|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
8.9.2013 21:29:56   
azalea
rabim vaso pomoc:)

kaj lahko katera pogleda v moj album ce je to to :) jaz sem ze tak zmedena, da je joj. Hvala

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 651
8.9.2013 21:39:17   
Cikacaka
Azalea upam, da si zelis otroka, ker meni zgleda to to :)

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 652
8.9.2013 21:48:26   
azalea
malo je sok, ker je to bil prvi test v zivljenju in prvi krog :)
drugace pa sva vesela, sva ga kar skup naredla

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
8.9.2013 23:30:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Še eno vprašanje: A mogoče ima katera kakšno idejo kako spraviti ven mastne madeže iz barvnih hlač, takšnih malo bolj finih. Sem že smukec gor dala, pa z vanishom prala pa ni pomagalo user posted image .

jaz vse madeže pošpricam s sprejem proti madežem iz Lidla (Imajo tudi v Euro Spinu, a ta mi smrdi). Pustim, da se zadeva posuši, nato dam prat vsaj kakšen dan kasneje. Mi je pa ravno moja mama nekaj dni nazaj povedala, da je na en masten madež, ki ji nikakor ni šel ven, dala gor detergent za posodo in madeža ni več. Probajuser posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 654
8.9.2013 23:38:16   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Zabincica ko se boris s kilogrami celo zivljenje se naucis ignorirat police...slej ko prej hehe.
Hvala za pesti...upam da pomagajo user posted image

Mamica deklicam...drzim pesti da bos mocna...saj ni tako hudo kot zgleda :) kolk jih moras zgubit? Pravijo da ze 5kg ful pomaga.

jutri se tehtam, a glede na to, da me koleno nekaj matra, mislim da sem prilezla čez mojo magično trimestno številkouser posted image . ja, prav ste prebrale, imam že 100+

Najprej štartam na -10. Moj ideal bi bil 75, a če bom do 80kg prilezla, sem zmagovalec. Itak nimam drugega delauser posted image user posted image , moj pravi, da ni robot in ne more tako pogostouser posted image . In si je v celem vikendu vzel zame danes zvečer čas, ko je mene že vse minilo. Tako, da je šel ta vikend v PM. In če nisva ujela O, je šel tudi cel cikel v PM. Jaz sem besna kot hudič, tako da tudi spat ne morem, zato sem sedajle še na računalniku. Za torek pa še vedno ne vem ali bo šel po napotnico ali ne.

Če bi lahko možgane prisilila, da bi mislili samo še na hujšanje in na nič drugega, bi bilo super, ker drugače me bo razgnalouser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 655
8.9.2013 23:40:13   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: azalea

rabim vaso pomoc:)

kaj lahko katera pogleda v moj album ce je to to :) jaz sem ze tak zmedena, da je joj. Hvala

če bi jaz videla to na mojih testih, bi od veselja skakala do stropa. Tako, da punca, daj si duška še namesto nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 656
8.9.2013 23:51:12   
azalea
bi si, pa mi je tak slabo da je joj :)

morem do ginekologinje it malo pogledat, ker sploh ne vem kdaj naj bi bila O, kdaj PDP. Julija sem namreč vzela Primolut nor za prestavitev menstruacije (pa sem jo mela v sredini julija, pa prve dneve v avgustu). pol pa ena sama velika zmeda :))))

ampak sem dokaz da lahko uspe kljub motenemu delovanju jajčnikov pa še par drugih problemov. Noro :)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 657
9.9.2013 7:03:02   
Tippi
Mamica deklicam, zakaj sem jaz razumela, da si srečka nosečka, zdaj pa berem da še čakaš plusekuser posted image
Sem bila tako zelo vesela, kaj se je zgodilo?

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 658
9.9.2013 7:41:45   
Bluegirl
Dobro jutrouser posted image

Evo, vikend je mimo in zopet sem malo več pri računalniku (bolje, da rečem PREveč, a kaj - takšna je služba). Kaj ste počele? Pri nas je bilo delovno, bi rabila še en dan, da se malo spočijem...

_pika_: Ma, da se v 3 mesecih spokaš s te teme na drugouser posted image Držim pesti, da uspeuser posted image

mamica deklicam: Jao, a zafrkaval se je?user posted image Ah, deci... Glede kilogramov: jaz se kakšnega ne bi branila, če mi ga postaviš na pravo mestouser posted image Mam srečo, da se mi (še) nikoli ni bilo treba obremenjevat s kilogrami; lahko kar konkretno pojem dosti vsega, pa se ne pozna tako hitro. Bi bilo pa dobro, če bi se malo učvrstila... Drugače pa držim pesti, da ti uspe pri hujšanjuuser posted image

Cikacaka: super za Ouser posted image Upam, da bojo pozitivne posledice tegauser posted image Saj sem že malo pozabila: a si jemala klomifen?

