Bluegirl
|
Dobro jutro Evo, vikend je mimo in zopet sem malo več pri računalniku (bolje, da rečem PREveč, a kaj - takšna je služba). Kaj ste počele? Pri nas je bilo delovno, bi rabila še en dan, da se malo spočijem... _pika_: Ma, da se v 3 mesecih spokaš s te teme na drugo Držim pesti, da uspe mamica deklicam: Jao, a zafrkaval se je? Ah, deci... Glede kilogramov: jaz se kakšnega ne bi branila, če mi ga postaviš na pravo mesto Mam srečo, da se mi (še) nikoli ni bilo treba obremenjevat s kilogrami; lahko kar konkretno pojem dosti vsega, pa se ne pozna tako hitro. Bi bilo pa dobro, če bi se malo učvrstila... Drugače pa držim pesti, da ti uspe pri hujšanju Cikacaka: super za O Upam, da bojo pozitivne posledice tega Saj sem že malo pozabila: a si jemala klomifen? Žabinčica: za vpis, sedaj pa še malo in začneš azalea: Čestitke Tippi: Če se ne motim, je mamica deklicam enkrat napisala, da bo ona kar med majčicami 2014, v smislu da si tako želi in upa, da bo tako. Upam, da sama nisem kaj zabrkljala, bo mamica deklicam lahko več razložila. Moje O pa kar od nikjer, temperatura vsak dan ista, nekaj špikanja je bilo par dni nazaj, to je pa to. Upam, da se pojavi. Še dobro, da imam naslednji teden pregled pri gin., da vidimo, kaj se dogaja. En deževen pozdrav (sem fouš vsem tistim, ki ste lahko doma na suhem ).