|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
13.9.2013 8:21:19   
MAFiN5
Jutro

Forum je pripravljen in lahko začne sprejemati člane. Verjetno se bo v prihodnjih dneh vizualno še malo spremenil, naj vas to ne moti. Moram najti takšno predlogo, da bo dobro berljiva tako na računalnikih kot na mobilnih telefonih. Dajte se pod ta post podpisat tiste, ki želite biti na zasebnem forumu in vam bolj poslala navodila preko zasebnega sporočila.

(odgovor članu Alexxix)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
13.9.2013 8:23:15   
Andy86
Mafin5 mene lahko kar dodaš na nov zasebni forum user posted image

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
13.9.2013 8:25:24   
qqqq
Jutro,

Mafin5 mene tudi na zasebni forum, prosim. In hvala za ves tvoj trud.

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.9.2013 8:27:05   
MAFiN5
Pri nas drugače nič kaj posebno novega. Slabosti so se malo umirile. Še vedno mi je slabo, če "preveč" pojem. Tale preveč je manj kot včasih moj normalen obrok, pa se nisem basala. No, ampak se ne sekiram, ker imam itak bistveno preveč kg.

Danes me čaka gora dela. Pretiravala sicer ne bom, upam pa, da naredim čim več in potem čez vikend samo uzivam s svojimi srčki.

Glede vozičkov imamo mi 3 kolesnika Quinny Freestyle in mi je zakon - ga ne bomo zamenjali. Res je trikolesnik, ampak je zelo stabilen. Res je, da če je otrok obrnjen k tebi, je težipče vozička malo na čudnem mestu, ampak nam se še ni prevrnil, pa ga skora ves čas tako vozimo. Pa tudi skoraj neuničljiv je. Naš najmlajši bo že 5ti otrok, ki se bo vozil v njem, pa mu še nič ne manjka.

Zdaj še pa do konca pojem in grem delat.

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.9.2013 8:52:32   
twiggi
Mafin5 mene tudi lahko dodaš na zasebni forum.

Drugače pa imamo mi 3 kolesnik Colleto Austin in sem z njim zelo zadovoljna. Pa še cenovno je bil dve letni nazaj zelo ugoden.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.9.2013 9:16:18   
biba22
mafin 5 tudi mene lahko dodaš.user posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.9.2013 9:20:18   
Anonimen
hm..ko tkole berem glede vozičkov...sm kr mal zgrožena, ali kako naj se izrazim....
ene se delajo norca pa majo 7(sedem!) vozičkov doma (kaj jih en dojenček tok rabi???
po drugi strani pa je čedalje več mamic ,ki si še enega ne morejo privoščituser posted image
sj vem, stvar posameznika, amo kaj ko me take velike razlike vedno znova užalostijo user posted image
potem pa tisti,ki nemore otroku veliko privoščit posluša take, ki ma otrok stvari,ki jih dejansko NE potrebuje, dobi slabo vest in se ima zato za slabšo mamouser posted image
ojojoj narobe svetuser posted image

(odgovor članu biba22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.9.2013 9:44:43   
MAFiN5
Anonimna, res je narobe svet danes, ja. Ampak vedi, da otroku ne bodo toliko mar materialne stvari, ampak bližina in ljubezen starša. Marsikateri otroci imajo vse dobrine na tem svetu, pa niso srečni, zadovoljni in ljubljeni otroci. Nekateri pa, ki nimajo skoraj nič, kar kipijo od sreče.

Se pa na trgu dobi ogromno rabljenih vozičkov in ostale opreme. Ogromno tega se tudi podarja. Mi smo voziček tudi dobili iz druge roke, rabljen že pri dveh otrocih, pa je dal skozi še naša 2 in bo še za tretjega dober. Ne morem reči, da si ne bi mogli privoščiti novega, ampak nekako nisem ena tistih, ki ji je to tako pomembno. Raje vidim, da smo z otroci skupaj, gremo ven, se igramo...preživljamo čas skupaj. Kljub temu, da bi včasih lahko imeli kakšno stvar več težim k temu, da imajo otroci zmerno mero vsega, ker drugače itak z ničemer niso več zadovoljni in jim nič čisto nič ne pomeni.

Najbolj ponosna sem bila na svojo punčko (2 letnico) lani za miklavža, ko si je zaželela balonček. Drugi otroci so želeli imeti 100 drugih stvari, ona pa en sam balon. Jokala sem od ponosa.