Žabinčica: user posted image za vpis, sedaj pa še malo in začnešuser posted image

azalea: Čestitkeuser posted image

Tippi: Če se ne motim, je mamica deklicam enkrat napisala, da bo ona kar med majčicami 2014, v smislu da si tako želi in upa, da bo tako. Upam, da sama nisem kaj zabrkljala, bo mamica deklicam lahko več razložila.

Moje O pa kar od nikjer, temperatura vsak dan ista, nekaj špikanja je bilo par dni nazaj, to je pa to. Upam, da se pojavi. Še dobro, da imam naslednji teden pregled pri gin., da vidimo, kaj se dogaja.

En deževen pozdrav (sem fouš vsem tistim, ki ste lahko doma na suhemuser posted image ).

Bluegirl

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 659
9.9.2013 8:33:51   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Ja TIPPI, nisem še nosečkauser posted image , sem pa res napisala v tem stilu, da bom med majčicami2014user posted image user posted image
Sedaj čakam in upam, da sva zadela in da je MACA kaj pomagala. Jo jemljem že 4 cikel.

Sem pa srečka, ki sem doma na suhem.user posted image Našemu psu sem ravno nesla za jest, ko se je ulilo. Sedaj pa uživam v miru in tišini. Kako to pašeuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 660
9.9.2013 9:01:48   
Žabinčica
Dobro jutro. Vau ste se ponoči razpisale, ste imele pravi polnočni čvek klub user posted image .

Azalea sem pogledala v tvoj album. Nedvomno je to to. Čestitke user posted image in lepo nosečnost.

Tippi, o si nas prišla malo pogledat user posted image . Kako si kaj ti, kako poteka nosečnost?

Mamica deklicam iz vsega kar pišeš vseeno mislim, da bi bil fajn en pogovor s tvojim. Poleg tega je jutri torek...mogoče pa še rabi malo časa ali pa ga kaj muči pri vsem skupaj?

Dodatnih kg ne rabim, imam tudi jaz kakšne 3,4 za dat user posted image ...

Pri nas tudi dežuje, zaenkrat sem še na suhem, samo ne več dolgo.

Neposredna povezava do sporočila: 661
9.9.2013 9:30:24   
lila25
najprej čestitke novi user posted image user posted image upam, da kmalu sledimo tudi ostale borke user posted image
sicer s kg nimam težav, bi skor lahko mela kakšno več, ampak mam zdej zarad pco dieto z nizkoglikemičnim indeksom. mamica deklicam mogoče bi pa kaj takega lahko probala, malo poglej po netu. sm pa prebrala nekje, da treba jajca jest v času delanja user posted image , baje da na jajčnike dobro vplivajo, tako da jaz zdej vsak dan enko kuhano pojem user posted image aja glede tvojga pa mogoče res najbolš, da se probaš na lep način pogovorit z njim in da vidiš, kaj on meni o vsem tem. probaj danes zvečer, ko je zadeve že malo prespal. držim pesti za vaju in da ti bo ustregel user posted image
jaz sem pa včeraj po omari pospravljala in spet en kup cunj za stran nabralauser posted image pri nas še ni dežja, celo malo sončka smo meli zjutraj, tako da grem zdej špinačko nabrat, da bo za kosilo user posted image njami user posted image pri nas vrt spet dela na polno user posted image pa mogoče se bom spravla delat še štruklje iz ajdove moke.

lep začetek tedna punce

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 662
9.9.2013 10:03:19   
mamica deklicam
saj jaz bi se z mojim rada pogovorila, a če se ne da. Imam občutek, da ko govorim, me še stena bolj sliši kot onuser posted image user posted image .

Nič, jaz ga bom pustila na miru, tako je bilo tudi aprila, pa je potem šel brez problema po napotnico, pa v LJ dat svojeuser posted image , jaz se bom rajši posvetila svojemu hujšanju in s tem posledično izboljšanju zdravja. Ker je rekel G, da ne uspe zaradi moje prekomerne teže in let. AMpak najhuje je zaradi teže.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 663
9.9.2013 12:58:55   
azalea
Hvala vsem. Najhuje pa je, da sem zdaj poslana v genetsko zaradi primoluta, ker sem ga nevede jemala v nosecnosti. Se huje pa je, da sem v 14. tednu, pa sploh nisem vedla. Tiste vmesne krvavitve sploh niso bila menstruacija.
Groza:)

