Bebibebi
|
hojla, pupe :) TU je pa res vedno živahno :) Prav lepo vas je brati Vam sledim, se veselim z vami, štejem dni, tedne in mesece... Midva sva tudi dala NS skozi, rezultat 1:565, po DHT pa 1:3333. Zaenkrat zadovoljna O AC še razmišljam, čeprav se bo počasi treba odločiti... Meni je že 2. nosečnost in nekako se mi zdi, da tu pa tam že začutim detece, čeprav mi je jasno, da je še prezgodaj ... Se še kateri od vas to dogaja? Vidim, da je bila debata tudi o FK; jaz jemljem Femibion in mi je zakon, tudi ginekologinja mi ga je toplo priporočala oz. je komentirala, da so ta boljše. Pred tem sem jemala Elevit in mi je bilo skozi nekaj slabo, kar sem pripisala sami nosečnosti in ne Elevitu. Takoj, ko sem menjala na Femibion, pa so slabosti magično izginile. Samo v info. Je pa res, da smo različne in ne pašejo vsem enake Trebuh je že kar velik, se mi zdi večji kot prvič, in prav nič več ga ni možno prezreti. Sem v nedeljo prvič oblekla nosečniške hlače (14t). PRvič sem jih menda šele v 4.mesecu kupila. Ehh, vse se mi zdi hitreje kot prvič, samo časa je manj ob malem aktivnem 16-mesečniku... Opremo imamo mi že več ali manj vso - še vedno od taprvega junaka, tako da nekih večjih nakupov ne načrtujeva, razen sprotnih stvari - saj veste, za mamino in tatijevo dušo :) Edino, kar bo počasi treba narediti, je urediti sobico za starejšega bratca, ki ima itak rahel spanec, da bo vsaj lahko v miru spal, ko pride družbica. Pa se kar ne lotimo tega projekta - po eni strani veva, da je treba in je tako prav, po drugi strani pa mi je tako težko ga "odmakniti" iz najine sobe, kjer ga imava skozi na "oku" ... , pa tako lepo je, ko se zjutraj zbudi in kliče, da ga dava k sebi... sobica pa ni čisto zraven, je na drugi strani stanovanja... Tiste, ki že imate male junake doma, jih imate skupaj oba z vami v sobi ali ste jih preselile? Menda je dobro otroka preseliti prej, preden pride dojenček, da ne doživlja tega kot šok oz. dojenčkovo "krivdo"... Drugače pa, tu na Obali je krasnooo vreme, še malo in zvizzz domov.... na igrišče, v park, kamorkoli že, samo ven z mojo :)
|