Verjamem, da je hudo. Tudi mi v otroštvu nismo imeli dosti in zato smo verjetno tudi zdaj navajeni na skromnost. Eni pač imajo to možnost, da pri vsakem otroku zamenjajo vso opremo, nabavijo npr. nov voziček zaradi druge barve,... To še ne pomeni, da so boljši starši. Niti slučajno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.9.2013 10:25:56   
kmajci
mafin5 tudi mene lahko dodašuser posted image

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.9.2013 10:27:59   
qqqq
No, pozdravljena anonimna.

Vidim, da te je zmotila moja izjava o vozickih... Te razumem in spostujem vse kar je napisano, ampak verjemi da se mi ni treba niti malo opravicevat glede tega. Ker, smo imeli dva otrocka, enega za drugim, pri starih starsih so bili vozicki ki smo dobili podarjene od sorodnikov, to so bile rabljene marelice, moras pa vedeti, da sem sama vseh sedem vozickov naprej tudi podarila. No, ker pa tretjega otroka nismo nacrtovali, se res iskreno opravicujem, ker gledam nov vozicek.

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.9.2013 10:30:22   
qqqq
Mislim pa da se takne izjave, ena o drugi, da se delamo norca, niso primerne.
Zal mi je ce tako cutis o nekom, ki ga niti ne poznas.

(odgovor članu qqqq)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.9.2013 10:39:30   
Anonimen
hotela sem poudarit to, da kakšne so razlike.
ne rabiš se mi opravičevat, sploh ne.
sama si hvala bogu še lahko privoščim.
je pa žalostno, zaradi narave mojega poklica vidim kaka je revšina dandanes in res koliko mamic je, ki si še pleničk ne more privoščit...in to me boli...ah...hormončkiuser posted image

(odgovor članu qqqq)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
13.9.2013 10:42:49   
sukakuka
Mafin5 tudi mene prosim dodaj.

Glede vozičkov pa, predvsem se ne sekirat. Jaz bom dobila rabljenega, pa me prav nič ne moti če jih ima nekdo veliko oziroma enega boljšega kot ga bom imela jaz. Stvar posameznima.

Pa lepo bi bilo če bi se lahko malce lepše izražali, nimam nič proti temu da nekdo izrazi svoje mnenje, vendar na kulturen način.

(odgovor članu qqqq)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
13.9.2013 10:51:05   
Alexxix
Mafin5 mene tudi prosim ;))

Drugače pa glede vozičkov... vsak ima svojo situacijo, tako da res ni potrebe po obsojanju.
Pa ni nujno, da je stvar staršev, da samo menjamo vozičke, morda je pa kdaj tudi potreba pri
dojenčku?? sto ljudi, sto čudi

lep an želim ;)

(odgovor članu sukakuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
13.9.2013 10:57:32   
qqqq
Pri nas je bila malcica hipotona, kar pomeni "svoh". In ker so nama v razvojni ambulanti zabicali da ce ne zamenjamo vozicka, za taksnega da bo imel sedeci kot 90 stopinj, se ne sme v vozicku vozit. Vem, komplicirajo. Jaz pa sem bila stara 23 let in sem hotela naredit vse tako kot so mi tiste tete tam rekle. In zato je bil potem pri petih mesecih vozicek zamenjan. Zato sem pa rekla da imam cisto vest in da res ni potrebe po obsojanju.
Pa tudi pri mojih 23 letih takrat sem se morala veliko stvarem odpovedat da sem lahko domov pritroskala potem ta vozicek. Pa nic zato, vse se da ce se hoceuser posted image

(odgovor članu Alexxix)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
13.9.2013 10:59:36   
MAFiN5
Glede velikih razlik sem hotela povedati predvsem to, da če nimaš materialnih dobrin še nisi slaba mama. Prav tako si lahko ljubeča, skrbna,... Ni vse zlato kar se sveti. Seveda tudi obratno ni pogojeno, da si slab, če imaš vse. Bistvo je v vzgoji otrok in vzdušju doma. Vem pa kako je to, če nimaš. Imam dve sestrični, kjer res nimajo za preživetje. Na srečo jim lahko starši malo pomagajo, ampak je vse skupaj bolj bogo. Veliko je takih.

Ampak mislim, da je tudi veliko dobrih ljudi, ki je pripravljenih pomagati, ki podarja svoje stvari, ki ob vsakem klicu na pomoč skoči v akcijo.

