anonimna pa svetujem, da tem ljudem daš nasvet kako lahko čim ceneje skozi pridejo - rabljene zadeve, podarimo.si, tudi dobrodelne institucije.... vsekakor pa sem sama vedno iskala akcije, saj sem mnenja, da bo otrok, ko bo večji bolj rabil kakšne večje in dražje stvari. Pa zaenkrat še nismo tam - za Miklavža bi "eno frutabelo", nagrada je lizika ali sladoled. Količina denarja in stvari vsekakor ni merilo za ljubezen, naši otroci imajo preveč in sploh nimajo možnosti razviti želje, hrepenenja, truda za nekaj. Se pa strinjam, da so danes razlike prevelike.

Ok, da ne bom preveč filozofirala. Upam, da mi bo ratalo prebrat zasebno sporočilo, na tem forumu se še malo lovim user posted image

(odgovor članu Tiiennea)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.9.2013 14:34:25   
nives28
mafin5 tudi mene lahko daš na zasebni forum.

(odgovor članu martina23)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.9.2013 15:17:26   
Cottonmouth
Jaz se tudi pridružim na zasebnem foromu. Čeprav ne vem kako :)
Sem pa pravkar iz nuhalne, in rezultati so super. Imam male možnosti da bi dobila Downa. Tako da sem vesela. Vem pa da ni ta test stoprocenten tako da bomo videli. Malo se sekiram ker sem v prvi nosečnosti štartala z manj kilami, in me je strah odvečnega pridobivanja. Zelo pazim kaj pojem...sladko odpaede, jem samo polnozrnate ogljikove hidrate in veliko sadja in zelenjave. Upam da mi rata zajeziti nabiranje :) Kako ste kaj druge?

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.9.2013 15:41:55   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Cottonmouth

Jaz se tudi pridružim na zasebnem foromu. Čeprav ne vem kako :)

Jaz se tudi pridružujem, pa ne vem kako user posted image  prosim, da se me doda.

drugače pa, berem vas kasneje, zdajle mi sledi zaslužen počitek user posted image

(odgovor članu Cottonmouth)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.9.2013 16:10:43   
azalea
jaz bi tudi imela za zasebni forum.

drugače pa čakam, da te slabosti minejo. Zanimivo, prej nič pa zdaj toliko več. Nase dete očitno že ve, kako se jezi mamouser posted image .
Drugače pa se morem s hrano prav silit, mi nič ne paše. Jem pa zdaj zajtrke, ko jih prej nisem in vec sadja. No, malo pa je treba skrbet za naše malčke. Kava tudi meni ne paše, pa sem jo včasih lahko spila več skodelic na dan; zdaj pa se silim da je vsaj malo, ker drugače me boli glava.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.9.2013 16:44:30   
Mucija
Punce hvala za čestitke. user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.9.2013 17:03:08   
MAFiN5
Mucija, nives in mičika ste potrjene, ostal imate pa ZS

(odgovor članu Mucija)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.9.2013 18:20:36   
Daia
IZVIRNO SPOROČILO: MAFiN5

Daia, jaz sem v prvi nosečnosti skoraj celo nosečnost nosila visoke pete, visoko polno peto pa čisto do začetka porodniške. Sicer bolj ali manj na sestanke, več pa ne, ampak tega je bilo kar precej. Tudi zdaj jih kdaj pa kdaj obujem, ampak ne toliko, ker sem trenutno doma.

Sem poslala. Si dobila? user posted image
Hvala za odgovore v zvezi s petami! user posted image
Še malo pa bodo sledila vprašanja o zimskih plaščih - nov plašč zaradi trebuha?? Ženske težaveuser posted image

Jooj, komaj čakam, da se mi začne trebuh malo bolj poznat user posted image

< Sporočilo je popravil Daia -- 13.9.2013 18:23:17 >

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.9.2013 18:49:29   
Alexxix
Jst sem mislila pa da bomo tole preko FB, zdej me pa zanima, zakaj še en anonimni forum, z istimi nicki,
če imamo pa že tega tukaj, kakšna je potem sploh razlika?

drugače pa bila na Ns ;)) vse ok, samo spola se pa ne vidi ;(( grrr

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
13.9.2013 18:50:57   
MAFiN5

IZVIRNO SPOROČILO: Daia

IZVIRNO SPOROČILO: MAFiN5

Sem poslala. Si dobila? user posted image
Hvala za odgovore v zvezi s petami! user posted image
Še malo pa bodo sledila vprašanja o zimskih plaščih - nov plašč zaradi trebuha?? Ženske težaveuser posted image

Jooj, komaj čakam, da se mi začne trebuh malo bolj poznat user posted image

Nič nisem dobila user posted image , do tebe pa še vedno ne morem. Ti lahko katera druga pošlje ali pa kakšna druga ideja user posted image

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
13.9.2013 18:56:32   
MAFiN5
IZVIRNO SPOROČILO: Alexxix

Jst sem mislila pa da bomo tole preko FB, zdej me pa zanima, zakaj še en anonimni forum, z istimi nicki,
če imamo pa že tega tukaj, kakšna je potem sploh razlika?

drugače pa bila na Ns ;)) vse ok, samo spola se pa ne vidi ;(( grrr

Razlika je v tem, da tale forum lahko berejo vsi, torej tudi neregistrirani uporabniki. Na zasebnem forumu pa se bomo pogovarjale zgolj registrirane uporabnice, ker je dostop omogočen samo tistim, ki jih kot administrator potrdim. Tako lahko debate gredo tudi v malo bolj osebne vode - če pač bo to interes.

Pa čestitke za NS user posted image . Spol bo pa na naslednjem pregledu pokazal user posted image .

A se samo meni zdi ali so res sramežljivi ti marčevski otročki user posted image

< Sporočilo je popravil MAFiN5 -- 13.9.2013 18:58:32 >

(odgovor članu Alexxix)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
13.9.2013 19:07:00   
azalea
jaz se na forumu pridruzim jutri, ker se je moj mail odlocil, da morem počakat 24 ur, ker ne sprejme gesla user posted image

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
13.9.2013 19:38:20   
Mucija
Jaz bom mogla tudi se malo počakat. Sem tudi še "neaktivirana".

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Otroci
Ela123

Koliko otrok si želite imeti?

1 (10%)

2 (32%)

3 (42%)

4 (10%)

5 (3%)

6 ali več (4%)

Število vseh glasov: 442

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!