Neposredna povezava do sporočila: 664
9.9.2013 13:57:31   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: azalea

Hvala vsem. Najhuje pa je, da sem zdaj poslana v genetsko zaradi primoluta, ker sem ga nevede jemala v nosecnosti. Se huje pa je, da sem v 14. tednu, pa sploh nisem vedla. Tiste vmesne krvavitve sploh niso bila menstruacija.
Groza:)

user posted image user posted image

tole ti pa čisto nič ne zavidam. Ker če bo z otrokom kaj narobe, ni bilo že s spočetjem ampak ker je nekdo zašuštral, kakor jaz vidim. Kaj ti niso nič rekli, da bi se morala testirati? Verjetno ne, ker so mislili, da so tiste krvavitve menstruacija. Ker na koncu se bosta morala odločiti vidva, kako nadaljevati nosečnost, če bodo kaj hudega ugotovili.

Jaz sem bila pri prvi hčerki napotena na amniocintezo. In midva sva se že takoj v štartu odločila, da prekineva, če bi kaj pokazalo. Samo je najina zgodba čisto drugačna.

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   [Brisano sporočilo]
9.9.2013 13:59:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu azalea)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
9.9.2013 14:18:04   
mamica deklicam
lili25, ti si naša bivša michelle1user posted image user posted image

jo pogrešam a ko sem sedajle brala tvoj post, si jo dobro nadomestilauser posted image user posted image user posted image . Se čisto strinjam, da bi te naše moške morale nekajkrat na teden po betici udarit, samo se bojim, da bi samo mene roka bolela, haska pa ne bi bilouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 667
9.9.2013 21:33:42   
Cikacaka
Bluegirl...ja tretji krog klomifena...in se cisto vsak je bil,drugacen po obcutkih in reakcijah in odzivih. Mi je prav zanimivo opazovat kaj vse telo skup spravi hehe.

Uf azalea to ti pa tudi jaz ne zavidam...verjamem da ti kaj takega vzame veselje in vzbudi skrb...drzim pesti, da bo s pikico vse ok in da bos imela lepo nosecnost.

Mamica deklicam...tebi pa trenutno res ne gre nic na roko...mi je prav zal za vse kar dajes skozi. Imas prav...pusti ga naj naredi kar hoce...po moje se bo slej ko prej spravil k sebi. Teza pa...kilca po kilca...pa bo ;)

Lili dobra si da si vse prebrala hahaha...in tud redka user posted image dobrodosla nazaj med nas upajoce :)

No, jaz sem po nakupila garderobo user posted image posodobitev cele garderobe...manjkajose kaksne crne hlace, mogoce kaksne malo sirse kavbojke, pa puloverji in zimska jakna...ampak za jesen sem pa vec al manj preskrbljena...prav zadovoljna sem :) vse stare cote so sle v zasluzen pokoj...sem pa mela kar sreco vsepovsod neki popusti :)

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 668
9.9.2013 23:38:24   
azalea
me je malo pomirla v geneteski - smo šli tja pod nujno, da ona nekih posledic ne predvideva, ker je bil Primolut vzet nekje med 4-5. tednom, bi pa znale bit težave pri razvoju genitalij, ce bi se jemlao to recimo v 8. tednu.
taka prijazna je bila - v primerjavi z mojo ginekologinjo danes zlata

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
10.9.2013 7:41:25   
Bluegirl
Jutrouser posted image

Spet sem na jutranjem javljanjuuser posted image Za dobro jutro oz. za dober prihod v službo vas najprej na hitro prečekiram in odpišemuser posted image

azalea: Močno držim pesti, da je vse v redu.

lili25: Dobrodošla nazajuser posted image Pridna, da si vse prebrala in pokomentiralauser posted image Kdaj imaš naslednje preglede? Ti je kaj omenil, da bi ti odstranili pregrado? Upam, da se jajčniki spravijo v reduser posted image Tako kot za vse, tudi zate držim pesti, da ni hujšega in da se vse uredi. Pa seveda se bouser posted image Si mi pa naredila lušte s hrano, sem ravno med vikendom jedla slivov štrudelj, njami. Palačinke so pa tako ali tako nekaj najboljšega, po možnosti z Nutellouser posted image

Pa kaj imate vse nekakšno posodabljanje svoje garderobe?user posted image Se moram tudi sama tega lotit, pa v kakšen šoping...

Lep dan.

Bluegirl

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 670
10.9.2013 8:23:54   
mamica deklicam
Dobro jutro, punce.

No, pa je prišel pri nas dan D. Ni vzel papirjev s sabo, češ: ne vem, če bom imel čas iti. V službi je včeraj zvedel, da bo moral danes iti v Celje, s tem da še niti ne ve kdaj in mu je dober izgovor, da mu ni treba k zdravnikuuser posted image user posted image .