(odgovor članu Alexxix)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
13.9.2013 11:01:46   
Alina13
MAFiN5 mene tudi na forum. user posted image

Glede vozičkov.. Mi bomo imeli verjetno dva. Drugi bo marela, ki ga bova kupila takrat, ko bo mala že sedela.
Pa tudi pri ceni ne misliva pretiravat. Tam do 400-500€ nekje za 3v1.
Drago ne pomeni najboljše. user posted image
Kolegica je kupila Chicco I-move, drago plačala in totalno nezadovoljna. Moja sestrična je kupila Adbor Arte 3x3, fuuul poceni in je res zadovoljna z njim. user posted image

< Sporočilo je popravil Alina13 -- 13.9.2013 11:06:53 >

(odgovor članu Alexxix)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
13.9.2013 11:48:40   
twiggi
priznam imamo 3 vozičke. Doma 3v1 in zdaj ko je hčerka že toliko večja Quinniya. Pri tašči pa imamo še en star rabljen voziček, ki ga je dala sestrična od mojega. Čeprav je model res star me ni bilo sram v njem hčer prevažat. pozitivna stvar je bila v tem, da nisva rabila prevažat vozička iz MB na Dolenjsko in nazaj. Od vseh vozičkov je Colleto Austin ( 3v1 ) kupljen nov, cena nekje okrog 400, mislim da malo manj, ostala dva sta rabljena.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Alina13)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
13.9.2013 12:21:59   
artista7
Jaz se pofočkam za zasebni forum.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.9.2013 12:28:51   
Andy86
že en čas teče debata o vozičkih, jst samo rečem, da že pri prvi smo kupili rabljen voziček Peg Perego Pliko P3 komplet in smo dali 300 EUR. Z njim sem super zadovoljna in ga je za mano rabla še sestra in sedaj bo dober še za novga člana. Drugače pa ima sestra še enga za rezervo, če bo ta začel kaj znake staranja dajat :) Je pa res, da vsakemu kot se zdi, po lastni presoji. Jst sem pa taka, da stvari, ki smo odrabili podarim oz. dam naprej, kot npr. oblekce sem dala moji sestri. Sem pa mela eno posteljco (druge roke) pri moji mami in jo je tamal prerasla pa sem nesla v trgovino, ki podarjajo in so bli presenečeni, kako to, da posteljico podarimo, ker večinoma jo prodajajo...pač je ne rabimo in vem da je veliko družin, ki jim bi prišla prav. Mi skušamo naši pupi dat vse (v mejah normale) in s tem ji tudi pokazat, da so veliko več vredne druge stavri, ne le materialne...in moram rečt, da ko gremo v trgovine ali podobno je razumljiva, ne zahteva novih igrač ali čokoladic...sem zadovoljna, da jo vzgajamu v takem duhu. pol pa itak po zmožnostih. Nima pa smila nekoga obsojat ker naredi nekaj drugače kot sami delamo

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.9.2013 12:41:08   
artista7
Sem se odločila za voziček 3 v 1 iz druge roke, mislim, da je izbira dobra. Morda bomo kasneje imeli še kakega "za po slabem", zaenkrat pa ne. Čakam za vpis na forum user posted image
Jutri dopolnim 16. teden, buši simpatičen, v ponedeljek pa pregled pri G.user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.9.2013 12:44:46   
Bebibebi
Mafin5, mene tudi pls kar zabeleži za ta forum... če lahko :)

Nanuk, čestitkeeeeeeee!! Vau, to pa bo akcija,a?user posted image  Včasih sem si prav želela dvojčke, pol sva dobila prvega fantička in sedaj, ko sem znova zanosila, sem samo upala, da nista dvojčka.... hehehe... ker s tremi malimi divjakci se pa res ne vidim, da bi sfolgala... Ampak, to sem jaz, sem že v letih, hahauser posted image  Kakorkoli, ful lepo lepo :)

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.9.2013 12:49:52   
MAFiN5

IZVIRNO SPOROČILO: artista7

Sem se odločila za voziček 3 v 1 iz druge roke, mislim, da je izbira dobra. Morda bomo kasneje imeli še kakega "za po slabem", zaenkrat pa ne. Čakam za vpis na forum user posted image
Jutri dopolnim 16. teden, buši simpatičen, v ponedeljek pa pregled pri G.user posted image

Poglej zasebna sporočila. Sem ti poslala.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.9.2013 12:51:15   
MAFiN5

IZVIRNO SPOROČILO: Bebibebi

Mafin5, mene tudi pls kar zabeleži za ta forum... če lahko :)

Poglej ZS

(odgovor članu Bebibebi)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
13.9.2013 13:03:40   
PikiPika
Sonćek in Andy86 hvala za odgovor.
Tako lepo je videt naše male pikice kako čofotajo. user posted image

Mafin5, bi jaz tudi vstopila v zasebni forum. user posted image

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?