Jaz se počutim tako, kot da bi mi nekdo nož v srce zapičil in še nekajkrat ga obrnil. Kako si bom te rane izlizala mi še ni jasno, vem pa da ga bo kazen že danes doletela. Sem mu že nekajkrat obljubljala, da bom izvedla in danes bom res. Kosila ne bo imel kuhanega, jaz sem itak na dieti in moje hrane gospod ne bi jedel, ker je prefin. Tamalidve dobita kosilo v vrtcu, tako da popoldne še kakšen jogurt ali banana bo čisto dovolj. In njegovo umazano perilo sem tudi sposobna pobrati ven iz kupa in naj si sam pere.

Veste, bikice dolgo požiramo a ko je mera polna, se nas je za batuser posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 671
10.9.2013 8:59:39   
lila25
mamica te čist razumem, sem tud jst mojga včeri nekam poslala, ker mi hod ob 11 zvečer domov in celo popoldne in večer visi s kolegi. z mano pa samo še spi. sem mu že stokrat povedala, da ga jst za prenje, peglanje in futr ne rabm in butel mi reče, da naj ne težim. sem mu rekla naj si kr k mami nos cunje. zgleda, da bo treba res s kaznovanjem začet. za nedelo sva se tud zmenila, da greva končno nekam na izlet (po tem ko je bil v petek in soboto s kolegi) in je šel zjutri neki avto rihtat in mi pride ob 4 popoldne nazaj pa praša kam greva. halo, sm misnla da me bo kr razpočlo. jezna sm ko user posted image user posted image user posted image prov dost ga mam in sm mu rekla naj si kero drugo babo najde k ga bo prenašala in pol mi prav da ne rab druge, da ma on mene rad. sm z nekom k ga maš rad tud kej skupi počneš. očitno ga bom mogla začet ignorirat, da bo vidu kako se jst počutm in bo pol mogoče kej bolš. no vam ne bom več jamrala, se dans še z mojimi puncami dobimo in bo na tapeti user posted image
lili welcome back user posted image upam, da si uživala in si nabrala novih moči.

Neposredna povezava do sporočila: 672
10.9.2013 9:40:12   
mamica deklicam
ja deci, z njimi ne gre, brez njih pa spet neuser posted image user posted image

Problem je v tem, če ne bo šel dat kri, ne moreva naprej v postopek. Meni je Vogler prejšni četrtek rekel, da imajo v ponedeljek sestanek (včeraj) in bo predložil moje papirje, nato pa dobim datum za konzilij. Verjetno bo šlo hitro naprej. Tako, da ne vem kaj naj naredimuser posted image

Ampak danes ga absolutno postavim pred prazen štedilnik, naj pa kruh in salamo jeuser posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 673
10.9.2013 10:20:50   
Žabinčica
Dober dan.

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Še eno vprašanje: A mogoče ima katera kakšno idejo kako spraviti ven mastne madeže iz barvnih hlač, takšnih malo bolj finih. Sem že smukec gor dala, pa z vanishom prala pa ni pomagalo user posted image .

jaz vse madeže pošpricam s sprejem proti madežem iz Lidla (Imajo tudi v Euro Spinu, a ta mi smrdi). Pustim, da se zadeva posuši, nato dam prat vsaj kakšen dan kasneje. Mi je pa ravno moja mama nekaj dni nazaj povedala, da je na en masten madež, ki ji nikakor ni šel ven, dala gor detergent za posodo in madeža ni več. Probajuser posted image

Hvala, bom še to poskusila... Mi jih je tako škoda, ker so nove. Pa sploh več nimam stvari, ki mi jih maladva ne pomažeta user posted image , vsepovsod kak flek najdem.

Azalea no vsaj malo bolj spodbudne novice na genetiki...upam, da se vse izide lepo, bp, da boš lahko uživala v nosečnosti in otročku.

Cikacaka super za novo garderobo, prav paše kaj takšnega. Jaz si bom še morala kakšne dve, tri majice dolg rokav vzet, potem pa sem kompletna.

Mamica deklicam res prav nič spodbudno...Pa si sigurna da tvoj sploh še enega user posted image želi, glede na obnašanje... Upam, da vama čimprej uspe uredit zadeve.

Lili dobrodošla nazaj.

Pri nas je ponehal dež in se kaže sonček, super ker grem po opravkih in je bolj luštno v takšnem...

Neposredna povezava do sporočila: 674
   [Brisano sporočilo]
10.9.2013 10:52:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......